nikolaap
    30. sep 2020    Čítané 80x

    Testovanie Baby Dove

    Ahojte!

    Testovanie skončilo, ale nejako sa mi nedalo skôr. Ale tak, lepšie neskôr, ako nikdy. 😁

    Tento sprcháč a krém som používala aj ja, keďže som dobrý adept na testovanie. 😁 Môžem povedať, že môj ekzém to nezhoršilo, ale ani nezlepšilo. Ale to preto, lebo ja som už asi stratený prípad. 🤷‍♀️😂. 

    Každopádne, za nás určite kozmetiku Baby Dove Derma Care odporúčame.  

    Aj keď sme sa kúpali a čírou náhodou sa šampón dostal do očiek (samozrejme dobrovoľné potápanie 😁), tak očká neštípali. 😊

    Takže môžme oba produkty odporučiť. 😊Ďakujeme pekne za túto skúsenosť. 😊

    lilien1914
    27. sep 2020    Čítané 123x

    💙 DOVE LOVE 💙

    Tak, a už máme dvojtýždňové testovanie kozmetiky Dove Derma Care za sebou. Žiaľ, premilá pani Korona u nás v okrese trošku zamiešala karty. Keď sme sa začali s výrobkami zoznamovať, zo dňa na deň mi zostali doma (zase) dve deti.  Dcérka, prvý rok v škôlke a syn, prvák. Pochopiteľne, venovali sme sa mu vačšinu dňa a každý večer som doslova odpadávala. Priebežných recenzií tým pádom bolo menej, ale výrobky sme používali poctivo každý deň. Rada by som vám to vynahradila a v tomto članku vám všetko zreferujem. Konkrétne ide o tieto produkty:

    Dove baby Umývací gél Derma Care, 400 ml
    Dove baby Hydratačný krém Derma Care, 150 m
    l


    Logicky sme testovanie začali umývacím gélom. Tento telový a vlasový šampón v 1 je konzistenciou trošku vodnatejší, ale to mu nebráni v tom, aby s vodou vytvoril bohatú penu, ktorej sa dcérka veľmi potešila. “Pumpičkové” balenie je praktické a poradí si s ním aj menšie dieťa, ktoré sa už veľmi rado umýva samo. 😂 S výrobkom, ako so sprchovacím šampónom som bola spokojná, splnil moje očakávania. Čo ma ale fakt prekvapilo, bolo použitie gélu ako šampónu na vlásky. Dcérkine vlasy ostali jemnučké, perfektne sa rozčesávali a niekoľko dní vyzerali, ako by som jej ich práve umyla.

    (MOJE) PLUSY

    - praktické balenie, 

    - výhoda dvoch výrobkov v jednom (sprcháč i šampón), 

    - bohatá pena, 

    - neštípe v očiach (overené), 

    - fakt jemne čistí a zanechá pokožku jemnú, vlasy voňavé a čisté niekoľko dní.

    (MOJE) MÍNUSY

    - možno pre niekoho je i to mínus, že je neparfumovaný.


    Druhým testovaným výrobkom je hydratačný krém. Použili sme ho tesne po sprchovaní a niekedy i počas dňa na suché miesta, ktoré má dcérka na nôžke a na rúčke. Ľahko sa rozotieral a pomerne rýchlo sa vstrebal. Dcérka si krém tak zamilovala, že si ho sama pýta každý večer.


    (MOJE) PLUSY

    - nemastné zloženie, 

    - dobre sa rozotiera, 

    - rýchlo sa vstrebe, 

    - skvelá voľnopredajná alternatíva na suchú ekzematickú pokožku.

    (MOJE) MÍNUSY

    - možno pre niekoho je i to mínus, že je neparfumovaný.

    Foto porovnávačka dcérkinej nožičky po dvojtýždňovom používaní oboch výrobkov:

    Summa summarum, s kozmetikou Dove Baby Derma Care som ja osobne spokojná a určite ju budem/e používať aj naďalej. Doteraz sme kupovali podobnú kozmetiku, ale vyšla nás finančne 2x toľko. Ďakujem @konik_testuje za šancu spoznať a vyskúšať nové produkty kozmetiky Dove baby.

    Sabína

    lienkaam16
    27. sep 2020    Čítané 98x

    Vyskúšali sme pre Vás

    ,,Kto neskúša nové veci, nenapreduje."

    Pred dvoma týždňami sme aj my dostali možnosť vyskúšať produkty Baby Dove Dermacare aj vďaka #konik_testuje.

