dominika_sv16
14. feb 2020
3665 

Nepokradneš... Ale, čo ak som to nechcela? A bolo to pre deti?

Povedz mi, čo ješ a ja ti poviem kto si! Ale toto nie je ten prípad. Toto ide byť o úplne niečom inom. Ale áno, súvisí to s jedlom a nie, nie je to spolupráca na výživy Relax. Fotka je prudko ilustračná, lebo kompozične znesiteľne a oboch a pri stravovaní nie je pre mňa práve ľahké zvečniť. Tobôž ešte s ROŽKOM. Lebo práve rožky tu chcem rozmeniť na drobné! Aj keď neviem, či rozmieňať a na drobné sú tie spojenia, ktoré tu chcem mať použité. Ale nevadí, aspoň som využila obľubenú hlášku nemenovanej docentky z vysokoškolských čias (-áno, aj takto sa dá nenápadne ukázať, že hoci sa to nezdá, nejaké vzdelanie mám👊💪). 

Ale späť k rožkom, lebo začínam byť dosť hladná, tak nech sa tu nezdržiavam s virtuálnym pečivom pridlho. 😬 Rožok. Biely rožok. Nie je síce James Bond medzi potravinami, ale týmto základom si prešlo snáď každé dieťa. Ideš do potravín, nakupuješ, prejdeš okolo pečiva a vtedy to príde. Dieťa si vypýta rožok! A ty, keďže nemáš v ruksaku vlastnú zásobu kvaskového ekvivalentu, ho dieťaťu podáš. (Alebo vyšší level - staršie dieťa si ide po rožok samo a druhý prinesie rovno aj sestre.) Nakupuješ ďalej, ideš k pokladni, vyložíš nákup, zaplatíš nákup, pobalíš nákup, odídeš z obchodu, ukradneš rožok.... Spoznali ste sa? Ruku na srdce, drahí rodičia, koľko rožkov ste už so svojimi maloletými komplicmi odcudzili?🤔(a som zvedavá, kto sa prizná😁). 

U nás to nebol 1, ani 2, ani 3... Bolo ich viac (darmo, som už na rodičovskej ne/dovolenke štvrtý rok!). Zámerne tu neuvádzam mená obchodov, aby ma nemohli dodatočne popoťahovať. Lebo veď 8 centov tam, 8 centov tu a 10 eur ušetrených🤣 Niekedy som si to aj všimla a vrátila sa zaplatiť, raz ma dokonca otočil sbskár, ale zvyšných XY-krát sme s lupom proste odišli domov.🤷‍♀️ Ale sa pýtam, keď to spravím omylom, je to tiež krádež? A čo na to pekári? Keď na Slovensku každá tretia matka, pri každom ôsmom nákupe nezaplatí za rožok, o koľko tržieb pekári prídu? 

Mám tu medzi vami nechcených lopkárov a lopkárky? Priznáte sa, či budete čušať a necháte ma v tom samú? (Hlavne ale čušte pred strážcami zákona. 🤫 Všetko popriem, mňa nedostanú! Lebo, ak by mi prišli ešte aj na ten 1 melón pod kočíkom, to už by som nerozdýchala...ojojoj🙈)

Mne sa to stalo raz, ale na druhy den som si ho pripocitala a zaplatila. Tym, ze som robila v potravinach a toto okradanie sme platili my, tak si davam nato pozor. Lebo ako aj ty pises, aj som to tu viackrat videla.. Ved jedno hrozno sem, jedno tam. Takisto tie rozky. No len to si povie aj 100ludi za mesiac a kto to ma platit? Predavacky zo svojho?

14. feb 2020

Prva nikdy nezjedla ten rozok cely, takze som ho vzdy pekne zaplatila..uvidime pri druhom 😁

14. feb 2020

Stalo, viac krát. Ale ked som si to uvedomila, otočka k pokladni. A minule som si po zaplatení všimla,ze cokoladka sa zacvikla v nakupnom kosi medzi tie kovove mriežky. Kontrola bloku, naspäť k pokadni, pokladnička v šoku! Vy ste sa vrátili?? A ludia v úžase,co som to za blbku a zdrzujem.

