icon

Strach, že či som tehotná

jaruska_12
4. máj 2021

Som tu zase :( posledná ms 24.3 to bola prvá menštruácia po spontánnom potrat cyklus mám 30-35 Ďalšia neprišla 26.4 hcg50 3.5 hcg 1760 dnes sono kde nebolo nič vidieť povedal dr že samu tam niečo zdá ale mám pocit že to preto lebo vie že to ťažko znasam. Zajtra opäť na krv opäť som hotová už nevládzem beriem medrol duphaston picham si clexane veľmi sa bojím 😭😭😭😭😭😭😭

Strana
z2
sirka9
4. máj 2021

mohla si mať posunutú ovulku, HCG máš krásne, tak možno je len skoro niečo na sone vidieť. držím palce

klip0
4. máj 2021

Velmi ti drzim palce, uvidis vsetko bude dobre ❤️ a lekar by ti nedaval nadeje keby nieco nevidi

luci_ba
4. máj 2021

@jaruska_12 hlavne sa ukludni, načo takyto stres? to babatku neprospieva

jaruska_12
autor
4. máj 2021

@luci_ba no stres možno preto že som si behom roka prešla dvoma potratmi :(

jaruska_12
autor
4. máj 2021

@klip0 ďakujem no moju radosť momentálne vystriedal veľký strach a nervy 😪

luci_ba
4. máj 2021

@jaruska_12 ja presne viem čo teraz prežívas, ver mi. Aj ja obcas prepadavam obrovskému strachu ale stres naozaj nepomaha. Držím palčeky, bude dobre

jaruska_12
autor
4. máj 2021

@luci_ba ja viem že stres neprispieva :( snažím sa ale.toto má.velmi ničí tá neistota a ďakujem za povzbudenie 😔

janickacrazy
4. máj 2021

@jaruska_12 je ešte skoro, hlavne sa snaž byť v klude kvoli bábatku, skús si spraviť nejakú meditáciu na ukludnenie alebo aspon relaxačnú hudbu alebo pokec s dobrou kamoškou, len nebud stále v takom strese, bude to dobré

mondolina
4. máj 2021

@jaruska_12
a v ktorom si teda týždni, nechce sa mi to počítať.

kkovacovak
4. máj 2021

@jaruska_12 je to ešte skoro nie? Mne ukázal prvý test veeeelmi slabého ducha až po týždni od dňa vynechanej menštruácie. Mala som posunutú ovuláciu. Sama seba zbytočne stresujete aj keď ešte nie je nad čím. Bojíte sa niečoho čo ešte ani neprebehlo. Hcg máte fajn a na to sa sústreďte. Treba byť realista ale na druhú stranu tým nikomu nepomôžete. Ani sebe ani bábätku ak už tam nejaké je a pravdepodobne je. Nádych výdych a bude dobre. Len treba veriť a zakázať si takéto negatívne myšlienky 😉

jaruska_12
autor
4. máj 2021

@mondolina ani neviem ovulácia bola bola na 18dc vlastne pozitívny ovu test cca 4-5tt

mondolina
4. máj 2021

@jaruska_12
máš pekné hcg, uvidíš všetko bude ok.♥️✌️

sirka9
4. máj 2021

@jaruska_12 no, ak si v 4-5tt, tak nie je sa čo diviť, že nič nevidel. po výpočte ti HCG pekne rastie, dokonca viac nez je treba 🙂 ak si mala 50 26.4. a rastie cca dvojnásobne za dva dni, tak to mas uplne super. neboj, bude dobre 🙂

habibim
4. máj 2021

@jaruska_12 držím palce, a prajem menej stresu... Na to ti môžem odporučiť pit 100% ananásový džús... Okrem hniezdenia je dobrý aj na ženské nervy a ukludnuje ženu ako v tehu tak aj po pôrode... Držím palce ešte raz

jaruska_12
autor
4. máj 2021

Keď myšlienky si všelijaké aby to nedajbože nebolo mimomaternicové ;(

kkovacovak
4. máj 2021

@jaruska_12 a keď bude tak čo? Sama som ho mala a som za to rada. Keď ma otvorili zistili mi mnohé veci ktoré mi spôsobovali dlhodobo problémy a neboli nikdy nikde viditeľné. Keby vajíčko prešlo vajcovodom neudrzalo by sa a potratila by som. A tak by sa to možno opakovalo niekoľkokrát kým by mi nešibalo. Takto mi síce zobrali vajcovod a mám len jeden ale zároveň to vyriešilo veľa ďalších problémov. Nečítajte fóra a príbehy mamičiek. Tu na MK je podľa mňa 99% žien s potratom čo je hlúposť. Ale z nejakého dôvodu sa tu zhlukujú a chlácholia. Ale to nie je vhodná vzoroka. Áno môže sa to stať. Ale tiež vás zajtra môže prejsť autobus. Budte sa teraz toho báť? Ukľudnite sa a nemyslite na kraviny. Keby ste moja kamoška tak vás prefackám alebo oblejem vodou 😄 kľud! Ubližujete len sama sebe

