Slabnutie čiarky na tehotenskom teste. Čo to znamená?
Ahojte, prosím vie mi niekto poradiť??? 28/12 som si robila test, ktorý bol pozitívny..dva dni na to som si spravila další a ciarka bola silnejšia. Dnes som test zopakovala a ciarka je rovnakej intenzity,ak nie slabšia ako pred vyše týždňom. Nemala by silniet? Podľa ovulky by som mala byt v ôsmom týždni.. Má niekto podobne skúsenosti?
flamenga,uz som si dala testiky do albumu.. ked to tu opat takto vidim.... ☹ mam skusit este jeden?
cokinka teraz som to pozerala... no pravdu povediac.... dnešný test mal byť taký silný ako ten z 30.12. keďže je to test rovnakej značky.... ten dnešný je výrazne slabší 😒 vyzerá to, že hcg klesá 😔
nie teplotu som nemeravala,tak čo mi radite? asi len počkať. Ja som to mala teda mam o to ťažšie,že v septembri mi robili laparoskopicku operaciu,hoci som bola objednana na hysteroskopiu,bo som mala myom a tiež bol uhniezdeny v sliznici. nedalo sa to odstraniť iba laparkou,nakolko bol dosť velky. ale po operacii mi povedali že velmi pekne v celosti sa dal vylupiť. takže už aj nad tym rozmyšlam či sa mi to nevratilo,ťi mi to tam zas nerastie. na to som sa nepytala doktorky,bo ked mi povedala že nevylučuje tehotnosť,ostala som v šoku.15 rokov sa snažime a teraz toto. no a ta neistota,už som uplne na nervi.
flamenga, co to teda znamena, ze klesa? mam ist co najskor k dokymu? cakat mrchu? mam si spravit dalsi test? boze, neviem.... ☹ ☹ ☹
cokinka zbytocne sa nestresuj chod k dokimu na krv a uvidis necakaj ak ta to stresuje. 😉
cokinka, v tom stadiu by som sa spolahla len na krv a sono....myslim, ze naozaj po urcitom case nema ciarka na teste kam silniet. a najlespie bude sono, v 8tt musi byt uz aj akcia. uz si mala byt davno u lekara, ked si 8tt
mas aj nejake tehotenske priznaky? ak nespinis, je fajn.
lauritka, je fakt, ze pri missed ziadne priznaky potratu nie su, ale vymiznu tehotenske priznaky a to dost rychlo. nie kazda vsak tehotenske priznaky ma. ale ak ich mas, vies to. ja som mala missed a uz pred sono som vedela, ze daco nie ok a ani nebolo. mnohe baby co potratili ci uz missed alebo spontanne mi vraveli to iste.
cokinka tak ako? 😕
ajojte babulky, robila som si vecer este jeden test, mama test confort, uz bola druha silnejsia, tak som sa trosicku ukludnila, aj ked to kolisanie vraj tiez nieje bohvieco.. je ale pravda, ze takto z papierikov tazko povedat..lekara som nechala na stredu, ako povodne mal byt.. nechcela som tam posobit, ze stresujem.. takze az zajtra budem vediet viac a hned napisem... to, preco az v osmom tyzdni sa pytam aj samej seba, nuz, lekar mal dovolenku a pracuje az od tohto tyzdna. aj to ma chceli objednat az na 23tieho, ked este nevedeli, ze som mala pozitivny test. 😒 chodim do sukromneho centra a tam je to s objednavanim dost des. 😠 no tehu priznaky... byva mi rano priserne zle, ze do seba nic neviem dostat, sa dostanem do normalu az okolo desiatej.. ten stav som mavala obcas aj vecer, co uz nemavam.. ale bojim bojim zajtra... 😨
Ahojte dievčatá som v 9t, beriem duphaston, utrogestan, fraxiparín, vit.E, calibrum byby plan, a acidum folikum. Do soboty som mala príznaky ako na tehotnosť, rebrá ma boleli, chrbát a niekedy mi to srielalo aj do nohy. No v pondelok akokeby moje všetky príznaky vymizli. Dnes som si urobila teh. test ale je slebší ako keď som si ho robila prvý krát keď som zistila že som tehotná/7t./. No vtedy som nebrala žiadne hormóny. Žiadne špinenie ani krvácanie som nemala. Je možné že je všetko v poriadku alebo sa mám obávať? Nemáte niekto s tým skúsenosti
@cokinka ono dosť závisí aj od typu testu. Oni síce majú rovnakú citlivosť ale ukazujú inak. Napr ja som najprv robila top test. Tam bola slabunke čiarka ale videla som ju. Hneď na to som z toho istého moču spravila mamatest a tam bola oveľa lepšia silnejšia. Takže tie testy majú možno inak tam to farbivo alebo neviem. Takže ak chceš porovnávať takto, tak jedine s rovnakou značkou si myslím. Ale u teba je to asi zbytočne. Ak Dr potvrdí že všetko ôk. Tak už testy ani nerob radšej. Držím palce ❤️
@cokinka viem že to bolo už pred rokmi, ale ako si dopadla? 🙂

vika aj si si nikdy bazálnu teplotu nemerala a teda nepoznáš svoje telo po tejto stránke, tak je meranie zbytočné, len ťa vystresuje, pretože ťa môžem ubezpečiť 🙂 že tehotenstvo nie je len pri teplote 37,0 a vyššie 🙂 Tehotná môžeš byť aj keď máš bazálnu teplotu ráno "len" 36,8 napr. 🙂