konik_testuje
7. mar 2022
5426 

Skúsenosti s balíkom produktov pre ženy od dm drogerie markt

My ženy máme v sebe omnoho viac sily, schopností, odvahy, ako si častokrát uvedomujeme. Sme koordinátorky, taxikárky, psychologičky, animátorky, učiteľky, kuchárky, milenky,... Každodenne pokoríme svet s eleganciou superhrdinky. Nájsť si čas na seba je však mnohokrát tou najväčšou prekážkou, ktorú máme problém prekonať. Práve 8. marca, na Medzinárodný deň žien, je ideálny čas oceniť samú seba. Venujte si ten najdrahší dar, venujte si čas pre seba a prebuďte svoju ženskú silu. Získajte harmóniu a potrebnú energiu na realizovanie svojich snov a poslaní, rozmaznávajte sa s balíkom produktov od dm drogerie markt.

Čo budeme testovať
Balea balzam na pery, 4,8 g9 – zamatovo jemné pery a vôňa, ktorá vás prenesie do sladkého sveta. Balzam intenzívne vyživuje vaše pery a chráni ich pred poveternostnými vplyvmi. Vytvára na perách jemný film, ktorý bráni vysušeniu a popraskaniu citlivej pokožky pier. Vďaka zloženiu s bambuckým maslom v kombinácii s včelím voskom budú vaše pery hebké, mäkké a tiež príjemne voňavé. Nechajte sa zlákať očarujúcou vôňou keksíkov a čokolády.

Balea BEAUTY HYALURON pleťové sérum, 30 ml10 – pleťové sérum okamžite vyhladzuje pokožku, citeľne zmierňuje vrásky a pokožka tak zostáva pružná. Sérum s kyselinou hyalurónovou osvieži vašu pleť hneď po prvom použití a intenzívne ju hydratuje. Ľahká textúra sa ľahko vstrebáva a pri pravidelnom používaní značne zmierňuje hĺbku vrások. Sedem druhov hyalurónu je perfektne zosúladených a krátkodobo i dlhodobo optimalizujú zásobovanie pokožky vlhkosťou. Sérum sa postará o zlepšenie pružnosti a elasticity pokožky. Línie a malé vrásky sa pri pravidelnej aplikácii zmiernia – pre optimálne žiarivý efekt.

Balea spevňujúca hydrogélová pleťová maska, 1 ks10 - pre jemnejší a žiarivejší vzhľad pleti. Hydrogélová pleťová trblietavá zlatá textúra ľahko priľne na tvár a umožní dôkladné vstrebanie účinných látok do pokožky. Receptúra s vanilkovým extraktom a kyselinou hyalurónovou vyhladí jemné línie a dodá jej mladistvejší vzhľad. Ideálne na špeciálne príležitosti, keď potrebujete zažiariť. Vanilkový extrakt pokožku nielen osvieži, ale aj krásne prevonia.

alverde NATURKOSMETIK maslo na nohy, 200 ml9– maslo na nohy s bio limetkou a bio echinaceou poskytuje pokožke nôh intenzívnu vlhkosť a bohatú starostlivosť. Kombinácia aktívnych zložiek s bio bambuckým maslom a hydratačným maslom illipe poskytuje pokožke dlhotrvajúcu vlhkosť a jemnosť. Prírodný olej z hroznových jadierok v kombinácii s bio limetkou a bio extraktom z echinacey rozmaznáva namáhané nohy a znižuje tak nepríjemné pocity sucha a pnutia. Osviežujúca citrusová vôňa vás poteší pri každom nanášaní na pokožku.

Balea maska na ruky, 1 pár22– s maskou na ruky zažijete chvíle upokojujúcej starostlivosti. Zloženie s cennou ureou a kyselinou hyalurónovou dodáva pokožke intenzívnu vlhkosť až na 24 hodín. V kombinácii s vitamínom E má starostlivosť o ruky antioxidačný účinok. Podporuje sa obnova buniek a pokožka je chránená pred škodlivými vplyvmi.

