Sundance After Sun sprej po opaľovaní, 200 ml

sundance After Sun sprej po opaľovaní, 200 ml intenzívne hydratuje pokožku a zanecháva ju zamatovo hebkú. Poskytuje 48-hodinovú hydratačnú starostlivosť o pokožku namáhanú slnkom a regeneruje pokožku po pobyte na slnku. Jemné zloženie s obsahom Aloe vera, panthenolu a bisabololu príjemne upokojuje a udržiava prirodzenú rovnováhu vlhkosti pokožky. Kožná znášanlivosť výrobku je dermatologicky potvrdená. Pri pravidelnom používaní chráni pred pôsobením voľných radikálov.

Kde kúpim sundance After Sun sprej po opaľovaní, 200 ml?

#test_dm56

Hodnotenia a skúsenosti so sundance After Sun sprejom po opaľovaní, 200 ml

Máš skúsenosť so sundance After Sun sprejom po opaľovaní, 200 ml?
lucia286  7. júl 2025 Overená recenzia

Pre nemilovníčky krémov

Ja nemám rada pocit mastných rúk, žiadne krémy nepripadajú do úvahy, takže toto je za mňa produkt, ktorý v letnej výbave už nebude chýbať.
Oceňujem ľahké použitie, jemnú vôňu a to, že ho môžem mať vždy so sebou. Spálenie pokožky nie je u nás síce častým javom, ale prípravok po opaľovaní používame vždy ;).
  • Jemná príjemná vôňa
  • Ľahké zloženie
  • Jednoduchá aplikácia
svetliii  6. júl 2025 Overená recenzia

☀️ Letná záchrana pre pokožku

Po dni strávenom na slnku si moja pokožka naozaj pýta extra starostlivosť. Tento sprej od Sundance som si kúpila zo zvedavosti a musím povedať — stal sa mojou letnou stálicou.

Je ľahučký, príjemne chladí a krásne sa rozotiera. Najviac ma potešilo, že sa nemusím natierať hustým krémom, stačí pár streknutí a hotovo.
  • Osviežujúci chladivý efekt po opaľovaní.
  • Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film.
  • Pokožka je jemná a hydratovaná.
  • Príjemná, nevtieravá vôňa.
  • Ak hľadáš praktický a svieži produkt na leto, tento sprej ti určite odporúčam. Je to skvelý spoločník po dni na slnku — ušetrí čas, poteší pokožku a dá ti ten príjemný „aaach“ pocit. Ja som veľmi spokojná! 💙
  • Pre veľmi suchú alebo spálenú pokožku by mohol byť ešte o kúsok výživnejší.
ktoja  6. júl 2025 Overená recenzia

Pre všetkých je to topka

Sprej nosíme všade so sebou. Na slniečku trávime veľa času a tým pádom je naša pokožka veľmi namáhaná slnkom. Či už dcéra, ktorá je alergik na slnko, ale vodu a slnenie miluje, alebo aj my dospelí. Po pobyte na slnku sa vždy nakrémujeme. Je hydratačný, pokožka je po ňom hebká a voňavá.
  • pumpička
  • jemnosť
  • hebkosť
  • vôňa
janulabj  5. júl 2025 Overená recenzia

Sprej po opaľovaní

Perfektný sprej. Výborne sa vstrebáva, pokožku nepne a nelepí. Mám citlivú pokožku a paráda, odporúčam. Má príjemnú nevtieravú vôňu. Určite ho kúpim aj nabudúce.
  • Perfektne hydratuje
  • Ľahko sa nanáša a rýchlo vstrebe
  • Spokojnosť
kesis  3. júl 2025 Overená recenzia

Sundance After Sun sprej – náš večerný rituál po slniečku

Toto bol u nás každodenný pomocník po dni strávenom na slnku.
Moji chlapci majú citlivú pokožku, takže som hľadala niečo, čo ju upokojí, hydratuje a nebude dráždiť a tento sprej to splnil na jednotku.
Má veľmi jemnú, príjemnú vôňu, krásne sa vstrebáva, nelepí a osvieži pokožku po teplom dni. Veľké plus aj za to, že sa len nastrieka, jemne rozotrie, žiadne šúchanie pokožky.
Prikladám aj fotku. V jeden deň mal môj synček trošku alergickú reakciu na slniečko.
Po použití tohto spreja sa mu pokožka upokojila a o nejakú tú chvíľu tam nemal vôbec nič.
Samozrejme, neberte to ako liek na alergiu, len sa s vami delím o našu skúsenosť, ako nám to pomohlo.
  • balenie
  • vôňa
  • vstrebavanie
  • žiadne
mravenek  3. júl 2025 Overená recenzia

Voňavý sprej pre citlivú pokožku

Sprej po opaľovaní má príjemnú vôňu a výbornú konzistenciu. Trochu mi vadilo pri používaní vytekanie z uzáveru.
  • voňa
  • pre citlivú pokožku
  • konzistencia
  • dávkovanie
oceanahory  30. jún 2025 Overená recenzia

Kvalitný, cenovo dostupný krém po opalovaní

Krém naozaj intenzívne hydratuje pokožku a zanecháva ju veľmi hebkú. Vonia veľmi príjemne, nemá žiadnu intenzívnu vôňu, čo mne osobne veľmi vyhovuje!
  • Intenzívna hydratácia.
  • Regeneruje pokožku po pobyte na slnku.
  • Príjemná ľahká vôňa.
  • Jemné zloženie s obsahom Aloe vera, panthenolu a bisabololu .
  • Pri pravidelnom používaní chráni pred pôsobením voľných radikálov.
sofia2013  30. jún 2025 Overená recenzia

Super

Sprej po opaľovaní je super pomocník, dobre sa nanáša, roztiera.
Určite ho kúpim zasa.
  • Jemná vôňa
  • Na citlivú pleť
circa126  28. jún 2025 Overená recenzia

Super produkt za super cenu🌊

Sprej po opaľovaní tejto značky používam už niekoľko rokov a nikdy nesklamal. Super konzistencia, príjemná vôňa a chladivý efekt sú super na čerstvo opálenú pokožku.
  • Ľahko sa rozotiera
  • Príjemne vonia
igiana  26. jún 2025 Overená recenzia

Zamatovo hebká pokožka

After Sun sprej po opaľovaní som mala možnosť vyskúšať pri pobyte na intenzívnom slnku pri mori. Pokožka ostala po ňom hebká, dobre sa vstrebáva. Podráždené miesta od slnka sa do rána upokojili.
  • Hebká pokožka
  • Dobre sa vstrebáva
  • Hojivý a ukľudňujúci účinok na pokožku
lucinka563  22. jún 2025 Overená recenzia

Super

Príjemné vonia, chladí, nelepí, super sprej po opalovani