icon

Prvé rande s prenocovaním

24. nov 2025

Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?

beronsche
25. nov 2025

@anonym_autor po týždni písania mu dôverujes? 40+ r žena?? Si normálna?

anonym_251b7a
25. nov 2025

rozhodne nie! takéto veci som robila, keď som bola mladá a strašne hlúpa. teraz spätne si dávam face palm, že ako som mohla takto riskovať. už mám čo to odžité, rozum, sebahodnotu. do tohto by som už veru nešla

beronsche
25. nov 2025
@telefon00

@andreakg ten jeden som ja??? 😎.

Dámy, je to úplne normálne, len zavidite a malujete čerta na stenu. Prvé prespatie aj keď je to na víkend nemusí hneď znamenať sex. Budú mat ideálnu príležitosť na súkromie. A nikde nie je napísané, že v deň návštevy môže kedykoľvek odísť 😉. Ja myslím že je to tu trochu závisť, ale aj opatrnosť...tak 50 na 50.

Ale keď je tu debata o prvom rande, čo skončilo sexom, tak anonimne tu 80% PÍŠE že áno... a najlepšie vsetky anonymne 😁.

@telefon00 presne tak, veľmi jej závidíme nedostatok súdnosti a zdravého rozumu..🤦🏼‍♀️
Sex to znamenať nemusi. ALE ona toho chlapa nikdy nestretla a píše si s ním len týždeň (!).
Do toho ma pocit, že ju manipuluje a preto/ napriek tomu mu verí..
Hmm to mi nevychádza...

kvoli
25. nov 2025

Minule som čítala takú rozkošnú baliacu hlášku : 'pozývam ťa v nedeľu na raňajky, vidíme sa v sobotu o 20:00 'ale táto diskusia jej dala úplne iný rozmer😂😂😂😂

vecicky1805
25. nov 2025

@anonym_autor ja neverím 😂😂😂😂

nyusika
25. nov 2025
@beronsche

@anonym_autor po týždni písania mu dôverujes? 40+ r žena?? Si normálna?

@beronsche v pohode, ved ju len trosku manipuluje, nie vela 😀 😀 😀

monulka205
25. nov 2025

@anonym_autor čo máš 15??? Čo to píšeš dpc ze po týždni písania a doverovania??? Prídeš tam a bude tam nejaký uchylny kkt a v živote sa nevrátiš, ty pravidlo 🤦🏻‍♀️ naozaj nerozumiem že toto napíše žena 40+... Či si tak zúfalá?

kassandra25
25. nov 2025

@anonym_autor nehanbi sa, strc sem jeho foto a budes sa cudovat, kolké sa ti ozvú, ze ho poznajú. Skus

anonym_6cbfeb
25. nov 2025
@anonym_83b47a

Chod pravdepodobne je to tvoja posledna šanca v zivote zažiť rande so známym, vplyvnym muzom.🙂Uz mas vek po 40+ kde už moc toho si nenavyberas
A pre Borisa už 40-ka je nezaujímavá.
Zaujímalo by ma meno toho známeho pana ktorý sa ulakomil na 40+

@anonym_83b47a by si sa cudovala mna Boris sleduje na instagrame mam cez 40, on ma vsehochut

rozculena
25. nov 2025
@anonym_6cbfeb

@anonym_83b47a by si sa cudovala mna Boris sleduje na instagrame mam cez 40, on ma vsehochut

@anonym_6cbfeb on asi sleduje každého,kto sleduje jeho

anonym_10ea64
25. nov 2025

Keď ti horí choď!

anonym_6cbfeb
25. nov 2025
@rozculena

@anonym_6cbfeb on asi sleduje každého,kto sleduje jeho

@rozculena kazdeho nie, moje kamosky ho sleduju, ale neopatoval, ale sleduje kvantum zenskych to je pravda

rozculena
25. nov 2025
@anonym_6cbfeb

@rozculena kazdeho nie, moje kamosky ho sleduju, ale neopatoval, ale sleduje kvantum zenskych to je pravda

@anonym_6cbfeb bola som sa pozrieť,sleduje viac ako 7497účtov.Podľa to je asi maximum,preto nesleduje tvoje kamošky.Choď si pozrieť,aké účty "sleduje".Nefandi si,žeby ťa ozaj sledoval....

lejduska
25. nov 2025

@anonym_autor nie, toto mi nepripadá vobec seriózne

dilia19
25. nov 2025

No ved daj uz to seriozne meno, nech my chuderky co odovzdavanie telom zazivame akurat tak s manzelom (aj to je bieda ked su deti male) mozme tisko zavidiet😀

iwesska
25. nov 2025

Pozri,zaplatit si privat nieco stoji. Naco by to robil,ked mu poskytnes 2 dni sexu zadarmo. Rozumny chlapec. Ked sa dievca ponuka,coby to nevyuzil.

alickapusinka
25. nov 2025
@anonym_251d67

@alickapusinka lenže to bolo trochu iné, ona aj on mali tú sexuálnu úchylku, že pri sexe chcela aby ju škrtil, to stretnutie bolo dohodnuté s tým zámerom, no žiaľ ju aj nechtiac uškrtil, spanikáril, vyhodili ju z auta(sexovali v aute) a zdrhol.

