icon

Prosím ženy, som tehotná alebo nie?

verkaveverka
27. apr 2021
Strana
z2
agnese
27. apr 2021

@verkaveverka áno, gratulujem 🙂

hennyinnsbruck
27. apr 2021

Ta čiarka je nejako moc ďaleko 🤔

babovka2321
27. apr 2021

@verkaveverka no mne to druhe nepride ako ciarka - je to moc daleko, aj ked s tymto testom skusenost nemam, tak neviem. A preco drzis ten test, ked je polozeny na stole, navyse za ocikanu cast?

verkaveverka
autor
27. apr 2021

@hennyinnsbruck lebo tam je toto, ak to nedrzim

verkaveverka
autor
27. apr 2021

@babovka2321 pozri foto co som pridala

pininka1
27. apr 2021

Chybny test podla mna, urob este jeden

babovka2321
27. apr 2021

@verkaveverka a ta ciarka je akoze az pod tym? Lebo na tej novej fotke nie je, ci?

martinaju
27. apr 2021

@verkaveverka test neodlepuj ani nic ciarka musi byt na tej časti ktora nie je nijak prekryta inaou časťou a teda boižšie ku kontrolnej čiarke. Sprav si ešte jeden test.

verkaveverka
autor
27. apr 2021

@babovka2321 áno, až pod tym

hederamonstera
27. apr 2021

Urcite to nie je pozitivny test, ked hladas ciarku pod nejakou castou🙄

babovka2321
27. apr 2021

@verkaveverka tak to potom urcite nie je pozitivny test. Nehladaj ciarky tam, kde nemaju byt.

verkaveverka
autor
27. apr 2021

@babovka2321 ale čo potom znamená to, že tam mám tu ďalšiu čiarku pod tou časťou? Lebo na návode je tiež, že by to malo byt blizsie

hennyinnsbruck
27. apr 2021

@verkaveverka tak chybný test sprav ešte jeden

anjelicek26
27. apr 2021

@verkaveverka je to proste chybny test, musis si spravit dalsi.

martinaju
27. apr 2021

@verkaveverka Test môže byť chybný ale teda nabudúce nerozoberať test.

verkaveverka
autor
27. apr 2021

Tento som mala a podla návodu by ta druha čiarka mala byť bližšie. Ale mam ešte jeden len to teda nebude s ranným močom. Alebo počkať znovu do rána?

verkaveverka
autor
27. apr 2021

@anjelicek26 @hennyinnsbruck ďakujem, spravím

martinaju
27. apr 2021

@verkaveverka mešká ti už ms? Skus mamatest ma viac farbiva ako ine testy ukáže skôr.

verkaveverka
autor
27. apr 2021

@martinaju naposledy som ju dostala 9.aprila takže nie, ale mala som pocit, že ta posledná menštruácia bola kratšia. Pred a počas menzesu vždy cítim také napätie v prsiach a mam ich o niečo väčšie. Momentálne cítim niečo také, aj keď práve menštruáciu nemám.

verkaveverka
autor
27. apr 2021

@martinaju Navyše mam nádchu (hoci to som mala aj dávnejšie) a včera v noci mi prudom tiekla krv z nosa. Nasla som, že aj to môže byť príznakom

verkaveverka
autor
27. apr 2021

Spravila som si druhý test, vyšlo to úplne rovnako, ta druha slabá čiarka pod tou časťou tam. Takže idem si kúpiť dnes lepší test

martinaju
27. apr 2021

@verkaveverka kup si mamatest a testuj z ranneho moču ak ms nemešká idealne 9-14 dni po obulacii ak vies cca kedy bola

sense
27. apr 2021

Čiarka pod papierikom neznamená ze si tehotná... Ak si mala o 9.4 ms a máš 28dnovy cyklus tak si okolo 23 mohla mať ešte len ovuláciu, čiže na príznaky je príliš skoro....
Ak by si bola tehotná z cyklu predtým tak by si mala 2 koľajnice...
A ak si napriek tomu presvedčená že sú to tehu príznaky tak namiesto týchto kadejakych odlepujucich sa papierik ov kúp jeden digitálny a budeš to mat vy číslach a nemusíš hľadať v čiarku rozoberanie testov

veronikaszabova
27. apr 2021

@verkaveverka test je negativny

A ak si myslis, ze si tehotna este z minuleho cyklu - nie, nie si. To by si mala na teste hned po par sekundach kolajnice a nemusela si hladat Caspera.

verkaveverka
autor
27. apr 2021

@sense ďakujem, zajtra si kúpim ten digitálny

veronikaszabova
27. apr 2021

@verkaveverka zbytocne budes kupovat digitalny - ten ma este mensiu citlivost na detekovanie HCG ako klasicky palickovy test

julie19
27. apr 2021

@verkaveverka presne tento test som mala aj ja a krásne mi ukázal dve normálne čiarky ... keď nemáš čiarku v testovacom priestore tak je negatívny ... nikdy nerozoberaj test, má daň používať tak ako je v návode ... pod tou namočenou časťou môže byt vždy nejaká akože čiarka, lebo je to vlhké a namočené... od toho je ten test nejako vyrobený aby sa tak aj používal

jaruska_12
27. apr 2021

Ja som.si včera robila tento intime bola som aj na krv hcg mám 50 tak dúfam že to bude ok

verkaveverka
autor
27. apr 2021

@jaruska_12 ďakujem. Tak už viem, že nie som, ale neskôr si ešte pre istotu spravím jeden. 🙂

rebellefleur
27. apr 2021

@verkaveverka - nie, test je negatívny. Druhá čiarka sa nehľadá pod ničím 🙈 ku každému tehotenskému testu je aj navod..

Strana
z2