icon

Tehotenský test: Je možné, že som tehotná?

10. feb 2025

mamicky, vsakze toto nič nie je. mám 6 m babo a mali sme tento mesiac 2-3 styk pri konci si dal muž gumu. Je to pepino, je to vadne vsak? nemusim si robit z tohto hlavu však? alrbo mozno zostatkove hcg. ze? fotky v komente

evcagabi
11. feb 2025

@oblecenie99 ja som mala pepino a teda problem som s nim nemala ziadny. Ked som bola tehotna tak // boli hned a ked nie, bolo to jasne aj poloslepemu tak stale nechapem, co sa tu riesili. Testovala som par dni po vynechani ms. Ti duchovia a nejasne ciarky su vacsinou len preto, ze sa testuju prilis skoro

autor
11. feb 2025

@oblecenie99 treba si vybit frustraciu na niekom ale uz som si tu zvykla 😀

autor
11. feb 2025

tak dievcata , som oficialne debil z tych testov ale beriem tieto 2 ako negativne a tym aj koncim diskusiu, dakujem za kazdy jeden prispevok

kessica87
11. feb 2025

Prídu mi negatívne. Tak nakoniec to dopadlo ako si chcela? 😊

beeruska555
11. feb 2025

No ja ti neviemale mne sa na tom kazetovom aj tak niečo vidí že tam je ✊🏼 ale držím palce mech to je ako si prajes

lienka.7
11. feb 2025

@oblecenie99 ono polemiky ohľadom nejakých duchov sú hlavne vtedy, keď nevedia vydržať a testujú pomaly 10 dni pred menzesom a pod.. Osobne na tom nevidím nič normálne (pokial teda nie sú nejaké zdravotné problemy), len sa potom zbytocne stresuju. Mňa naopak pepino test nikdy nesklamal, ani žiadny iný teda. Ale testovala som vždy, až keď mi ms naozaj meškala, aspoň 2-3 dní. Po tých koľajniciach by si mohla ísť až do Košíc 🤣🤣🤣

autumm
11. feb 2025

Mne ten digitálny príde pozitivny😀

lienka.7
11. feb 2025

@autorka na prvej fotke na tom kazetovom by niečo mohlo byt, tie zvyšné sú negatívne, hoci predpokladám, že si to tie isté testy fotene po 1. Ono závisí aj ako je to fotene mam pocit.
Keď tak si sprav digitálny, tak ukazuje +/- a tyzden

kaca222
11. feb 2025

Ten kazetový je pozitívny. Buď si tehotná, ale HCG je zatiaľ nízke, alebo si mala biochemické a postupne klesá. Počkaj 2-3 dni a urob si další z ranného moču. A neukončuj diskusiu prosím, sme zvedavé, ako to dopadne 😃

maciatko950
11. feb 2025

Veru dievčatá majú pravdu neukoncuj 🙂 a na tom kazetovom veru niečo je 🙂

maminkadeticiek
11. feb 2025

Kazetovy je pozitivny.

lady511
11. feb 2025

@kessica87 úplne som vedela že sa takej koniny niekto chytí

tinka_1807
11. feb 2025

Si tehotná, alebo minimálne si bola podľa všetkého ... Mala som rovnako duchov. Večer ti test nemusí ukázať čiarku (najmä v začiatkoch tehu) lebo už je zriadený moč a nemá tam toľko HCG. Ale keď ti toľko testov vyšlo pozitívnych, tak nieoc tam je. Urob si testy o 2 dni z ranného moču. Ale je možné, že aj "odchádza" ... Že teda biochemické. Ale neexistuje mať toľko pozitívnych testov rôznych značiek ... ak by tma nič nebolo, tak nevyjdú pozitívne. Ak ti nepríde menzes, tak rob test. Podľa mňa tehotná si jednoznačne ... Také čiarky som mala tiež.

