Balzam na pery alverde NATURKOSMETIK, OF 30, 4,8 g
Balzam na pery alverde NATURKOSMETIK, OF 30, 4,8 g pomocou minerálnych UV filtrov chráni vaše pery pred slnečným žiarením. Jemné zloženie s bio mandľovým olejom intenzívne vyživuje a pomáha predchádzať vysušeniu či popraskaniu pier. Ľahká textúra zanecháva prirodzený vzhľad bez výrazného bielenia. Certifikovaná prírodná kozmetika je vhodná aj pre citlivú pokožku a je vegánska.
Kde kúpim balzam na pery alverde NATURKOSMETIK, OF 30, 4,8 g?
Hodnotenia a skúsenosti s balzamom na pery alverde NATURKOSMETIK, OF 30, 4,8 g
Máš skúsenosť s balzamom na pery alverde NATURKOSMETIK, OF 30, 4,8 g?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
U mňa spokojnosť
Ja som práveže s ním spokojná, že sa mi neroztopil v kabelke počas horúcich dní,,,
Bez pocitu masnosti na perách
Musím sa priznať, že SPF na ústa nepoužívam, no mala som tú česť vyskúšať. Je to zrejme kúsok, ktorý by som si bežne nekúpila, ale len skrz toho, že ja balzamy nepoužívam vôbec :/
Tento balzam však majiteľa a častého používateľa našiel, je ním moja dcéra. Tá je maniak na balzamy, a pri hrách na ihriskách a dlhom pobyte vonku, za mňa super ochrana :)
- Ľahké nanášanie
- Bez pocitu masnosti na perách
- Nevýrazná vôňa a ,,chuť,,
- Skvelé aj pre deti
- Vegánske, takže určite ocenia najmä používatelia takejto kozmetiky
Oceňujem ochranu pred slnkom
Je ľahký, nezaťažuje pery
Balzam na pery je bez vône. Tým, že nemám rada výrazné líčenie, v pohode by mi stačila táto ochrana na pery aj namiesto lesku- pery sa po jeho nanesení jemne lesknú. Ale nič, čo by odradilo mužskú časť používať ho pravidelne pri pobyte na slniečku.
Je ľahký, nezaťažuje pery.
Je ľahký, nezaťažuje pery.
- ľahký a jemný
- bez vône
- bez pocitu "ťažkých" pier
Super balzam, nelepi sa, nie je parfumovany
Balzamy to je moja láska
Dlho vydrží na perách, ktoré sú po ňom vláčne.
Príde mi taký tvrdý
3 ľudia považujú za užitočné
Chráni pery pred slnečným žiarením
Môj letný záchranár
☀️ Môj letný záchranár ☀️
Tento balzam od Alverde ma veľmi milo prekvapil a v mojej taške už má stabilné miesto.
☀️Na perách okamžite vytvára bohatú vyživujúcu vrstvu, ktorá ich zanecháva krásne vláčne. Pokožku pier viditeľne regeneruje.
☀️Keďže balzam obsahuje minerálne UV filtre, po prvom nanesení na perách zanechá jemný biely povlak. Netreba sa však ľakať – časom sa úplne vstrebe, biela farba sa stratí a premení sa na prirodzený odtieň vašich pier.
Odporúčam. 👌
Odporúčam. 👌