    Naša Lujza trpela suchou pokožkou od narodenia, pretože je počas pandémie bolo v brušku asi lepšie 🤷‍♀️a tak sa narodila 12 dní po termíne úplne šupinatá.

    Vyskúšali sme už ,,xy" olejčekov, krémov, že som tomuto testovaniu nedávala veľké šance. Ale ako vravievala moja stará mama, keď neskúsiš, nevieš. A tak vám píšem našu skúsenosť a foto pred a po.

    V balíčku nám prišli dva výrobky:

    • umývací gél ,
    • hydratačný krém z rady Dermacare.

    Značka DOVE je na trhu už takmer 64 rokov a tento rok prišli s novinkou pre deti, ktoré trápi suchá pokožka za priaznivú cenu dostupnú každému.

    Oba produkty neobsahujú farbivá, parabény a sú dermatologicky testované. Ja nepatrím medzi prehnané bio,eko a raw, som obyčajná mama a tiež chcem pre svoje deti len to najlepšie 😄.

    Na začiatku testovania som skúsila len na malej časti ruky, ako Lujza zareaguje, či sa neprejaví nejaká alergická reakcia. Až potom sme začali naplno testovať.

    UMÝVACÍ GÉL

    Má veľmi dobrý a praktický dávkovač, ktorý sa dá opätovne uzatvárať. Pre mňa výhoda hlavne na baby plávaní.

    Jeho konzistencia je gélová, vôňa na prvý moment nevýrazná, no aj napriek tomu zmyl všetky nečistoty a intenzívne hydratoval. Veľa penil a ľahko sa zmýval. A neštípali z neho očká, čo ocenil náš starší synátor.

    Po kúpeli vždy deti natieram hydratačným krémom alebo telovým mliekom.

    HYDRATAČNÝ KRÉM

    Na tento produkt som bola veľmi zvedavá. Prvý moment, za mňa nič moc... Odrázdala ma tá ,,iná" vôňa. Jemná, s nádychom ovsených vločiek, na ktorú som si však nejako zvykla. 😉

    Krém je trocha tuhší, no zároveň krémový a ľahko sa rozotiera. Potešilo ma, že sa rýchlo vstrebe a nezanecháva pocitovo mastnú pokožku. Pre mňa je to veľké plus, lebo malá sa mi lepšie oblieka.

    Krém nám poskytol rýchlu a dlhodobú úľavu od suchej pokožky. Ja osobne mám pocit, že Lujze pomáha obnovovať hydratáciu pokožky.

                   PRED                                   PO

    Je to praktický pomocník nie len po kúpeli, ale aj na premastenie tváričky pred jesennou prechádzkou.

    Jediné MÍNUS je obal. Za nás tvrdý, ostré hrany a obal nám po piatich dňoch používania kúsok praskol. 

    Ocenili by sme teda iný typ obalu.

    To je z našej strany všetko.  My ostávame verní, lebo zatiaľ je to jediný krém, ktorý Lujze pomáha na suchú pokožku dlhodobo a nemusím ju natierať 3-4x denne.

    Používali sme 2x denne a výsledok sa u nás dostavil. Konečne má malá čisté líčka a už žiadne praskajúce suché ušká. 🙏

    katarinka289
    27. sep 2020    Čítané 81x

    ❤️Test Baby Dove❤️

    Pred 2 týždňami nám bolo dopriate vyskúšať dva výrobky pre detskú pokožku, špeciálne vhodné pre deti so sklonom k ekzému. Takéto sklony má od cca 1. roka moja mladšia dcéra. Tak sme sa veľmi potešili, keď sme dostali od Modrého koníka túto možnosť. Moja dcéra už má 5,5 roka, ale tento umývací gél a hydratačný krém sú vhodné pre deti už od narodenia.

    Hneď po rozbalení putovali do kúpeľne a tešili sme sa na večerné kúpanie. 🙂🛀 Oceňujem balenie s pumpičkou. Cak-cak a už pení. A naozaj pekne pení. Na moju 5,5 ročnú, 120 cemtimetrovú dcéru stačia dve stlačenia. Gél je neparfumovaný, ani raz sa nesťažovala, že by štípal na pokožke, poštípanej od komárov a poškriabanej. 

    Keďže je gél 2v1, aj šampón na vlasy aj na telo, skúsili sme. V tomto smere nie je ničím výnimočný. Na dlhé vlasy sme už, ako aj u ostatných šampónov, museli použiť kondicionér, inak boli vlasy tvrdé. To možno závisí aj od typu vlasov a tie majú obe moje dcéry skôr suché. Opäť je výhodou, že neštípe, keď sa dostane do očí. Super je to, že sa osprchuje od hlavy po päty na jednu šupu. 😁👍 Neexistuje také niečo aj pre dospelých? Brala by som.