Balea natural beauty telové mlieko, 200 ml9 – rozmaznávajúce telové mlieko s bio avokádom a jojobovým olejom je vhodné na normálnu až suchú pokožku. Hodnotná receptúra s extraktom z bio avokádového extraktu a vyživujúcim olejom z jojoby prirodzeným spôsobom ošetruje a zvláčňuje vašu pokožku a zanechá ju jemnú, pružnú a jemne prevoňanú. Až 97 % použitých zložiek (zahrnutá aj obsiahnutá voda) má prírodný pôvod.

Balea natural beauty sprchovací gél, 250 ml10 - osviežujúci sprchovací gél s bio olejom z konopných semienok a extraktom z papáje rozmazná pokožku tela. Organický konopný olej a extrakt z papáje jemne čistia pokožku a postarajú sa o neodolateľný zážitok zo sprchovania. Sprchovací gél zároveň ošetruje, rozmaznáva a rešpektuje prirodzenú rovnováhu pokožky. Až 96 % použitých zložiek má prírodný pôvod.

Balea krémová pena do kúpeľa, 750 ml9 – doprajte si voňavý a ošetrujúci kúpeľ! Krémová pena do kúpeľa uvoľňuje a ošetruje vašu pokožku, zatiaľ čo vy spokojne oddychujete vo vani. Pena obsahuje hodnotné ošetrujúce látky s extraktom z bavlny a vôňou zimných kvetov. Bohatá krémová pena sa postará o vláčny a jemný pocit na pokožke a rozmazná vaše zmysly.

Balea tuhá pena na holenie, 60 g9 – pre pocit fantasticky hladkej pokožky. Tuhá pena na holenie s vôňou z divej ruže a fíg vyživuje a rozmaznáva pokožku počas holenia. Receptúra je bohatá na vysokokvalitné oleje. Ošetrujúce zloženie chráni pokožku pred vysúšaním a zachováva jej prirodzenú rovnováhu vlhkosti. Jemné cukrové tenzidy vytvárajú pevnú penu, ktorá znižuje podráždenie pokožky počas aj po holení. Pena na holenie je vhodná ošetrujúca alternatíva pre pokožku aj životné prostredie.

ebelin masážny kameň, 1 ks21 – doprajte si dokonalý relaxačný zážitok priamo u vás doma! Masážny kameň bol dokonale prispôsobený tvaru tváre. Vďaka špeciálnemu tvaru možno jemne masírovať celú tvár pre uvoľňujúci a revitalizačný účinok. Je vyrobený z horského krištáľu a predstavuje symbol žiarivosti a poriadku. Môže sa používať samostatne alebo v kombinácii s ošetrujúcimi kozmetickými výrobkami. Praktické úložné vrecko z bavlny je ideálne aj na cestovanie.

Koho hľadáme?

Na toto testovanie hľadáme 23 výnimočných žien, ktoré dokážu oceniť samé seba. Svoju silu, jedinečnosť a dopriať si starostlivosť, ktorú si zaslúžia. Ženy, ktoré sú komunikatívne a rady sa s nami, na Modrom koníku, o svoje dojmy z testovania podelia.

Ako sa zapojiť?

Ak ste sa v popise vyššie našli, stačí, ak nám do komentára napíšete, ako si najčastejšie zvyknete urobiť radosť. Návštevou kaderníka, kvalitnou kozmetikou, horúcou vaňou? Buďte kreatívne a presvedčte nás, prečo by sme na toto testovanie mali vybrať práve vás. Pokojne pripojte aj fotografiu.

Zapojiť sa môžete do 14.3.2022.

Tešíme sa na vaše komentáre!

konik_testuje

#test_dm36

Najčastejšie si robím radosť návštevou u mojej kaderníčky, ktorá je zároveň mojou skvelou kamarátkou, terapeutkou. Okrem iného sa u nej vždy dozviem množstvo veľmi aktuálnych informácii, ktoré môžem aktuálne šíriť ďalej. Máme množstvo spoločných známych i kamarátov, s ktorými sa spoločne stretávame v jej salóne a úžívame si spoločný čas. Testovanie by som mala vyhrať práve ja z toho dôvodu, že si o sebe myslím, že mám vycibrený vkus na kvalitné kozmetické produkty. Viem oceniť kvalitu s poskytnúť adekvátnu a primeranú spätnú väzbu. Ktorá môže byť pre druhú stranu užitočná.

