Prvé rande s prenocovaním
Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?
Preboha, ženy, veď jej doprajte! Povzbudte ju
Má po 40ke, potrebuje to a a možno je to posledná ponuka na sex v jej živote. A ešte od človeka na úrovni - to sa predsa neodmieta. Nech si pani užije. V tomto veku už tehotenstvo nehrozí, pohlavné choroby nemá komu doviezť, keďže je sama a ak sa jej aj niečo stane, nevadí. Až taká veľká strata pre ľudstvo to nebude.
@anonym_autor Len pekne choď a uži si to Odovzdaj mu telo a o dušu sa neboj, o tú aj tak nemá záujem.
@anonym_517716 si ma rozosmiala, že tehotenstvo po tomto veku nehrozí 🙂 mám 45+ a gyndos ma stále upozornuje, že vajíčka este mám na rozdavanie. Ze stale si máme s mužom dávať pozor, ak nechceme kocikovat.
@zuzanita1609 Mas tam chybu. Je to "pamprezident".
@luccys pamprezident 😆. Počujem prvý krát,tieto detaily ma obišli. "Pam" ako pampúšik, či Pampalíny(sa mi zdá,že to bol niekto známy,motorizmus) 🤭.
@januska12323 🤔 ehm,mimo tému,ale pán prezident by asi nemal chuť tráviť noci a dni osamote u neho s (cudzou) ženou 😁. (To "s cudzou" som dala do zátvorky, pretože podstatné je " so ženou" 🤭.
@zuzanita1609 práve preto som napísala, že ani k nemu 😁
Ale teraz bez srandy. Ono to až taká sranda nie je. V USA bol prípad,že sa mladá slečna zoznámila s jedným typkom,išli aj na ten hotel,hneď v ten večer,si myslela že je neškodný,aj vypadal byť úplne neškodný, slušný, pozorný (boli spomenuté,že to hovorila svojej kamarátke po telefóne) ,hneď v ten večer a on ju zniesol zo sveta a jej telo vyniesol z hotela v kufri na kolieskach. A pritom všade kamery,na každom kúte a toto si mal odvahu urobiť.Neviem,ani nechcem si predstaviť ten pocit,čo asi cítila,keď zistila,že toto jej rozhodnutie ju bude stáť život. V dnešnej dobe je už ťažko dôverovať aj členom vlastnej rodiny,nie to nejakéj týždňovej známosti a aj to len cez písmená. No rozum fuč 😒.
@anonym_6e736b panecky zeny, to odkial mate taketo infosky? o borisovi, richterovi to je zname. k lipsicovi som zachytila, ze mal milenku, ale ich ma random...a o lajcakovi uz vobec, on mi vzdy pripadal vysoko seriozny.
@matkahelka Laj..k mal kauzu neviem ci nebol zapleteny v organizovani na styl "dubajskych" party pre politikov, kde sa volali zeny a kurvy, vzdy to je tak, kto vyzera najmenej podozrivy robi najviac
Autorka sa nejako odmlčala...daj potom aspoň vedieť ako si si užila víkend 🤭
Ale teraz bez srandy. Ono to až taká sranda nie je. V USA bol prípad,že sa mladá slečna zoznámila s jedným typkom,išli aj na ten hotel,hneď v ten večer,si myslela že je neškodný,aj vypadal byť úplne neškodný, slušný, pozorný (boli spomenuté,že to hovorila svojej kamarátke po telefóne) ,hneď v ten večer a on ju zniesol zo sveta a jej telo vyniesol z hotela v kufri na kolieskach. A pritom všade kamery,na každom kúte a toto si mal odvahu urobiť.Neviem,ani nechcem si predstaviť ten pocit,čo asi cítila,keď zistila,že toto jej rozhodnutie ju bude stáť život. V dnešnej dobe je už ťažko dôverovať aj členom vlastnej rodiny,nie to nejakéj týždňovej známosti a aj to len cez písmená. No rozum fuč 😒.
@zuzanita1609 tento príbeh som aj ja videla, v angličtine a so všetkými zábermi… mráz mi behal po chrbte, fakt príšerne nieco a pritom tiež také bezne, že baby sa takto nechajú pozvať po rande ďalej…
😱😱😱
@matkahelka Laj..k mal kauzu neviem ci nebol zapleteny v organizovani na styl "dubajskych" party pre politikov, kde sa volali zeny a kurvy, vzdy to je tak, kto vyzera najmenej podozrivy robi najviac
@anonym_6cbfeb on obhanal vsetky domorodkyne na svojich pracovnych cestach
Preboha, ženy, veď jej doprajte! Povzbudte ju
Má po 40ke, potrebuje to a a možno je to posledná ponuka na sex v jej živote. A ešte od človeka na úrovni - to sa predsa neodmieta. Nech si pani užije. V tomto veku už tehotenstvo nehrozí, pohlavné choroby nemá komu doviezť, keďže je sama a ak sa jej aj niečo stane, nevadí. Až taká veľká strata pre ľudstvo to nebude.
