HiPP sprchový gél a šampón 2v1 Tuleň

20 skúseností

HiPP sprchový gél a šampón 2 v 1 s tuleňom umýva citlivú detskú pokožku a vlásky obzvlášť šetrne. Obsahuje prírodné výťažky z BIO mandlí, udržuje prirodzené pH pokožky, neštípe v očiach a uľahčuje rozčesávanie vláskov. Vďaka praktickej fľaši s uzáverom dole je používanie jednoduché aj pre menšie deti. Ideálne pre každodennú hygienu, ktorá deti baví.

Šetrné k pokožke aj prírode:

• Bez éterických, minerálnych a silikónových olejov.
  • Bez PEG emulgátorov.
  • Bez zložiek živočíšneho pôvodu – vegan.
  • Netestované na zvieratách (v EÚ zakázané).
  • Bez mikroplastov.
  • Znášanlivosť s pokožkou dermatologicky testovaná.

Kozmetické produkty so zvieracími motívmi HiPP ZOO sa mimoriadne šetrne postarajú o pokožku dieťatka od hlavy až po päty. Sú vhodné od narodenia, obsahujú prírodný BIO mandľový olej a sú bez zbytočnej chémie. Detskú pokožku tak nevysušujú a nedráždia, ale poskytujú jej hydratáciu, zvláčnenie a upokojenie. Okrem šetrného zloženia zaujmú aj hravými obalmi, ktoré rozvíjajú jemnú motoriku a podporujú samostatnosť dieťatka. Vďaka HiPP ZOO tak budú aj všedné činnosti, ako starostlivosť o pokožku, jednou veľkou zábavnou jazdou, ktorú si užije nielen dieťatko, ale aj mamička.

#test_hipp_zoo

Hodnotenia a skúsenosti s HiPP sprchovým gélom a šampónom 2v1 Tuleň

Máš skúsenosť s HiPP sprchovým gélom a šampónom 2v1 Tuleň?

2v1 šampón a gél

Opäť príjemná vôňa, ktorú poznáme od Hipp výrobkov. Nie je silná, je akurát. Obal v pohode sedí v ruke, aj keď je mokrý od vody a zároveň má milého tuleníka, ktorý zaujme deti. Konzistencia je hustejšia, stačí málo (tým pádom balenie dlhšie vydrží) ale treba poriadne v rukách rozpeniť s vodou.
valeriusk  11. aug 2025 Overená recenzia

Jemný detský voňavý super šampónik

Výborny šampón na vlásky ,zaklad !NEŠTÍPE OČI! Príjemny vôňa a fááájňe pení
  • 2v1
  • Príjemna vôňa
  • Nedráždi pokožku
lucia646  10. aug 2025 Overená recenzia

Hravé sprchovanie s tuleňom

Sprchový gél má veľmi peknú, jemnú vôňu. Stačí malé množstvo gélu a vytvorí sa na tele krémová pena. Gél je možné použiť aj na vlásky, neštípu z neho očká. Pekné je aj jeho balenie v tvare tuleňa.
  • pekné balenie
  • príjemná, jemná vôňa
  • použitie na telo aj vlásky
  • neštípu z neho oči

Jemný a šetrný detský gél a šampón 2v1 Tuleň

HiPP sprchový gél a šampón má krásnu vôňu, ktorá vydrží na pokožke. Jemné detské vlásky umyl šetrne a dcéru neštípal v očiach. Dávkovanie je jednoduché a flaša je veľmi praktická. Oceňujem, že je 2v1, takže ideálny na dovolenku alebo dlhší výlet, keď človek nechce so sebou ťahať veľa kozmetiky a snaží sa ušetriť miesto v cestovnej taške. Hravý detský motív je pre deti plus - motivuje k sprchovaniu. Zloženie je prírodné a vhodné od narodenia. Dcérku nevysušil a pokožka ostala príjemne hebká.
  • - praktické balenie 2v1
  • - neštípe v očiach
  • - vhodný od narodenia
  • - pekný detský motív na obale
  • - príjemná voňa
  • - dobré zloženie
kasia_1  8. aug 2025 Overená recenzia

