icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

miriam_tvoja1
25. júl 2017

Hej mohlo ist opotrat.. ? Ked som mala 12 dnowu MS ? Ale ma nyc ne bolelo ked som ju mala ani brucho ma nebolelo. Ale ma bolieva aj brucho dakedy mna aj zapichne v bruchu.. aj chrbat ma boli. Dakedyy.. no neviem asi so spravim este jeden test.. skusin ne..

nivea777
25. júl 2017

@miriam_tvoja1 na to aby si zistila co sa deje si musis spravit aspon 2-3 testy obden.. cize zajtra rano spravis jeden,piatok spravis dalsi a nedelu dalsi.. alebo stvrtok jeden,sobotu druhy a pondelok treti..ak budu tmavnut alebo rovnako silné ciarky..mam na mysli silné ciarky tak si tehotna a chod k dr.. ak budu blednut tak islo o potrat

miriam_tvoja1
25. júl 2017

nivea777 mohlo ist opotrat ked som mala 12 dnyy.. menzess .. ? :O hej spravim si este jeden test skusim.. ale neviem preco som mala aj 3 dnovi menzes 3 den spinenie este som nemala 3 dny.. tak 5 dny .. ale mna aj boli chrbat dakedy ma za bolie v bruchu aj mna za pichne dakedy .. aj hlava ma boli dakedy me je aj nedobre. :/

miriam_tvoja1
25. júl 2017

nivea777 ano spravim si skusim si spravit.. testi ale ne viem preco som mala 3 dnovy menzes as sa bojim no spravim si este skusim testi

moka27
14. aug 2017

Ahoj...prosim vas vie mi niekto povedat ako je mozne ze mne test ukaze silnejsiu ciarku len ked moč zriedim s vodou 1:1...vobec to nechapem...som 9+5 a testovacia je silnesia len po tom zriedeni..dakujem

happy32
27. aug 2017

Ahojte zienky, vidite tam nieco, alebo mi uz sibka? MS mi neprisla, dnes rano spinenie. Dakujem za nazory😉

karmela
28. aug 2017

@happy32 ja tam niečo slabucke vidím tak nech tmavne 😉

lucinocka
28. aug 2017

@moka27 ked je HCG prilis vysoke test ho uz nezachyti....aj testy maju svoju hranicu od do...preto ked ho zriedis tak ti ukaze lepsiu ciarku

zuzulienka7784
26. sep 2017

Ahojte babuľky čo si myslíte?čítala som toľko článkov o tom v júli som potratila v 6 týždni 😢 mešká mi menštruácia 4 deň mám 28 dňový cyklus robila som si už 3 testy na každej tkz.duch čo si myslíte?nechcem sa tešiť predčasne

sabinka277
29. sep 2017

@zuzulienka7784 ja tam vidiiim čiarky dveeee 😍😍😍😍

sabinka277
29. sep 2017

Píšem v mene kamošky ta tu žiaľ niejem...ona má zas iný problém...naposledy mala ms 28.8. odvtedy nič...teraz 13-14-15 mala také spinenie len tmavý výtok s trochou krvi...a test si robila vcera poobede a ukázal úplne ale ze úplne mini ducha a ďalší na ďalšie ráno nič..ms jej má prísť 4-5 tak počkať? A keď tak si na prvý/druhý deň spraviť? Kamarátka by chcela s manželom bábo... Tak nevie či čaká alebo ako..posielam ten test ak to bude dobre vidieť..

nivea777
29. sep 2017

@sabinka277 treba počkať či bude MS meškať a potom testovať

nina88
29. sep 2017

@sabinka277
Ja Som to mala takto.
Treba určite testovať testom tej istej značky na druhy den rano. 😉

sabinka277
29. sep 2017

@nina88 práveže dnes ráno že nemala nic..tak som jej povedala nech počká pár dní a skúsi zas..

valusik12
29. sep 2017

Ahojte baby čo poviete. Je tam alebo nie?
Som ho hodila do koša preto je trochu špinavý, ale potom mi to nedalo

gabi24
8. feb 2018

je to tam ?

valusik12
8. feb 2018

@gabi24 podľa mňa áno urob o dva dni dalsii. Veľa šťastia

sarah16
9. feb 2018

@gabi24 Ahoj je tam slabunka ciarka ale urob si este

gabi24
9. feb 2018

dnes takto

sarah16
9. feb 2018

@gabi24 dnes je to lepšie

smajlik9
29. mar 2018

Čo si myslíte o tomto ?

zara_24
29. mar 2018

@smajlik9 si tehotná jednoznačne 🍀

zara_24
29. mar 2018

@zara_24 bola som tehotná už 5 krát,tak to viem rozlúštiť ...preto som taká🙈

adriannasvk
29. mar 2018

@smajlik9 ja mam z tohto doma trojrocneho chlapca🙂

smajlik9
29. mar 2018

@zara_24 aj taká neviditeľná čiarka ?

smajlik9
29. mar 2018

@adriannasvk šak je úplne neviditeľná ci ?

adriannasvk
29. mar 2018

@smajlik9 ja tam ciarku vidim🙈

nela6
29. mar 2018

@smajlik9 vyzera to nádejne, zrob test taky isty o 72h, ci silnie

smajlik9
29. mar 2018

@nela6 akurat,že už mám aj príznaky, prsia väčšie, ráno mi je zle a v noci tlaky v podbrušku

nela6
29. mar 2018

@smajlik9 to je vporiadku, ale existuje aj biochemické tehotenstvo alebo aj mimomaternicove... Preto sa robi opakovaný test o par dni ci hcg stupa, alebo klesa