@anonym_autor Len pekne choď a uži si to Odovzdaj mu telo a o dušu sa neboj, o tú aj tak nemá záujem.
@anonym_517716 jak že tehotenstvo nehrozí? málo je rodičiek po 40tke?
@anonym_autor a prespatie musí znamenať automaticky sex? Veď ak je to naozaj slušný človek (máš to nejako dôveryhodne overené), tak je na tebe, kde budú hranice.
@zuzanita1609 tento príbeh som aj ja videla, v angličtine a so všetkými zábermi… mráz mi behal po chrbte, fakt príšerne nieco a pritom tiež také bezne, že baby sa takto nechajú pozvať po rande ďalej…
😱😱😱
@ketrint áno, presne ten. A tiež,že po tej vražde hľadal ďalšie baby na zoznamkách. Keď už prvé rande,tak určite nie niekde osamote a určite nie ešte k nemu do bytu. 10x sa nemusí nič stať,ale ten 11ty môže byť niečo podobné,ako ten z tohto príbehu ... A keď si predstavím situáciu, že sa tá žena začne cítiť v nebezpečí, začne byť dotieravý a nikde nikoho,začne byť agresívny a nikde nikoho, kto by jej vedel pomôcť, úplný ďes 😰.
@anonym_autor a prespatie musí znamenať automaticky sex? Veď ak je to naozaj slušný človek (máš to nejako dôveryhodne overené), tak je na tebe, kde budú hranice.
@anonym_dde210 nie,jasné,budú si prezerať jeho zbierku motýľov.....aaach....
@anonym_autor Nie.. k cudziemu cloveku na dva dni do bytu by som nesla v ziadnom vekovom obdobi. Sa nebojis, ze sa ti moze nieco stat?
Nie, nie som ku***🤦♀️
Ako si môžete myslieť, že ten chlap je Boris? 😂 Táto pani už dávno nespĺňa Borisovu vekovú kategóriu. Pani ťahá na 50, taka už Borisovi nemá čo ponúknuť 🤦
@anonym_autor prečo si pýtaš radu,keď si rozhodnutá ísť, každý píše že by nešiel,až na jedného,a ty ideš stále svoje, veď choď,nikto ti nechce zle,tak skús počúvať,alebo sa nepýtaj
@anonym_dde210 🤣svätá naivito 🤦
@anonym_autor nie, v žiadnom prípade by som k nemu dom9v nešla, nešla by som s nim po týždni ani do hotela, ale to som ja.
@anonym_autor nie, lebo nie som sibnuta pubertacka. Vyzerá to vždy komicky, keď stará mladou chcela by byť a správa sa ako naivná pätnástka. 40 je už dávno za tebou a ty hľadáš chlapa na zoznamke. Ak teda nie si vdova, tak je to na zamyslenie, prečo žena po 40 nemá stabilného a seriozneho partnera ale vyhľadáva chujov po zoznamkach. Keď uvazujes tak, ako píšeš, nečudo, tvoje doterajšie vzťahy museli byť terno.
@anonym_cad7a5 napadlo ta, ze po 40 to môže byť aj vdova? Alebo žena, od ktorej odišiel muž? Tu by si ostala po 40. už sama? Alebo kde by si hľadala partnera, na diskotéke? Stovky žien našli muža na zozname a sú s ním spokojne a stastne
@anonym_autor nie, lebo nie som sibnuta pubertacka. Vyzerá to vždy komicky, keď stará mladou chcela by byť a správa sa ako naivná pätnástka. 40 je už dávno za tebou a ty hľadáš chlapa na zoznamke. Ak teda nie si vdova, tak je to na zamyslenie, prečo žena po 40 nemá stabilného a seriozneho partnera ale vyhľadáva chujov po zoznamkach. Keď uvazujes tak, ako píšeš, nečudo, tvoje doterajšie vzťahy museli byť terno.
