Tehotenský test: Je možné, že som tehotná?
mamicky, vsakze toto nič nie je. mám 6 m babo a mali sme tento mesiac 2-3 styk pri konci si dal muž gumu. Je to pepino, je to vadne vsak? nemusim si robit z tohto hlavu však? alrbo mozno zostatkove hcg. ze? fotky v komente
Spravte si digitálny ako vám tu radili už, ten vám ukáže keď tak aj týždeň .. mohla byt posunutá ovulácia preto je v deň meškania slabá čiarka .. pripadne sa objednať ku gyn nech zoberie krv a zistí hodnotu hcg
Na každom jednom niečo vidno,takže buď by som si kúpila clearblue alebo pockala a išla na krv
Neviem, podla mna si tehotna 🤷♀️
chod si dat vziat krv na pritomnost/vysku hcg a uvidis..
Už tu píšem 3 koment. Si tehotna 😀 ja som mala oveľa slabšiu čiarku a to mi už 3 dní meškali
. Stačilo ze sa posunula ovulácia
Mne tie čiarky prídu zatiaľ v poriadku. Skúste až o takých 5 dní.
Nikdy som nemala koľajnice a to mám tri deti.
Síce raz som mala aj biochemické a čiarky slabli,ale to trvalo celé týždne,netreba hneď panikáriť.
Ahoj ja som mala čiarky také slabé aj digitálny mi ukázal pozitívne a nakoniec nič z toho nebolo. Najistejšie bude objednať sa na krv. Môžete ísť aj ako samoplatca 😇 ak nechcete ísť ku gyn. Určite to je istejšie ako tieto testy.
Podla mna nie si tehotna
Kúp si rovno clear Blue test ktorí ukazuje týždne a budeš si na istom
@reela a testy mam z akeho dovodu pozitivne? ja sa len pytam lebo tiez tomu neverim ale ciarky tam su
Chod si vazne kupit digitalny Clearblue s tyzdnami ako som ti pisala. Ten je najistejsi a budes vediet na com si.
@lalala94 clearblue je 25kovy test, tieto su 10kove a dost slabe take nie je sanca ze by ukazal clearblue
ja ani neviem inak kedy som mala
ovulaciu ani nic take momentalne. MS mam len 2 mesiace, 4 mesiace po porode som nemala , takze v podstate len teraz sa mi rozbieha cyklus a hned by som otehotnela zo styku s gumou? mne toto nedava logiku
Jasne, ze ukaze. Clearblue mi ukazal pozitivitu 5-6 dni PRED menstruaciou pri oboch tehotenstvach. Ak si tehotna, budes mat jasny vysledok.
Lenže ty si v úvode písala ze ste mali sex bez gumy, a pri konci nasadil gumu. Dovtedy sa dá otehotnieť z "kvapiek lásky". Staci jedna jedina spermia. Nemusi tam prist cele rošambo spermii. Ojojoj, koľkých ja tak poznám z okolia co tak otehotneli. Nie je to nič nezvyčajné. 😄 ja som v klube tiez😅
No čiarka tam je, lebo test zachytil HCG hormón. A podľa mňa teda tehotná si, keďže dnešné testy nezoslabli. Čo ťa na tom prekvapuje? Nie každý má hneď silnú čiarku, obzvlášť, keď sa testuješ takto zavčasu. Ja som mala v deň očakávanej menštruácie snehovobiely negatívny test, na druhý deň znovu negatívny, až na tretí slabulilinká čiarka. Na štvrtý deň opäť úplne negatívny, na piaty zase len slabulilinká čiarka a až od 6.dňa meškajúcej MS začala čiarka silnieť. Dnes mám 2,5r syna.
Viem, že si hrozne nedočkavá, je to pochopiteľné, ale proste musíš ešte vydržať 🤷♀️ tak keď chceš testuj sa každý deň (ráno, zbytočne robíš 6 testov denne), ja by som sa tiež testovala lebo tiež som nedočkavá 🤣 ale relevantný výsledok dostaneš až o pár dní 🤷♀️
Ako som písala. Gratulujem 🙂 Jednoznačne tehotná si. A áno, mohla si otehotnieť kľudne aj keď na konci si muž navliekol ochranu. Spermie sa môžu v malom množstve vylúčiť aj predtým ... Mala si asi 10 testov a z toho som na 9 čiarku videla. Podľa mňa jednoznačne tehotná si, neexistuje, že toľko testov by bolo chybných.
Predsa len skús aj ten Clearblue.
Ak máš dnes deň MS tak mamatest by ti ukázal o dosť silnejšiu čiarku, on má veľa farbiva. Mne vzdy ukázal dosť viditeľnú čiarku v čase keď dr max bol biely. Ale zas keď píšeš že sa ti cyklus ešte len rozbieha, tak ktovie 🤷 Kedy ste mali ten styk?
Tolko pozitivnych testov to uz je vazne tehotenstvo. Vies kolko je surodencov s odstupom oslav narodenin 350dni? Hafo
Lebo si mysleli, ze hned po porode sa neda otehotniet🙈
Ja myslim ze vsetkym oci sluzia aby sme videli tie ruzove ciarky.Za 2 dni to bude na tom teste jasne ako facka.Ale si velka,vies ze ked nechces otehotniet nemozes si davat ochranu az uz v priebehu sexu.
Pozri,ak si tehotná už s tým nič nespravíš. Druhé ste chceli,tak si to odmakáš po sebe. Daj si pauzu s testom aspoň 4 dni. Potom to budeš mať už jasné
Toto,čo máš na testoch,nie sú žiadni duchovia,to sú jasné viditeľné čiarky. slabe, ale jasne.gratulujem k druhému dieťatku.ano,je to šok,ale zvykneš si.lebo musíš. Veľa šťastia a sil a daj priebezne vedieť...
Tiež si myslím, že by si mala skúsiť digitálny clearblue, ale až ráno z prvého moču, aby si vedela na čom si. Ja tiež na tých testoch čiarky vidím, ale viem, že veľa testov duchuje, tak ktovie 🤷♀️ Clearblue digitálny by ti už mal určite ukázať, ak si tehotná
Podľa mňa sú tie čiarky slabé na deň MS. Ale uvidíš.
Autorka Ty sa tehotenstvu nečuduj. Kondóm ste použili nesprávne, ten nezlyhal.
Úprimne som takto videla duchovat aj mamatesty a bolo to falošné ako aj pepino. Toto sú čiarky ale nič konkrétne z toho nevyčítaš 🫤🫤🫤
tak ženušky. 2 testy negativne, vrchny dr. max a spodny test z actionu - mimochodom absolutne 100% rovnaké takze tolko k dr. max testom. a ako vidite, su obe negativne, man 1. den meskania takze ciarka riadna by tam uz mala byt a hlavne po to tych testovh ktore som pridavala. takze za mna tehotna urcite nie som.

dievcata ste tu este somnou? uz mi je do plaču. vobec nechapem tym testom, dnes mam slabsiu ciarku uz aj na mamateste ktoru som tam vvera nemama a na pepine asi trocha silnejsiu alebo rovnaki ako vcera. ked som pred otehotnela so synom od 11 dpo som testovala a silnela ciarka ale toto mi pride divné. nemoze to byt nrjaky zdravotny problem? dnes je den ms