icon

Tabletka po - skúsenosti

luli15
1. nov 2017

Pocas plodnych dni som mala nechraneny sex pri ktorom chalanovi ušlo... po 20 jodinsch som vzala tabletku po ellaone.. dnes mi to uz 7 dni meska .. myslite zeby mohla tabletka zlyhat??

gabu_lienka
•
1. nov 2017

Mohla. Urob si test a uvidis

lindusss2016
•
1. nov 2017

Ano, mohla. Teda nvm, ci je to tak aj u tejto konkretnej, ale vacsina ich je tak, ze treba uzit do 24 hod a cim neskor, tym je vyssia sanca, ze tabletka nebude ucinkovat. Preco si proste nespravis test? A budes si ista...

svetlana35
•
1. nov 2017

@luli15 ano tabletka po nie je velmi spolahliva. Je to skor nudzove riesenie.

misinka0611
•
1. nov 2017

Táto tabletka účinkuje na 98 % takze mas 2 % šancu na otehotnenie. No ja si skor myslim ze sa ti ňou len rozhádzal cyklus kedže to nie je cukrík.

Nabudúce sa radšej chráň a nespoliehaj sa na to ze “ chalanovi neujde “ ak s nim nechceš mat deti 😉

ivka4852
•
1. nov 2017

Mne sa zda ze je napísané na letaciku dokedy od nechraneneho sexu sa moze tbl pouzit aby zabrala...ja som mala escapelle (alebo tak dako sa to volalo) a to bolo len do 72hodin tj pouzit do 3dni od nechraneneho sexu..skus test uvidis.tie tbl su nabite hormonmi,mozno aj to ma nejaky ucinok...

pininka
•
2. nov 2017

Veruze mohla, moja kamoska okrem tabletky ktoru zobrala do 24hodin bola plne kojacia a nemala este menzes. A ma krasneho chlapceka.

marion09
•
2. nov 2017

@luli15 take "milujem",ona si neda pozor a pocas plodnych dni...on si neda pozor....a potom horekuju.

lindusss2016
•
2. nov 2017

@marion09
No kazdopadne je zaujimave, ze este aj v dnesnej dobe existuju nechcene tehotenstva....

l3yla
•
Autor odpoveď zmazal
•
mrs_ed
•
2. nov 2017

@luli15 Tabletka po je vysoko spolahliva, ak sa vezme v co najkratsej dobe po styku a mimo plodnych dni. Konkretne EllaOne funguje tak, ze oddialuje ovulaciu - cize ak si ovulacia este nemala, oddiali ju a v tom pripade je sanca otehotnenia minimalna, pokial vsak ovulacia uz prebehla, tak uz je to viac menej v rukach prirody.

mrs_ed
•
2. nov 2017

@luli15 A konkretne EllaOne je fakt dobra, moze sa vziat do 120 hodin po styku (5 dni). Spolahlivost je u nej velmi vysoka. Pokial si si uz test robila a je negativny, tak to meskanie moze byt jeden z nasledkov uzitia tabletky. Kazde telo reaguje individualne - mozes to dostat skor, na cas, alebo meskanie. Zbytocne by som sa tym nestresovala pokial vies, ze ovulacia pred uzitim tabletky neprebehla.

tt247
•
2. nov 2017

@luli15 urob si test. Vzala si ju ešte v limite (väčšinou 72 hodín), takže by mala účinkovať, no nikdy nevieš. Možno ti len rozhádzala cyklus.

ivka4852
•
2. nov 2017

@luli15 skusala si ten test?

natalia137
•
Odpoveď bola odstránená
•
emeli124
•
3. nov 2017

Ahojte baby.. ja som užila tabletku ellaone hneď na druhý deň po styku.. styk som mala podľa všetkého v neplodné dni - cca 3-4 dni po menstruacii (mávam pravidelnú menštruáciu).. myslite si, že tabletka zabrala?.. som dosť nervózna pretože na ďalšiu menštruáciu si ešte musím počkať a neviem či má význam sk robiť test.. ďakujem za rady

slnecninka
•
18. nov 2018

@mrs_ed ahoj prepáč že tak neskoro =D ale ak už ovulacia prebehla aká je šanca otehotnenia?

alessia26
•
14. jan 2021

Ahojte včera som si dala tabletku po a boli má v podbrušku je to normálne ??