Hipp šampón 2v1

Výborný šampón na vlásky a telo.Opäť ďalší super produkt od Hipp. Krásne vonia, veľmi dobre pení. Vlásky sú po umytí jemnučké. Moja dcérka má citlivú pokožku a tento šampón jej vôbec nespôsobuje žiadne červené fľaky. Odporúčam 😊
  • Šampón 2v1
  • Jemný aj k citlivej pokožke
  • Veľmi pekný obal
erii7  8. aug 2025 Overená recenzia

Hipp šampónik a sprchový gél

Tento produkt sme si obľúbili hlavne kvôli jemnej mandľovej vôni. Výborne pení, ostáva po ňom hladká, svieža pokožka a jemné vlásky, ktoré sa dajú ľahko rozčesať. Dcérka má citlivú pokožku so sklonom k ekzému a preto musíme starostlivo vyberať produkty, ktoré používa a tento produkt prešiel testom na jedničku. Šampón so sprchovým gélom nevysušuje a je šetrný k detským očkám. Za nás spokojnosť 👌
  • Milý detský motív
  • Šetrný k očkám
  • Krásna mandľova vôňa
  • Aj na citlivú pokožku
  • Nevysušuje
  • Ostávajú jemné vlásky

HiPP šampón 2v1 tuleň

Ďalší úžasný produkt, deti ho majú radi. Keď sme umývali hlavičku tak vôbec sa nesťažovali, že ich štípu oči. Sami sa naučili sprchovať. Krásne vonia, páči sa mi, že je na vlasy aj na telo 🥰
  • Krásny obal tuleň
  • Je vhodný na vlasy a celé telo
  • Krásne vonia
dolka899  6. aug 2025 Overená recenzia

Milý tuleň na večernú rutinu 🛁

HiPP testované produkty nám veľmi sadli, pretože obsahujú prírodný BIO mandľový olej a sú bez zbytočnej chémie. Detskú pokožku tak nevysušujú a nedráždia, ale poskytujú jej hydratáciu, zvláčnenie a upokojenie. Okrem šetrného zloženia zaujali aj hravými obalmi, ktoré rozvíjajú jemnú motoriku a podporujú samostatnosť dieťatka. Vďaka HiPP ZOO sa aj všedná starostlivosť o pokožku zmenila na zábavnú aktivitu, ktorú si užili deti a aj my rodičia.

Testovanie nás zastihlo na našej ceste za slniečkom a morom – a môžem povedať, že produkty sa osvedčili aj na cestách.

Praktické 2v1 balenie sprchového gélu a šampónu šetrí miesto v kúpeľni aj batožine, čo sa hodí najmä na cestách. Produkt dobre pení, ľahko sa zmýva a je jemný k pokožke aj vlasom. Nedráždi oči ani pokožku a jeho hravý tuleňový obal robí z umývania zábavu.
  • Sprchový gél aj šampón v jednom
  • 2v1 - Šetrí miesto a peňaženku
  • Jemný k pokožke aj vlasom
  • Ľahko sa zmýva, dobre pení
  • Pekný dizajn
mmagdula  6. aug 2025 Overená recenzia

Šampón tuleň

Tento šampón si proste zamilujete. Krásne balenie, príjemná vôňa, šetrný k pokožke aj životnému prostrediu. Krásne pení. Je určený na umývanie ako vlasov a aj celého tela.
  • Krásna vôňa
  • Ľahko sa nanáša
  • Šetrný k životnému prostrediu a pokožke
  • ph neutrálne
monny222  4. aug 2025 Overená recenzia

Šampón a sprchový gél 2v1

Príjemná vôňa je u mňa základ, keďže starší syn sa nechce umývať len tak s hocičím. Ľahko sa nanáša a dobre pení. Spokojnosť 👌.
  • Praktické menšie balenie
  • Príjemná vôňa
  • Vhodné aj na citlivú pokožku

