icon

Tehotenské testy nezmenili intenzitu. Čo to znamená?

radulka305
Včera o 00:12

Ahojte babule, potrebujem trošku poradiť,🙏🏻 moje tehotenské testy sa od 13DPO po dnešný 15DPO vôbec nezmenili a ani nestmavli, pridávam Vám aj foto, prvý test je 13.DPO ráno a posledný 15.DPO večer. Myslíte si že tam je ešte nejaká šanca že by mi stmavli neskôr? Kedy stmavli Vám? Som po dvoch potratoch, preto sa takto úzkostlivo sledujem. Viem že je to na škodu, ale ten moj strach je silnejší ako zdravý rozum.
Užívam aj progestenalle 1tbl , ráno a 1tbl večer. Ale to si myslím že neovplyvňuje v žiadnom ohľade hormón HCG. Vďaka Vám za každú vašu radu alebo názor. Najmä tie ktoré viete aspoň trochu pochopiť čo práve prežívam.🙏🏻😌

Tehotenské testy nezmenili intenzitu. Čo to znamená?
anonym_314f14
Včera o 00:56

Testy porovnavaj obden, čiže prvý a posledný v tomto prípade a ten rozdiel mi príde ideálny

anonym_981d67
Včera o 04:39

v zaujme tvojho zdravia netestuj 3x denne. zbytocne sa vystresujes ak test zoslabne po tom co budes viac pit, kazdy den jeden test je vuac nez dost, staci raz za 2 dni kedze chapem tu neistotu. hcg sa dvojnasoby kazde 2-3dni takze od rana do vecera necakaj na testoch zazrak. mne pomohlo vykaslat sa na testy a ist 2x z odstupom 2dni na hcg do labaku, to cislo bude pre teba ovela vierohodnejeie ako taketo stresovanie

sara07
Včera o 07:06
@anonym_981d67

v zaujme tvojho zdravia netestuj 3x denne. zbytocne sa vystresujes ak test zoslabne po tom co budes viac pit, kazdy den jeden test je vuac nez dost, staci raz za 2 dni kedze chapem tu neistotu. hcg sa dvojnasoby kazde 2-3dni takze od rana do vecera necakaj na testoch zazrak. mne pomohlo vykaslat sa na testy a ist 2x z odstupom 2dni na hcg do labaku, to cislo bude pre teba ovela vierohodnejeie ako taketo stresovanie

@anonym_981d67 uplny suhlas a aj rada ❤❤

rachel36a
Včera o 08:19

Testy ti pekne tmavnu...je jasne, že si tehotna....načo si robis stale ďalšie?

nikoleta999
Včera o 08:21

A zase nie každý test ma také farbivo, že tie čiarky budú také tmavé, ja mam dieťa po IVF, čiže tiež som sa testovala jak dzignutá 😅 ale môj test vyzeral ako tvoj posledný a ten som brala za pozitívny, skúšala som aj iné dní, no intenzita sa jednoducho nezmenila a to som mala HCG 2049 ( čo niekedy pri takomto hcg sú už aj dvojičky a človek by čakal, že test bude dobreže nie do oči bijúci ) nikdy som ho taký nemala ... Takže kľud a už len ver bábätku, že všetko dobre dopadne. Držím palce 😍

kessica87
Včera o 08:31

@radulka305 Zbytočne sa stresuješ a toľko testov v rozmedzí dvoch dní je nezmysel. A pre pokoj prvý a posledný je medzi nimi rozdiel a viditeľný. 👌

anonym_1eff71
Včera o 08:44

Neviem či ťa to ukľudní, ale ja mám tie testy veľmi podobné. Mám obavy z biochemického tehotenstva. Neostáva nič iné ako čakať. Teoreticky to môže byť ešte ok, ale tiež nemusí. Som dnes 15dpo a testy cca rovnaké zhruba 4dni

mirkasan
Včera o 10:24

Podla mna je vidiet posun. Inak z mojej skusenosti, ked uz test uschol tak aj vybkedol a zdali sa mi rovnake. Ja som si ho odfotila este mokry a tak porovnala

klarabohun77
Včera o 11:26

Moje mmt..nejaky 13,14,15,16..

kiki68
Včera o 16:15

Lekar to o dva tyzdne pozrie a hotovo. Tam neni co riesit zatial, uvidis co bude na usg.

anonym_0d9039
Včera o 17:15

Ahoj. Mam to momentalne podobne. Prvy pozitivny test na 14dpo - velmi slabe ciarky. Dalsi den len o kusocek silnejsia. 16dpo uz bolo vidno pekne rozdiel. Dnes 17dpo znova rovnake ako vcera. Uplne ta chapem, taktiez mam za sebou uz 1 potrat a mam strach aby to dopadlo dobre. Vkladam si utrogestan 1-0-1 od 14dpo, dnes som aj spinila trochu a bola na pohotovosti. Verim a drzim ti palce, ze obe dopadneme najlepsie ako sa da. 🍀

radulka305
autor
Včera o 18:10
@anonym_0d9039

Ahoj. Mam to momentalne podobne. Prvy pozitivny test na 14dpo - velmi slabe ciarky. Dalsi den len o kusocek silnejsia. 16dpo uz bolo vidno pekne rozdiel. Dnes 17dpo znova rovnake ako vcera. Uplne ta chapem, taktiez mam za sebou uz 1 potrat a mam strach aby to dopadlo dobre. Vkladam si utrogestan 1-0-1 od 14dpo, dnes som aj spinila trochu a bola na pohotovosti. Verim a drzim ti palce, ze obe dopadneme najlepsie ako sa da. 🍀