14. feb 2020

a spomenula som si ue so so synom na rukach ..mal rok a pol ktory v ruke drzal tic tac pri pokladni musela zalatit tie tic tac este rat lebo moj poctivy syncek zvyknuty vsetko dat blokovat ukazla otv oreny balicek .nepomohlo predavacka sfuneta pani nepocochopila verila jemu nie mne ..aj tak še da..

14. feb 2020

sice uz je to strasne davno, ale vzdy som odlomila koncek rozka a hodila do kosika. pri vykladani tovaru som ho polozila na kasu. takze sa mi to nestalo nikdy

14. feb 2020

Učím deti,že nesmú jesť nič, čo nie je ešte zaplatené. Naučila som tak 4 deti, držia si v ruke ale nesmú jesť pokiaľ to teta predavačka nepipne.

14. feb 2020

Moje deti nemozu v obchode jest, tak sa mi to este nestalo

14. feb 2020

Stalo sa mi to, ano. Uz som sa aj vratila zaplatit, predavacky vzdy ostali v soku 😀
Ale raz sa mi to stalo, ze som si to uvedomila az doma. To som sa nevracala, navyse to bolo vecer, takze smola :-/
Teraz som poucena - mozu si odlomit kusok a ten jest, ostatne mus ist do sacku, aby to vedeli pri pokladni nahodit.
A raz mi syn "asistoval" pri nakupe. Hadzala som nakup dole do kosica kociara a bola som v domneni, ze som vsetko vylozila. Predavacka ma poprosila otocit kociar, a tam bolo nejake pecivo! Som sa sla prepadnut od hanby, ospravedlnial som sa a samozrejme som to vylozila a zaplatila. Odvtedy som kontrolovala kociar zo vsetkych stran.

14. feb 2020

Mne sa stalo teda všeličo... Dcéra mala v obchode kabelku a dolnej si schovala gélové perá. Prišla som NATO až doma raz schovala do nohavičiek 2kinder vajicka druhá sizas dala na hlavu čelenku a veselo si šla... A ja som razUkradla baterky zaseknutý v košíku, no hamba!!!

14. feb 2020

Odisli sme z decathlonu s ciapkou v ruke... Zabudli sme sa, nepipali sme... Vratili, zaplatili. Maleho som nala nauceneho-nejeme kym nezaplatime. Vzdy vydrzal. A zasadne ak sme sli na nakup musel predtym jest.

17. feb 2020

aj nam sa to stalo a trklo mi to doma.... 🙉

17. feb 2020

Moje deti nejedia,kym nezaplatime. Ucia sa aj trpezlivosti. Zatial to vzdy vydrzali v pohode

17. feb 2020

🤣 Moj hadzal do prebalovacej tasky aj kabelky v istom obdobi kde co, aj drogeriu, nie len rozky 🤣💁🏽‍♀️

17. feb 2020

Ja som taky poctivec, že vždy ho zaplatíme, nevedela by som to urobiť vedome. Ale minule sa mi stalo, že sme šli neplánovane do obchodu, malý prešiel prvýkrát pešo z domu až do obchodu, ja v šoku, že to dal a v strese, ako to dáme naspäť, som úplne zabudla, že to dieťa pri mne stojí ešte s polovičkou rožka v ruke. Až pri platení, keď mi vydávala, jej kričím na celú predajňu, že bože, ešte 1 rožtek! 😂😂😂 Cestu domov sme zvládli, ale predavačky už vedia, že z našej strany úbytky v kase na rožkoch nebudú 😉

17. feb 2020

Ja som vždy zabudla pol nákupu lebo som si dookola opakovala, že máme rožok :D

17. feb 2020

Toto sa mi ešte nikdy nestalo, ani sa mi nestane. Môj syn nikdy v obchode nejedol nič nezaplatené. Ani zaplatené, ani žiadne iné. Proste v obchode sa neje. Ja keď vidím tie detičky, ktoré sedia v nákupných vozíkoch, držia sa toho madla, na ktorom mali predtým ruky stovky iných ľudí a potom im mama do tých rúk podá rožok (najlepšie tiež holou rukou), tak ma až striasa.

