Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
No ja som robila 4 testy na vsetkych boli druhé ciary skoro neviditelné a teraz mám 7 mesacného synceka 😀 😀 😀
Ja som dnes len 24 DC, MS mám dostať až v pondelok, no už od utorku viem, že som tehotná.. 🙂 🙂
V nedeľu som začala trošku špiniť - tak na jednu intímku a mala som ukrutné, neznesiteľné bolesti v krížoch a podbrušku - ale až také, že som si musela dať tabletku.
Keďže mi po nedeli bolesti prešli, ale nastúpili zase bolesti pŕs, začala som niečo tušiť. Kámoška mi dala test, že vyskúšaj či nie si tehu. No a samozrejme sa na teste objavili //. Najskôr som to nechápala, pretože pri predchádzajúcich tehotenstvách som mala pozitívne TT až dva dni po mešakjúcej ms a teraz mi ukázal test // týždeň pred očakávanou ms. 😲 😲 😲
No ešte by som chcela podotknúť, že na testoch nie je žiadny "duch" - sú to riadne koľajnice, silné, viditeľné //. Od prvého testu som si urobila už ´dalšie dva a každým dňom je čiarka silnejšia a silnejšia.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@martina1309 no tak gratulujem! zeby dvojicky? 😉
ja som to mala to iste a to som mala druhu čiarku ešte slabšiu...:D prišla som k dr. až po týždni a on mi oznámil že som v 5 týždni ...:d a teraz mame už krásnu zdravú dcérku ktorá 31.5 mala rôčik...:D držím palčeky ...:D
ahojte babi ja som ivka ja som mavala bolesty pod bruskom a malasom ms len dva dni vradcala som a bolo mi stale nevolno kupila som tehotensky test a ten mi ukazal jednu slabu ciarku a druhu silnu ciarku isla som ku lekarovi a ukazala som imm ten tehotensky test a oni povedali ze mozno som tehotna a urobili krvni test a nebola som tehotna a to bolo asi pred dvoma mesiacmi
😒
Ahojte baby .. ja som si robila mamatest jede tyzden do zadu mala som tam jednu silnu cijarku no ta druha bola tak slbucka ale bola tam tak son viskusala dalsje tri testy ukazalo sa to iste no uz je to asi tyzden dneska som si urobyla znovu no vecer neukazalo sa nic len jedna mozete mi niekdo poradit co to asi znamena ????
Ahojte, aj ja som si dnes robila test a vysla mi druha uplne slabulinka, uz mi to meska 4 dni a byva mi strasne nevolno.... Tak si asi kupim ten digitalny testik a v nedelu vyskusam 🙂 ..... Alebo je to zbytocne a mam zajst v pondelok k doktorovi?????
Ja som si takto urobila tri testy po sebe a mala som tam niečo ako 1 a pol čiarky 😀 POzerala som nato 😀 a nedošlo mi to..... Ale potom mi to došlo 😀 Keď som urobila krvný test 😀
ahojte ,aj ja som si dnes robila test a vysla mi druha velmi slaba takmer neviditelna neviem co sy otom mam misliet 😒
Pri mojom druhom bábu som si robila 2x test. prvý krát vyšla veľmi slabučká čiarka, tak som tomu nevenovala pozornosť. o 4 dni sa mi stále nedostavila menzes, tak som robila ešte raz a už bola o niečo silnejšia.
mne ukazalo vsetkych 11 testov co sa dalo kupit slabu druhu ciarku. a dnes ta ciarka lezi vedla mna a chrni
ja som mala tiez na prvom teste len slabulinku ciarku najprv som si ju ani nevsimla no meskala mi MS a citila som sa tak zvlastne, tak som si o 2dni test zopakovala a uz vysiel 100%. Dnes ma drobcek takmer 2roky🙂
Ahoj kocky. Tak ja som sa testla clear blue v 28 DC a bol tam duch. 29 a 30 DC s mamatestom negativne. Dnes 32 DC a menstruacia stale nikde. Zatial so netestovala. Lebo predpokladam negativny vysledok aj ked srdiecko stale dufa. Bolesti resp. Tlaky na mrchu mavam iba pred spanim. Doteraz ma neboleli ani upony maternice... Vas nazor?? Mohol clear blue 25ml vediet skor o jeren den ako 10 ml mamatest?? Oba test boli robene vecer.
slniečko27 dávaj pozor, mne keď vyšla takáto slabá čiarka tak som bohužiaľ potratila
dobry den chcela by som sa spytat ze preco mi uzalo na test dva ciarky a o 5 minut zmizlo co to moze byt 😒 mi s muzom sa snazime o dieta uz 2 roky a nyc
Dobry. Ja mam taky isty problem, MS mam dostat o dva dni. Robila som si rozne testy ale len na mamateste mi bolo vidno trochu ducha viac ako na inych, tam len ked som poriadne pozrela. Mam nafuknute brucho, take tlaky v bruchu, vela jem. A robili sme to cez ovulku. A inak ovulacny test mi ukazal silno, tie vraj tiez ukazu tehu A inde mi pisali ze ducha ukaze kazdy test aj ked nie sme tehu. Tak uz som z toho cvok..