@anonym_0d9039 veľmi ti držím aj ja palce, 🍀🤞🏻ten strach je príšerný, ale to pochopí len človek ktorý si už prešiel potratom. Každopádne ja verím tiež že tento krát to už konečne víde.🙏🏻🙏🏻🙏🏻 A na pohotovosti si ako dopadla, všetko bolo v poriadku? Prečo si špinila? Ja som začala špiniť hneď po ovulacii a odvtedy som špinila a dosť intenzívne asi týždeň. 9DPO som si začala ráno a večer vkladať Progestenalle a špinenie postupne prestalo. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

radulka305
autor
Včera o 18:12
@rachel36a

Testy ti pekne tmavnu...je jasne, že si tehotna....načo si robis stale ďalšie?

@rachel36a keby máš za sebou dva potraty ako ja, hneď na začiatku, prvý v piatom a druhý v šiestom týždni tak by si to možno trošku chápala viac.🥺

radulka305
autor
Včera o 18:17
@mirkasan

Podla mna je vidiet posun. Inak z mojej skusenosti, ked uz test uschol tak aj vybkedol a zdali sa mi rovnake. Ja som si ho odfotila este mokry a tak porovnala

@mirkasan áno mokrý je ten test oveľa výraznejší to je pravda 👍🏻 dnes už mi clear blue ukázal +2-3tt som 16DPO ale prúžkový je stále slabý, ja som už z toho blbec... 🤷🏻

rachel36a
Včera o 18:41
@radulka305

@rachel36a keby máš za sebou dva potraty ako ja, hneď na začiatku, prvý v piatom a druhý v šiestom týždni tak by si to možno trošku chápala viac.🥺

@radulka305 mam za sebou 7 tehotenstiev...z toho 5 potratov...

anonym_0d9039
Včera o 19:59
@radulka305

@anonym_0d9039 veľmi ti držím aj ja palce, 🍀🤞🏻ten strach je príšerný, ale to pochopí len človek ktorý si už prešiel potratom. Každopádne ja verím tiež že tento krát to už konečne víde.🙏🏻🙏🏻🙏🏻 A na pohotovosti si ako dopadla, všetko bolo v poriadku? Prečo si špinila? Ja som začala špiniť hneď po ovulacii a odvtedy som špinila a dosť intenzívne asi týždeň. 9DPO som si začala ráno a večer vkladať Progestenalle a špinenie postupne prestalo. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@radulka305 sama neviem. Doobedu som si vsimla na intimke slabe spinenie a extremne som sa zlakla tak sme sli smer pohotovost. Dokopy neviem nic. Na ultrazvuku taka ista dutinka ako na vysetreni u gyn v piatok. Podla gyn na pohotovosti to je velmi jemne, podla nej sa to ani neda nazvat spinenim. Na vysetrovacich “svorkach” bolo vidno len jemnu primes, akoby zvysok utrogestanu s nejakym sekretom hnedym. Mozno len podrazdeny krcok kvoli uteogestanu. Je to velmi jemne, tak uvidime. Pichli mi nejaku injekciu na zastavenie “krvacania” a rano sa mam ukazat svojmu gyn. Cely cas som ale pocuvala ako mi to vraj este ani pomaly nemeska, a ze to je velmi skoro bla bla. Ja si ale meriavam bazalnu teplotu cize som tento x, ako aj pri prvom tehotenstve zistila tehotenstvo vzdy velmi skoro.. 🙄 som v strese, tento x som velmi obozretna, viac realisticka. Nelietam si na oblakoch ako po prvy x, nakolko uz viem ze sa kedykolvek moze cokolvek stat, a tak rychlo ako to zacalo to moze aj skoncit. Ale snazim sa ukludnovat, ze bude vsetko okej. A ak ak nahodou nie tak ze to znova zvladnem.

lucinka196
Dnes o 13:55

Hlavne, hcg sa dvíha len každých 48 hodín, takže ono testovanie úplne každý deň niekedy takto dokáže postrašiť ... ja osobne tam tiež vidím určité tmavnutie ... možno by som odporučila trošku drahšie testy, nie tieto "namáčacie" .. na nich som ja videla čiarku krajšie a aj rozdiel bol viditeľnejší 🙂 Určite je to pre teba stres, budem držať palce. Samorejme ideálne vždy ranný moč a ako písali aj baby vyššie kontrolovať test z prvého dňa, s testom z posledného 🙂

anonym_23d09a
Dnes o 14:01

Dnes ti stmavla ciarka?

kiki68
Dnes o 14:08
@radulka305

@mirkasan áno mokrý je ten test oveľa výraznejší to je pravda 👍🏻 dnes už mi clear blue ukázal +2-3tt som 16DPO ale prúžkový je stále slabý, ja som už z toho blbec... 🤷🏻

@radulka305 a neni to testom ako takym? Lebo napr Dr max mal krasne pruzky, druhe tehu som testovala o dva tyzdne neskor ako pri synovi, lebo som na to kaslala a donutil ma az muz. A kupila som v DM tu v AT nejake testy. Oba mali takuto intenzitu a uz ani po tyzdni viac nefarbili ako toto co je u Teba. Napriek tomu som bola v 7tt a gyn bol nejako 9+4 a to uz tam svietila mala panda na monitore a dnes ma mala panda 8 mes 😀 Na tie testy sa nespoliehaj tak, ze kym to neni lila, tak nic. Toto uz mas regulernu ciarku.