autor
11. feb 2025

Dievcata, sestra mi nanutila este este nrjaky z lekarne pharmatex ci aký a je fest ze negativny takze nie je o čom. pepino nikdy viac, vecer som tam mala uz roadnu ruzovu ciarku (pridavala som par komentov dozadu) a normalne znacky ani ťuk.

kessica87
11. feb 2025

@lady511 napísala som bez urážky 🥳

tinka_1807
11. feb 2025

Ja to rozumiem, že je to mätúce, ale tento posledný test si zrejme opäť robila z moču, ktorý nebol ranný a bol hodinu po prvom. Máš v ňom malo HCG. To znamená, že ti nemusí vôbec ukázať ...alebo ešte môže byť, že klesá HCG že sa neuhniezdilo. Ale teda podľa mňa si minimálne tehotná určite bola, ale si... Ale netestuj za sebou. Proste ráno z moču, ktorý sa tvorí niekoľko hodín.

kaca222
11. feb 2025

A hlavne musíš ešte počkať, vydrž aspon dva dni, viem, že je to náročné.
Ale tie testy boli jednoznačne pozitívne, a nielen jedna značka, takze ak by to nakoniec nevyšlo, asi šlo o biochemické

kessica87
11. feb 2025

@kaca222 ja mam pocit,že pozitívne mala len pepino. Aj ten kazetový je pepino,či sa mýlim?

anicka182
11. feb 2025

Ja som mala na prvom teste deň pred očakávanou MS rovnakú čiarku ako ty na tej fotke kde mas kazetovy a klasicky, takmer neviditeľné a dnes ma už skoro 6 rokov :D

kitycat
11. feb 2025

Nechapem, ze ta takto vyhecovali este s Pepinom. Tie su tu pretriasane ako velmi nespolahlive

reela
11. feb 2025

Inak aj dost zavazi, ze ako bol test urobeny. Najpresnejsie je s koncentrovanym mocom hned rano, ako sa clovek zobudi. A este aj sposob robenia... ked je povedane, ze treba vlozit test po rysku do pohara s mocom x sekund... a odcitat po x sekundach... tak sa nema presvihnut ten interval.
Ja sa priznam, ze prvy test som spravila tak, ze som na neho curala... samozrejme dost nepresne :D tak ten mi vysiel negativny... potom som urobila test presne tej istej znacky do bodky podla navodu a silne 2 ciarky vysli, tak to uz neboli pochybnosti

reela
11. feb 2025

A este sa to ma robit prvy den ako ma zacat menstruacia, nie skor, lebo to sa hormony nestihnu vyplavit do moci v takej koncentracii, aby to zachytili tie testy. Mi preto pride divne, ze kolko zien ma tych duchov na testoch... bud to robia zle, alebo bolo tehotenstvo len biochemicke?

zobaka
11. feb 2025

gratulujem k negativnemu, mozes si vydychnut, predpokladala som, ze nie si

autor
11. feb 2025

no som si ista ze je to pepinom. z hecu som si spravila pepino kazetkovi a iný a takto to vyzera

autor
11. feb 2025

pepa

reela
11. feb 2025

Myslim, ze negat., by vyslo silnejsie dnes, kebyze si tehotna

tinka_1807
11. feb 2025

Gratulujem. Za mňa všetky dnešné máš pozitívne... Len teda zrejme je to začiatok tehotenstva, takže su to duchovia.
Ešte ti odporučim... Keď si už toľko peňazí vyhodila za testy, kúp si aj digitálny test. Ten ti ukáže aj týždne. Toto by som predpokladala, že ukáže 1-2

kaca222
11. feb 2025

Zbytočne si robíš tie testy večer

stevvvka
11. feb 2025

Ja len toľko k rannemu moču...ze mne pri oboch tehotenstvach testy z ranného moču neukázali nič,zato testy o 9 alebo 11 už druhú čiarku mali...

nyphadora
12. feb 2025

Tak na poslednej foto sa urcite niečo črta, buď trpezliva a sprav test zajtra.