    Po kúpaní nasledoval denný rituál krémovania. Krém má krémovú hustejšiu konzistenciu, nie je riedky ako mlieko, no stačí trochu rozotrieť v dlaniach a natrela som ju celú. Krém má u nás úspech, po prvom použití sa dcéra prestala škrabať a viditeľne jej ubudli suché ložiská. Nellka sa síce sťažuje, že smrdí (nesmrdí, len je neparfumovaný), no ja ho pripisujem na nákupný zoznam. 😍

    Ďakujeme ešte raz za možnosť spoznať niečo, čo sme ešte nepoznali. 🙂 Odporúčam vyskúšať!👍

    janahladka
    27. sep 2020    Čítané 75x

    Naše testovanie Baby Dove Derma Care

    V prvom rade, by som sa chcela poďakovať, za úžasnú možnosť a skúsenosť s testovaním tejto skvelej kozmetiky. 

    Každý, kto má 2 a viac detičiek vie, že čo dieťa, to iné nároky a iná osobnosť. Starostlivosť o prvú dcérku bola od prvých dní bezproblémová. Nikdy sme neriešili exémy, zapareniny ani problémy s pokožkou. 

    Keď sa nám narodil synček, od začiatku sme bojovali s problémami s pokožkou. Najskôr to bola suchá až šupinatá pokožka celého tela, neskôr novorodenecké akné. Spočiatku som pri kúpaní synčeka žiadnu kozmetiku nepoužívala. Až možnosť testovať túto radu Dove, má presvedčila, niečo na umývanie začať používať. Samozrejme, do testovania sa musela zapojiť aj naša staršia ratolesť, ktorá je na výber kozmetiky o niečo kritickejšia, hlavne čo sa týka vône. 

    Ako prvý sme testovali umývací detský gél Baby Dove Derma Care, ktorý má skutočne milo prekvapil, pretože som ho považovala za štandardný sprchový gél pre bábätká. Ako som už písala, synček ma veľmi citlivú pokožku a ešte pred testovaním bola pokožka na jeho hrudníku posypaná drobnými vyrážkami a šupinkami a po dvoch týždňoch od kedy som začala používať Dove vyrážky a drobné šupiny úplne zmyzli.

    Gélik je jemnučký a hydratačný, čo bolo skutočne na pokožke po kúpaní cítiť a je úplne bez parfumácie, vďaka čomu, ho môžu používať aj detičky s veľmi citlivou pokožkou. 

    Ďalší testovaný produkt bol hydratačný krém pre deti, ktorého výsledkom bola nadšená hlavne moja dcérka. Krém je úžasne hustý, konzistenciou pripomína telové maslo, ale skvele sa rozotiera a pokožka po ňom zostáva hodvábne jemná a hydratovaná.

    Najväčšie prekvapenie pre mňa bolo, že takáto jemná pokožka zostala ešte nasledujúci deň po kúpeli. 

    Po tejto skvelej kozmetike určite siahnem aj pri ďalšom nákupe a budem ju vrelo odporúčať všetkým známym, pretože výsledky boli skutočne prekvapujúce.

    ❤️❤️❤️

    sarkes
    27. sep 2020    Čítané 69x

    Už stále len baby DOVE🕊

    Ahojte všetci čítajúci,

    v prvom rade by som sa chcela poďakovať #konik_testuje, že nás vybral na testovanie produktov Baby Dove 🕊 Derma Care.

    Na úvod by som chcela povedať, že ja, aj môj synček, máme veľmi citlivú pokožku so sklonom k ekzému. Ako to už u modrookých blondiačikoch býva, pokožka býva svetlejšia tenšia a veľmi citlivá. 

    Môj synček mal pokožku veľmi suchú. Tak som si po prečítaní kritérií, koho #konik_testuje hľadá na testovanie povedala, skúsim to. A, aha! Vybrali nás!

    Na testovanie prišiel sprchový gél s pumpičkou a telový krém. Hneď v prvý deň sme ich museli so synčekom vyskúšať.

    Sprchový gél robí fantastickú penu a veľmi krásne jemne vonia. Synček má radosť, keď sa umýva a pení sám. S pumpičkou mu to išlo jedna radosť. 