7. mar 2022
Autor komentár zmazal

Väčšinou selfbeutysalon- takže táto sada by si krásne nasla miesto u MNA doma😇

7. mar 2022

Tak ako každá žena sa rada starám o svoje telo i dušu. 30tka na krku a veru je čas aby moju tvár pohladil kvalitný krém na prvé vrásky ci voňavá pena do kúpeľa moje telo.. Ako si zvyknem robiť radosť? Dobrá otázka a veru som sa na chvíľku aj zamyslela čím som si tu radosť naposledy spravila lebo v dnešnej uponáhľanej a krutej dobe stačí naozaj malá drobnosť aby mi vyčarila úsmev na tvári.. Prvé tulipány ktoré vykukaju z našej záhradky ktoré som si zasadila či kvietok ktorý si kúpim do vázy.. Ale milujem chvíľku sama pre seba so svojimi myšlienkami v plnej vani s voňavou esenciu či penou 🥰

7. mar 2022

Dobrý večer,

razím teóriu že najkrajšie veci sú zadarmo a preto mi robí radosť keď výjde slniečko, alebo keď si spravíme s detmi pekný výlet alebo sa vyberieme na prechádzku. Som ale aj žena a potešia ma aj hmotné veci. Mám rada kvety v kvetináči, poobednú kávu so sladkosťou alebo kozmetiku s ktorou môžem zrelaxovať keď deti zaspia 🙂

Pekný zvyšok dňa 🙂

7. mar 2022

Ja si viem urobiť radosť keď si uvarím chutný obed, upečiem niečo chutné, sladké. Radosť mi urobí aj kúpa krému na tvár, či kúpa parfému. Mám rada kvety, tešia ma, preto ich pestujem a robia mi radosť keď sú rozkvitnuté. Naposledy ma potešilo keď som v DM vyhrala box s výrobkami ktoré som ešte nemala a o to väčšiu radosť som mala, že som ich mohla vyskúšať a tým dopriať mojej pokožke voňajú starostlivosť.

7. mar 2022

Ja sa vzdy tesim vecer do sprchy, zmyjem zo seba "vsetko" a nasledne skincare rutina.. A teraz mam radost z toho, ze uz bude jar a konecne zacnem zase behavat, zacala som s tym minuly rok a neskutocne ma to chytilo.. 😁

7. mar 2022

Radosť mi urobí chvíľka pre seba, či už vo vani alebo chvíľka kedy doprajem starostlivosť svojej pokožke. Nelíčim sa, ale svojej pokožke a vlasov rada venujem starostlivosť a rada aj skúšam nové produkty. Zatiaľ sa mi nepodarilo testovať nič, tak budem rada ak dostanem šancu aj ja. 🙂

7. mar 2022

Pri mojich 3 turbo detoch a domacnosti nie je toho volneho casu az tak vela. Ale vzdy si najdem cas na poriadny kúpeľ, alebo aspon sprchu, masku a pod. A pravidelne su uzivam kozmeticku a kadernicku (ved aj raz za polrok je pravidelne) .

7. mar 2022

Je to zvlastne,ale zvyknem si urobit radost bud vynikajucou kavickou,ked sa niekde zastavim na vybornu kavu a taktiez kupou malickosti 🙂 ale najvacsiu radost si urobim,ak kupim nieco muzovi alebo synovi,co im roziari oci a co ich neskutocne potesi 😎 ale taketo drobnostky by padli vhod,kedze som aktivny uzivatel DM produktov

7. mar 2022

Moja radosť sa za posledné roky scvrkla na decentné chvíľky, ktoré si kradnem pre seba večer, keď sú deti uložené a ja v kúpeľni na tajnáša mlsám čokoládu a popri tom si vychutnávam pleťovú masku, potom gua sha masáž tváre a nakoniec sa rozprestriem na posteli s napínavým románom. Jooooj, už len keď to píšem teším sa zasa na večer, až doma všetko stíchne a ja sa zavriem v kúpeľni 😅😇.

