Mám zostať navždy sám?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?
Och joj... Mám o rok viac ako ty. Nie som neverná, nehľadám si lepšieho a manžel sa nemusí obávať, že budeme sedieť v kaviarni a niekto si o mne povie že aha s touto som spal. Manžel je obyčajný radový zamestnanec, ktorý v čistom zarobí 3 cifernú sumu, ja tiež nezarobím nejak nadpriemerne a pekne si spolu nažívame. A áno považujem ho za milého, ale nie je za debilka.
Vo fitku som bola v úplne obyčajných teplákoch a ver mi že to posledné čo som chcela bolo aby na mňa niekto pozeral.
Tak snáď som ti pomohla pochopiť, že tieto tvoje názory a pocity sú dosť scestné a neplatia pre všetkých
@feda44 chces, aby mlade zeny boli uprimne. co ak predtym spali s polovicou mesta a ty jediny to nebudes vediet. ale budes aj ty uprimny k zene a povies jej, ze si vo svojom veku prisiel o panictvo s prostitutkou? no to bude pekny zaciatok vztahu.
@walentina7 Mám 25 a donedávna som nemal sex..hanbil som sa ako pes
@janetinka27 Musel som nejako nabrať sexuálnu skúsenosť...hlavne som to chcel stihnúť do 30 - ky
@feda44 nemusel. ale chcel. a sposob, ktory si zvolil nie je chvalyhodny. ale to bola tvoja volba, tak verim, ze budes uprimny a nebudes sklamany, ak ta preto sluzna zena odmietne.
@feda44 ty si okrem prostitutok zo ziadnou zenou nemal vztah, tak ako mozes tvrdit, ze je jedna z mala. Zeny su v uplne mizivom % pripadov neverne. Skutocne si ovplyneny v nazoroch vsetkym moznym, ale nic s toho nie je dobre. Skutocne odporucam velmi rychlo zmenit okruh priatelov, s ktorymi sa o vztahoch, zenach a buducnosti rozpravas, lebo toto ti v hlave robi take kino, ze dovidenia. By som ta hnala, keby si sa s takymto nazorom co i len priblizil k mojej dcere 🙄
Sex je len jedna fazeta vztahu, ty sa musis naucit vsetky... ako sa zene venovat, ako s nou rozpravat, ako si vybudovat vztah, ake zivotne ciele a sny spolocne treba... bez toho je ti akakolvek "skusenost" ci vykon v posteli k nicomu... lebo s normalnou zenou nikdy k nicomu neprijde, ked otvoris usta a vyjdu nazory ako tie, co si tu popisal... najhorsie je, ze ty tomu veris a je to tvoje vnimanie sveta.
@janetinka27 Dneska keď poviete ako 25 ročný, že ste panic tak vás každý vysmeje a neverím rečiam typu, že dievča by chcela a vážila si viac panica...žijeme v roku 2023
@feda44 že si to chcel stihnúť do 30tky tak si si najal prostitútky? Nie si o nič lepši ako dievčatá, o ktorých píšeš. Ďakujem pekne za takého frajera, ktorý by ma porovnával s nejakou prostitutkou. A do 30tky máš vyše 4r. To si ešte mohol pekne stihnúť aj normálne.
Nechápem, prečo všetko vidíš tak negatívne. Za to, že tvoji kamaráti mali , stastie" na také ženské, neznamená, že sú také všetky. Ešte stále si väčšina žien/dievčat potrpí na vernosti a verí v pravú lásku na cely zivot. Obávam sa že ju medzi silikonovymi kráskami v posilnovni nenájdeš.
@feda44 to si myslis iba ty. ja by som nechcela ziadneho zodrateho chlapa a posledny v rade by bol ten, co spal so zenou za peniaze. ani keby bol jediny na planete.
