Pokračovacie mlieko Sunar Premium
Sunar Premium 2 a 3 je vyvinutý podľa vzoru materského mlieka a vychádza z viac ako 80 rokov výskumu. Unikátna receptúra obsahuje exkluzívnu kombináciu živín prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku. Vďaka obsahu poctivého plnotučného mlieka a smotany prinášame našim najmenším chuťovo lahodné dojčenské mlieko. V plnotučnom mlieku, ale aj smotane je mliečny tuk prítomný vo forme malých guličiek, ktoré sú v mlieku rovnomerne rozptýlené. Sú obalené špeciálnou lipoproteínovou membránou (MFGM), ktorá je obzvlášť bohatá na esenciálne bioaktívne látky podporujúce správny rast a vývoj dieťaťa. Plnotučné mlieko zaručuje lahodnú chuť, a preto je deťmi veľmi dobre prijímané a majú tak spokojné bruško. Hoci by sa to mohlo zdať samozrejmé, nie každé dojčenské mlieko je vyrobené z plnotučného mlieka!
Vlastnosti
- najlepšia receptúra od Sunaru,
- z plnotučného mlieka,
- bez palmového oleja,
- v praktickej dóze.
Sunar vždy obsahoval po vzore materského mlieka plnotučné mlieko s prirodzeným obsahom mliečneho tuku a teraz vďaka najnovším vedeckým poznatkom a moderným technológiám v spolupráci s tímom svetových odborníkov na detskú výživu sa potvrdzuje, akou je dôležitou zložkou v dojčenskej výžive. Vďaka obsahu mliečneho tuku a ďalším pridávaným významným zložkám ako je napr. prebiotická vláknina GOS vznikla revolučná receptúra dojčenských mliek Sunar, ktorá sa o významný krok priblížila k materskému mlieku.

Plnotučné mlieko spolu s mliečnym tukom pôsobia v dojčenských mliekach Sunar ako superingrediencia, ktorá:
- je významným zdrojom energie,
- je dôležitá pre vstrebávanie vitamínov A, D, E a K, rozpustných v tukoch,
- pomáha k spokojnému brušku,
- mlieku dodáva lahodnú mliečnu chuť, ktorá nemusí byť zvýrazňovanie pridávaním mliečnych aróm,
- je zdrojom množstva biologicky aktívnych látok.
Dojčenské mlieka Sunar obsahujú mliečny tuk podľa vzoru materského mlieka vo všetkých svojich radoch. Sunar Premium má ale unikátne zloženie, ktoré významne prispieva vďaka nižšie uvedeným zložkám k rozvoju mozgu, imunity a kognitívnych funkcií:
Mozog - kyselina alfa-linolénová, patrí medzi omega-3 mastné kyseliny, ktoré napomáhajú rozvoju mozgu
Imunita - vďaka obsahu vitamínov * A, C a D prispieva k správnej funkcii imunitného systému
Kognitívne funkcie - železo* významne prispieva k rozvoju kognitívnych funkcií u dieťaťa, navyše prítomný vitamín C zvyšuje vstrebávanie železa v organizme.
Sunar Premium 2 je určený pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca veku, k prikrmovaniu a výžive v období odstavovaní a má byť súčasťou pestrej a vyváženej stravy.
Prečítajte si, ako dopadlo testovanie mamičkami z Modrého koníka:
Podrobné recenzie
Všetky podrobné recenzie...Dojčenie je pre dojčatá najlepší spôsob výživy. Dojčenská výživa by mala byť podávaná na základe odporúčania pediatra. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a webových stránkach www.sunar.sk. Uvedené informácie sa podľa zákona nevzťahujú k počiatočnej dojčenskej mliečnej výžive.
Hodnotenia a skúsenosti so Sunarom Premium
Ako mliečko Sunar Premium 2 prišlo do našej rodiny
Tak ako každá matka si potrpím na kvalitnú stravu pre dieťa. Zloženie mliečka Sunar Premium 2 ma milo prekvapilo. Bolo vyvinuté podľa vzoru materského mlieka a obsahuje:
• Vitamin A, ktorý je dôležitý pre správne fungovanie imunitného systému,
• Kyselinu Alfa-linolenovu, ktorá prispieva k rozvoju mozgu
• Vitamin C, vďaka ktorému sa lepšie vstrebáva železo prospešné pre rozvoj poznávacích funkcií dieťaťa
• Prebiotiká, prospešné pre správne fungovanie bruška
• a iné
Neobsahuje palmový tuk, ale mliečne tuky 👍🏼
Mliečko je v praktickej plechovej dóze, kde je vo vrchnáku úchytka na odmerku, vďaka ktorej nehľadám odmerku v mliečku a vždy je po ruke 😉. Taktiež pod vrchnákom sa nachádza praktické zarovnávatko mlieka v odmerke.
Mliečko Sunar Premium 2 si získalo čestné miesto v našej rodine a už sme si kúpili aj ďalšie dózy. Mliečko odporúčame každému hladnemu malému brušku na svete 😍
- • skvele zlozenie
- • inspirovane materskym mliekom
- • neobsahuje palmovy tuk, ale mliecne tuky
- • prakticka doza
- • jediny nedostatok, ktory som si vsimla, ze mliecko sa tazsie rozpusta, je potrebne ho dobre pretrepat, cim vzniknu bublinky a treba chvilku pockat, kym vyprchaju.
Sunar mliečko premium 2
Pokračujeme v ňom ďalej.
- -Chutí našej princeznej
- -Bez palmového oleja
- -Dobre sa zarába, žiadne hrudky
- -Zloženie
- Cena
Tamarka a jej milované mliečko
Jediné, čo mi nevyhovuje, je odmerka, s ktorou sa mi ťažko naberá bez toho, aby som rozsypala. Inak je pre mňa Sunar premium najlepšiou voľbou a už budeme kupovať len toto mlieko.
