Podmáčaný tehotenský test
Mešká mi MS 1 deň, o bábätko sa snažíme 10 mesiacov ale pred pár dňami mi zistili PCOS tak ani nečakám. Mám doma len jeden jediný test a ráno som si test robila ale som ho namáčala viac ako bolo potrebné 🫣. Hneď sa mi objavila čiarka a po vyschnutí tam stále je. Aj keď medzi tým som ho už pokrčila a roztrhla 😀🫣. Nedá mi to pokoj. Aké s tým máte skúsenosti ?

@modratrixie toto je normálny pozitívny test, to nebude dlhým namočením. Gratulujem
@modratrixie jasne pozitívny test! Gratulujem!
@modratrixie ahoj. Príde mi ako pozitívny. Ale na mamatesty niesú dobré recenzie. Skús zajtra možno aj inú značku, ale ako som písala, príde mi,že je pozitívny 💞
@kessica87 mne mamatesty vzdy pravdivo ukazali
@modratrixie blahozelam
Podľa mňa si tehotná, pekne ukázal 🙂👍🏻
Keď je dlho namocený, býva to celé také rozpité. Toto vyzerá na pozitívny test.
@modratrixie tak som sa dostala k testu a teraz večer je len taká slabučká no som zvedavá ráno 🙂ďakujem za odpovede
@modratrixie ráno si ale robila z čistej moči, preto bol silnejší, večer je už zriedený
@modratrixie tak som sa dostala k testu a teraz večer je len taká slabučká no som zvedavá ráno 🙂ďakujem za odpovede
@modratrixie Ja si myslím, že sa môžeš začať tešiť 🤩
@modratrixie Ja si myslím, že sa môžeš začať tešiť 🤩
@luciador tak ráno takto 🫣no ešte skúsim o 2 dni digitálny ale tiež si nemyslím že by to bola náhoda 😀🥰tešiť sa ešte bojím
Si tehotná o Tom niet pochýb,gratulujem a držím palce

@modratrixie ahoj. Príde mi ako pozitívny. Ale na mamatesty niesú dobré recenzie. Skús zajtra možno aj inú značku, ale ako som písala, príde mi,že je pozitívny 💞