hapkova
4. máj 2021

Moja viem, ze to je tazke ale skus to tak tragicky nebrat, nerobi to dobre ani tebe a potom je mozne aj to, ze sa vam nedari. Hlavne ty musis byt v psychickej pohode, ak chces aby vsetko dobre dopadlo. Drz sa a drzim ti palceky.

rk123
4. máj 2021

nehnevaj sa, ale najskor si zalozila diskusiu kde si sa bala ze mas slabu ciarku na teste. teraz mas normalne hcg a zase sa bojis ze nieco nie je dobre. ano, moze to byt mimomaternicove. moze aj hcg rast normalne a nebude tam plod. moze mu aj prestat bit srdiecko, stat sa moze hocico. ale teda ty to nijako neovplyvnis, nejako to je a mozes iba cakat bohuzial. potom sa budes bat cele tehotenstvo ci je vsetko ok, a ked sa narodi, sa onho tak isto budes bat. takze pockaj ako sa to cele ukaze a klud, nicomu tymto stresom nepomozes.

miska992
4. máj 2021

@jaruska_12 plne ti rozumiem, taktiez som po dvoch potratoch a teraz som opat tehotna a zas len v strese ci je vsetko tak ako ma. Neovplyvnis to, uvidis zajtra ako stupa hcg a ci na sone bude nieco vidno. Snaz sa mysliet pozitivne!!!! Drzim silno palce a myslim na teba.

jaruska_12
autor
4. máj 2021

@miska992 ďakujem si zlatá nápodobne prajeme ti všetko dobré ja viem že v dnešnej dobe si tým prejde každá žena no mňa to veľmi bolí držím ti palce a a ďakujem za povzbudenie ❤️

miska992
5. máj 2021

@jaruska_12 daj vediet ako si dopadla. Silno silno drzim palce!

jaruska_12
autor
5. máj 2021

@miska992 ahoj krv mám už za sebou teraz čakať na výsledky nejaké 2-3 hodinky a mala by mi prísť sms na ktorú sa budem báť pozrieť a ďakujem napíšem ❤️

jaruska_12
autor
5. máj 2021

@miska992 dnešné hcg 3700

miska992
5. máj 2021

@jaruska_12 ved to je viac ako dvojnasobok...USG robil/a? 🙂

jaruska_12
autor
5. máj 2021

@miska992 áno no snáď už pri takejto hodnote bude niečo vidieť tak ultrazvuk mi dnes nerobili najskôr koncom týždňa keď nie až budúci

miska992
5. máj 2021

@jaruska_12 verim,ze to bude vsetko v poriadku. MMT tym padom vylucil 🙂 drz sa. Bude to dobré☺

jaruska_12
autor
5. máj 2021

@miska992 tak nehovoril nič také lebo krv mi brali inde prišla mi sms s výsledkom tak som mu napísala a odpísal že malo by to byť ok takze aj tak to sono bude so strachom

miska992
6. máj 2021

@jaruska_12 treba verit ze to bude dobré. Pri MMT hcg stupa inym tempom. Mozes dat potom vediet ako dopadlo sono. Drz sa!🙂

jaruska_12
autor
6. máj 2021

@miska992 snáď máš pravdu a.bude všetko v poriadku ozvem sa v Utorok idem na sono a napíšem ❤️❤️

dana1231
6. máj 2021

Dobrý deň dievčence. Mám otázku som 4mesiace od pôrodu (kojila som necelý mesiac) prvá menštruacia prišla 6.3-14-3 durha prišla (16.4-19.4)/tu bol aj prvý nechránený sex/(meškala10dni) ale mala som menšie problémy ako bolesti v podbrušku mala som aj vodový aj hustý výtok . No ale teraz mám tiež problémy silne vypichli mám v pošve pár dni potom to zas prejde , časté močenie . Menstruacia mala prísť 1.5 no ešte neprišla . ( test negatívny ) 2krat nechránený pohlavný styk .nevedeli by ste mi poradiť o čo ide ? Ide o nejaký zdravotný problém ?

Strana
z2