17. feb 2020

Nám sa to nestáva. Nikdy som nedovolila jesť deťom v obchode. Som toho názoru že dieťa má vedieť že naše to je až keď sa to zaplatí. Veľakrát sa pozastavujem nad tým že veľa ľudí to tak robí, dá dieťaťu rožok, lízatko. Ale keď si to človek začne všímať sú ľudia, ktorí sa prídu do obchodu rovno najesť a napiť ako z vlastnej chladničky a bez zaplatenia opustia priestor.

17. feb 2020

Stalo sa mi to dva krat 😀 Raz som si dala sacok s pecivom na brzdu a zabudla som zaplatit. Az ked sme Isli domov pozeram ze co mi to n arucke zavadziaSamozrejme otocka. Raz som dokonca ukradla avokado! V lidli 😅 vracat sa mi nechcelo, tak som ho zaplatila az dalsi tyzden.

17. feb 2020

Nám sa to tiež nestáva. Staršiu dcérku sme naučili, že v obchode sa neje a všetko, čo sa kupuje sa musí najprv zaplatiť. Môže si držať v ruke, čo jej ideme kúpiť a potom si to sama položí na pás a čaká kým nákup nie je zaplatený, ale aj tak dostane najesť/ napiť až vonku, to isté naučíme aj mladšieho.

17. feb 2020

@mona333 Presne aj ja tak. Vzdy vydrzali 🙂

17. feb 2020

U nás nákup bez rožteka neexistuje! Chlapci si ho vedia zobrať už sami,na mne je len to ustriehnuť a nahlásiť pri pokladni.ale nebudem sa hrať na svätú, asi 2krát som to zabudla zaplatiť🙈respektíve zabudli sme aj viackrát ,ale pri ďalšom nákupe som to poctivo priznala a zaplatila dodatočne

17. feb 2020

Raz sa mi to stalo s jablkom ktoré mala dcéra sediaca vo vozíku v rukách (nejedla ho len ho držala), poctivo som sa vrátila ho zaplatiť. Az neskôr som sa dozvedela že vlastne až toľko dobrá som tým navratom nespravila, lebo som nechtiac poukázala na predavackinu nevšímavost. Tak s tými rožkami by som pre pokoj svedomia radšej pri ďalšom nakupe nahlásila o rožok viac nepoukazujuc na nič namiesto návratu hneď po "krádeži".

17. feb 2020

Ano stava sa nam bezne. Pri dalsom nakupe bloknem o jeden viac

17. feb 2020

Otrasny štýl napísania príspevku, ale téma dobrá. Stalo sa mi to raz možno dvakrát a bud som sa vrátila zaplatiť alebo som druhýkrát povedala nech mi nauctuju o jeden viac. Ale včera sa mi akurát stalo v Maďarsku, že mala mala v ruke kukuričné chrumky a všimla som si to až po zaplatení celého nákupu. Tiež sme sa museli vrátiť a zaplatiť, Prekvapilo ma však, že pani vôbec neriešila, že sme predtým omylom nezaplatili

17. feb 2020

@h2 ja vsetko, coho sa maly moze dotknut vytieram dezinfekcnymi utierkami, ktore su pri vchode do obchodu. Nosim ich aj so sebou, dokladne mu rucky poutieram a u nas nie rozok, ale doughnut podavam v mikrotenovom sacku, ktory si drzi a tak papa.
Aj mne sa podarilo nezaplatit, ked maly zjedol celu sisku a to je 59 centov za jednu.