7. mar 2022

Takze pri 4 deťoch ,čase kedy som 3 týždne v mesiaci nane sama, si celá hyckania nedoprajem ,niet nato čas.no keď je doma manžel ,stačí mi večerný kľud vo vani plnej horúcej vody,vtedy si doprajem aj pleťovu masku ,píling na telo,nalakovat nechty .. proste ticho a kľud.

7. mar 2022

Som čerstvá mamička, pri malom synovi si nájdem čas aj pre seba. Aj keď ho nie je veľa, chcem sa páčiť svojmu mužovi . Rolou matky život nekončí , teším sa na teplejšie dni kedy pôjdem kočíkovať, rozpustim si vlasy, dám si saty a vyrazim do mesta na nákupy 🙂 mame veľkú vaňu, kde si po uspati bábätka nalejem penu do kúpeľa. Potom si dám masku na tvar a natriem sa telovym krémom. Po holení mám citlivé nohy a potrebujú špeciálnu starostlivosť . Unavene oči zas potrebujú oddych v podobe krému, masky. Ak nestíham, doprajem si horúcu sprchu a voňavý sprchovací krem 🙂

Teším sa na leto , pretože to bude prvé leto v trojici a užijeme si ho naplno .

V septembri ma zas čaká vlastná svadba 🙂
kozmetiku nakupujem iba v dm, mám to najbližšie a vždy tam nájdem všetko čo potrebujem

7. mar 2022

Veľmi rada by som napísala naozaj originálny spôsob relaxu. Napríklad, že ležím dolu hlavou na strome... Ale nie! Pre mňa je maximálny relax:
🍀VAŇA🍀
🍀TEPLÁ VODA🍀
🍀PENA🍀
🍀ČASOPIS🍀
🍀A 20 MINÚT🍀
Ak mám šťastie, v tom istom čase pricupitá päťročný syn s veľkou encyklopédiou o autách a s radosťou mi oznámi, že ide kakať. Aromaterapia 😂
Milujem aj skrášľovacie procedúry. Ako inak - tie domáce. Veď pri dvoch malý deťoch iné nepoznám. Ale mám na to parťáčku a vo dvojici je nám lepšie. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Milujem toto všetko!

7. mar 2022

Urobim si radosť chvilkou pre seba....cistenie svojej tvare a tela...vlasy...pri malom babatku je pre mna chvilka pre seba najviac 🍀🍀❤❤❤🍀🍀🍀

7. mar 2022

Rada si urobím radosť tým,že si niečo dobré upečiem. Nejaký dobrý koláčik a k tomu si uvarím čokoládu a vyložíme nohy. Rada sa rozmaznavam,ale nemám na to toľko času,koľko by som chcela.

7. mar 2022

Je ťažké ukradnúť si pár minút pre seba pri 3 deťoch 😉
Keď už tak sa snažím stihnúť čo najviac...

7. mar 2022

Je náročné si spraviť čas pre seba! Ale aspoň raz za týždeň si to vždy doprajem! Či už nejakou kvetinkou alebo maličkosťou do domácnosti. Alebo aj dobrou knižkou. Ale najlepšie mám keď mám čas aspoň na nejakú tu masku na tvar a kúpeľ pre seba. Balea výrobky sú tie naj a istotne by som vyskúšala aj tieto.

7. mar 2022

Momentálne svoj všetok čas venujem svojmu synčekovi a nemám čas na seba ale vždy keď mi to čas dovolí sa veľmi rada o seba starám.Rada testujem nové výrobky či už na telo alebo vlasy . Ale najradšej keď mám čas si spravím pre radosť niečo sladké 🥰😋

7. mar 2022

No ja pri mojich 4 deťoch čas pre seba?? Večerná horúca vaňa ❤️ Milujem to ticho, vôňu peny😍 po tom ako z vane vyskočím tak vycesavam vlasy, hĺbkovo vyčistim a hydratujem tvar, telové mlieko na celé telo, krém na nohy a ruky.. 😀 no proste toto testovanie ako keby bolo pre mna vymyslene 😍 mám extrémne suchu pokožku, takze bez tohto večerného rituálu by som sa na další deň do krvy doskrabala.
Veľmi by ma potešilo keby som bola vybraná 😊💖

