icon

Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?

baccio
17. júl 2018

Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.

Začni písať odpoveď...

zuzanaa2010
27. apr 2021

Ahojte-tu je moja skusenost..uzje to cca tyzden co som mala na teste slabu 2.ciarku..bola som aj u lekara ale samozrejme nic nevidel...hcg necele 2..prisla MS a vsetko sa zdalo ok..po 3 dnoch MS-standard mam okolo 5 dni..stale bolesti podbruska,prs a krizov neustavaju🤷‍♀️uz je to viac ako tyzden a robila som si test a furt je tam 2. slaba ciarka..sice slaba ale stale rovnaka..a tak som to mala aj u maleho..ziadne kolajnice neboli😉uz si pripadam psycho pritom vobec to nesilime..1 dieta uz predsa mame..k dr.sa nechcem trepat hned..ako je toto cele mozne?🙈😱ja viem ze som u lekara bola skoro nic by nevidel..cyklus mam velmi nepravidelny...mozem byt tehu aj napriek tomu?

aduuuuskaa
7. máj 2021

Dnes ráno som si urobila ovulacny test iný som doma nemala čiarka vyšla silnejšia ako kontrolná mešká mi menstruacia 2 dni ... 3 dni užívam infolic ... mám príznaky ako pred menštruáciou až na silnú bolesť hlavy a veľkú únavu ( hlava má nikdy neboliebala a unavená som bola max 1 deň) posledné dva dni behám na wc aj 3 krát tá hodinu brala som to tak že veľa pijem čo aj robím nedalo mi to a poobede som si urobila test je tam mierny duch myslite že môžem byt tehotná ?

marpel
7. máj 2021

@aduuuuskaa ahoj, to je fotka tehotenského testu? Je síce dosť rozmazana ale podľa je to pozitívny tehotenský test. 🙃

aduuuuskaa
7. máj 2021

@marpel áno je to fotka tehotenského testu ráno skúšam clearblue 🙂

marpel
7. máj 2021

@aduuuuskaa budem držať palce 😊
A určite daj vedieť. 😉

aduuuuskaa
7. máj 2021

@marpel ďakujem ☺️☺️Dám 🙂

aduuuuskaa
8. máj 2021

@marpel Tak som tehotná 😊

marpel
8. máj 2021

@aduuuuskaa krásna správa hneď takto zrana 🥰😊. Gratulujem a držím palce, nech máš pohodové tehotenstvo. ✊🍀

aduuuuskaa
8. máj 2021

@marpel veľmi pekne ďakujem 👏🏻🌹❤️

zuzanaa2010
13. máj 2021

Bezna otazka-vidite nieco?🤷‍♀️

zuzanaa2010
13. máj 2021
lucinka122445
16. máj 2021

Ahojte baby mam nepravidelnú menštruáciu, a naposledy som mala svoje dni 20. 3. A v apríli mi vynechala plus mi ešte meškajú aj po vyvolávačke 12 dní test som si ešte nerobila chcela by som sa spýtať či ešte není pri skoro urobiť test ďakujem 🙂 za odpovede.

cirilinka
22. máj 2021

Ahojte,12 mája som sa s priateľom milovala a 14 mája som mala dostať ms.Meskaju mi 9 dní,včera a predvčerom poobede som si robila test,bola tam slaba čiarka,dnes som si robila z ranného moču test,a nebolo tam dnes nic.Mala som slabé kŕče v podbrusku ale zmizli a dnes od rána mám tmavohnedy výtok a pobolieva má podbrusko,môžem byť tehotná?Ďakujem za odpovede🙂

marpel
22. máj 2021

@cirilinka ahoj, po každom nechránenom styku môže ostať žena tehotná. Hlavne, ak nemá odsledovane plodne dni a nevie kedy u nej prebehla ovulacia... keďže si začala špiniť, je možné, že sa ti rozbieha ms. Ale niektoré ženy špinia aj počas tehotenstva. 🤷🏻‍♀️
Od možného oplodnenia prešlo 10dni = ešte to test nemusí zachytiť. Zatiaľ môžeš iba čakať či príde ms. Ak by do týždňa neprišla, zopakovala by som test.

angelsue712
9. jún 2021

@zuzka38 áno, je z neho dnes už jeden a pol ročný chlapec😂😂😂

banderaska29
9. jún 2021

@zuzanaa2010 ahoj áno, ja na tej fotke vidím dušika 🙂 ako to dopadlo si tehulka ? 🙂

effy777
25. jún 2021

Ahojte baby je toto duch?

effy777
25. jún 2021

Síce sa snažíme ale neviem či som zrela na dioptrie 😃

effy777
25. jún 2021
vanesitta
2. júl 2021

Ahojte volám sa Vanessa neviem či som tehotná alebo nie od včerajška mi je veľmi zle ako mi ešte nebolo včera ráno som vstala a všetky vône po jedlách sa mi zhnusily som si mislela že asi odpadnem a ťahá má od včera stále vracať ale nemozem sa vyvracať a mávam aj take ako keby kŕče v bruchu to je druhý deň čo mi je takto zle a na jedlo sa ani nepozriem ..som si zrobila tehotenský test no vyšlo tam iba jedna palička takze neviem čo to môže bit ? 😕

vanesitta
2. júl 2021

Takto to ukazuje no neviem nevyznám sa lebo keď sa zapozriem na to tak vidím takú veľmi slabú druhu čiarku ale neviem či isto

vanesitta
2. júl 2021
rootham
2. júl 2021

@vanesitta no jasné.... Je to tam 🙂

vanesitta
2. júl 2021

@rootham takze vidíš to tam jasne nezdá sa mi to len ?? 😂ale čo keď je to klam nejaký lebo tie testy že niesu stále pravdivé

vanesitta
2. júl 2021

@rootham a som sa pýtala tak tiež kamošky aj priatela a oni hovoria že oni tam nič nevie a že určite niesom 🤰

effy777
3. júl 2021

@vanesitta niečo sa tam riskuje 🙃 ale treba si spraviť za pár dní ja som mala detto to isté a najprv ledva a potom silná

vanesitta
3. júl 2021

@effy777 neviem som chcela ísť k lekárovi náhodou ale neviem či mám test ešte jeden urobiť abo čo

effy777
3. júl 2021

@vanesitta no otázka je koľko ti mešká ? A najlepšie počkať pár dní a ráno si spraviť test a ak máš neistoty tak gynekológ ti dá final rozhodnutie 🙃 ja mám veľa poziv testov ale potvrdiť si to idem až utorok.

vanesitta
3. júl 2021

@effy777 tak ako ja to ešte nemám dostať lebo ja to mávam okolo 17 teho alebo tak nejak tie dni ale cítim že dačo akoby nebolo v pohode nemozem cítiť tie pachy po jedle a aj kŕče som mávala ale dnes už to necítim dve dni som cítila ale na vracanie mi dakedy príde no nevyvraciam sa takze neviem

rootham
3. júl 2021

@vanesitta urob o pár dní. Určite bude silnieť.