Čaute baby takže čítam tu veľa rôznych príhod. No ja mám príhodu takú že tehotenský test som si robila po 9dňovom meškaní menzesu. Robila som si ich 4x- 1.ukázal jednu čiarku. 2.ukázal dve čiarky no jednu slabšiu 3. ukázal znovu dve čiarky druhá znovu slabá a 4. test ukázal znovu to isté ako dva pred ním. Bola som však dnes u gynekológa a ten povedal, že nič nevidí že sliznicu mám vysoko a nevidí náznak tehotenstva. No povedal mi ak sa menštruácia neprejaví do ďalšieho týždňa mám sa knemu zastaviť bud. týždeň vo štvrtok kde mi povie či tehotná som alebo nie, pretože bude mať väčšiu šancu niečo vidieť. Takže neviem či aj 3x test môže ukázať pozitív no však gynekológ ho vyvrátiť takže uvidíme bud. týždeň vo štvrtok. Aj keď šeci si myslia že tehotná som, no ako čítam vela komentov na internete aj testy sú klamlivé.
Ahojte baby,tak po šoku z marca,kedy som v pepino tehu teste kupila zabalene ovulacne testy a tak prislo sklamanie sme sa snazili s manzelom kazdy mesiac.pepino testy uz nekupujem.tentokrat mam slabu ruzovu ciarku-test je uz suchy znacky rapiclear 10-tkovy.no a mavam cyklus 28-29 dnovy a dnes som 26-27DC.co na to hovorite?mohlo sa nam to podarit?inak,bolia ma raz krize,raz podbrusko a aj prsia mam citlive,bradavky bolestive uz od ovulacie,tak neviem,ci to prejde do menzesu,alebo je to tehu.som stale unavena,uz o 21 som v posteli.
každému htc stupa inak preto niektoré testy ukažu neskôr... skus citlivejši GS mamatest mne ukázal 32d a z ranného moču je lepší cez den mi ukázal iba slabučko ...urobila som si dva pre istotu :o)
@katulka12300 na 100% áno 🙂
ahojte babule. Potrebujem poradit. Uz som si robila pred cca 2 dnami tehot. test a vysiel mi pozitivne, i ked druha ciarka bola slabsia - ale bolo ju vidiet! Dnes som si spravila iny tehot. test a aha... Vidite tam nieco? Ja teda fakt neviem... Dnes je to 34-ty den od poslednej menstruacie a cyklus mam 27 dni...
ahojte baby ja som sy urobila tehotensky test a 1 ciarka bola velmi ruzova a ta druha bola duch .. . no teraz neviem ze ci som v tom a este som dostala menstuaciu prosim poradte mi dakujem.. ☹
Ako to ze si 15tt?urob si znova o par dni a uvidis
ahojte baby potrebovala by som poradit robila som si test a ukazali sa mi dve ciarocky ale jedna slaba a na druhy den nic iba jedna nechapem tomu dakujem 🙂
Ja som mala na 28DC na tt jednú silnú čiarku a jednu slabú, po 2 dňoch opäť, po 5 dňoch tiež, nevedela som čo s tým. No po týždni na tt nič, tak som šla k lekárovi, ten mi povedal, že bohužiaľ išlo o mikropotrat.... takže už žiaden stres, treba si pekne počkať v kľude a ak má byť žena tehotná tak bude. Ak jej to nie je dopraté, tak bohužiaľ nie :( no všetkým držím palce, aby vaše čiarky iba silneli 🙂
simonkadankova rada ked ti bude uz meskat aspon 10 dni tak chod doktorovi na potvrdenie tehu lebo si tehotna to je rada 😀 😉

baby, ja neviem ci tu o tom nie je dost tem alebo necitate navody na tehu testoch - SLABA ciarka je tiez pozitivny vysledok.
ak je to vsak po vela minutach, moze byt skresleny.
celkovo by som sa nespoliehala iba na jeden test a vzdy skusila urobit spolahlivy test, ako mamatest alebo clearblue, z ranneho mocu na druhy den. a stale treba este cakat do MS, stavaju sa aj mikropotraty, takze naj je, ak je pozitivny test a ms uz meska.