icon

Špinenie - bojím sa biochemického

14. aug 2023

Ahojte. Na zaciatku jula som prestala kojit. Poslednu menstruaciu som mala 27.6. Ovulaciu som mala podla ovu testov 34-35 DC od stvrtku mi silneli testy nie nejako silno ale je vidieť ze zosilneli. Dnes som 49DC takze pravdeodobne prva den meskajucej menstruacie. Pri prvom dietati som uz mala kolajnice a teraz som si taka neista. Bojim sa biochemickeho. Chcela som ist dnes k gyn na odber krvi na Hcg ale ma zatvorene a zajtra ma tiez. Cize musim vyckat do stredy pisala som si aj s mojou PA a ta mi tiez povedala ze mam pockat. Dnes by som teda mala byt 4+0. Dnes som na obed trosku spinila- 4 kvapky. Co ma uplne totalne rozhodilo a neviem sa ukludnit. Mali ste to tak niektora a bolo nakoniec vsetko v poriadku? Ruzove testy su desiatkove a tie biele su 20tkove. Clearblue dnes ukazal 1-2

anjelicek26
•
14. aug 2023

Podla mna ukazkove ciarky, urcite bude vsetko v poriadku.

autor
•
14. aug 2023

@anjelicek26 dakujem mam trosku nadej🥺

calmmeadow
•
14. aug 2023

ja som špinila na začiatku pri oboch tehotenstvách a všetko dobre dopadlo 🙂 Slabé špinenie nemusí predstavovať žiaden problém.Ja som ale pre istotu užívala progesterón,lebo ho mám prirodzene málo

dianka3
•
14. aug 2023

Najlepšie ti povie doktor keď ta vyšetrí, ja som zažila špinenie na začiatku raz dopadlo dobre a raz to špinenie bolo mimomaternicove.Ak by sa to stupňovalo chod do nemocky