icon

Podľa krvi som tehotná, ale plod nevidno. Čím to je?

bajus1712
21. feb 2013

Ahojte takze hodnoty HCG mam po dnesku 375 ale plod na sone vobec nie je vidno. Co si mam o tom mysliet? Mozete mi prosim poradit??

Strana
z2
badimeria
19. jan 2018

@cukruska1920 ahoj ako to dopadlo s babom mala si momaternicove alebo neskor bolo babo v maternici dakujem

alobalka
19. jan 2018

Hodnota hcg sa posudzuje v čase, ako dynamicky stúpa. Ak sa každé dva dni približne zdvojnasobi (alebo aj viac ako zdvojnásobí), hovorí to o prosperujucej tehotnosti v maternici. Na sone vidieť gestacny vak od hodnoty 1000-1500. Ale zjavne nie u každého: ) Chodila som na hcg ako na klavír, á 2 dni, strasili ma mimomaternicovym tehu a gestacny vak nevideli ani pri 5000, až pri 12000. Chceli už robiť laparoskopiu a hľadať miesto mimomaternicoveho tehu, ale keďže som nemala ani bolesti, ani krvácanie + som bola v nemocnici na pozorovanie, dali mi šancu ešte 2 dni a potom pri hcg 12000 sa objavil gestacny vak. Nepamätám si v ktorom tt to bolo, asi 5?

cukruska1920
19. jan 2018

@badimeria bábo má 8 mesiacov...😁

badimeria
19. jan 2018

@cukruska1920 ďakujem za odpoveď lebo mne stúpajú hodnoty ale stále nevidia nič tak ma chcú zajtra operovať že mimomaternicove

ludmilaka
22. jan 2018

@badimeria Veru nenašli. A ani nevedeli o čo ide. Až keď mi roztrhlo vajcovod a krv zaliala brušnú dutinu. Ale to už som o sebe nevedela....

elly23
3. dec 2018

Kedy vám bolo vidno plod? V piatok hcg 16000 a doteraz nič žiadny plod len vaky vidno, hcg znova vysoké plus mam hematom

mirush85
28. mar 2019

@alobalka a povedali ti aj prosim preco sa to stava? resp bolo tehotenstvo prosperujuce?Ja mam tiez podozrenie na mimomaternicove.HCG som mala vcera cez 3000 ale na sone vobec nic nevidno.dokonca mi klesla aj sliznica z 15 na 8 takze si uz ziadnu nadej na zazrak nedavam 😞.tiez ma ale nic neboli,nespinim.som po KET takze naisto viem,ze by som mala byt na zac.7tt....aj tie hodnoty su tym padom nizsie

mamina87
2. apr 2021

Pekný večer ...dúfam že ešte sa tu niekto nachádza 😁 ...no 15.2 som mala poslednú menštruáciu ....zistila som že som tehu ...4 testy ukázali že som pozitívna ...bola som aj na pohotovosti lebo som začala špiniť červené ...na sone som mala len genstacny vak bez ničoho....dostala som injekciu na zastavenie a duphaston beriem 3 krát denne ...hcg mám 102tis ...čakáme do 7.4 či sa tam niečo ukáže ...som stoho čakania na nervy 😭

Strana
z2