Sundance After Sun sprej po opaľovaní, 200 ml
sundance After Sun sprej po opaľovaní, 200 ml intenzívne hydratuje pokožku a zanecháva ju zamatovo hebkú. Poskytuje 48-hodinovú hydratačnú starostlivosť o pokožku namáhanú slnkom a regeneruje pokožku po pobyte na slnku. Jemné zloženie s obsahom Aloe vera, panthenolu a bisabololu príjemne upokojuje a udržiava prirodzenú rovnováhu vlhkosti pokožky. Kožná znášanlivosť výrobku je dermatologicky potvrdená. Pri pravidelnom používaní chráni pred pôsobením voľných radikálov.
Kde kúpim sundance After Sun sprej po opaľovaní, 200 ml?
Hodnotenia a skúsenosti so sundance After Sun sprejom po opaľovaní, 200 ml
Máš skúsenosť so sundance After Sun sprejom po opaľovaní, 200 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Pre nemilovníčky krémov
Ja nemám rada pocit mastných rúk, žiadne krémy nepripadajú do úvahy, takže toto je za mňa produkt, ktorý v letnej výbave už nebude chýbať.
Oceňujem ľahké použitie, jemnú vôňu a to, že ho môžem mať vždy so sebou. Spálenie pokožky nie je u nás síce častým javom, ale prípravok po opaľovaní používame vždy ;).
- Jemná príjemná vôňa
- Ľahké zloženie
- Jednoduchá aplikácia
☀️ Letná záchrana pre pokožku
Po dni strávenom na slnku si moja pokožka naozaj pýta extra starostlivosť. Tento sprej od Sundance som si kúpila zo zvedavosti a musím povedať — stal sa mojou letnou stálicou.
Je ľahučký, príjemne chladí a krásne sa rozotiera. Najviac ma potešilo, že sa nemusím natierať hustým krémom, stačí pár streknutí a hotovo.
- Osviežujúci chladivý efekt po opaľovaní.
- Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film.
- Pokožka je jemná a hydratovaná.
- Príjemná, nevtieravá vôňa.
- Ak hľadáš praktický a svieži produkt na leto, tento sprej ti určite odporúčam. Je to skvelý spoločník po dni na slnku — ušetrí čas, poteší pokožku a dá ti ten príjemný „aaach“ pocit. Ja som veľmi spokojná! 💙
- Pre veľmi suchú alebo spálenú pokožku by mohol byť ešte o kúsok výživnejší.
Pre všetkých je to topka
Sprej nosíme všade so sebou. Na slniečku trávime veľa času a tým pádom je naša pokožka veľmi namáhaná slnkom. Či už dcéra, ktorá je alergik na slnko, ale vodu a slnenie miluje, alebo aj my dospelí. Po pobyte na slnku sa vždy nakrémujeme. Je hydratačný, pokožka je po ňom hebká a voňavá.
- pumpička
- jemnosť
- hebkosť
- vôňa
Sprej po opaľovaní
Sundance After Sun sprej – náš večerný rituál po slniečku
Toto bol u nás každodenný pomocník po dni strávenom na slnku.
Moji chlapci majú citlivú pokožku, takže som hľadala niečo, čo ju upokojí, hydratuje a nebude dráždiť a tento sprej to splnil na jednotku.
Má veľmi jemnú, príjemnú vôňu, krásne sa vstrebáva, nelepí a osvieži pokožku po teplom dni. Veľké plus aj za to, že sa len nastrieka, jemne rozotrie, žiadne šúchanie pokožky.
Prikladám aj fotku. V jeden deň mal môj synček trošku alergickú reakciu na slniečko.
Po použití tohto spreja sa mu pokožka upokojila a o nejakú tú chvíľu tam nemal vôbec nič.
Samozrejme, neberte to ako liek na alergiu, len sa s vami delím o našu skúsenosť, ako nám to pomohlo.
- balenie
- vôňa
- vstrebavanie
- žiadne
Voňavý sprej pre citlivú pokožku
Kvalitný, cenovo dostupný krém po opalovaní
Krém naozaj intenzívne hydratuje pokožku a zanecháva ju veľmi hebkú. Vonia veľmi príjemne, nemá žiadnu intenzívnu vôňu, čo mne osobne veľmi vyhovuje!
- Intenzívna hydratácia.
- Regeneruje pokožku po pobyte na slnku.
- Príjemná ľahká vôňa.
- Jemné zloženie s obsahom Aloe vera, panthenolu a bisabololu .
- Pri pravidelnom používaní chráni pred pôsobením voľných radikálov.