17. feb 2020

Moj je pri nakupovaní skoro vždy... Neviem čo je natom pohorsujuce, prečo by si to nemohol dat a musel čakať kým v idem z obchodu.. Na druhu stranu presne vie, že čo si dá počas nakupovania už kupujeme a musí sa to povedať pri pokladni. Tak isto ja v lete automaticky berem vodu napijem sa a idem nakupovat, vodu si kúpim a hotovo, už som odpipavala aj prázdnu fľašu co som vypila 0,5l hneď ako som vošla... No a? Zaplatila som a vybavene... A stalo sa mi iba raz že sme nezaplatili (on vzdy berie croissant) , napadlo ma to pri nakladaní nákupu do auta, tak sme zbehli ešte raz a bola som to zaplatiť.. Ale keby som to vedela a úmyselne nezaplatila (míňame pri ďalšom nákupe..) nemala by som čisté svedomie.

17. feb 2020

@leskovael K tomu pitiu v obchode, raz sa mi podarilo kúpiť krabicový džús, ktorý bol otvorený a podľa všetkého bolo z neho odpité. Samozrejme, že som to zistila až doma a až po pár dňoch, kedy už bol pokazený. Odvtedy vždy kontrolujem džúsy, na každom, ktorý kupujem, odklopím ten plastový kryt a pozriem sa, či je fólia neporušená. Predpokladám, že niekto sa napil, vložil si džús do vozíka, aby mu nikto nemohol nič povedať, prešiel sa po obchode a potom ho zase vrátil. Aj preto som proti jedeniu a pitiu v obchode.

17. feb 2020

@h2 tak to je už zase k ľuďoch a o tom akí sú bezočiví... Môj syn zje pečivo, ja sa aj napijem ak mi treba... Ale nikdy by ma nenapadlo dat to naspäť alebo zatajiť že moje dieťa niečo zjedlo. Takže ja natom vôbec nič zlé nevidím.

17. feb 2020

@leskovael No veď ja som to ani proti Tebe nemyslela, len som si pri tom spomenula, čo sa mi prihodilo. Ináč, ľudí, ktorí si v obchodoch robia, čo chcú, vôbec nie je málo. Ide ma šľak trafiť, keď vidím nejakú šunku, odváženú a zabalenú pri pulte, strčenú niekde medzi pracími práškami, lebo niekto si to s nákupom rozmyslel.

17. feb 2020

@h2 ja nehovorim že si to myslela proti mne. Len teda som napísala, že ja natom, keď niekto niečo je a pije v obchode nič zlé nevidím, čo ale samozrejme platí v prípade, že si to poctivo aj zaplatí. Je to všetko len o ľuďoch a o tom akí sú.

17. feb 2020

Stávalo sa, neriešim, ved pri pokladni pri platení stále nechávam centy navyše, niekedy aj eurá, takže Peace 😁✌️

17. feb 2020

@petulda333 nejako som nikdy nechapala, preco to musia predavacky platit zo svojho... Preco si majitel nezabezpeci dozor, kamery apod.? Predavacka tam ma kazdeho sacovat, vypocuvat, kontrolovat? Ona ma vediet kto kde co cestou zobral a zjedol/schoval do vacku? Dnes ked ani sbskar skoro nic nezmoze?

17. feb 2020

@h2 To keby si môjho nášho syna videla tak asi dostaneš infarkt. 😀 Síce nič neje v obchode.. Ale zato mal obdobie kedy to madlo vkuse olizoval. Zakázala som mu to, obzrela sa, a dieťa prilepené nacucnute na košíku. 😐 Len som dúfala aby z toho nič nechytil.

17. feb 2020

Mam styri deti... ani raz sa nestalo aby v obchode jedli rozok, snazim sa ich slusne vychovavat...myslim, ze pocas bezneho nakupu potravin neumru ked zjedia potraviny az po zaplateni.... a druha vec,ludia by rozky nemali chytat v obchode holymi rukami

17. feb 2020

Stavalo sa mi to pravidelne. Vzdy na ten rozok zabudnem. Dnes ale moj syn pri pokladni krici 'este rozok' takze uz vzdy poctivo zaplatim :D poctivec :*

17. feb 2020

Nestalo sa mi to... vzdy ked dietatu dam rozok tak hodim do sacku este dalsi navyse a pri pokladni poviem ze boli 2... davam si na to pozor

17. feb 2020

my toto iste,samozrejme okrem peciva nic nesmu v obchode jest pokial nieje zaplatene,ale nikdy som neodisla bez zaplatenia (teda nikdy nezjedli cely rohlik :D )

17. feb 2020

Ja nikdy. Vzdy som jej dala iba polovicu a tu druhu s ostatnymi do sáčku a normalne sme ho zaplatili cely.