    Teraz k pokožke. Po prvom okúpaní s prípravkom Baby Dove 🕊 Derma Care určeného na problematickú ekzemovú a suchú pokožku sa očakávania od kúpeľa naplnili. 

    Synček mal vláčnu pokožku. Keďže pred spaním sme zvyknutí natierať a masírovať nožičky krémom, tak sme išli testovať krém. Ten tiež veľmi príjemne a jemne vonia. Je mastnejší, ale pekne sa vpije do pokožky. Stačí ho málo a veľmi dobre sa rozotriera. 

    Na druhý deň ráno som sa nestihla čudovať a malému sa suché fliačky z pokožky strácali. 

    Pri používaní iných produktov malý ostal buď mastný alebo suché miesto začervenalo, ale pri DOVE som bola milo prekvapená. 

    Na približne 3. deň testovania, som začala používať prípravky aj ja. 😃Veď ktorá mama nikdy nepoužila sprchové gély alebo krémy svojho dieťatka?! No a tak sme do konca testovania testovali spolu. 😀😌 Veľmi spokojne sme dokúpili ďalšie produkty od Derma Care.

    U nás baby DOVE🕊z rady Derma Care ostáva v kúpeľni a ďakujeme, že sme mohli takto spoznať nášho favorita. 

    Milé mamičky, ktoré uvažujete o kúpe a skúške týchto produktov baby DOVE 🕊 Derma Care, za mňa a môjho synčeka, vám ich môžem vrelo odporučiť. Nie preto, že by som musela dať svetlú recenziu. Pretože tieto prípravky sú vážne, ale vážne TOP! 🤩 

    Veľmi pekne ďakujeme za možnosť testovania! 

    princessawsm
    26. sep 2020    Čítané 809x

    Ovsená kaša vo vani? Skoro!
    Recenzia produktov Baby Dove Derma Care.

    V dnešnej dobe, kedy na určitý typ alergie trpia dvaja z troch Európanov sa nečudujem, že aj moje dve deti sa mi z času na čas vyhádžu. Pri ich tatovi, silnom alergikovi, to bola len otázka času. Našťastie, prejavy detí sú (zatiaľ) len kožné. A preto som rada, že sme mohli ostatné dva týždne testovať kozmetickú radu Baby Dove Derma Care s koloidným ovsom. 

    Niekde pod hashtagom #test_babydove3 sa v jednej mojej krátkej správe môžete dočítať, čo to znamená "koloidný ovos". Jednoducho ovos (áno taký, z akého si do pohára robíte cez noc raňajky) pomletý tak, aby dokázal čo najlepšie hydratovať pokožku. Robí to tak, že na koži vytvára jemný film a tým zabraňuje, aby hydratácia z buniek odchádzala preč. Preto je používanie hydratačných krémov najefektívnejšie hneď po kúpeli, kedy je pokožka stále nasiaknutá vodou. To je celá veda hydratačných prípravkov.

    Dovoľte mi predstaviť vám tieto dva zázraky, ktoré som pre vás s deťmi testovala. Prvým je hydratačný čistiaci gél. V bohatom 400 ml balení. Pri tom, ako sa moje deti nechcú umývať, nám vydrží do Vianoc. 2022. Alebo ho začnem používať ja. Áno, aj ja som skúsila. A poviem vám, je fajn. Bez parfémov, bez sulfátov (nepení), naozaj dobre zmyje nazbieranú špinu z detvákov, ktoré sa pol dňa válali po zemi. Na povale. Zaujímavé je, že alergia na prach sa (zatial) neprejavila. Takže decká po ňom ostali nielen čísté, ale aj hebké. Viditeľné zlepšenie som zaznamenala na synovi, ktorému zmizla plienková dermatitída z nočných plienok (do Vianoc - 2020 - z nich bude von, nech sa deje, čo sa deje!). Prestal sa toľko škriabať na krížoch a na podbrušku. A celkovo, zanecháva jeho pokožku príjemnú na dotyk. 

    A po kúpeli nemôže chýbať už spomínaný hydratačný krém. Bola som trochu skeptická, keď zo 150 ml tuby vyliezla hustá masa. Ale keď sa krém zohreje v rukách, tak sa rozotiera veľmi ľahko a aj prvorodený plod môjho lona, ktorý väčšinou s natieraním bojuje, sa nechal pekne ponatierať. Nie je mastný a ľahko a rýchlo sa vstrebe. Jediné, čo mu vytknem, je vôňa. Alebo skôr jej nedostatok. Tým, že je to produkt pre alergikov/exematikov, nie je vôbec parfumovaný. Oceňujem to, lebo to znamená, že produkt obsahuje menej látok, ktoré by mohli pokožku dráždiť. A čím je zloženie jednoduchšie, tým lepšie pre nás, aj pre životné prostredie.

