icon

Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?

baccio
17. júl 2018

Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.

Začni písať odpoveď...

ragaca
19. jan 2022

Na to že mávam nepravidelnú menštruáciu a naposledy som ju mala v novembri.A naposledy som mala problému otehotnieť aj kôli veku,aj prirodzene.tak neviem.Aj keby som nebola tak nebola by som smutná lebo jedného dropca 1,5 ročného máme čo nám tu behá pomocou lekárov.

nina0412
19. jan 2022

@ragaca a neskúsiš digitálny test ?

ragaca
19. jan 2022

@nina0412 urobím si ráno test ale nie digitálny mám kúpený z lekárne lebo henten bol pred 2 dňami robený a stále som si ho kukala,potom som si ho odfotila do mobilu lebo mi to nedalo.

nina0412
19. jan 2022

@ragaca tak dak vedieť ako si dopadla drzim ✊

karolonakarol
24. jan 2022

@sandrika1986 @3nana13 @zuzanaa2010 @erzi23 @cirilinka @nina0412 @ragaca @nikky1511 a ostatne …
Ahojte baby (Prikladám môj kalendár)
Ovu si nesledujem ale snažíme sa o babo, tam kde sú ❤️ Sme sa snažili, muž chodí na sluzobky mimo SK tak sa snažíme len keď je doma. Ms mávam pravidelnú na 27-28dc. Poslednú ms som mala 23.12.
16.1 a 18.1 (25dc a 27dc) som mala taký ružový výtok. Myslela som že rozbiehajúca ms ale do dnes neprišla 6dni.
Robila som už 3 testy a negatívne ale asi ani jeden som nerobila ráno. Ale robila som TOPTEST 2 pružkove a jeden neviem ako sa presne vola, kazetový? Aké máte s nimi skusenosti ? Ale mám naliate prsia, niekedy mi vadi tričko a mám žilky na nich. Ak bola posunutá ovu kedy by som mohla robiť test? Alebo po koľkých dňoch meškania vyšiel vám ? ja viem že prvý deň vyšiel večšine (aj mne tak nejak prvé tehu) ale chcela by som počuť aj skusenosti kedy ste mali negatívne testy a boli ste tehu. Nemám žiadnu infekciu, zapáchajúci výtok ani nič podobne. Ďakujem

nina0412
25. jan 2022

@karolonakarol mne ukázal test Pepino 5 dni keď mi meškala 😇

banderaska29
25. jan 2022

mne vyšiel pozitívne pri prvých dvoch tehu na 4. deň. pri poslednom (ktoré bohužiaľ dopadlo zle) som mala pozitívny test 3 dni pred ms... je to individuálne, ale myslím si, že na 6. den meškania už by malo niečo ukázať :(

ragaca
25. jan 2022

Ja už kašlem na testy všetky negatyvne

karolonakarol
25. jan 2022

@ragaca ja mám zatiaľ tiež všetky neg, dnes to je 7den meškania. Takze neviem čo sa deje.

ragaca
26. jan 2022

Povedzte mi že mi šibe asi Je tam niečo?Lebo ja tomu nerozumiem toľko som už skúšala a boli všetky negatyvne.tak som už kašľa na to ale mala som ešte jeden posledný test tak som si ho urobila.

ragaca
26. jan 2022

A ešte mám jednu otázku.Preco pri inom uhle a svetlé tam je vidno úplne slabú čiarku a niekedy nie .Čím to je?

nina0412
26. jan 2022

@ragaca niečo tam vidím ale na tvojom mieste vy som som si skúsila digitálny clearblue a ten ti hneď ukáže či si alebo nie

visna6
29. jan 2022

@ragaca ja tam čiarku vidím 🙂

petrita24
29. jan 2022

Ahojte,
5 dni pred ocakavanou MS sme mali nechraneny pohlavny styk. Nasledne nato som dostala normalne menstruaciu. No na 11 den po ukonceni, 15 po styku som zacala spinit. Nikdy predtym som nic take nemala a to mam menstruaciu uz dobrych 20 rokov. Spinenie neprestavalo ani po tyzdni tak som sla k lekarke. Ta ma odbila s tym ze je to ovulacne spinenie a pichla mi methyl. Vravela som jej ci by som nemohla byt tehu, ale povedala ze je to este skoro a sono jej nic neukaze.
Ani po injekcii neprestalo a trva to dodnes. Dnes som mala dostat dalsiu menstruaciu no ta nedosla, skusala
som aj test no ten bol negativny. Nestretli ste sa niektora s niecim podobnym ?
Dakujem 🙂

sangeomatik
9. feb 2022

Ahojte, podľa mojich zápiskov Som 3 dpo, podľa aplikacie 5 dpo. Viem, že test tak skoro nič neukáže...stretli ste sa niektorá s tým, že ste mali tvrdšiu oblasť nad jedným vaječníkom ako druhú tak skoro a boli ste tehotné? Ja to cítim v oblasti, kde je ľaví vaječník je to tvrdšie ako pri pravom vaječníku. Stále mi to máta hlavou z dôvodu, že chodím po pohovoroch do škôl, lebo v septembri mi končí RD s najmladšou. Čiže uz si nie som tak istá, že sa danej škole môžem sľúbiť.... čisto rozumovo je to totálna blbosť, veď si počkám ešte dva týždne a budem vedieť, no valcujú má emócie....

okm221
18. feb 2022

@ragaca pretože sa jedná o kanálik. Ak by si bola tehu test by ti to 100% ukazal

iwankaaaaa
22. feb 2022

Ahojte myslite si že som v tom alebo si to ja namyslam ? 😍

simbatko
22. feb 2022

@iwankaaaaa je pozitívny gratulujem 🙏🥰 máš príznaky tehu?

iwankaaaaa
23. feb 2022

@simbatko hlava má bolela , ale nič extra som pred ms prsia má bolia tak dúfam že nepríde 😏

iwankaaaaa
23. feb 2022
iwankaaaaa
23. feb 2022

@iwankaaaaa toto mám z rana

nina0412
23. feb 2022

@iwankaaaaa gratulujem 🌸

simbatko
23. feb 2022

@iwankaaaaa gratulujem 🙏

iwankaaaaa
23. feb 2022

Dúfam že je k čomu gratulovať 😇 , ďakujem vopred

iwankaaaaa
27. feb 2022
nina0412
27. feb 2022

@iwankaaaaa je to jasná krásna 2 //🥰😍

iwankaaaaa
27. feb 2022

@nina0412 takze sa môžem tešiť ? ;), kedy asi mám ísť na gyndu? 🙂

nina0412
27. feb 2022

@iwankaaaaa ja by som sa tešila a na nič negatívne nemyslela to by bábätku nerobilo dobre kebyže myslíš na niečo zle a viesco ja som zistila že som tehu 21.12 a objednala som sa na 20.1. To už som bola podľa kalendári v 8tt tak tam už bolo krasne vidno malinké ja by som sa na tvojom mieste tiež objednala o mesiac pokial nekrvacas alebo nemáš hnedý výtok tak by som pockala 🌸

iwankaaaaa
27. feb 2022

@nina0412 mám bolestivé prsníky strašne 🙃, sem tam má aj zabolí bruško ako keby ms prichádzala , obávam sa lebo na dnes mi ukazuje mrchu 😏 snáď tie bolesti niesu kvôli tomu 😔

nina0412
27. feb 2022

@iwankaaaaa aj měna bolelo podbrusko aj prsniky každý den som kontrolovala či nekrvacam verím že budeš mat bejby a nie mrchu 🥰