7. mar 2022

Keďže som od septembra na PN a už budúci mesiac si porodím svoju prvú lásku radosť sa si snažím urobiť každý jeden deň. Každé ráno si urobím svoju rannú rutinu pleti ako aj jemné líčenie aj keď sa práve v tento deň nikam nechystám len tak pre seba aby som sa lepšie cítila vo svojom tele. Pretože tehotenstvo a ani materská dovolenka nie sú dôvodom na to aby sme sa ako ženy o seba nestarali. Večer taktiež praktizujem svoju večernú rutinu kde mám vo zvyku skúšať rôzne masky, séra a olejčeky práve od značky Balea. Táto značka je pre mňa úplne top vo všetkých smeroch 🙂 A keďže mám v pláne aj pôrode pokračovať v týchto mojich radostiach pokračovať balíček by ma určite veľmi potešil aby som opäť mohla otestovať niečo nové 😍

7. mar 2022

Ked si večer nájdem čas, napustím si takú fajnú vaňu, stlmím svetlo, zapálim sviečky, pridám ukľudnujúci vonný olejček, dám masku na tvár a relaxujem pri príjemnej hudbe. Niekedy treba proste vypnúť 🙂

7. mar 2022

Najväčším relaxom po celodennej práci v nemocnici je pre mňa domáci wellness pri sviečkach v našom novom dome. Kvalitná kozmetika k tomu by bola už len príjemným potešením ❤️.

7. mar 2022

Keďže som začala aj pracovať pri malom dieťati tam toho času už moc na seba nie je, keďže sa treba starať aj o domácnosť.
Ku kadernícke nechodím, vlasy som sa naučila sama doma strihať aj farbiť, tak isto aj pedikúru a manikúru si robím len doma. Keď som bola bezdetná tak som navštevovala kaderníčku, chodila na masáže aj wellness. Teraz mi to príde veru škoda peňazí. Radšej si kúpim domov kvalitnú kozmetiku, urobím vaňu večer a relaxujem, keď sa dá. 🧖🏻‍♀️
Veľmi by má potešil balíček vašich produktov. Ako mám dieťa tak nakupujem už len u vás. 🍀😊

7. mar 2022

momentálne mi radosť urobí aj možnosť vyniesť smeti bez 4mesacnej dcéry zavesenej na sebe 😂ísť sama na wc je už hotový wellness! ale nie... občas si doprajem pleťovú masku, vaňu, minulý týždeň kaderníčku, týždeň predtým mi manžel vybavil termín na pedikuru a o všetko sa postaral 🙂 hľadám také drobné radosti života a teším sa z nich

7. mar 2022

Potešiť ma dokáže prechádzka v prírode v ktorej trávim momentálne so synom asi najviac času. 🙂
A ak sa mi podarí po takejto mrazivej prechádzke napustiť si horúcu vaňu, zapáliť sviečku a chvíľu porelaxovať tak som veľmi vďačná 😇
Určite by som vedela čo s balíčkom Vašich produktov 💙

7. mar 2022

U mňa je to teply kúpeľ s levandulovou soľou ❤️ a som na RD, tak mi radosť urobí každé ráno sa len tak pre seba namaľovať🙂 určite by som rada zapojila do testovania 😉

7. mar 2022

U mna je to pocas spánku dieťaťa umyť vlasy spraviť pleťovú masku manikúra 💅 pedikúra 🙂 peeling a cítim sa ako znovuzrodena

7. mar 2022

Radosť si robím každodennou starostlivosťou o svoju pleť. Je to pre mňa ,,must have". Nepohrdnem ani hýčkaním u kaderníka či kozmetičky. A najväčším relaxom je pre mňa prechádzka v prírode s mojími 🐕

7. mar 2022

Mám úžasného manžela, vďaka ktorému si môžem dopriať čas pre seba, hoci máme ešte malé deti. Rada sa o seba starám, pre svoj dobrý pocit a aj preto, lebo niet nad krásnu, šťastnú a oddýchnutú maminu a manželku 😊. Najčastejšie mi zvykne urobiť radosť manžel tým, keď ma pozve niekam na výbornú večeru a ja sa môžem náležite na ňu pripraviť. Najviac ma poteší, keď mi aj po 19. rokoch manželstva povie, že som krásna.

