Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
@nikasaj nic tam nieje.
Ahoj Baby možno budem vyzerať smiešne ale dnes som si robila test a ukazala sa tam veeelmi vellmi slabulinka druha čiarka do slova a do písmena skoro neviditelna, Neviem či som tehu lebo mi to skor pride nemožene---pretože 18.9. som mala poslednu mrchu aj to len jeden den , druhy a treti den len spinenie 30.9 som mala prvý den mojích plodných dní, a trva aj dnes. počas plodných dní sme sa milovali. Ja neviem či je možne už niečo take na teste vidieť, testovala som sa lebo ma bolia prsia bradavky mam ich take tažke reku skusím, no ostala som prekvapena ale aj z velkov dilemov 5 den od styku vidieť ducha???? prosím vas mala ste nejaka taku skusenosť??? stalo sa to nejakej z vás??? ak ano napište mi budem rada dakujem.
@nivea777 neviem kedy viac mi to príde nepravdepodobne lebo menzes som mala 18.9 trval len 3 dni aj to ako som písala prvý deň normalný menzes a 2-3 den špinenie. a totiš to pred poslednou mrchou som mala s pritelom nechranený styk v auguste 22 no septebmer mi mrcha prisla a myslim že test by bol už dostatočne vyditelný ak dobre počitam bola by som už 6tt a to by som už vedela na 100%. no nič mi to tu neviriešime len ma zaujimalo či sa to nejakej z vás stalo, či to je vobec možnee.
Ach babi mne uz meska 6 den.
Ja mavam mrchu nepravidelnu ale zvykne dojst tak na 3 den max 4 ..no som zvedava kedy dorazi...
@kotatko1232 a test?
@nivea777 zatial som si nerobila ...ale zajtra by mi akoze mala koncit MS
@kotatko1232 aj mne by mala zajtra akoze koncit☺a ja som uz testovala no zial negativne😑
@miriamn76 taak nebudeme no ja urcite si myslim
@kotatko1232 to nevies pokial netestnes ☺
@miriamn76 bojiim sa
@kotatko1232 zavidim ti ze dokazes odolavat☺
@miriamn76 noo aj by som testovala ale tak verim ze niesom 😉
Baby preco mi na usg nepozrela aj vejecniky? Mam len uterus v AVF prineranej velkosti,e9mm,adnexa bpn,D.priestor je volny.....
Mhm adnexa su vajecniky...😀
Ahojte baby v pondelok som mala na teste dusika ale dostala som som mrchu no trvala len 3dni co je nezvyk. 1.den silna druhy slabla a 3 den len spinenie. Mam si urobit test pre istotu.
@marsellinpir keď si mala ducha a slabšiu ms ako obvykle tak si správ testik určite este..😉
@karmela dakujem vyskusam ho urobit zajtra rano 😊
Ahojte minuly tyzden som mala ms dostala som ju vo stvrtok jeden den som mala taku normalnu na druhy den len taku slabu a potom az do pondelka take spienenie dneska rano som si robila test je tam taka slaba druha ciarka co si myslite?
@kvetka6390 nevieš hodiť foto testíka?
@karmela nevidno to poriadne zle mi foti mobil
@kvetka6390 skús ho odfotiť bližšie a zaostrí ak sa dá..

@kotatko1232 super uz len ostava dufat ze to tak aj ostane a bude silniet