Je správanie môjho partnera správne?
Stala sa mi taka cudna vec. Mam cerstvy vztah. Sme v stadiu randenia. Nenazvala by som to este vaznym vztahom. Ked sme sa spoznali boli sme obaja bez prace. Ja som vsak dobrovolne a platim si sama a on normalne na urade kde dostava dost penazi. Plus sa este na cierno zamestnal. Ma dva prijmy a ja ziaden. Raz sme sa dostali rozhovorom k peniazom. Pytal sa ci mu poziciam vacsiu sumu. Myslim ze to bolo skor zo srandy alebo chcel zistit ci mam peniaze. Povedala som ze nepoziciam. Tak sa zacal uistovat ze ci tolko aspon mam. Vravela som ze mam niekolkonasobne. Ostal sokovany. Ze on nema peniaze. Netusim co s nimi potom robi. Priznala som sa mu len preto aby si o mne nemyslel ze som nejak sprosta ze som doma a bez penazi. Normalne fungujem z nasetrenych.
No ale teda k veci. Odvtedy casto spomina ci mu teda poziciam. Vie ze nie a myslim si ze to robi skor ako podpichovanie. Naposledy sa vsak stalo to ze ma zobral do nakupneho centra a pytal sa ze co mu kupim. Stale som to brala hihi haha akurat ze tolko do mna dobiedzal ze som mu napokon dala kartu nech si to teda zaplati. Nebola to horibilna suma prezila som. Potom este pytal drobne v inom obchode a na konci vecera este na umytie auta. Dobre nic hrozne sa nestalo. Rovnopravnost vo vztahu fajn. Avsak mi pride cudny ten postoj od neho typu “kup mi”. Ja by som v zivote od nikoho nepytala aby mi nieco kupil. Nedovolila by som si to. Mam svoje peniaze a ked nieco chcem kupim si sama. A myslim si ze je ine kebyze ja sama poviem ze mu nieco zaplatim a je ine ked on ma pomaly donuti uz rovno pred kasou aby som to zaplatila. Takze teraz neviem co si mam mysliet. Ci to chcel raz vyskusat ci budem ochotna zaplatit za neho alebo mam teraz ocakavat ze to bude vyzadovat vzdy. Uprimne nepaci sa mi to. Rozchadzat sa s nim kvoli tomu nechcem ale ani si minut vsetky uspory len preto ze som setrnejsi clovek ako on a mam ich viac.
Vlastne ani neviem ci mam nejaku otazku na vas alebo som sa potrebovala vyzalovat. Ale budem rada za akukolvek radu ci pripadnu skusenost s niecim takymto. Dakujem.
@adulkam ja cvhapem v podstate aj ju - ona sa boji, ze bude sama.
malo zien ma "gule" na to, aby ostali same.
vies, kolki mna lutovali ? podfla mnohych som bola chudera, ktoru nikto nechce 😀
ze si vela vyberam, ze som fajnova, ze sa mi nik nepaci...no diky, Brona.
jedine, co asi mozete, je davat jej najavo, ze vas ma.
Treba ho zobrat do obchodu, aby teraz kupil on nieco tebe. Potom nech ta pozve do restauracie. Vecer si ho staci nasledne uz len vsade zablokovat. A samozrejme aj zo zivota.
nie je
Ako to spieva Habera... Prec, prec, nudzovym vychodom... Rychlo prec, 🎶🎶🎶
Aj ta stovka, co si na neho minula, aj to je skoda, pretoze z neho trci vztah k zenam... Oyebat o love a vyhladat este bohatsiu a sprostejsiu.
Mal to tak doma, tatko parazit na zenach? 👿
Zaloz nejaky zoznam vadnych kusov a prihod mu tam cestne prve miesto.
Aby si nedopadla, ako tie baby z PN, ci si kvoli ftakovi nabrali 50 000 pozicky.
@babulkomale 😂ale zo začiatku na to isla dobre, potom vymakla, asi on natvrdol😀
babulkomale
•
Dnes o 10:39
Este dufas, ze ho riadi matka? No amen dolores, vy ste sa nasli.
A " neuvedomil si, co robi" 😂😂😂 tak o takeho ani bicykel opriet, nieto chciet vztah. Aby si ktokolvek vynucoval pri pokladni zaplatit mu nakup, to nerobia ani moje deti.