7. mar 2022

Ahojte. Volám sa Dominika a pracujem ako učiteľka. Mne vždy radosť urobí nákup dobrej knihy. Raz za pol roka si dám urobiť nové vlasy, vtedy sa cítim krásna. Chodím pravidelne na manikúru. To je čas, ktorý patrí len mne.

7. mar 2022

Pripájam sa k maminám na RD , čo však neznamená , že si nedoprajem čas aj pre seba . Cítim sa krajšie , ale aj lepšie , keď som upravená . O pleť sa starám sama , rada skúšam novinky a veľa čerpám z recenzií …. ale na vlasy si netrúfam a preto ich zverujem kaderníkovi , kde si každý mesiac tak rada oddýchnem 🌈

7. mar 2022

Najradšej sa chodím odreagovať ku vám na predajne. Ci niečo zakúpiť al sa len tak pokochať novinkami. Milujem nakup oblečenia ci pre seba al rodinných príslušníkov. Vize taka klasická maniacka som 😍😆🙈🙊

7. mar 2022

Možno som pre niekoho egoistka, no zastávam názor "spokojná mama = spokojné deti" a tým pádom aj šťastný muž a fungujúca domácnosť 🌻 Nepokladám sa za márnotratnú, no rada sa rozmaznávam maličkosťami (no pomerne často) - stači mi nové pleťové sérum, lak na nechty, pomáda, obed v reštaurácii namiesto varenia. Novú vášeň som objavila po tom čo priateľ podedil romantickú chalúpku po svojich starých rodičoch. Teraz mi najväčšiu radosť robí nákup závesov, kobercov, vankúšov a doplnkov, ktoré z domu vytvoria teplý domov ❤ Každá žena by mala byť trošku sebec - takže ak túžiš po kabelke, kúp si ju hoci ich maš 50 🙈💪🏻

7. mar 2022

Ja milujem svoju hodinku vo vani plnej peny s maskou na tvári raz týždenne musí byt , keďže som na MD aktuálne 🙂 je to taký môj zaslúžený relax a vždy sa teším 😴🤤 ku kadernícke chodím raz za 3 mesiace , keďže moja polročná dcérka mi vždy chyba keď idem od nej na dlhšie ❤️

7. mar 2022

Radost si vacsinou robim tym, ze si nieco pekne na seba kupim, bud oblecenie, doplnky alebo kozmetiku, odstrek parfemu, nieco male, mile, vonave, proste hocico, nie som narocna, naposledy som si kupila tu na Modrom koniku handmade nausnicky cez bazar za 2e a mam z nich neskutocnu radost. ❤❤❤

7. mar 2022

Radost mi vacsinou urobi ked si kupim nieco na seba ale najvacsiu radost mam ked svieti slnko a mozem ist do hor na turu 🙂

7. mar 2022

Presne kadernik a kozmetika 🙂 ❤️

7. mar 2022

Radosť mám keď mám čas sa dať ako tak dokopy a poriadna sprcha vie veľmi potešiť 😄 samozrejme aj sladké mi ku dobrej nálade pomôže 😅😁

7. mar 2022

Radosť mi robí keď idem bez deti a manžela do Dm a neminiem ani cent lebo platím bodmi 😁😁❤️

7. mar 2022

ja si robim radost tak ze idem do prirody sama na take 3 hodinove prechadzky 🙂 je to uzasna dusevna ocista a nacerpanie novych myslienok a energie…a potom samozrejme take tie babske veci ked si mozem nieco pekne kupit, pripadne zariadovanie a design domacnosti 🥰

7. mar 2022

Urobim si radosť chvilkou pre seba, aj keď teraz mám toho času pomenej pri malom bábätku....najviac času strávim so starostlivosťou o vlasy a čistenie pleti 🍀

7. mar 2022

Najcastejsie si urobim radost navstevou u kadernicky,kedze momentalne mam maleho synceka je to pre mna najvacsi relax,kedze moj volny cas venujem len detom a domacnosti.