17. feb 2020

@h2 ty davas svojim detom jesť v chirurg. rukaviciach?
Nikdy som nic nedezinfikovala a dcera je zdrava ako repa.

17. feb 2020

@lenkakravcova aj tym si deti budujú imunitu. Mam alergiu na matky, co vsetko dezinfikuju a potom sa sťažujú, ze majú stale choré deti.

17. feb 2020

@renata37 asi áno. Ale u nás máme dosť menej hygienických obyvateľov (ak to mam slušne nazvať), tak som sa trochu obávala - napr takej žltačky. Ale vdakaBohu nič nechytil.

17. feb 2020

Nikdy sa mi to nestalo.. Ale napr mala ušla z hrackarstva v OC na auticku 😂 pohľad predavačiek stal za to...

17. feb 2020

@lenkakravcova tak to áno, tam je väčšie riziko.

17. feb 2020
17. feb 2020

Moje nervy. Ze vsetko, coho sa moze dotknut dezinfikujem. Ty nedavaj dieta do skolky...

17. feb 2020

@renata37 Nie, nedávam dieťaťu jesť v chirurgických rukaviciach, dávam mu jesť doma, umytými rukami. Ani ja nič nedezinfikujem, nepoužívam ani žiadne antibakteriálne mydlá. Umyté ruky obyčajným mydlom a teplou vodou úplne stačia. Neumytými rukami nejem ani ja, ani môj syn.

17. feb 2020

@mona333 presne. Ale stalo sa mi, ze som raz v strese doniesla v kosiku kocika zeniaky. Otocka z domu do obchodu, no trapne mi bolo ze az. Doblokovali, zaplatila, odisla

17. feb 2020

@lenkakravcova No, toto, bohužiaľ, vidím často, dieťa má to madlo v ústach, rodičia na to nič. Nie raz som to dieťatko upozorňovala ja, nech si to nedáva do pusinky, že je to špinavé. Budovanie imunity je jedna vec, žltačku riskovať nebudem.

17. feb 2020

Ja som raz takto našla synovi vo vačku auto keď som ho doma vyzliekala, nebolo ani v škatuľke ani nič. Skoro ma piclo, rovno som bežala späť do tesca tam predavačky skúmali, hľadali, čo je to za auto aby ho nablokovali, nakoniec sa prišlo na to, že to nebol tovar a musel to tam pravdepodobne niekto zabudnúť 😀

17. feb 2020

Baby sú tu nejaké predavačky zo sieťových predajni? Ak sa otočím za pokladňou že som zabudla niečo zaplatiť nech dodatočne nablokuju, nemajú z toho oni potom problémy že boli nepozorne keď som "ukradla/prepasovala" popri nich? Lebo ja som fakt nadobudla pocit že toto nikdy nerobiť a radšej dať pri ďalšom nákupe nablokovay o ten ukradnutý kus viac pre kľud scedomia ..

17. feb 2020

Už nemám malé deti či bastia rožky v predajni len ma to zaujíma.