    Bola to moja prvá skúsenosť s Baby Dove. Doteraz ma vždy odrádzali detské kozmetické výrobky vyrobené v multibrandových korporátoch, pretože čo už len oni môžu vedieť o deťoch a prírode. Snažím sa používať značky menších manufaktúr, najlepšie miestnych, ak sa dá. Ale zostala som milo prekvapená, lebo Baby Dove produkty sa ukázali ako naozaj kvalitné a presne splnili čo mali: utíšili exematickú detskú pokožku. Takže, je veľmi pravdepodobné, že sa k ním ešte vrátim. A pri cenovke plus mínus 5 Eur za produkt verím, že tak urobí aj viacero z vás. 

    terka224
    24. sep 2020    Čítané 102x

    Ako Mia testovala produkty BabyDove Derma

    V prvom rade sa chcem poďakovať #konik_testuje za možnosť byť súčasťou tohto testovania. Veľmi nás to potešilo a už v úvode môžem povedať, že nám to aj veľa dalo. 🙂

    V pondelok, 7. septembra, nás kuriér potešil testovacím balíčkom. Mia sa potešila polystyrénovým guličkám a mama mohla zatiaľ "študovať" produkty.

    Na testovanie sme dostali sprchový gél a telový krém pre bábätká. Obe sú v pekných, decentných obaloch, vôňa je príjemná, veľmi jemná.

    Keďže produkty Baby Dove z rady Derma Care sú vhodné pre bábätká a deti, ktorých pokožka je citlivá a trpí ekzémami, rada by som vás oboznámila s typom pokožky mojej dcérky Mii.

    Mia má pokožku veľmi citlivú. Ak použijem sprcháč alebo krém, ktorý jej nevyhovuje, po tele sa jej vyhodia červené fliačky. Zbavíme sa ich len vtedy, ak cca 2 týždne umývame Miušku len v čistej vode. To isté sa stane, ak jej bielizeň vyperiem v niečom inom ako Lovela.
    Pred začatím testovania týchto produktov mala Mia pokožku v super stave a to aj po skončení testovania 🙂.

    Hneď prvý večer som Miu okúpala a samozrejme som použila sprchový gél BabyDove. Ako som už spomenula, vôňa je veľmi jemná. Krásne umyje aj jemné detské vlásky a je jemne penivý.

    Na obale píšu, že je "no-tear" a môžem povedať, že to mám odskúšané "na vlastné oči"! 😆

    Po kúpeli nasledovala jemná masáž s BabyDove telovým krémom. Musím povedať, že som od tohto krému veľa neočakávala. Doteraz nám totiž žiadny krém nevyhovoval, len telové oleje. Ale prekvapil! Za 2 týždne testovania bol prázdny a ja som musela kúpiť nový. Používala ho Miuška, používala som ho aj ja. 🙈 Je naozaj perfektný! Konzistencia je veľmi ľahká, našľahaná. Rýchlo sa vpije do pokožky a skutočne krásne hydratuje.
    Máme druhé balenie a určite nie je naše posledné.

    Nečakala som, že budem až takto milo prekvapená. Mamičky ak zvažujete kúpu týchto produktov, tak neváhajte. Sú fakt super, hlavne ten krém. 😍

    ivana572
    21. sep 2020    Čítané 183x

    ❤ Baby Dove s nami ❤

    Keď som videla, že sa bude testovať kozmetika Baby Dove, hneď som sa zapojila a tajne dúfala, že budem mať šťastie. 🍀

    Správa od #konik_testuje ma veľmi potešila a spravila mi krajší deň. ❤

    Tešilo ma, že práve ja, s mojím synčekom, môžeme vyskúšať Baby Dove Derma Care.          

    Umývací gél Baby Dove Derma Care

    ▪️ vhodný pre bábätká s ekzémom,

    ▪️ jemné čistenie,

    ▪️ hydratuje pokožku,

    ▪️ obsahuje koloidné ovsené vločky.                

    Hydratačný krém Baby Dove Derma Care

     ▪️ ľahko sa nanáša, 

     ▪️ vyživuje pokožku,

     ▪️ obsahuje koloidné ovsené vločky.

    Skoro každý kúpeľ je u nás taká ,,rýchlovka". Keďže malý veľmi neposedí a máva suchú pokožku, tak nám to aj takto vyhovuje, pretože dlhý kúpeľ suchej pokožke neprospieva. Takže rýchlo namydliť, osprchovať a šup šup z vane von.

