PREMIUM PISTACCHIO KRÉM Powerlogy

1 skúsenosť

PREMIUM PISTACCHIO KRÉM - extra jemný pistáciový krém s olivovým olejom, kešu orechmi a štipkou citrónovej kôry z najkvalitnejších talianskych ingrediencií. Bez palmového oleja, laktózy, lepku, konzervantov a rafinovaného cukru.

Potraviny od Powerlogy sú vyrobené len z kvalitných surovín, ktoré spĺňajú náročné kritériá. Všetky ich produkty sú bez konzervantov, dochucovadiel, farbív, lepku, laktózy a klasického cukru (používajú iba kokosový).

Prečítajte si, ako dopadlo testovanie žien z Modrého koníka:

Hodnotenia a skúsenosti s PREMIUM PISTACCHIO KRÉMOM Powerlogy

Máš skúsenosť s PREMIUM PISTACCHIO KRÉMOM Powerlogy?
orsi_h  24. nov 2021

Nebíčko v papuľke

Tento produkt som vôbec nepoznala a preto som netušila, čo od neho čakať. Ak mám byť úprimná, kvôli farbe a vzhľadu som očakávala slanú chuť a myslela som si, že je to niečo ako pesto. Ale (naštastie) som sa mýlila! Bol to sladký sen. 🙂

Chuť jemného pistáciového krému pripraveného s olivovým olejom, kešu orechmi a štipkou citrónovej kôry bola naozaj výborná a toľkokrát som išla ochutnať "len za jednu lyžičku", až nakoniec boli všetky lyžičky v dreze. A vtedy som si rýchlo povedala: koniec! A so synčekom sme upiekli výborné palacinky. Robievame ich bez cukru a pistáciový krém mi prišiel ako vhodná plnka do nich.
  • lahodná chuť
  • zdravá verzia čokoládových krémov
  • chutí aj deťom
  • treba premiešať pred konzumáciou, oddeluje sa trošku olej ako napr aj pri arašidovom masle