Vedia muži, keď sa stala "nehoda"?
Poznajú muzi ze im ušlo? Myslím v tom akte,vedia ze im uslo predčasne este pred vytiahnutím? Citia to?
a zasadna otazka - preco ondiete bez ochrany, ked sa mate potom stresovat obidvaja? To vam fakt stoji akoze za to? Ved sa chrante a mozete si uzit naplno
@nelca0510 nie,nie je debil,pretoze ak by sme sa chceli chranit,tak sa chranime,a nepraktizujeme prerusovanu suloz,ktora je spolahliva ovela menej ako ine druhy ochrany...to,ze vacsinou nejdeme naplno,je len nasa vec..proste ak chceme,ideme naplno,ak nie,tak nejdeme..a vtedy sa zrejme nevedel rozhodnut 😁 ale to ho debilom ani nahodou nerobi
Vedia, lebo dávnejšie mal k tomu môj muž vtipnú pripomienku 🤣🤣
@zuzulka558 akú?
Na toto dokáže odpovedať jedne muž.
Miesto toho, čo tu zakladáš infantilné témy, si si mohla ísť kúpiť tabletku Po...
Podla mna vedia.
Podla mna kazdy muz povie, ze vie. Ale na druhej strane som uz pocula tolko prihod, kedy muz sluboval ze si dava pozor a bam zena otehotnela... takze asi tolko k tomu. Vobec by som sa na to nespoliehala.
to uz je jedno myslim zas
@viestta 😂😂
Ďakujem všetkým žienkam za odpovede,o týždeň uvidím výsledok.
aspon mas cas porozmyslat o bezpecnejsom sposobe ochrany pred nezelenym tehotenstvom
@viestta no ano,ak by sa toto podarilo a bolo z toho tehotenstvo tak určite po nom uz bude antikoncepcia. 🙂
A ak sa to nepodari a nebude tehotenstvo, tak sa chranit nebudete? Prosim, len si nezacni namyslat ze si neplodna atd. alebo ze to vie chlap odhadnut....
@power_of_now nie to si nemyslím, mame uz dieťa. Odhadnúť to doteraz vedel a.sam tvrdí ze necitil žeby ,,uslo,,..iba to videl po akte, tak si myslím ze to je kravina a nic nebude z toho

Podľa mňa buď kľudná.