7. mar 2022

Radost si robim skoro kazdy mesiac a to dobrou masazou kde relaxujem, oddychujem a uvolnim sa a potom vo virivke alebo v bazene a taktiez v saune na wellness pobyte, to je neskutocny oddych. Vyrobky Balea mam rada, kupujem ich casto takze by som tieto Vami ponukane aj rada vyskusala. 😊

7. mar 2022

Radosť si urobím keď si kúpim niečo sladké alebo keď si kúpim niečo pre moju maličkú ktorá sa má narodiť na konci mesiaca

7. mar 2022

Chvíľku pre seba mam vo vani...aj keď s vykrikujucimi detmi za dverami "mami, mami" ....a poobednym, aspon hodinovým spánkom, ked som sama doma....to ma nabije na dost dlhu dobu 😉🙏

7. mar 2022

Radosť si veľmi rada urobím horúcim kúpeľom, milujem vašu penu do kúpeľa 😀 je to pre mna super relax, dňa 14.3. Mame termín pre nášho prvorodeného takže na kaderníka nebude čas 😀 aj pre jeho sme nakúpili vaše produkty mame ich veľmi radi 🍀🙏🥰

7. mar 2022

😉 mám 4deti a to je pre mňa najväčšia radosť! Ale zbožňujem záhradu, kvety tak sem tam si zoženiem nejaký a z toho sa vytešujem.

7. mar 2022

Som veľmi šťastná, že po roku na.materskej som sa minulý týždeň dostala ku kadernícke, ktorá mi prefarbila vlasy a skrátila ich 🙏🙏🙏 mám rada horúci kúpeľ,. ktorý si pri deťoch doprajem naozaj výnimočne. No každý večer po sprche sa snažím rozmaznat svoju pokožku dobrým telovym mliekom alebo olejom a poriadne odlicit tvár 🙂🙂

7. mar 2022

Najväčšia radosť je pre mňa ísť na nákup bez detí , vtedy veľmi rada zavítam do DM (cca 2x do mesiaca ) a okrem toho si doprajem skoro každý deň horucu vaňu, to je môj najväčší relax 🙏

7. mar 2022

Najväčšiu radosť mi robia nákupy a zároveň je to najväčšia starosť môjho manžela 😆. Okrem nákupov mám rada aj plávanie a veľmi si užívam keď si uchmatnem chvíľu v týždni, ktorú využijem na tento šport. Po tejto, len mojej aktivite, mám pokožku suchú, pomôže mi niečo z tejto edície ? Rada otestujem a zhodnotím. 😊

7. mar 2022

Najvacsia radost je ist do DM a hlavne bez deti, ja sa citim ako znovuzrodena len tak sa prechadzat pomedzi regale.

7. mar 2022

Najväčšia radosť spokojnosť ostatných a rozžiarene očká môjho syna a keď si raz za čas kúpim nejaké oblečenie je to radosť veľká ❤️😁

7. mar 2022

Najväčšiu radosť mi momentálne robí starať sa o seba. Po dlhých 11 rokoch som sa opäť vrátila k starostlivosti o svoje telo, vlasy... ano, 11 rokov mi trvalo, kým som sa zmierila s nevyliečiteľnou diagnózou syna, konečne som znova aktívna športovkyňa, sledujem trendy, nanášam masky, som to opäť ja. Nakopla som svoj život po 40tke a cítim sa skvelo. Pravidelne nakupujem práve v DM, tam sa človek naozaj cíti výnimocne. Testovať tento balíček produktov doprajem naozaj každej mamičke, viem, že by potešil kazdu z nas.