@anonym_cad7a5 sorry, tu vdovu v tvojom príspevku som prehliadla. Úplne normálne žena po 40 mat stabilneho partnera nemusi. VS skonci v 26 rokoch, potom ma dva dlhšie vzťahy, ktoré neskončia dobre, ešte si o tom nepočula? Alebo ty máš nejakú záruku, že tvoj muž bude s tebou do smrti? Lebo ja nie, aj keď v to samozrejme dúfam, ale záruku nemám, aj keď sme spolu dlhé roky
@anonym_6cbfeb on obhanal vsetky domorodkyne na svojich pracovnych cestach
@anonym_6e736b a posobil ako najviac milujuci a serozny manzel
@anonym_cad7a5 napadlo ta, ze po 40 to môže byť aj vdova? Alebo žena, od ktorej odišiel muž? Tu by si ostala po 40. už sama? Alebo kde by si hľadala partnera, na diskotéke? Stovky žien našli muža na zozname a sú s ním spokojne a stastne
@anonym_322a80 to je všetko v poriadku ale nie je nutné riskovať život a zdravie a byť až tak zúfalá že chce prespať u chlapa ktorého videla na fotke - môže byť stiahnutá z netu. A sú aj taký chlapi čo kamaratom a kolegom prenajimaju byt na sex. Môže byť kľudne ženatý. Alebo psychopat. Po týždni písania nevies o tom človeku nič. Nechápem ženy ktoré sú tak zúfalé zo samoty že sa takto ohrozuju plne zoznamky sú magorov čo poľujú na zúfalé ženy. Aj tak si myslím že téma je vymyslená normálna žena by takto neriskovala neverim tomu
Chod pravdepodobne je to tvoja posledna šanca v zivote zažiť rande so známym, vplyvnym muzom.🙂Uz mas vek po 40+ kde už moc toho si nenavyberas
A pre Borisa už 40-ka je nezaujímavá.
Zaujímalo by ma meno toho známeho pana ktorý sa ulakomil na 40+
nechce sa mi citat celu telenovelu - tak co, dala mu a su spolu stastni ?
@anonym_autor prečo si pýtaš radu,keď si rozhodnutá ísť, každý píše že by nešiel,až na jedného,a ty ideš stále svoje, veď choď,nikto ti nechce zle,tak skús počúvať,alebo sa nepýtaj
@andreakg ten jeden som ja??? 😎.
Dámy, je to úplne normálne, len zavidite a malujete čerta na stenu. Prvé prespatie aj keď je to na víkend nemusí hneď znamenať sex. Budú mat ideálnu príležitosť na súkromie. A nikde nie je napísané, že v deň návštevy môže kedykoľvek odísť 😉. Ja myslím že je to tu trochu závisť, ale aj opatrnosť...tak 50 na 50.
Ale keď je tu debata o prvom rande, čo skončilo sexom, tak anonimne tu 80% PÍŠE že áno... a najlepšie vsetky anonymne 😁.
@andreakg ten jeden som ja??? 😎.
Dámy, je to úplne normálne, len zavidite a malujete čerta na stenu. Prvé prespatie aj keď je to na víkend nemusí hneď znamenať sex. Budú mat ideálnu príležitosť na súkromie. A nikde nie je napísané, že v deň návštevy môže kedykoľvek odísť 😉. Ja myslím že je to tu trochu závisť, ale aj opatrnosť...tak 50 na 50.
Ale keď je tu debata o prvom rande, čo skončilo sexom, tak anonimne tu 80% PÍŠE že áno... a najlepšie vsetky anonymne 😁.
@telefon00 nezávidím nie je čo. A čo píšeš je od chlapa pochopiteľne ale pre ženu nebezpečné som zvedavá či by si bol spokojný keby tvoja dcéra išla s niekým z netu koho "pozna" pár dní na víkend k nemu domov. Aký by si bol hrdina. Sám chlap mi povedal nerob si ilúzie rande u neho alebo u teba doma chlapi berú ako pozvanku na sex. Odísť kedy chce ? Ak natrafi na magora tak môže snívať. A súkromie sa dá riešiť aj v kaviarni toľko ľudí tam zas nie je. Tu skutočne nie je co závidieť jedine chlapovi tej ženy mi je fakt ľúto byť až takto zúfalá

@januska12323 🤔 ehm,mimo tému,ale pán prezident by asi nemal chuť tráviť noci a dni osamote u neho s (cudzou) ženou 😁. (To "s cudzou" som dala do zátvorky, pretože podstatné je " so ženou" 🤭.
@zuzanita1609 Mas tam chybu. Je to "pamprezident".