@anonym_251d67 hej ale stretnutie s cudzim prvy krát čo ho ani nevidela.

anonym_83b47a
25. nov 2025
@anonym_6cbfeb

@anonym_6cbfeb Moje dve kamosky sleduje Boris tiezLen teda majú 25 a 28 a ta jedna tam nema žiadne fotky.Takze to, ze ta sleduje nic neznamena, takych sleduje na mraky, a uz vôbec to neznamena zeby mal o teba zaujem.Mozno ma na to iny dovod..

anonym_239c0a
25. nov 2025

@anonym_autor
Len ďalšia pi.ovina vygenerovaná m.koňom.
Čo je málo klikov na reklamy?

kixa3636
25. nov 2025

@anonym_autor Taká sprostá som nebola ani keď som mala 20...neverím, že žena 40+ môže nad niečim takým vôbec uvažovať

enmery
25. nov 2025
@kixa3636

@anonym_autor Taká sprostá som nebola ani keď som mala 20...neverím, že žena 40+ môže nad niečim takým vôbec uvažovať

@kixa3636 Len zááávidíš.

322sima123
25. nov 2025

@anonym_autor nie

322sima123
25. nov 2025
@iwesska

Pozri,zaplatit si privat nieco stoji. Naco by to robil,ked mu poskytnes 2 dni sexu zadarmo. Rozumny chlapec. Ked sa dievca ponuka,coby to nevyuzil.

@iwesska dobre povedane

anonym_6cbfeb
25. nov 2025
@anonym_83b47a

@anonym_6cbfeb Moje dve kamosky sleduje Boris tiezLen teda majú 25 a 28 a ta jedna tam nema žiadne fotky.Takze to, ze ta sleduje nic neznamena, takych sleduje na mraky, a uz vôbec to neznamena zeby mal o teba zaujem.Mozno ma na to iny dovod..

@anonym_83b47a mne je to jedno aky ma na to dovod, mozno len potrebuje sledovat zeny, ved vsetci vieme aky je

anonym_6cbfeb
25. nov 2025
@iwesska

@iwesska presne a plus kedbje znamy to bude nejaky zgrlos aspon hotel na stbrskom moho, ale ked 30 e za veveru je vela...

sova7
25. nov 2025
@anonym_6cbfeb

@iwesska presne a plus kedbje znamy to bude nejaky zgrlos aspon hotel na stbrskom moho, ale ked 30 e za veveru je vela...

@anonym_6cbfeb čo by sa niekam trepal a platil. Zenska mu sama vlezie do bytu urobí čo chlap potrebuje program na víkend mu zariadi zadarmo ani sa on nemusí snažiť a potom zase baba vypadne. Tomu sa hovorí s x na kuzelnika on bude mať všetko bez námahy a ona potom po použití zmizne. Sikulko

anonym_6cbfeb
25. nov 2025
@sova7

@anonym_6cbfeb čo by sa niekam trepal a platil. Zenska mu sama vlezie do bytu urobí čo chlap potrebuje program na víkend mu zariadi zadarmo ani sa on nemusí snažiť a potom zase baba vypadne. Tomu sa hovorí s x na kuzelnika on bude mať všetko bez námahy a ona potom po použití zmizne. Sikulko

@sova7 snad aspon donasku objedna, nie, ze este bude varit svieckovu

denithestrange1993
25. nov 2025
@anonym_autor

@denithestrange1993 Mas nadvahu? tak ta manipuluju krasne farebne obaly cokolad, si prehnane vysportovana? tak ta manipuluje tvoje okolie a telka, mas pekne auto? manipuluje ta zavist. si na koniku? manipuluje ta sila anonymity.

@anonym_autor uplne odveci,ale ved ok chod k nemu ,nikto ti nebrani...

anonym_687ffc
25. nov 2025
@anonym_autor

@domka222 Nazivo , fotiek je po internete habadej, a piseme si cez fb kde mame kopu fotiek obaja.

@anonym_autor nebude to hans hanzik ten “tréner “🤭

anonym_2a2034
25. nov 2025
@anonym_687ffc

@anonym_autor nebude to hans hanzik ten “tréner “🤭

@anonym_687ffc preboha len to nie. Joooj, to je neskutočne slizký chlap