icon

Vedia muži, keď sa stala "nehoda"?

10. máj 2023

Poznajú muzi ze im ušlo? Myslím v tom akte,vedia ze im uslo predčasne este pred vytiahnutím? Citia to?

Strana
z2
ankare
10. máj 2023

Podľa mňa buď kľudná.

autor
Autor odpoveď zmazal
cubo2
10. máj 2023

a zasadna otazka - preco ondiete bez ochrany, ked sa mate potom stresovat obidvaja? To vam fakt stoji akoze za to? Ved sa chrante a mozete si uzit naplno

tani777
10. máj 2023

@nelca0510 nie,nie je debil,pretoze ak by sme sa chceli chranit,tak sa chranime,a nepraktizujeme prerusovanu suloz,ktora je spolahliva ovela menej ako ine druhy ochrany...to,ze vacsinou nejdeme naplno,je len nasa vec..proste ak chceme,ideme naplno,ak nie,tak nejdeme..a vtedy sa zrejme nevedel rozhodnut 😁 ale to ho debilom ani nahodou nerobi

autor
Autor odpoveď zmazal
zuzulka558
10. máj 2023

Vedia, lebo dávnejšie mal k tomu môj muž vtipnú pripomienku 🤣🤣

autor
10. máj 2023

@zuzulka558 akú?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
cafelatte
10. máj 2023

Na toto dokáže odpovedať jedne muž.

autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
10. máj 2023

Miesto toho, čo tu zakladáš infantilné témy, si si mohla ísť kúpiť tabletku Po...

domkakvet
10. máj 2023

Podla mna vedia.

power_of_now
11. máj 2023

Podla mna kazdy muz povie, ze vie. Ale na druhej strane som uz pocula tolko prihod, kedy muz sluboval ze si dava pozor a bam zena otehotnela... takze asi tolko k tomu. Vobec by som sa na to nespoliehala.

zuzulka558
11. máj 2023

to uz je jedno myslim zas

bambieblue
11. máj 2023

@viestta 😂😂

autor
11. máj 2023

Ďakujem všetkým žienkam za odpovede,o týždeň uvidím výsledok.

viestta
11. máj 2023

aspon mas cas porozmyslat o bezpecnejsom sposobe ochrany pred nezelenym tehotenstvom

autor
11. máj 2023

@viestta no ano,ak by sa toto podarilo a bolo z toho tehotenstvo tak určite po nom uz bude antikoncepcia. 🙂

power_of_now
12. máj 2023

A ak sa to nepodari a nebude tehotenstvo, tak sa chranit nebudete? Prosim, len si nezacni namyslat ze si neplodna atd. alebo ze to vie chlap odhadnut....

autor
12. máj 2023

@power_of_now nie to si nemyslím, mame uz dieťa. Odhadnúť to doteraz vedel a.sam tvrdí ze necitil žeby ,,uslo,,..iba to videl po akte, tak si myslím ze to je kravina a nic nebude z toho

Strana
z2