@anjelicek26 Mizivé percento ? Nie, nie určite nie 😁
Vidno, že ženy, ktoré majú tak od 35 rokov vôbec nič nevedia o mladých dievčatách 😁
@janetinka27 Škoda, že poznám chlapcov, ktorí síce nespali s prostitútkami ale vystriedali plno žien a majú partnerky a k tomu partnerky to aj vedia a sú s nimi...takže prepáčte
@feda44 ano mizive percento. Vravim ti od zaciatku, ze sa pohybujes vo velmi cudnych kruhoch a rozpravas s velmi cudnymi ludmi, ked ti taketo veci rozpravaju (alebo si ich domyslas). Ked nezacnes menit uhol pohladu, tak to pri tych prostitutkach aj ostane. Mna by to vrcholne urazilo, keby muz, s ktorymi chcem zacat vztah uz od zaciatku predpoklada, ze ho budem podvadzat 🙄 Pre drvivu vacsinu zien nie je sex ta nr.1 vec, co vo vztahu hladaju...
Sranda...pred par dnami tu bol dotaz, ci ma dotycna byt s chlapom, ktory ju nepritahuje. Vsetky jej tu radili, ze nie, ze MUSI BYT CHEMIA. Dnes napise chlapik, ze nechce babu, ktora by ho nepritahovala a zrazu je povrchny luzer...🤣🤣😁😁 Zrazu ani chemia nemusi byt.
Vies čo, odhliadnuc od vsetkych komentárov, v tomto veku a z vlastnej skusenosti by som ti asi odporučila skôr, ako riešiť ženy a vzťahy, zacat sa venovat svojej hlave a pocitom u psychologa. Ak to ma hlbší dôvod, pomoze to tebe aj tvojim budúcim partnerkam a ak to je ozaj len na zaklade názoru kamarátov, pomoze to predovšetkým tebe uvedomiť si, ze si človek, ktorý môže mat na nieco názor na zaklade svojej skusenosti (nie iných) a kludne iný, ako maju ostatní. Ak s tymto nastavením budes vstupovať do akéhokoľvek vztahu, odsudzuješ ho na zánik skôr, ako si užiješ všetko krásne, co vzťah dokáže ponúknuť. Ono to je možno aj smiešne, ze terapia? Kdežee, veď ja nemam problém. Len potom sa človek ozaj čuduje, co všetko v sebe ma a co ovplyvňuje jeho postoje. Takze good luck ✌️
A ak je to vymyslená téma, tak super, aspoň som si mala co citat pri káve 😅
najprv si hovorim 25-rocny, co sa pyta, ci ma zostat navzdy sam... za par rokov sa na sebe bude smiat, aky bol mlady a hlupy. ale tak v tomto veku si asi vela ludi mysli, ze zivot konci v 30. ok. nevadi, ze ta mozno caka este dalsich 60 rokov, to uz nejak prezivoris, nie?
potom som citala dalej a hovorim si, ze totalny mizogyn, ale sam si si to pomenoval.
podla mna mas fakt hlboky problem a chcelo by to terapiu, sam to nedas. ty si v tom uplne zamotany, podla mna nic ine ani cele dni neriesis.
zvysok uz ti zeny napisali, zjavne si hladas len to najhorsie zo zenskeho pokolenia, co zem dala, ja osobne poznam len velmi malo zien, co by nehladali lasku na cely zivot.
ale omyslim, ze to ty vlastne nechces, chces sa len vytrapit a nariekat, ako je vsetko zle. tak su niektori ludia od prirody nastaveni. fakt vol radsej terapiu, lebo ked padnes riadne na hubu, tak neviem, ako to dopadne. mozes sa odrazit od dna alebo sa pomstovat na zenach cely zivot... nechcem ani vediet ako.
@anjelicek26 "Pre drvivu vacsinu zien nie je sex ta nr.1 vec, co vo vztahu hladaju"... Klamete samú seba touto vetou....a mám otázku aj na Vás konkrétne...Prečo na tomto fóre písali ženy, že podviedli a mali dobrého muža a vzťah fungoval "perfektne" ?
