Zvláštna bolesť v prsiach, tlaky v podbrušku
Ahojte babuľky chcem sa Vás spýtať 🙂 s priateľom plánujeme bábätko a 4.2 sme mali nechránený sex a aj 8.2 nakoľko bol priateľ na obchodných jednaniach a keď prišiel už som spala tak sa nám nepodarilo častejšie. Len teraz mám dostať mrchu 17.2 v nedeľu a už teraz dva dni po sebe mám takú zvláštnu bolesť v prsiach zo spodu a z boku a v podbrušku zvláštne tlaky ako keď mám dostať menštruáciu.Nikdy som také pocity nemala iba pred menštruáciou a prsia ma nebolievali až tak.Dnes ma aj hlava bolí :/ Môžu to byť príznaky tehotenstva?...Viem, že treba počkať na mrchu a ak nepríde potom urobiť test len som chcela vedieť váš názor 🙂 Každý jeden si veľmi cením a ďakujem, že si najdete čas mi napísať 🙂
@monikahan77 @zivika uz som sa snazila byt optimisticka,potom sme to nechali len tak plavat,absolutne vobec sme na to nemysleli a teraz nastupila totalne pesimisticka faza,okolo mna same tehotne a to mi teda na nalade nepridava...
Monika je mi to naozaj ľúto a viem, že to nie je príjemné keď si to takto berieš ale skús sa zamestnať niečím iným aby si to v jednom kuse nemyslela.Držkám ti palčeky najviac na svete
@lucianellamartin ani duch tam nebol? jaj, baby, volaky zly den je dnes 😒 ale ty mas este cas, mrcha hadam nedojde 😉
Práveže ani duch a to som skúšala hneď ráno...naozaj je dnes uplne zlý deň ale verím, že mrcha nepríde a všetko bude tak ako má...Dúfam a verím stále 🙂
@lucianellamartin som s tebou 😉
Ďakujem moc 🙂
@janka258 chápem každé jedno slovo čo píšeš, je to o to horšie,o koľko viac bábätiek čakajú naokolo
@zivika @monikahan77 ved prave,ja mam teraz pocit,ze su uz tehotne aj v domove dochodcov,mam 43 rocnu kamaratku co je tehotna,jedna baba caka druhe babo a ani o to prve sa nestara,dalsia co nemaju kde byvat,do toho sestra s frajerom alkoholikom,co nebudu mat pomaly z coho zit,ciganky s 15 detmi v chatrci...a my by sme tomu babatku dali vsetko,sme zabezpeceni,ma pripravenu aj izbicku a nie je nam dopriate.No kde je spravodlivost na tomto svete.A ked mi do toho niekto povie: "mate krasne byvanie,auta,no co van chyba." vtedy ma ide rozhodit.Akoby len to boli zivotne hodnoty.Hocicoho by som sa vzdala za babatko.A este do toho debilne otazky thou:A druhe neplanujete? pripadne iny extrem "vsak uz jedno mate" no bohovska podpora
@janka258 spravodlivost na svete? to by asi inak vyzeralo... neviem preco je to vacsinou tak, ze prave tym ludom, ktori sa na potomka starostlivo pripravuju a snazia sa najskor vsetko zabezbecit pre dokonaly zivot ich dietatka, nie je dopriate 😒 ale mne o tom vlastne ani neprinalezi pisat, kedze nam nastastie bolo dopriate otehotniet obidva razy bez dlhsieho snazenia sa, ale absolutne ti verim, ze by si cokolvek vymenila za moznost hned mat druhe dieta...ja som sa bala, ze keby sme s druhym otalali, tiez by sa nam mohlo stat, ze sa neude darit, tak sme isli do toho hned, aj ked za cenu, ze urcitych veci sa musime zatial vzdat preto, aby sme boli styria, ale viem, ze to bolo spravne rozhodnutie, lebo vsetko ostatne sa da dobehnut potom...velmi by som ta chcela nejako povzbudit a podporit, ale neviem najst tie spravne slova ☹ snad len, ze tie najkrajsie veci prichadzaju vtedy, ked ich najmenej cakame...
okrem mojich príznakov čo som tu už pisala som dnes nejaká unavená :/ len by som spala a už ne viem čím sa nakopnuť aby som niečo urobila...Len sedím a nič sa mi nechce...toto čakanie je to najhoršie čo môže byť 🙂 ja len verím, že bude úspešné 🙂
@janka258 buď vďačná za to dieťatko, čo máte, to druhé určite príde, prečo by sa nemalo podariť, keď už raz sa áno. 🙂
@zivika uz len to,ze sa mozem takto vyrozpravat je pomoc,lebo popravde sa nemam ani velmi komu,nechceme to s kazdym riesit,nechavame si to pre seba a min.rok mi zomrela mama,takze ani sa nemam komu vyrozpravat,aspon,ze svokra je ako moja druha mama,ale nechcem jej robit starosti,snazim sa tvarit,ze je to v pohode,ze je to len vyse roka,ze vydrzime,ale vnutorne ma ide rozhodit ked vidim alebo pocujem,ze niekto otehotnie len tak na diskoteke,stale rozmyslam,ze ako je to mozne,ze ci sa treba zacat ozierat alebo co.Mm sa smial,ze chyba je v tom,ze nepijeme a nie sme odkazani na rodicov,ze vtedy by sa nam aj 4deti podarili 😀 lebo v nasom okoli je dost tehotnych bab,co su tehotne a z toho asi 1/3 zije dost bujary zivot a su odkazane na rodicov a ked sa nad tymto zacnem zamyslat,tak ma fakt ide porazit.Dcera sa podarila aj pocas antikoncepcie naozaj vtedy ked nebolo este treba a prave preto by ma ani vo sne nenapadlo,ze by sme mali mat problem s otehotnenim,ked sa uz rozhodneme pre druhe a zvlast ked mame obaja do 30 rokov
ahojte, ja som tu nováčik. pred viac ako mesiacom som musela vysadiť antikoncepciu kvôli migréne počas M-ka. S partnerom sme teda prešli na kondom a akosi mi to už týždeň mešká a mám tlaky v podbrušku ako pred ms. viem, že to može byť, že som hormonálne rozhádzaná, ale ovuláciu som mala normálne (výtok ako bielko) a stále ked som si robila prestávky v užívaní antikoncepcie som to dostala na deň presne. čo vy na to?
