icon

Prosím ženy, som tehotná alebo nie?

verkaveverka
27. apr 2021
Strana
z2
nafka0483
27. apr 2021

@verkaveverka To co tam akoze vidis nie je ciarka, to je prechod resp. spoj dvoch materialov. Druha ciarka sa ma ukazat iplne inde.

Ked sa ti to zacalo takto odlepovat tak si test prilis namocila. Ak si to zacala sama rozoberat, tak fuj, nechytaj tu cast ktoru macas do mocu!

nafka0483
27. apr 2021

@verkaveverka A ty si rada, ze test je negativny, alebo by si praveze chcela byt tehotna?

petus998
27. apr 2021

@verkaveverka podla mna je to ten koniec takze za mna nie ciarka je strasne daleko

bobricek1979
27. apr 2021

@verkaveverka bohužiaľ nie ta čiarka je dosť ďaleko podľa mňa

iwesska
27. apr 2021

Nie,test sa nerozobera na to,aby si zistila ci si tehotna. Ciarka sa tam ukaze aj bez toho.

petka_3
27. apr 2021

Je mi ľúto, ale test je určite negatívny.

mirus11
27. apr 2021

@jaruska_12 nechcem ťa strašiť,ale ja som mala HCG 318,a doktor mi povedal,že som tehotná nebola,a po opakovanom odbere 50,a to mi povedal,že som si tehotenstvo vsugerovala.uz som samozrejme u iného doktora.ale musím počkať,pokiaľ skončí ms-teda čistenie po MA,keďže sa o tehotenstvo podľa druhého lekára jednalo a potom idem už k inému.

zuzkacik4
27. apr 2021

Ja nerozumiem naco sa pozeras pod tu cast, ktora ma byt prekryta..odtial sa totizto spusta farbivo, ktore sa rozpije po celom teste a z ktoreho ti potom ukaze ciarku/y.. test mas jasne negativny..

konikkon
27. apr 2021

@verkaveverka kdeže by pod tým odlepenym papierom mala byť ciarka 🤦‍♀️ na žiadnom teste tam ta ciarka nebýva. Test je negativny, nič tam nie je.

tajly
27. apr 2021

Pod tou foliou vzdy byva cervene farbivo, ktore sa uvolni pri strete s mocom a cestuju spolu dalej, tak asi sa na tomto teste neuvolnilo vsetko a ostalo tam....

monka105
27. apr 2021

Prosím ťa, na čo si rozobrala aj druhý test, keď ti tu baby vyslovene napísali, že to nemáš robiť? Nevieš čítať návod? Keď nevidíš druhú čiarku na kontrolnej časti, tak tehotná nie si. To, že rozoberieš test, tento fakt nezmení.

riderka1
27. apr 2021

Môj úplne prvý pozitívny, tá istá značka, ak ti to k niečomu pomôže...

Strana
z2