SauBär umývacia pena, 250 ml

SauBär umývacia pena, 250 ml s kvetinovou pečiatkou premení každodenné umývanie rúk na radostný zážitok. Vďaka jemnému zloženiu a príjemnej vôni lesných plodov bude umývanie rúk nielen hygienické, ale aj zábavné.

Toto penivé mydlo je navrhnuté špeciálne tak, aby vyhovovalo potrebám citlivej detskej pokožky a ponúka prirodzenú starostlivosť, ktorú si vaše ratolesti zamilujú.

Kde kúpim SauBär umývaciu penu, 250 ml?

#test_dm55

Hodnotenia a skúsenosti so SauBär umývacou penou, 250 ml

Máš skúsenosť so SauBär umývacou penou, 250 ml?
crazylazymum  11. jún 2025 Overená recenzia

Milé a napadité

Hravé mydlo ako stvorene pre vsteky deti. Kvetina sa niekedy nepodari ale to vobec nevadi. Je jemne, pekne vonia.
paralela  11. jún 2025 Overená recenzia

Motivuje deti umývať si ruky aj bez napomínania

Mydlo krásne vonia, robí na ruke peknú kvetinku. Deti ho milujú. Už sa nestáva, že by som ich musela upozorniť, aby si umyli ruky, pretože využíjú každú možnú príležitosť vytlačiť si do dlane penovú kvetinku.
  • skvelý nápad
  • krásna vôňa
  • ideálny pre deti

Umývacia voňavá pena

Výrobky SauBär majú naozaj krásne intenzívne vône, ktoré pretrvávajú dlho po umytí. Milý kvetinkový efekt ocenil najmä syn, aj keď nie vždy sa vydarila pekná kvetinka.
  • Vhodné zloženie
  • Intenzívna vôňa
  • Kvetinka sa nie vždy podarí
tincek12  7. jún 2025 Overená recenzia

Vonia z neho celá kúpeľňa 🌸

Umývanie rúk je radosť. A ešte z neho vonia celá kúpeľňa.
Z tohto mydla som milo prekvapená a určite ho nemáme posledný krát. Určitého odporúčam ako motiváciu na umývanie rúk, používame ho celá rodina 🌸.
  • Nádherná vôňa
  • Roztomilý tvar kvetinky
  • Super dávkovanie
  • Motivácia k umývaniu rúk
mravenek  5. jún 2025 Overená recenzia

Kvetinková zábava

Umývacia pena so zábavným aplikátorom je výbornou voľbou pre malých výmyselníkov. Naše dievčatá ju minuli zo všetkých výrobkov ako prvú.
  • zábavný aplikátor
  • pekná vôňa
  • príjemná konzistencia peny
dolka899  4. jún 2025 Overená recenzia

Radosť z kvetinovej pečiatky na ruke

Zábavná a originálna forma umývania pre deti. Pena sa ľahko aplikuje a vytvára pekný kvetinový odtlačok na ruke, čo deti motivuje k hygiene. Má príjemnú vôňu lesných plodov, nedráždi pokožku a dá sa použiť na ruky aj telo. Skvelý spôsob, ako spraviť z umývania zábavu. Kúpime znovu!
  • Zábavná forma – kvetinová pečiatka z peny
  • Jednoduchá a ľahká aplikácia
  • Motivuje deti k umývaniu rúk a tela
  • Príjemná vôňa lesných plodov
  • Šetrná k detskej pokožke
  • Multifunkčné využitie (ruky aj telo)
  • Mladšie deti môžu potrebovať pomoc s aplikáciou
nikita151  2. jún 2025 Overená recenzia

Super pena

Táto umývacia pena krásne vonia, má primerané dávkovanie a tvar kvetinky u nás motivuje k používaniu nonstop🙈. Pena je jemná a nie je potrebné veľké množstvo na umytie.
  • Krásne vonia
  • Super tvar kvetinky
  • Nevysušuje
  • Je jemná
  • Nedráždi citlivú pokožku
  • Bolo by fajn, keby boli v ponuke aj náplne na doplnenie
janyikli  1. jún 2025 Overená recenzia

Ako naučiť deti umývať si ruky

Ďalšia záchrana na chatu, výlety a dovolenky s tromi deťmi.
Počas celého dňa sme ich na umývanie rúk vedeli nahovoriť len vďaka tomu, že na ruke budú mat kvietok.
Zdieľam s vami veľmi pozitivitu skúsenosť. Deti tento kvietok veľmi baví a majú vždy pekne umyté ruky.
  • Nielen čisté ruky, ale aj veľká zábava pre deti
  • Krásny dizajn
  • Chýba mi dostupná eko náplň pre tento produkt
maggie20  30. máj 2025 Overená recenzia

Zábavné umývanie rúk

Umývacia pena mala u dcérky veľký úspech. Zaujal ju farebný obal, pekná ovocná vôňa a najmä tvar kvetinky, keď si penu vytlačila na ruky.
Pena jej nevysušila pokožku rúk, čo oceňujem zasa ja. Budeme ju kupovať aj naďalej.
  • Vôňa
  • Tvar kvetinky
  • Farebný obal
  • Nevysušuje ruky
5rush  20. máj 2025 Overená recenzia

Zábava

Deti sa zabavili i ked nie vždy sa im podaril pekný kvietok a museli pritlačiť viac :-)
  • Krásna vôňa
  • Ľahko roztierateľné
  • Niekedy treba silnejšie zatlačiť
albi81  19. máj 2025 Overená recenzia

Voňavé kvetinky

“Aha, láska, kvetinka!” Aj takúto reakciu priniesla umývacia pena, a to v úplne inej vekovej kategórii, než pre akú je určená. 🤪
Umývacia pena krásne vonia a efektné dávkovanie v tvare kvetinky motivuje k používaniu. Pena je hustá a nie je potrebné veľké množstvo na dôkladné umytie. Nedráždi ani citlivú pokožku a deti po kúpeli nádherne voňajú. 😍
  • vôňa
  • dávkovanie v tvare kvetinky
  • hustá pena