    Čo hovorím na konkrétne výrobky po 2 týždňoch?

    Umývací gél je super. Výhodou je, že dobre pení a ľahko sa oplachuje. Vlásky sú po umytí jemné. To, že dobre pení, ocenili hlavne moje staršie dievčatá. ❤

    Samozrejme, že skúšali s nami a napriek ich atopickej pokožke im tiež vyhovuje.

    Hydratačný krém - tu som bola opatrná, keďže doteraz sme nenašli krém, ktorý by nám vyhovoval. Prvý deň som ponatierala len ruky a nohy a čakala som na reakciu. Ostatné dni som natierala už celé telo. Som milo prekvapená. Pokožka po ňom je hebká. Konečne krém, ktorý splnil moje očakávania. Žiadna suchá pokožka, žiadny ekzém.

    Teším sa, že sme testovali niečo, čo nám vyhovovalo a budeme Baby Dove Derma Care aj naďalej používať ❤

    Určite odporúčam vyskúšať, každému koho trápi suchá a ekzematická pokožka.

    Veľmi pekne ďakujem za možnosť testovania.

    ❤❤❤

    #test_babydove3 Tak, a je to tu, po 2tyzdnoch testovania Dove Derma Care produktov, nam neostava nic ine, ako sa s vami podelit o nase skusenosti, moje osobne plusy a minusy. Velmi sa tesim, ze sme dostali sancu vyskusat ich, kedze s dcerkou sme uz u dr boli a nema predpisanu ziadnu kozmetiku. Ekzem ako taky diagnostikovany nema, takze som fakt rada, ze existuju podobne volnopredajne a najma cenovo dostupne poklady 🙏🏼 Kedze som nestihla privela prispevkov ohladom nasho testovania, budem rada, ak sa so mnou podelite, co vas ohladom tejto kozmetiky zaujima - odvdacim sa az 3srdieckami kazdej jednej z vas. Vopred dakujem 😊Dufam, ze moj clanok bude uzitocny a napomocny maminkam deticiek so sklonom k ekzemu. Krasny den 😊

    sarkes
    Správa bola zmenená    20. sep 2020    

    #test_babydove3
    Ahojte všetci . Už je to zopár dní čo používame prípravky od DOVE baby care . Sme s ním veľmi spokojný . Synček je spokojný . Ja som spokojná 😃 no povedzme si na rovinu ktorá matka nikdy neskusila prípravky svojich detičiek 🙈 áno áno ja som jedna z tých ktoré vyskúšali prípravky dove tiež . Mám problematickú pokožku tiež . Synček Má asi po mne , tiež mám ekzém (občas podľa toho čo zjem ) no a tak som skúsila kozmetiku od DOVE môjho synčeka a super . Pokožku nemám suchu ekzém ma už tak nesvrbí veď ktoré prípravky sú jemné a šetrne viac ako prípravky pre detičky . Za mna tiež super idem sa vybaliť ako ďalšie dieťa k synčekovi 🙈 prepáč láska že ti minam tvoje prípravky DOVE care ale určite ho ešte kupime skôr než dôjde cely 🛁🧼🧴

    Mami, krásna som?? Tento krémik je úplne úžasný, hustý ako telové maslo a pokožka po ňom zostáva jemnučká ako pierko.
    #test_babydove3

    #test_babydove3

    Chcela som vam napisat, ako sa nam dva tyzdne skvelo testoval tento kremik od Baby Dove. Ako po nom zostava pokozka zamatovo jemna, syn sa prestal skriabat a nozky ma hebky jemne a nie take, akoby mu na nom zaschla kasa (tak som ho, prosim, raz opisala doktorke, a ona ze to nie je kasa, to je atopicky ekzem... matka roka). Vynikajuce.

    Ale nemozem. Nevladzem. S vypatim poslednych sil vam aspon rozpoviem co sa prave udialo. Ano, hladam utechu...

    Vecerny ritual. Kupanie. Pena, bublinky, slipky - plienka dolu. Sup do vane. Dva kusy deti vo velkej vani, ale nie dost velkej na to, aby som si tam ja mohla vystriet nohy. Deti uz tradicne clapkaju vodu okolo seba, na seba, za seba... Smiech, radost, pohoda. Co viac si priat. Dvere do kupelne su otvorene, beham hore dolu, pracem pradlo, spratavam drobny neporiadok, nech rano nemusim. A v tom to vypuklo. Prijemnu rezonanciu vecernej idyly pretol srdcervuci plac. Nervy drasajuci plac. Zahodim kos s pradlom a bezim do kupelne. Cakam krv, utopene deti... Dobehnem do kupelne. Najprv neviem, na co sa pozeram. Deti stoja vo vani. To vacsie place. Hulaka. To mensie zmatene pozera. Az na to, ze obe deti su akejsi tmavsej farby nez akej boli, ked vchadzali do vane.