- Ľahko stráviteľné
- Nezapácha
- Prispieva k správnemu fungovaniu im. systému
- Je bez palmoveho oleja
- Obsahuje mliečny tuk
- Prispieva k rozvoju mozgu
- Odmerka s ktorou sa zle naberá
Testovanie Sunar Premium 2
- Príjemná mliečna chuť
- Jemná vôňa
Sunar Premium
- Dobre sa rozpúšťa
- Obsahuje mliečny tuk, látky a vitamíny vyskytujúce sa v materskom mlieku
- Bez palmového oleja
- Chutí
- Cena je adekvátna zloženiu
- Neviem, či zmenou mliečka, ale niekoľkokrát sme “vygrcli”
- Pomohla by väčšia dostupnosť v drogériách/reťazcoch
Spokojné bruško = spokojné dieťa = spokojná mama
A ako vidíte na fotkách, Sunar Premium 3 má aj iné využitie - naše dieťa si z neho spravilo kotúľajúcu sa hračku.
Menšou nevýhodou je cena, pre porovnanie, 800 g mlieka inej značky kúpite za 14,95 €, Sunar Premium 3 má 700 g a stojí 18.95 €.
Čo sa týka mliečka samotného, prekvapilo ma, že umelé mlieko naozaj nemusí smrdieť po tzv. rybacine, má naopak príjemnú jemnú vôňu, rýchlo sa rozpúšťa a nevytvára vo fľaške toľko peny ako iné mlieka. Zo začiatku si malá na mliečko nevedela zvyknúť, z prvých 4 dávok mi ho 3x odmietla, no vychádzala jej vtedy ďalšia stolička, tak neviem objektívne posúdiť, či to bolo mliekom samotným, alebo zúbkami. Potom som dala pár dní pauzu, vyskúšala zas a už s ním absolútne nemala problém, po vypití mliečka sa usmieva, bruško je spokojné, dieťa je spokojné a aj mama je spokojná :)
A na záver - myslím si, že pozitíva Sunar Premium 3 prevyšujú jeho negatíva a ja mám v pláne dávať ho malej aj naďalej.
- praktické a odolné balenie
- príjemná vôňa
- nepení toľko, čo iné mlieka
- rýchlo sa rozpúšťa
- Nepení veľa
- Výborná chuť
- Plytká odmerka
Sunar premium 2 testovanie
Mliečko nám hneď sadlo a nemali sme nikdy žiadne ťažkosti.
Aj Sunar premium 2 je skvelé, chutné mlieko, plné vitamínov. Pekne z neho priberáme a tešíme sa zdraviu.
Malej veľmi chutí a fľašku rýchlo vypije.
Praktické balenie s lyžičkou a skvelá rozpustnosť prášku, je tiež veľkou výhodou.
Keď ukončíme 12. mesiac, určite prejdeme na sunar premium 3👍.
Za nás velká spokojnosť.
- Obsahuje veľa vitamínov
- Podporuje imunitu
- Bez palmového oleja
- Výborná chuť mlieka
- Nerobia sa usadeniny na fľaši
Testovanie mliečka Sunar Premium 3
- Dobre rozpustné
- Dobré zloženie
- Žiadne žalúdočné ťažkosti
Elita medzi mliečkami
nebolí ju z neho bruško a stolica je normálna. Čo veľmi oceňujem na sunare je, že nezapácha rybacinou po otvorení plechovky. Je krásne krémové a mliečne, nie odtučnené ako ostatné. A zasýti riadne bruško. Netreba ho zahustovať. Je perfektné na zarábanie kašičiek. Malá z neho pekne napreduje, rastie a priberá tabuľkovo. Kombinácia živín je robená na mieru danému veku. A v neposlednom rade, keď dôjde mliečko do kávy siahame po sunare. Hneď pijem kávičku so smotanou. NECH ŽIJE SUNAR ❤️❤️❤️
- Lahodné
- Mliečne
- Krémové
- Zasýti
- Vonia
- Nehrudkuje sa
- Výborná rozpustnosť
- Po viacnásobnom otváraní sa stane, že sa zlomí veko
Výborné, chutné mliečko
- - Žiadne hrudky
- - Ľahko sa rozmieša
- - Lahodná chuť
- - Necítiť "rybinu"
- - Balenie v plechovke s odmerkou, ktorú netreba nikdy hľadať.
Skvelé mliečko Sunar Premium 2
Mlieko Sunar Premium 2 u nás vydržalo 8 dní. Minulo sa rýchlo. Balenie obsahuje 700g sušeného mlieka. Dávkovanie je klasické ako u iných mliek - na 30ml prevarenej/dojčenskej vody 1 odmerka sušeného mlieka Sunar premium. Obsahuje kvalitné zložky a vitamíny, ktoré podporujú imunitu najmenších, preto Sunar Premium odporúčame. Za nás je to najlepšia značka mliečka a to ho používam už pri druhom dieťatku. A za to, že naša slečna vypije večer 210ml mliečka a prespí celú noc až do 6:30, vďačíme kvalitnému mliečku Sunar Premium 😍
#recenzia
@konik_testuje
- Lahodná chuť
- Rýchla príprava
- Nič nezostáva vo fľaši
- Dobre zasýti (malá prespí celú noc )
- Obsahuje kvalitné zložky a vitamíny na imunitu
Výborné mliečko ,plne živín
Nie len ,že super drobcovi zasýti bruško , má aj lepší spánok ,chodí okolo plechovky a pýta mliečko. Výborné mliečko pre rast a doplnenie potrebných živín, vitamínov.
- Zasýti hladné bruško
- Je ľahko stráviteľné