Som tehotná?
Ahoj. Chcem sa baby opýtať. 26 dni mi to mešká,keďže mám nepravidelný cyklus tak sa tým nezaoberám. Urobila som si ale test jednoduchý prúžkovy. Akosi som naň zabudla v kúpeľni lebo ma niečo vyrušilo keď som ho vybrala z pohárika s ničom ráno. O nejaké tri hodiny som sa vrátila do kúpeľne a aj som sa držala za hlavu ako som mohla na test zabudnúť bez toho aby som si pozrela hneď výsledok som uvidela veeeeeelmi aleze fakt veľmi slabú čiarku,normálne aj lupu som musela zobrať a ukázať to aj mužovi aj sestre aj švagrinej a videli to aj oni. V ten deň poobede som si urobila ešte jeden test clearblue ale ukázalo mi mínus. O dva dni chcem skúsiť znova. Plus podotýkam mam takú divnú bolesť v bruchu,keď sa po toalete utruem tak spozorujeme výtok. Ako surové bielko z vajca ťahavý. Chcem sa spýtať je možné že môžem byt v tom alebo nemám sa radšej radovať? Kto s tym ma skúsenosť? Ďakujem za odpoved.

@karpatyovakija toto je jasne negat. test
@karpatyovakija tento test je negativny, presne tak ako ti ukazal aj ten druhy...zbytocne budes testovat...keby ti meskala mrcha 26 dni, tak mas kolajnice ako z BA do KE.
Očividne ... nie si tehotná ... keby si bola, po toľkých dňoch by aj slepý videl //.
@nelca84 pozri si to lepšie. Každý ini ju vidí len vy nie. Začiatok koľajnice vidno
@karpatyovakija Áno, vidno druhú čiarku. No verila by som digitálnemu. 26 dní je dosť. Ale skús ešte o dva dni iný test. A taký výtok býva pred ovuláciou.
nie nie si tehotna, po tolkych dnoch meskania by si uz naozaj nemusela ciarku hladat 🤷♀️ to co vidis (ked sa silno zahladim na extra zozoomovanu fotku) moze byt pokojne len kanalik, kde by za standardnych okolnosti druha ciarka bola, kazdopadne ak to to neda, pokojne sprav dalsi test, odporucam digitalny, ten bud HCG zachyti alebo nie a vyhodnoti to za teba
@karpatyovakija pozitivny test pri meskani ms takto rozhodne nevyzera. Navyse digitalny si mala negativny, nie si tehotna. Kto kazdy ju vidi?? Ved vsetky ti pisu, ze nie si tehotna.
@nelca84 treba si dokonca prečítať čo som písala. Pekný večer
@karpatyovakija ahoj, o meskani sa pri nepravidelnom cykle neda velmi hovorit. Ake dlhe mavas cykly? Prebieha u teba ovulacia? Ak bola ovulacia niekedy v poslednych dnoch, tak ms este nemeska. Skus navstivit gyn, uvidi stav tvojich vajecnikov, vysku sliznice atd. Pripadna vyvolavacka tehotenstvu neublizi.
@zuzanockamt je možné aj to že mne sa cyklus posunul a to meškanie som si zle vypočítala? 🥺
@zuzanockamt
@karpatyovakija nie si tehotná.
@karpatyovakija po 4 odpovediach, že test je negatívny napísať, že všetci čiarku vidia len nelca nie chce riadku dávku ignorácie 😀
Negatívny test a navyše testy sa odčitavaju tak do 5 minút a nie po x hodinách
@karpatyovakija docitala som, digitalny bol negativny, jasnejsie to uz nemoze byt
ja chapem, ze asi velmi chces ale ver mi, ak by si tehotna bola a testovala pri meskani menstruacie s lupou na testy chodit nemusis a digitalny test by tiez ukazoval pozitivitu
Áno, druha čiarka tam je. Každopádne nič to neznamená, keďže test treba odčítavať max po 10 (?) minútach.
Na mojom negatívnom teste bola tiež na druhý den viditeľná druha čiarka (nebola som tehotná). Treba urobiť test znovu a správne
Jasný pepino test, ten robí falošné čiarky aj z vody. Tehotná nie si, aj digitálny test ti to potvrdil. Radšej rieš príčinu prečo nemávaš pravidelný menzes, než ignorovať fakt, že tehotná nie si.
Čiarka tam NIE JE. To je zaschnutý test a aj kontrolná čiarka je rozpita a nie ako by mala byt. Takze podľa mna buď chybný test alebo si ho príliš namocila a podobne. Ale určite by som nebrala do úvahy nejaký kanalik. Navyše pri takom meškaní aj keby si mala posunutú ovulaciu tak už máš koľajnice
Negatívny test. Chápem, že túžis byť tehotná a chceš veriť pár odpovediam, kde ti pisu ženy, že "tak dačo je" ako tým, ktoré ti naostro píšeme, že je to absolútne negatívny test.
Toto, čo ty berieš ako čiarku, je kanalik, kde by čiarka mala byť v prípade pozitovity. No ty ju tam nemáš, po takom dlhom meškani(skoro mesiac) by si už aj v prípade nepravidelného cyklu mala koľajnice. Máš negatívny aj digitálny test, nie je o com.
Test je negatívny. Ale ak ti viac ako 3 týždne mešká tak už je načase ist k lekárovi aby zistil dôvod meskania
@karpatyovakija pravdepodobne máš nejaký zdravotný problém. Test sa pozerá do pár minút, po troch hodinách je irelevantny
@karpatyovakija ja tam tiez vidim druhu ciarku, ale ked sa pozries po limite tie testy casto ukazu druhu a neznamenaju tehotenstvo. a vobec to nie je pravda ze by si musela mat kolajnice ked meska 26 dni - teda jedine ze by si vedela presne kedy si ovulaciu mala a ta bola naozaj pred 40 dnami. ak mas nepravidelny cyklus kludne mohla byt pred 9 dnami a toto je zaciatok niecoho a ocakavana menstruacia je 14 dni po potvrdenej ovulacii. Dalsia vec je, ze digitalne testy funguju na uplne rovnakom principe len vysledok za teba napisu a casto maju mensiu citlivost ako tieto pruzky co mozu mat citlivost 10-digitalny clearblue ma tusim citlivost 25. zalezi teda cim si testovala, mne niektore testy robili takuto ciarku po par hodinach aj ked som tehotna nebola a niektore nie. sprav si test zajtra alebo pozajtra a pozri sa nan nacas a uvidis🙂
@bm_ ďakujem. Konečne nejaká rozumná a nie len čo zjedli všetku múdrosť sveta
@rurutiax brala som 3 mesiace antiku. Potom som ňu vysadila. Menstruacia na čas neprišla. Mrzí ma ak som tu niekoho otravovala v nádeji že čo ak už.
@karpatyovakija ked nepríde menzes do týždňa chod na hcg ku gynekologovi
@karpatyovakija ak to niekoho otravuje nech sa proste nepozera, to je celkom lahke vypnut:D drzim ti palce aby sa ti splnili sny
@bm_ ďakujem
@karpatyovakija zial to je negativny test
Nie si tehotná.
Test je NEGATÍVNY.

@karpatyovakija nie si