Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@liluska123456 urcite sa posunula ovulka😉
Tak je este slaba lebo m momentalne 3 hni do ms takze keby bola tmavsia bolo by to veľmi čudné
@danka92 tazko povedat... no ja mam menstruacne bolesti este aj teraz vraj to je z rastucej maternice a zo zaciatku ma este velmi boleli krize 🙂 ale istejsie to budes mat az ked ti nepride a po vysetreni u lekara (odporucam radsej pockat a ist neskor cca v 7-8tt ja som bola skoro a len som mala nervy lebo nic nebolo vidiet :D )
Jasne, ze áno. Uz viac čiarok tam nebude 😀
@vcielka199 nemyslím aj slepí by videl dve čiarky gratulujem ale fakt uz to tu prehanate ked da niekto pozitivny test jak oci a otazka ci ste tehotna🙈😂
Čim viac pasikov, tým viac tehotná 😂 Adidas
@walkyra88 Ovulka sa @liluska123456 nemohla posunut ked mala hak Ja si myslim ked uziva hak tak nedojde k ovulke asi ci?
@liluska123456 ak si vysadila hak,moze to byt kvoli tomu... mne tiez po vysadeni trochu haprovala MS
@liluska123456 noo ja som vysadila v novembri a chodilla mi 27,27,30,35,27..nebolo to az take hrozne ale robila som si ovulacne testy asi 4 mesiace po vysadeni a ani jeden den nebol pozitivny tak som sa zmierila s tym ze asi potrva dlho kym budem tehu,brala som ju 5 rokov a po takom case zacne vynechavat ovulacia,resp. po vysadeni ani nenaskoci.. a o par mesiacov som necakane zostala tehotna

a velmi ďakujem 🙂 Ty maš detičky? alebo chceš 🙂@tete22
@chorucka
@chorucka