@stanulienkat Ďakujem, že ma chápete 👌👌
@feda44 nie, nie je to prva vec. Je to dolezita vec, ale nie ta, ktora ti zaruci dobry a kvalitny vztah. Zeny maju rovnomerne rozlozene priority - srdce-hlava-sex a nie, ked nie je splnena niektora s tychto potrieb, vztah to neustoji alebo ani nezacne... Toto forum beries ako vzorku verejnej mienky? Anonymizovane temy zakladane s velkej casti adminom na rozprudenie emocii a zvysenie klikanosti? Skus sa nad tym zamysliet...
Vztahy sa kazia, manzelstva sa rozvadzaju, taky je zivot. Nie je to iba kvoli zenam, alebo iba kvoli muzom. Je taka doba, ludia su viac egoisticki, myslia viac na svoje dobro...ale nevera tu bola vzdy a ziaden vztah pred nou nie je imunny. Ani ty nemozes dat za seba ruku do ohna, ci by si nepodlahol. Ale nejde o ziadnu tragediu, netreba sa na ziadneho partnera prilis citovo viazat, byt na nom zavisly, mat pocit, ze bez neho zivot nebude mozny. Bude. Ludi je mnoho a ak ta jeden vztah sklame, je viac nez 90% sanca, ze zazijes lasku znova. Aj vo vyssom veku. V kazdom veku su single ludia. Takze nebudem ti pisat, ze ked si najdes tu "pravu", tak sa s neverou nestretnes. Ale urcite ti viem napisat, ze si s tym dokazes poradit. Mne nevera pokazila 18r manzelstvo. Som z toho nestastna? Nie. Tazke boli prve mesiace, teraz dakujem Bohu za to, ze s tym muzom nemusim zit 🙂. Hladaj babu podla srdca, nie podla toho, co ti na nu povedia kamarati a najdes, co hladas @feda44
@kiwi3 Nie nemyslím si, že život končí po 30 - ke...niekto dosiahne svoj vrchol aj v 35 😁...áno myslím na to veľmi často až mi ide hlava puknúť a neraz som si aj poplakal a utápal sa, pretože zároveň závidím lepšie vyzerajúcim chalanom, že nemajú núdzu o ženy a mňa nechcú...závidím kamarátom a nemám chuť niekedy do nejakých činnosti lebo v tom nevidím zmysel...načo ísť niečo robiť keď mi to ženu nenájde ? Asi som tak fakt nastavený ako píšeš, že od prírody...ťažká povaha
@feda44 Keby si bol muslim a našiel si muslimku, tak máš istotu ze piť nebude a ani ta podvádzať. 😀 Záleží vždy od toho kde hľadáš. Možno by ti taka vyhovovala. Teda keby si chcel rodinu..
A s tými prostitutkami skončí co najskôr.
Inak sa možno tej 35ky nedozijes keď chytíš HIV.
@anjelicek26 Vôbec ale vôbec som tu nechcel rozprúdiť emócie...niekto má pochopil niekto nie...väčšina z vás žien sa teraz cíti dotknutá toto som nechcel a prepáčte ak som Vás nejako urazil...ja len chcem vedieť, že kvôli čomu sú ženy neverné keď všetko funguje a či má vôbec zmysel sa púšťať do vzťahov s nejakou slečnou toť vše

@feda44 Ja ako žena som vždy hľadala lásku svojho života. Niekoho do pohody aj nepohody, a na celý život.
Autor, neuraz sa, ale teraz to vezmem z druhej strany. Mám 45 rokov, manžela a dcérku, ale keby som bola slobodná a Ty by si bol jediný chlap na svete, tak by som Ťa nechcela. Vieš prečo? Lebo ženám neveríš, a spávaš s k.urvami. Týmto, čo robíš, si reálne sám sebe uberáš šancu, že si nájdeš dobré dievča, ktoré si Ťa bude vážiť a zo srdca Ťa milovať.