17. feb 2020

V aute a v obchode sa neje a hotovo

17. feb 2020

Nám sa to ešte nestalo. Ale minulý týždeň som nakupovala s menším v kočíku a ako posledné som zobrala do ruky mrazenú pizzu a išla k pokladni. Nejaký dedko sa tam na mňa tlačil a ani som nemala kde vykladať tovar lebo už sa vyložil on. A tým, že pani predavačka otvorila kasu a ja som bola hned prvá, nestíhala som vyberat veci na pult. Samozrejme ako som bola nahnevaná na pána deduška, a rozmýšľala či mu niečo poviem alebo nie, či som vybrala všetko z košíka aj tašky, som zabudla na jednu vec. Na tú pizzu! Až večer doma som si spomenula, že zaplatila som za pizzu, ktorá tam aj ostala. 🙈 🙈 🙈
Môj syn ale nikdy v obchode nechcel papať a ani by som nedovolila. Max napiť sa, lebo sa mi stalo, že bolo mu dosť zle v obchode a bolo treba aby sa napil. Ale zväčša je to skôr v lete. Uvidíme ako to bude tentokrát keďže máme aj drobca č. 2. Ale ak sa ide u nás nakupovať, ideme autom a berieme košík. Ak mám nakúpiť ja, idem iba s menším a snažím sa napratať do košíka prípadne do tašky aby som nákup zvladla odniesť domov.

17. feb 2020

My tiež v obchode nejdeme. Nebudem sa s malým doťahovať čo všetko chce a začne jesť. Jedno do ruky a až po zaplatení.... No ale raz predsa... Malého na rukách, v ruje sáčok s rožkami, v druhej nákupný košík. Samozrejme zaplatím a pri vkladaní do auta pozerám na tie rožky ešte stále zavesené na ruke pod malým :o

17. feb 2020

Ani raz som nezabudla na rožok, aj keď už bol zjedený, raz som ale "čmajzla" kavenky. Zapadli mi medzi látku na košíku v kočiari. Pri pokladni som ju hľadala, vedela som, že som brala dvoje a druhé sa prepadli pod zem. Našla som ich až doma. 🙊🙈

17. feb 2020

Nikdy nejeme v obchode. Až za pokladňou keď je kríza...bežne až doma. Musí vydržať. Učí sa disciplíne

17. feb 2020

Dnes sa mi to skoro stalo.
Keby malej nevypadla flasa z ruky, vsimla by som si to az ked by som ju vytahovala z kosika.
Prisli sme s takym huronskym revom, ze predavacka bola uz uplne cela spotena z nervov, ked som si tam nakladala rozky a ona v amoku a zaklone robila vsetko preto, aby ma znemoznila.
Nastastie sa potom skludnila a dostala pitie, musim povedat, ze som citila prievan, ked si ta predavacka vydychla, ze ju uz nemusi pocuvat 😁

17. feb 2020

Našťastie sa mi to ešte nestalo ..... Ak je pri nakupovaní malý zlý a fakt musím nakúpiť tak mu dám čosi zobnúť no stále polovicu dám do košíka ......no snažím sa mu vysvetliť,že ak to nieje zaplatené musí vydržať ( len nie stále sa to dá 😖.

18. feb 2020

@katus226 to ani ja. Kameru sme nemali, teraz tam je posledne 2r a aj tak prd z toho. Lebo tv ma veduci u seba v kancli a tiez tam nie je nonstop. Plus si zober na smene nas je 6,v lete vzdy jedna na dovolenke, niekto ochorie a uz nas je len 5 alebo 4..teraz ked boli davky tak sme 3 sedeli vkuse v pokladni a na rajon ostali 2..a to sa neda ustriehnut... Je to chore proste.. A platis este aj to co niekto rozbije atd. Lebo sice je odpis ale tiez len obmedzeny pocet. Raz jeden chlap odsunul kosik ten velky a rovno do stojana s alkoholom, 5 rozbitych flias vodky a on odisiel, ze nech to odpisrme. A platili sne to my

18. feb 2020

@renata37 nie som jedna z tych kt by drzala deti v nejakej bubline, ale v obchode syn nechyta veci a vzdy mam antibakterialny gel ci vreckovky a utieram ruky. Robila som v obchode a vies kolko krat sme dostali nariadenie, ze treba si viac umyvat ruky a pid, lebo nasi spoluobcania maju zltacky, mali osypky, vsi a veselo chodili do obchodu. Moja kolegyna chytila 2x zltacku. Ina vsi a to su cistotne. Takze ja si na toto davam velky pozor

18. feb 2020

Mne pride tento pribeh ako neviem ....ospravednenie sa pred sebou???nic v zlom.mam dve decka a teda mne sa to nestalo ani pri jednom.ked nieco chcu kupim im ale dostaniu az po zaplateni.rozok si nedaju teda ale kolac a akutomaticky hlasim pri pokladni.toto je na kazdom svedomi a vedomi ci zaplati,resp. da sa zaplatit aj ked na to pridem mimo obchodu a vratim sa spat ...