Ano, choro ho obhajujes. Si typ obeť. V starobe budes vyhadzovať igelitky plne penazi, len setri dalej, aby si mala co hadzat.
Autorka, aky isiel, taky nasiel.
Aka skuska, ci mu nieco kupis? Tak ked nema na benzin, tak sa chodte prejst do parku, sadnite si na lavicku.
Teraz si oholi hlavnu a Bude predstietat, ze ma rakovinu a chemo, ci sa budes o neho start? Lebo aj take uz bolo.
Co aky Bude dalsie level?
Ale urob zenam sluzby a zostanu s nim. Aspon sa s nim ziadana nebude musiet trapit. Lebo s tymto ta caka trapenie. Lubis ma, tak navar. Keby si ma lubila, tak toto nechcela a dopln si.
@autorka "...tolko do mna dobiedzal ze som mu napokon dala kartu nech si to teda zaplati" akoze WTF 😨. Sorry ale toto nieeee. Kolko rokov ma ten tvoj priatel a ako dlho spolu ste? Toto, co predvadza a predviedol ten tvoj priatel NIE JE spravanie hodne muza. Pripada mi, ako male decko, ktore potrebuje maminku, aby sa o neho postarala. Ty si to vsak vysvetlujes, ze "co ak ta skusa, ci si ochotna mu nieco kupit". Nezabudaj, ze on by sa mal vediet postarat o teba (myslim to z toho sirsieho hladiska, ze ked uz by ste boli spolu dlhsie a ty si ostala s vasim dietatom na materskej, atd). Neexistuje, ze v cerstvom vztahu si toto dovoli partner...nie len zena ale aj muz. Pre Boha ziveeehoooo. Prepac ale mne toto pride tak neuveritelne, ze si to citam stale dookola. A ked ta on dobiedza furt s tvojimi peniazmi, ci mu nieco kupis alebo ci mu pozicias, preco to neobrátiš na neho, ze co on robi s jeho peniazmi, ked on robi a este dostava podporu. Ze nech sa na teba nehneva...alebo kludne aj hneva ale tebe nepride v poriadku, ze od teba dranka peniaze na nieco, co by si mal kupit sam. To, ze sa idete najest a on to zaplati alebo ze plati benzin, ked idete autom atd, to mu este stale nedava "pravo" doslova drankat od teba peniaze, aby si mu kupila, ked uz ste v nakupnom centre a otazky typu, ci by si mu pozicala peniaze. No nieco tym sleduje, ver mi. Vy sa radsej dohodnite (kedze spolu este nebyvate a nie je to vazny vztah), ze si kazdy budete platit svoje. Resp. Raz zaplati on, raz ty...ci uz benzin, tak veceru, atd...
vobec som necitala diskusiu ale spolu s tou otazkou co mi kupis to vo mne evokuje roztraseneho alkoholika🤣🤣spytala by som sa ze a co kupis ty mne fesi ? 🤣tam by sme skoncili, kazdy by si kupil nieco sam a uz by sme sa nevideli
Drobné má mať v nohavice on nie ty na jeho potreby🙏
Si mala hned utiect a nie este nieco platit, normalne si mu mala povedat, ze si potrebujes odskocit na wc a rychlo nohy na plecia a sup na prvy autobus domov.
Prečo chces klamať, že si vyššiu sumu dala preč?
Normálne povedz nie, mám svoje vydavky.Je to úbohé čo spravil dávaj si pozor takí muži vedia byť neodbytni sami su trápni, ale tebe príde trápne mu nezaplatít.Ani euro, keď nezaplatí aj on tebe.
Čítala som len začiatok.Potrebuje hranice, lebo teraz bude na teba robiť oči zakaždým, že kúp mi, nemám drobné a pod??
Uff,už by mi maják blikal,🤦hlavne stráž karty a hotovost
Preboha, ako moze niekomu imponovat takyto typek?!
Prepáč, ak by sme dlhšie spolu chodili nezaplatila by somu za umytie auta...to yma poriadne urazilo. Aká rovnoprávnosť? Keď budeš na materskej pôjdete 50:50 ? Predsa muž je na rostvoreny na to aby sa staral o svoju krehsiu polovicku. Čítaj psychologické knižky. Muz je šťastný keď robí šťastnou ženu.
Urobila si veľkú chybu a ešte väčšiu, že si skonštatovala že sa rozísť s ním nechceš. Ten tvoj kamarát je poriadny týpek. Nie že lakomec ale gigolo!