To je asi všade s tými babami. U nás je dokonca jedna, ktorú poznám a nikdy neviedla ukážkový život, partnerov striedala ako na bežiacom páse a drogy jej cudzie neboli, dokonca si aj vypila v tehotenstve a dva týždeň pred pôrodom si zháňala pervitin do pôrodnice keď mala isť a maličkááá je zdravá ako rybička, nádherná a nič jej nechýba...A ty keď máš ukážkový život či už si vydatá alebo nie a tužiš po dieťatku tak sa nedarí...Toto ma viem maximálne rozhodiť a nahnevať keď vidiš v akom nespravodlivom svete žijeme....
kolika určite si skús urobiť test a potom uvidiš čo ďalej 🙂
@monikahan77 to som vdacna a velmi,ale aj mala velmi tuzi po surodencovi a este aj ona sa ma denne vypytuje,ze kedy aj ona bude mat surodenca ako jej kamaratky.Aj vcera mi povedala:Maminka,ty kedy pojdes k tomu Dr. co zistuje babatka,vies co myslim,ten dynekolog,lebo Sarka povedala,ze to tam staci ist a oni ti to zistia. Skoro ma odviezli od smiechu,ona zistovala u kamaratky co je jej mama tehotna,ze ako to zistili a vraj preto,citujem:Aby som ti vedela poradit,lebo sa ho chcem konecne dockat.
@zivika dobry napad,uz sme sa nad tym aj smiali,ze tak to bude najistejsie 🙂
@lucianellamartin ved prave,preto je asi chyba,ze som v zivote nebola opita,mm asi 2x v zivote,
ale ak naozaj pride mrcha,lebo zatial stale nic,tak to uz nechavam tak,najdem si nejake hobby a kedy babo bude,vtedy bude aj ked vytlst si babo z hlavy bude asi tazke,hlavne ked sa kazdy vypytuje
Veď práve týmto sa ti to neuveriteľne sťažuje ale más podporu nás všetkých a hocikedy keď napíšeš isto tu jedna z nás bude a možno sa ti troška uľaví. Viem, že si ho z hlavy nevytlčieš dnes, zajtra ani za týždeň ale ak nájdeš hobby, ktoré ťa f´dokáže odreagovať bude dobre uvidiš 🙂
Babuľky ešte vás idem rušiť...študujem tu po nete o tehotenských testoch a tak. Dočítala som sa, že ten RapiClear 10-tkový čo som si robila vôbec neodporúčajú baby vraj Pepino je najlepší. Aké máte skúsenosti vy? Rozmýšľam, že si zajdem kupiť iný.
@lucianellamartin si zlata,dakujem,dufam,ze sa mi podarit na to nemysliet,zatial mrcha stale nikde,tak mozno este nic nie je stratene 🙂
@lucianellamartin ja som robila prvy pepino, aj som ti to uz tusim pisala... je vlastne uplne najlacnejsi v dm a kupila som ho, lebo som si hovorila, ze vsak aj tak bude negativny, ked mam este 4 dni do mrchy, tak nebudem zbytocne vela penazi vyhadzovat a cuduj sa svetu, aj ked lacny, ale dve ciarky mi ukazal, preto na pepino test nedam dopustit 😀
@janka258 nemáš vôbec začo Janulka 🙂 takže skús hociaké hobby vymyslieť a ak ťa bude niečo trápiť a nebudeš to mať komu povedať sme tu 🙂 ja aj o polnoci 🙂
@zivika tak kupila som si pepino test a boli 1+1 zadarmo tak mam do zásoby. Vraj je v mojom prípade skoro na test, že stačí až zajtra alebo pozajtra tak neviem lebo dnes bol aj pepino negatívny...
@lucianellamartin uz vydrz do mrchy, alebo aspon do zajtra 😀 inac aj ja som mala ten 1+1 🙂
Už to vydržím ale tá bolesť v podbrušku je odosť silnejšia ako včera 🙂 no každopádne urobim jeden zajtra a druhý v nedelu ked NEdojde mrcha 🙂

Ahoj tak test je negatívny...a príznaky ako keby som tehu...uvidim ešte počkám do nedele či príde mrcha