18. feb 2020

My sme tiež vždy zaplatili - dostal v obchode polku rožka a polku v sacku any sme nezabudli . Pár krat aj dzusik ale prázdnu krabičku sme dali nablokovat. Raz sa stala taka situácia že maly jedol rožok a bol tam taký 50 ročný pán na nákupe s mamou staršou a začali sa baviť o mne že ako som mu mohla dať rožok keď nie je ešte zaplatený . Že tieto slovenské mamičky sú take a take . Že v Rakúsku (alebo Nemecku?) by už na mna sbskar volal políciu a je to trestný čin. Vtedy som sa tak nad tým zamyslela . Ale tým že vždy sme zaplatili nevnímam to ako problem . Obchody by si mali dať nejaký oznam pre mamičky ak chcú aby na predajni deti nekonzumovali. A myslím že sbskari majú iné problémy a iných nakupujúcich ako mamičky s deťmi a rožky .

18. feb 2020

@zuzki1 vo vseobecnosti to nevadi pokial zaplati. Je pravda, ze mnoho ludi nieco zje, vypije a odhodi prazdny obal... Ale to je uz o ludoch.. Kolegyna nachytala taku asi 40r zenu ako otvorila cokoladku, odkusila a toto nacate dala d o regalu a vzala novu. Ked ju upozornila, tak ze ona nebude kupovat nieco co neochutnala 🤦‍♀️ ale jasne zaplati to duch svaty...

18. feb 2020

@petulda333 ja som tak v Michalovciach kúpila už otvorenú kapsicku pre deti 🤦 skoro ma porazilo keďže stala cez 1€ a ja som nemala čo dať malému 🙊

18. feb 2020

@brisilda to si ludia ani nevedia predstavit kolko takeho tovaru sme nasli na predajni my alebo zakaznik a dal nam tovar.

18. feb 2020

@petulda333 mohli by vymyslieť seriál z prostredia supermarketu na základe Tvojich príspevkov . Ľudia su všelijakí toto fakt nevymyslis. A ani neustriehnes pokial nemáš 1 sbskara na 1 nakupujúceho . Mne už v tescu dva krat písal košík a musela som vykladať tašky . A iba niečo nebolo odpipnute. Kým to sbskar skontroloval niekto mohol na predajni celu čokoládu vyžrať 😁🙈alebo si zobrať z pracieho prášku dávku .

@brisilda ja som raz takto kúpila čipsy. Až doma sme si všimli že je ich tam akosi malo a obal bol prelepeny lepiacou páskou na roztrhnutom mieste .

18. feb 2020

@zuzki1 nikdy by som neverila aki vedia byt ludia, kym som tam nerobila. Nevravim, ze predavacky nevedia byt sproste a tak, par takych poznam. Ale ti zakaznici, och akoby sme boli handry iba

18. feb 2020

Nestalo. No ale nikto niesme bez chyby, však? A čo nie je môže byť. Malú teda učím, že do obchodu ideme nakúpiť a až keď zaplatím, tak to môže zjesť.

18. feb 2020

@petulda333 ja som brigádovala v Kauflande za pokladňou pred 17 rokmi , už vtedy to bolo všelijaké , dneska musí byt ešte horšie . Ako brigáda to bolo fajn , ale skončila som skrz vedúcu co mi na štedrý deň volala že ak ihneď neprídem už nemusím chodiť (a službu som nemala , ona mala výpadok a problem ) . Takze aj zákazníci aj vedenie tlaky zo všetkých strán .

18. feb 2020

Ahojte maminky nákupné maničky!
Ja radšej nechodím s deťmi (3ks) nakupovať, lebo ten účet je väčší o sprostosti ale rožky my nekonzumujeme v obchodoch tak tie sme ešte neukradli.
Mne sa stalo, že pri pokladni mi vydali viac ako mali, prišla som na to doma, no a priznám sa, nešla som vracať peniaze...veď si to ona zle zrátala nie???
Ale "kradnúť" nekradneme...