Má veľmi zlú povahu, vôbec mu nevadí že nerobí na teba dojem...presnejšie sú tvoje peniaze, je lakomy a bezočivý. Od neho nečakaj dary a veľké prejavy lásky...budeš len závistliví pozerať po iných ženách, keď toto nie je dôvod na rozchod.
Miesto toho, aby si ťa on kupoval...robí všetko preto aby z toho získal. No na grc, prepáč.
No tak ma financne problemy a chce ta vyuzit...nechod snim,,vykasli sa nanho..ja osobne som takychto ludi moc nestretla ale moj muz pozna desiatky takych..kazdy ma exekucku, ak robi tak pije, gembluje a pod. Aktualne ma takeho kolegu co mal tiez cerstvy vztah a tiez ona fungovala vraj z nasetrenych,( ale to nemozes byt ty, lebo uz sa asi pred mesiacom rozisli), a tiez zanho platila a on si uzival a to ma exekutora a napoziciavane kade tade... no zlyy partner takyto clovek
No uz sa ho zastava? Vsak nechajme ju dievcata, evidentne ptorebuje padnut na hubu a potom zisti, ze nema uz cesty von z pekla...
Už rozumiem prirovnaniu “byť zaľúbený ako somár do kopy sena”. Takú hlúposť, že to bola z jeho strany nejaká skúška, to môže vymyslieť fakt len somár. Prepáč. Chlapec je šikovný, má ťa v hrsti. Povolila si raz, povolíš znova.
U mna to je curak. To co je za detinske spravanie u dospeleho muza? Poslala by som ho kade lahsie. Ani by mi nevadilo, ze nieco zaplatim ako to, ze sa sprava horsie ako pubertiak.
Že vraj sranda ... On to myslí úplne vážne. Utekaj žena! 😳
Autorka ak to dobre chapem, on chodi svojim autom, benzin plati on, niekam ta zoberie, plati on. Sem tam si vypyta drobné, uz na začiatku vztahu si zisťoval tvoju finančnú situaciu. Podla teba ta iba skusa, ked si pyta drobné, pozicku alebo co chce aby si mu kupila. Hmmm ale preco si to myslis, ze ta skusa? Podla tvojho písania, som starsia aj viac ako o 20 rokov ako ty ale nikdy sa ma nikto nepýtal kolko mam penazi a to ani kolko mam našetrených. Myslim si, ze moj muz sa dozvedel kolko zarábam az ked sme riesili hypo a dokladovali sme príjmy. Sem tam vedel, ze boli odmeny, ked som sa pochválila a nieco kupila. Takze taketo spravanie chlapa nie je podla mna normalne. Ked budes mat cas tak si pozri nejake dokumenty na youtobe alebo na netflixe o podvodníkoch, ktory sa priživujú na ženách. Stoji to za to, ci tam nenájdeš nejaky podobny vzorec správania
@betulinka1 taka ako ona nikdy nebude pozerat a ani citat clanky o takych prizivnikoch a podvodnikoch, lebo je taka zabuchnuta ako dvere po prievane...potom sa preberie, ked budu spolu, vsetko na polovicu budu delit a ona nebude stacit platiti, potom pridu deti a spadne na pizdu a chlap sa bude cudovat, ze "vsak mas matersku"...a ona napise tu priapevok, ze ci je toto a hento normalne atd....lenze uz bude neskoro, bude bez sance niekam ist, nebude mat prijem, ani byt...nic....klasika v zivote
@lubkavargova1 keby to bolo 50 na 50 to by sa dalo. Ale toto jeho spravanie je extremne divne. Keby mi to povedala dcera, tak by som si mladeho urcite preklepla, ze kto je to co je to. Aby sa niekto zaujímal o peniaze druheho pri randeni?! Ale ja som stara skola, cize sa v tychto novych manieroch tejto doby moc nevyznam. Mne je potom hned vsetko podozrive.
aj keby neslo tak uplne o tvoje prachy a nechybali ti.... toto je z jeho strany tak strasne asexualne, ze by sa mi uplne ako chlap sprotivil.
Nemôžem uveriť tomu, čo ti autorka píše.

@adulkam to je mi velmi luto...a pomoct sa jej neda, ked si nechce uvedomit, ako je vyuzivana. to je uplne najhorsie ☹