    "Preboha!" zahulakam aj ja, ked si uvedomim, ze deti vobec nie su ciste. Zdesenie v mojom hlase vyciti mensie dieta a pusta sa do revu tiez. Niekto sa vo vani... ved viete co. Explodoval. Ale takym nehoraznym sposobom, ze bolo viac kakanic na detoch samotnych nez vo vode. PRECO? Mohla som to cakat, dnes som vydrhla celu kupelku. Nemohli to spravit vcera... Nemohol? Nemohla? Kto spachal tuto hrozu??!!

    Trvalo niekolko sekund, kym adreanlin vystartoval z mojich nadobliciek a tresol ma do hlavy priamo za moje oci a ja som si uvedomila "co vcul?!" Vybrat deti von na biele koberceky? Asi nie. Tak som otvorila vypust na vani, zapla sprchu a zacala s likvidaciou skod. Ak by ste mi chceli teraz nieco posepkat, tak vas nebudem pocut, lebo som stravila dobrych desat minut uprostred dvoch huciacich siren. Deti revu, zadusaju sa placom, a ja cakam kym z vane odide posledna kvapka kalovej vody... Znova ich mydlim, znova sprchujem. Opatrne prekladam z vane v uteraku a odovzdavam manzelovi. Odliepam z vane protismykovu podlozku... A sprchujem a sprchujem. Mensie dieta sa ukludnilo rozpravkou, to vacsie je uz v hysterii z ktorej niet navratu, kym sa z kupelne nesie zavan cerstveho sava. Och ako mi chybaju akvaparky. Kremujem starsieho, kym on prehlta plac, slzy, sople a mrmle nieco o "poop" a "bath"... Este ze ta anglictina ma take mile pomenovanie pre hovna. "Ano, Pipi, explodoval si do vane," tisim dieta pokojnym hlasom, ked si uvedomim, ze to on zjedol dve misky syrovych cestovin na veceru. To by aj mna vynieslo do nebies ako nuklearnu raketu, keby som zjedla tolko co on. Sudim, ze jeho sestra v tom bola nevinne. Nevyzera vsak ze by to na nej nechalo nejake nasledky... Ano, bobky vo vani sa udiali aj pred tym. Verim, ze nie som jedina. Ale dovolte mi naliat si poldecak aby som zapila spomienky na tento kataklizmicky zazitok. Zachody v rychliku do Kosic vyzeraju na konci trasy lepsie nez to, co som prave musela zazit ja. Jedno male pozitivum celeho zazitku je to, ze z deti tato traumaticka udalost vysala tolko energie, ze jedno uz je v limbu a to druhe od toho nema daleko. Prajem vam vsetkym krasny a pokohny nedelny vecer. 🙂 :D

    Začína nám priarastať k ❤.
    Je pravda, že mne na prvý moment chýbala vôňa a v obchode by ma to asi odradilo. ALE dieťa mi normálne vonia ešte krajšie 🤷‍♀️😁 a čo je najdôležitejšie, že zatiaľ nám fakt pomáha na suchú pokožku. V recenzii pridáme foto na porovnanie.
    Zatiaľ stále testujeme 👨‍👩‍👧‍👦.

    #test_babydove3

    (2 fotky)

    Samozrejme, že aj my musíme vyskúšať nový sprcháč. 😉 Hlavné je, že sa dajú robiť bubliny. Vyhovuje u nás každému 💜 🐳
    #test_babydove3

    #test_babydove3 Uz skoro
    2tyzdne nam domov pribudli 2 novucicky “pomocnici”. Zial, sa to u nas v okrese trosku zvrtlo kvoli korone a ja mam zas doma 2deticky, uprimne niekedy neviem kde mi hlava stoji. 🤦🏻‍♀️ Ale to co urcite viem, je ze Baby Dove Derma Care kozmetika hrdo stoji v nasej kupelni a pouzivame ju ako keby sme ju mali odjakziva 🔝🤷🏻‍♀️ sanca na testovanie prisla nesmierne vhod, uz sa nam akurat minula zasoba sprchovacieho gelu i kremu na telo 😅 fakt ako na zavolanie 🙏🏼 dakujem @konik_testuje 😊