18. feb 2020

@h2 poznala som takú mamičku dezinfekcia musela byť , teraz ma jej dcéra 10 , imunita v p...li , alergie na všetko , myslím že tie deti v pohode prežili..

18. feb 2020

@babka23456 Ale veď ja som o dezinfekcii nič nepísala. Ja nič nedezinfikujem (okrem otvorených rán). Písala som o bežnej, normálnej čistote.

18. feb 2020

Stava sa casto, pri dalsom nakupe nadiktujem o par kusov naviac (aj dopredu 😂)

18. feb 2020

My sme tiez nikdy nedavali (ani ako nedostavali) nic este v obchode. Cakalo sa, az kym sa zaplati, dokonca az kym nebude blocek v ruke rodica, lebo par krat sa stalo, ze zblbol terminal alebo proste nieco trebalo vratit tak samozrejme vracali sa "nadbytocne" veci a nie veci na varenie 🙂 Potom, ked som bola starsia, zacal oco pit v obchode, hlavne v lete. A doteraz mi je to neprijemne, ze pokial fakt mi nie je zle na odpadnutie alebo nieco, tak vydrzim, do toho zaplatenia, lebo mam strach, ze co ak bude poplach alebo to nepojde naskenovat alebo nieco a ja uz som z toho odpila 😂 ale nikdy nehovor nikdy, uvidime, ked sa nam narodi male... 😂

18. feb 2020

No toto sa mi veru nestalo.

18. feb 2020

... Ha... čo tam rožok... Ja som ukradla z obchodu rovno celé susedkine dieťa...🙈 Ja som zabudla... susedka zabudla... dieťa sa pozabudlo... moje deti zabudli povedať... no a bolo 😂😂

18. feb 2020

Hm. Mám predstavu svoje dieťa vychovávať slušne a viesť ho k tomu spapat v obchode čokoľvek až po zaplatení. Nie je to nás tovar, kým zaň nezaplatime, a hotovo.
V podstate kradnes, a učíš svoje deti k tomu, že to je v poriadku. A ešte sa tým chvális a podáva to ako bohvie akú vtipnu historku. Paráda, tlieskam ti.

18. feb 2020

nie, my jeme až po zaplatení

18. feb 2020

Booze to bolo (a stále aj je) rozkov, koláčov 😂😂😂 pravidelne odchádzame z obchodu bez zaplatenia rožku, koláčik ktorý som zabudla pripočítať k tým v košíku 🙄🙄 aaale tak vždy nechávam tringelt, tak sa nám to odpúšťa hádam...

18. feb 2020

Ja som predtým brigadovala v obchode a videla všeličo.. čo milý ľudia dokážu.. jesť a dať deťom jesť a atď a moje decká jednoducho jedia až doma... zaplatíme zbalime a ideme..v aute si môžu dať ale počas jazdy už nie mali sme zážitok keď sa nám mala dusila jedlom takže odvtedy nepapa ani v aute ani v kociku .

18. feb 2020

My sme odišli z Tesca s hračkou. Nemala kód ani cenovku, náhodne oslovena predavačka /predavač (už si presne nepamätám) tiez nevedeli čo s tým..
Este sme sa pomotali po obchode, dali malému zatiaľ hračku do kočíka, potom zaplatili nákup a šli domov. O pár dní sa hračka vykotulala s kočíka.. Úplne nám vysumela z hlavy. Bola veeelmi obľúbená a vyhrali sa s ňou za tie roky všetky naše deti 😁
Inak, čo sa týka rožkov, naši tiež pýtajú, ale už im nedovolim. Vo veku 8r. ,5r. a 2roky sú už dosť veľkí aby tu polhodku vydržali 😀

18. feb 2020

Stalo sa,vratili sme sa vždy, zatiaľ no

18. feb 2020

Začni písať komentár...

Odošli