Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň
meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..
Ahojte poradte mi meskaju mi už týždeň a to mi nemeskavali tak dlho bola má prsia sem tam jemné pobolievane pod bruškom a robila som si 3 testy vyšli mi negatívne ale ja sa cítim ako keby som v tom.
Chod k dr.zoberie ti krv a budes vediet na com si. Inak ti asi nikto nepovie nic na stopercent.
ahojte pol roka sa snazime o babo.. teraz mi meska ..... nejake dva tyzdne.. test negativny ale casto ma pobolieva v podbrusku ako keby som uz mala... nemate niektra skusenosti
@erinka123456 ja som tiez tak mala ze mrcha dva tyzdne meskala a test biely,ked som sa objednala na gyndu tak dva dni pred tym ako som mala ist prisla 😣
@moncici67 mne uz meska dva tyzdne..a brucho ma boli ako keby som uz isla mat ale uz dva tyzdne ma boli tak neviem
@erinka123456 tiez ma bolelo brucho a preto som si myslela ze sa konecne zadarilo, ale bohuzial nie 😒 objednaj sa na gyndu a uvidis co ti povie lekarka 😉
Ahojte vie mi niekto poradit dost mi hapruje menzes oktobry dom mala 10teho potom koncom mesiaca okolo 20teho oktobra minuli mesiac 1tie trvali 3dni a tento mesiac som sa chvylu tesila ze asi sa mi ciklus zmenil lebo to tak vyzeralo 1do piateho som mala a dnes zas zacali uz neviem co mam robit poradi niekto dakujem
Mrcha 5dni meska,ale test negativny, co myslite kedy by som mohla skusit spravit dalsi ?
Ahojte....meška mi menzes už 8 dni...som si ista ze niesom tehotna...minuly mesiac mi takto meškala tiez ale teply kupel to vyriesil...ale teraz nepomohlo ani to neviem co robit
@lia8719997 aj mne uz meska 8 dni.Ako si dopadla?Si tehu ci si dostala?
Ahojte mne menzes meska uz 12 den. Vcera vecer a aj dnes rano som si robila test. Zial negativny. Co mam robit? Velmi by sme s manzelom chceli babatko. Uz sa snazime od augusta.
bodaj by sa vam to baby podarilo 🙂
Ahoj...robila som si tehotensky test ...meska mi menzes 2 dni a vysledok mam negativny.Bolia ma prsia,mam bolesti brucha , pocit na zvracanie.Podla Vas som si robila test velmi skoro?
Nie nemala som nikdy tieto priznaky...S priatelom sa snažime o dieťa druhy mesiac.
Ďakujem velmi pekne ...urcite vyskušam
Jasne dam vediet
Mne po 13 dnovom meskani prisli :(
Aj mne dnes:(
Ahojte. Chcela by som vediet ci niekto nema skusenosti. Ze by uzivanie euthyroxu mohlo ovplyvniť vysledok tehotenskeho testu. Momentalne som dobre nadstavena.
Ahojte baby pridavam sa k vam, mam podobny problem namiesto ms mam len taky ruzovkasty vytok, snazime sa o babatko a bola som uz aj na laparoskopii
@janulkaccccc ahoj, euthyrox určite neovplyvňuje výsledok testu, tehotenský test reaguje na hcg v moči, podľa toho vieš výsledok..
Ahojte..ja som mala ms 10.1.2016 a 25.1.mi robili prefuk vajecnikov a krvacala som 5dni...a ms som mala dostat 7.2.a dodnes nic...mam to brat tak ze to krvacanie po zakroku bola ms aj ked pred 10dnami (pred zakrokom)som menstruovala?test je negativny ale robila som ho na obed...

@petrlka urcite nie si. Mozes mat iba hormonalnu poruchu. Mne sa to stava casto.