icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

karcika88
10. okt 2016

@nikasaj nieco tam vidim

miriamn76
10. okt 2016

@nikasaj teraz tam nevidim nic😕

marsellinpir
10. okt 2016
marsellinpir
10. okt 2016

@marsellinpir sa mi zda alebo tam vidim dusika baby poradte mi

nivea777
10. okt 2016

@marsellinpir daj original

marsellinpir
10. okt 2016
nivea777
10. okt 2016

@marsellinpir nevidim tam nic..kolko ti meska?

marsellinpir
11. okt 2016

Ahojte a dnes mi to asi tiez nic neukazalo asi to necham na volny priebeh lebo je asi sa zbytocne sttesovat.

nivea777
11. okt 2016

@marsellinpir kolko ti meska MS?

marsellinpir
11. okt 2016

Momentalne mi nemeska

nivea777
11. okt 2016

@marsellinpir tak to neries este.. ries to tak v den MS resp ked bude meskat..usetris si nervy

karcika88
11. okt 2016

@marsellinpir mne sa tam daco crta ty to nevidis?

marsellinpir
11. okt 2016

@karcika88 vidim len ja uz neviem ci si namyslam

karcika88
11. okt 2016

@marsellinpir myslim ze nenamyslas proste je tam slabunka ciarka ☺ meska ti ms?

marsellinpir
11. okt 2016

@karcika88 nie nemeska mi

marsellinpir
11. okt 2016

@karcika88 predosla mrcha mi trvala len 3 dni aj tai meskala 2 dni

karcika88
11. okt 2016

@marsellinpir skus zas o dva dni baby pisu ze ciarka ma silniet kazde dva dni 🙂

marsellinpir
11. okt 2016

@karcika88 dakujem pekne

dominini
11. okt 2016

@marsellinpir aj ja tam vidim nieco sa crtat... skus teda o 2 dni .. drzim silno palce

karcika88
13. okt 2016

@marsellinpir ahoj no co skusala si?

marsellinpir
14. okt 2016

@karcika88 ano no nic s toho lebo uz sa na teste nic neukazalo tak nabuduce

ala90
31. okt 2016

Ahojte chcem Vás popýtat o radu, s manzelom sa snažíme o dieťatko v auguste mi meskali krámy urobila som si test a vyslo mi slabá čiarka. O týzdeň prišla mrcha neriašila som to ale teraz v októbri už pocitujem ze sa nieco v mojom tele deje a ciarka je stale slabá mozem byt tehotná stretli ste sa stým ze krámy pocas tehotenstva?

nivea777
31. okt 2016

@ala90 kolko dpo si a kedy mas mat MS?? mozes byt tehotna aj pri slabej ciarke,dolezite je aby silnela

ala90
31. okt 2016

@nivea777 no od augusta mam pravidelne menzes tak som to neriešila ale posledne 4 dni mam taky tlak podbrušku a test mi vysiel so slabou čiarkou menzes ma prist dalsi az 14.11

ala90
31. okt 2016

Čitala som, že počas tehotenstva MS majú ženy som zmätená asi len sa ist objednat ku doktorovi

ala90
31. okt 2016

Takýto tehotenský test som mala

kahh
31. okt 2016

babenky no ako aj sa niektore zadarilo? pozeram ze poctivo nahanate duchov 🙂 ale na tej fotke vyssie aj ja nieco vidim, velmi drzim palce aby sa kazdej z vas podarilo 🙂 segra mala takehoto minuducha a ten teraz pobehuje a snazi sa donho dostat ranajky 😀 takze vzdy je nadej dievcence 🙂

nivea777
31. okt 2016

@ala90 no momentalne mas plodne dni..takze tie tlaky bude z ovulacie.. a ciarka na teste.. testuj sa o dva-3 dni a ak bude silniet tak si pravdepodobne tehotna

kurciatko23
31. okt 2016

ja som pri vsetkych 3 tehotensvach mala zo zaciatku slabu ciarku...hlavne, ze je tam :_)

nivea777
31. okt 2016

@ala90 to bude asi kanalik lebo ta testovacia ciarka je tensia ako by mala byt.. skus o dva dni a inym testom radsej.. na tieto nie su dobre recenzie