    (3 fotky)
    katarinka289
    Správa bola zmenená    18. sep 2020    

    #test_babydove3 #recenzia Tak sme uz gél na umývanie vyskúšali aj na vlasy.Postrehy su také, že dobre pení, čo je u nás dôležité,lebo majú dlhé vlasy,no moje obe dievčatá majú sklon k suchým vlasom,tak pridávame aj kondicionér.Vlásky sú hebké 😍

    Dnes sa u nás ochladilo, fúkal vietor, ale ani to nás neodradilo od hrania sa vonku😄 Len sme predtým nakrémovali tváričku #test_babydove3 🙂

    #test_babydove3
    Ahojte 😊
    Takže testovanie tejto značky sa nám trošku po zmenilo 😏
    Kúpe aj tatinko 😂😂 dnes po kúpaní Emmky sa ma pýta, načo a prečo máme otvorené viaceré šampóny, že on už nevie, ktorý šampón, či sprchac je jeho 🤷‍♀️😁
    Ale 👆
    Dostala som pochvalu, keďže tieto sprchace sú neparfumovane no naopak veľmi dobre penia 😁
    a keďže má Emmka veľmi dlhé vlásky je problém sa celkom zbaviť šampónu 😁😁😁 takže jedna výčitka z jeho strany 😁 ale nevadí, chlapi sú chlapi 🤷‍♀️😁😁

    Takto, v dnesnej dobe skusaju kozmeticke spolocnosti vselico a cokolvek aby priputali pozornost potencionalneho zakaznika.

    V dnesnej dobe fici okrem ineho slovicko “koloidne”, co v podstate znamena, ze velmi jemne castice jednej latky sa v rovnomernom mnozstve nachadzaju v inej latke. Tieto castice su vacsie ako v roztoku, ale mensie ako v suspenzii. Dove baby derma care prinasa v tomto jemnom umyvacom zazraku “koloidny ovos”. A teda su to jemnulinko pomlete ovsene vlocky v jemnej umyvacej emulzii. Ovos sa uz od nepamati pouzival na zjemnenie a hydrataciu pokozky, kedze na nej vytvara barieru, ktora uzamyka hydrataciu vo vnutri koznych buniek.

    V konecnom dosledku to teda mozme zhrnut tak, ze velky kozmeticky korporat znovuobjavil koleso a vracia sa ku starym metodam 🙂 Niekedy aj to zdanlivo najjednoduchsie riesenie moze byt to najidealnensie. 🌾🌱☺️

    #test_babydove3

    Večerný rituál... večera, kúpeľ staršie dieťa, kúpeľ mladšie dieťa, plač,smiech, rozprávka a hádam aj 20:30 budú spať 😁
    Aj keď Lujza posledné dni trenuje nočné párty 🤷‍♀️😁🤷‍♀️
    Do krému by mohli primiešať trocha ,,spiaceho" prachu 😃😁😂

    #test_babydove3

    Pri testovaní nemôže chýbať naša najväčšia kritička na kozmetiku, ktorá sa neskôr pri ukladaní do postele vyjadrila "mami, skús, ja mám ruky mojkacie ako Kubiho ritula" 😀

    #test_babydove3

    terka224
    Správa bola zmenená    15. sep 2020    

    Dnes baby plávanie a #test_babydove3 nesmie v taške chýbať 😄

    katarinka289
    Správa bola zmenená    13. sep 2020    

    #test_babydove3 #recenzia v balíčku na testovanie sme si našli aj hydratačný krém. Je ľahko rozotierateľný, dobre sa vstrebáva.Je neparfumovaný. Z toho srdiečka som ju ponatierala celú 🙂

    nikolaap
    13. sep 2020    Čítané 48x

    Testovanie Baby Dove derma care krémik

    Ahojte, dnešný v poradí druhý článok je zameraný predovšetkým na krémik tejto značky. 

    Na tomto kréme sa mi páči, že sa hneď vstrebe a nie je mastný, takže sa s ním môže natierať dcérka aj sama 😁 (pretože máme obdobie, maminka ja sama, všetko sama 🤦‍♀️😁) 

    To že skončila vrstva krému na brušku s poznámkou maminka už som sa natrela neriešim 😁, ale keď som ho rozotrela, krémik sa naozaj veľmi rýchlo vstrebal, takže sme nestihli zamastit všetko naokolo 😁. 

    Takže krém za mňa 👌