icon

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek

martinjasen
14. mar 2012

Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiekPríznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
nikusiak9
1. sep 2017

Aj ti bral hcg?

mirka7582
1. sep 2017
semisa
3. sep 2017

Ahojte baby uz mesiac s priatelom sa snazilkujeme kazdy treti den, tento tyzden som mala asi aj ovulku, myslim si podla hlienu, piatok bol najvyraznejsi a aj sme snazilkovali potom vsak som mala trochu cervenej farby na nohavickach ale nie moc a cely tyzden ma boli podbrusko resp vajecniky ... nemate niektora z vas nieco podobne...? Najviac ma trapi ta bolest v podbrusku ... nemavam to .. iba vajecnik ma vzdy bolel max dva dni pri ovulke. Diky 🙂 .. ps : test som si robila dnes a je negativny ale aj tak by mi nic neukazal z tohto tyzdna... skusala som ci sa nepodarilo pred 2 tyzdnami

tinkaronko0710
5. sep 2017

Ahojte baby. Už asi 2 týždne cítim že mi je na zvracanie každé ráno a mám bolesti v podbrušku ako keby mala prísť mrcha. Je to podľa vás normalne? Alebo si namyslam že som tehu. Test si chcem kúpiť zajtra,ale máte niekto skusenosti? Aj keď som už mamička, ale viem,že každé tehu je ine. A nechcem zbytočne panikarit. Myslite,že je to tehu priznaky? Ďakujem

dena23
12. sep 2017

@tinkaronko0710 ahoj myslim ze ano je to mozne...ja som sa snazila 7rokov a nic...posledne dva tyzdne mam bolesti ako keby som maa dostat mrchu vcera zo srandy ze spravim si test lebo neverila som tomu a pozityvny..pocity uplne ako pred menstruaciou bolesti hlavy chrbta,prsnikov a podbruska...akurat ze som nedostala co u mna je tiez uplne bezne 🙂 ale tak na teste boli dve ciarky 🙂 urcite ho.zopakujem ale este pockam tyzden ;) vela stastia

stepanka274
12. sep 2017

Moje prve tehotenstbo zacalo zapalom moc.ciest a nie som jedina v mojom okoli ked pri navsteve lekara s problemami moc.ciest spravili krv.skusku a bim tehotenstvo, potom misel dat dr.lahsie lieky.

janocka242
12. sep 2017

Ahojte poprosim o radu...vcera som mala dostať menštruáciu no nedostala som ... mali sme nechránený sex a očakácam,že asi som v tom... v stredu si plánujem urobiť test no mam bolesti ako pred menstruaciou... mam strach ... aj mam taky raz cez den sa mi ukáže niečo hnede a zapácha to veľmi ...

mamaaaaaaaaaaa
12. sep 2017

@janocka242 z coho mas strach ?? z toho ze si tehotna alebo ze ti mrcha pride ???

to ze ta nieco boli neznamena ze musis byt tehotna.
menstruacna krv zapacha, ale ak zapacha vytok z pošvy rieš to s gynekologom nie s modrým koníkom.

mamaaaaaaaaaaa
12. sep 2017

@tinkaronko0710 tak ako mamicka by si mala vediet ze mozes ale i nemusis byt tehu. Ved si sprav test a potom to ries.

visnacka
13. sep 2017

Ahojte žienky, chcem vedieť v kolkok týždni ste boli keď ste zistili svoje tehotenstvo, teda kedy vam test ukázal dve čiarky.?

vilma7
13. sep 2017

@visnacka ja som si robila test až keď mi tretí deň meškal menzes. Posledný menzes s mala 19.3., otehotnela 31.3/1.4. A okolo 19.4 som zrejme testovala, takźe som bola v necelom 3.t.

krepes
13. sep 2017

@visnacka ja cca po 2-3 dnoch ako mi meškal tak som mala na teste ducha, počkala som tyzden a uz bola pekná druhá čiarka.

ada309
13. sep 2017

Este pred vynechanim ms.. tusim 25DC (ale mavam dlhsie cykly,cca 30-32 dni)

visnacka
14. sep 2017

@krepes mám pocit že tam bude duch jemne , niesom si istá počkaaam

krepes
14. sep 2017

@visnacka počkaj par dní a uvidis 🙂

smejulinko
14. sep 2017

Ahojte kocky, som tumorových krát a potrebovala by som pomoc od Vás. Mame spoločný príbeh, mat dieťatko.
Mala som dostať 11.9. MS ale zatiaľ sa nedostavila, vôbec nerpzoznam príznaky keďže som nikdy nebola tehotná. Ale viem že mi už 3 deň meškajú a moje prsia sú nafúkne jak hovado a každým dnom sú väčšie a citilevejsie a viem že to začalo od budúceho týždňa. Nemám žiadne bolesti ani nejaké pichanie len priesvitných sem výtok ale nič extra. Nemám ani MS nejaké príznaky niekedy ani o nich neviem. Len cítim že som unavená lebo robím nočné smeny. Nechcem si robiť test lebo sa mi to už raz stalo a meškalo mi to 6 dni ale nič som nemala ani prsia ani brucho, žiadne príznaky skôr si myslím že mi to Inofolic posunul. Čo si vy myslite mám si urobiť test alebo počkať pár dni aby som nebola sklamaná. Ale viem že som strašne smädná 😉

svadba30.maj
18. sep 2017

Baby Ukaze s krvy ci som tehotna ked ms mam dostat o 6dni ?
Ci zbytocne ist k dr skor?

saruska27
4. okt 2017

Ahojte ukáže mi test tehotenstvo 2 dni pred MS?alebo radsej pockat?

krepes
4. okt 2017

@saruska27 podla mna pockaj este.ja som si robila test ked mi 2 den meškala a na teste bola len velmi velmi slabucka druha ciarka,az po par dnoch bola silnejsia. Pockaj aspon tyzden ak vydrzis 🙂

saruska27
4. okt 2017

Ved to ze uz sa nemozem dockat kedze sa s manzelom snazime o bábätko 🙂 no dnes som zacala spinit ☹ tak uz je asi po mojom tehotenstve 😢

tonjadabik2
4. okt 2017

@saruska27 ja som spinila jeden den krvacala a dva dni spinila a na teste dve ciarkyy taze nic nieje strateneee

saruska27
4. okt 2017

@tonjadabik2 to vazne?takze to mam sancu dakujem za info 😃

saruska27
4. okt 2017

@tonjadabik2 a kedy si si robila test?

tonjadabik2
5. okt 2017

@saruska27 ano vzdy je sancaaa 👍

tonjadabik2
5. okt 2017

@saruska27 test? v den ms.. a slabe dve ciarky. asi po tyzdni som uz mala sillne.

saruska27
5. okt 2017

@tonjadabik2 áno test, čiže zajtra ráno idem nato držte mi palce 🙂

tonjadabik2
5. okt 2017

@saruska27 oki daj mi vedieeeet drzim ti velmi palceeee

saruska27
5. okt 2017

Tak som zacala krvacat dnes 😢 robit zajtra test ci je to zbytocne?

tonjadabik2
5. okt 2017

@saruska27 podla toho ako dlho budes krvacat

saruska27
5. okt 2017

@tonjadabik2 kolko mozem najviac?aj bolesti v podbrusku mam