Roztomilosť v kúpelni

Vďaka tomuto produktu som nemala problém s umývaním vláskov, čo je u nás najmenej obľúbená aktivita. Príjemným prekvapením bolo zloženie bez éterických, minerálnych a silikónových olejov a bez PEG emulgátorov. Nemali sme žiadne kožné reakcie, keďže je tento produkt dermatologicky testovaný. 🙏
  • Zloženie
  • Penivosť
  • Textúra

Šampón na jedničku

Páči sa mi, že šampón zanecháva vlásky jemné a deti nemajú podráždené oči.
Deťom sa chce vďaka krásnemu dizajnu častejšie si umývať vlasy, už toľko nebojujeme. Vytvárame si kreácie na vlasoch a zabávame sa 😊.
  • Zanecháva jemné vlasy
  • Zábavný obal

Úžasný šampón

Dcéra bola veľmi spokojná, keďže jej takmer všetky šampóny dráždili oči, ale tento vôbec. Aj dizajn sa jej veľmi páčil.
  • Nedráždi oči
andy57  4. aug 2025 Overená recenzia

HiPP šampón 2v1 tuleň

Super obal, dcérke sa páči. Šampón je jemný, netreba ho veľa, takže balenie vydrží určite dlho. Je určený na umývanie vlasov aj na telo.
  • Neštípe v očiach a uľahčuje rozčesávanie vlasov
  • Udržuje prirodzené ph pokožky
  • Šetrný k pokožke aj prírode
  • Bez mikroplastov, netestovaný na zvieratách - vegan
nikita151  4. aug 2025 Overená recenzia

Ozaj super šampón

Šampón v tvare tuleňa je skvelý. Malá si ho dokáže toľko dať na hlavičku, že je aj problém ho vyzmývať 😅. Dcérka má dlhé vlásky a po tomto šampóne ich má krásne jemné, lesklé a idú super rozčesať. Určite budeme kupovať aj ďalej.
  • Pekné prevedenie
  • Jemná vôňa
  • Vlastnosti šampónu sú super
1 človek považuje za užitočné

Vďaka obalu využiješ každú kvapku.

Obal s tuleňom je rozkošný, dieťa si ho samo pýta.
  • Neštípe v očiach
  • Dobre pení a stačí ho dať aj menej
  • Je to 2v1, vhodné aj na cesty
len_nig  4. aug 2025 Overená recenzia

Veľmi príjemný produkt

Hneď nás zaujal obal v tvare tuleňa 😊. Syn je atopik a nezanechal mu žiadnu reakciu. Je príjemný aj na umývanie vlasov. Má peknú vôňu.
  • Vhodné aj pre atopika, jemnú pleť
  • Tvar tuleňa

Gél a šampón 2v1 TULEŇ

Ďalší top výrobok od danej značky, stačí málo použiť a krásne splní očakávania.
  • Výdrž
  • Tvar tuleňa
sidney427  3. aug 2025 Overená recenzia

HiPP sprchový gél Tuleň

Sprchový gél Tuleň má veľmi príjemnú vôňu. Obal je hravý a zaujímavý pre deti.
Synovia sú alergici a nie každý kozmetický výrobok môžu používať, ale pri testovaní sme nezaznamenali žiadnu reakciu na ich pokožku, takže je vhodný aj pre citlivejšiu detskú pokožku.
Tento výrobok s nami cestoval aj do Chorvátska a to jediné musím vytknúť, že trošku tiekol napriek tomu, že bol zatvorený. Tiež by potešilo deti viac, ak by na ňom bol dávkovač a mohli ho používať samé.
  • Krásny obal
  • Vhodný aj na citlivú pokožku
  • Nám trošku tiekol, napriek tomu, že bol zatvorený, čiže obal po otvorení netesnil.
  • Potešilo by viac, ak by mal dávkovač.
domi2101  25. júl 2025 Overená recenzia

Hipp sprchovy gél a šampón

Krásne vonia, ako všetky Hipp výrobky.
Skvelá konzistencia a deti zaujal obal, je veľmi pekný.
Nemám čo vytknúť, účel splnil 🙂,
  • Konzistencia