7. mar 2022

Najvacsia radost?hm asi nejaky super nakup zvacsa kozmetiky🤭odkedy som vsak mamou su deti vzdy na prvom mieste, veľakrát kupim radsej im niečo a teším sa aj s nimi. Aj ked ma ist iba o cokoladku😊a ked uz vidim ze su vsetci spokojni, tak potom si doprajem aj ja,vacsinou nejaky kremik, pletovu masku atd atd🙂

7. mar 2022

Najväčšia radosť je pre mňa, keď môžem ísť do DM na nákup ale bez mojích, dvoch princezien 😂❤️ keď chodíme spolu, tak si väčšinou oni vyberú viac ako mamka a to majú 8 a 4 😃 milujem skúšať nové produkty z DM 🥰

7. mar 2022

Väčšinou si robím radosť tak ze idem na pedikúru, kozmetiku, kaderníkovi, do kina s kamoškami a na kávu po kecať. Vďaka Bohu za babky a ich stráženie deti... Nesmieme zabúdať na seba, deti vyrastú, dom sa zase zaspíni ale o seba a zdravie a telesnú schránku sa treba vždy starať lebo ako sa hovorí šťastná mama = šťastné deti.

7. mar 2022

Mojou radosťou sú deti priznávam že sama sebe radosť často nerobím , úplne mi stačí keď si večer dopijem rannú už ľadovú kávu 🥴 myslím že práve takýto balíček od DM mi chýba k tomu aby som si našla viac času na seba ❣️

7. mar 2022

Radosť mi spraví taký oddychový deň kedy sa dobre dlho vyspím, stihnem obehnúť pár obchodov, kde si kúpim niečo pre radosť, stačí drobnosť, samozrejme vrátane DM drogérie, kde si vyberiem niečo nové a doma vyskúšam ... Ideálne ak je čas napustim vanu so soľou do kúpeľa, na tvár hodím masku z DM, zapalim sviecku, pustím hudbu a nič nerobím len užívam 😁 ... A ešte mám radosť keď ľudia ktorých ľúbim majú radosť, takže často kupujem rodine darčeky, hlavne deťom 😍

7. mar 2022

Presne ako ste napísali v popise, niekedy až nemožné nájsť si čas pre seba 😪 cez deň sa nezastavim a večer padam do postele unavená. Preto aspoň cez víkend si nájdem chvilku času kedy si môžem dať aspoň masku na tvár a teply kúpeľ 😊

7. mar 2022

Ahojte, tak do tohto testovania by som sa veľmi rada zapojila 🤗 Zaujalo ma viac výrobkov, ktoré budú na testovanie, ale ten masážny kameň vyzerá super😉 No a najčastejšie, si zvyknem urobiť radosť nakupovaním. Je to pre mňa Neskutočný relax, či už nakupujem oblečenie alebo drogériu, milujem obchody. A rada si doprajem sama sebe darček. Ako napr tento diár, čo som si sama kupila na Vianoce 🙈

7. mar 2022

Pekný deň zelam, bola by som veľmi rada ak by som bola súčasťou testovania, ako matka na materskej si rada spravím radosť práve kozmetikou a starostlivosťou o seba keď dieťa spí 🥰 produkty sa mi páčia a rada by som ich otestovala, nakoľko som ešte mala tú česť ich vyskusat🙂

7. mar 2022

Milujem produkty od DM ,chodim tam pravidelne, a naj sama,lebo s detmi nemam cas si vychutnat kazdu ulicku a okukat co tam je noveho, naj sa rozmaznavam horucim kupelom a ked si urobim pocas volneho dna cas na beauty chvilku pre seba. Velmi rada chodim aj na masaz, kazda zena by si mala dopriat a nas chvilku pre seba 💯

7. mar 2022

Ako tak rozmýšľam, tak ja si už ani radosť nerobím veru 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mam. Doma malé Tamagoci 19 mesačne a skoro 13 ročnú s lecnu... K tomu si robím ďalšiu školu a na nič mi už čas nevyjde... Ale rada som si veru robila vonavucky kúpeľ... Kedy tedy som si kúpila, dačo na seba... A vidíte, dobre, že ste pripomenuli... Dávam si záväzok, že si každý mesiac dáku tu radosť aj pre seba spravím... Prvú by som si mohla vašim balickom 😁😁😁😘😘😘

7. mar 2022

Som mamička 3 drobcov. Najmenší má 2 roky. Celý deň na nohách, vkuse niektorí niečo chce ...upratovanie,varenie... každodenný rovnaký kolobeh...Ku kaderníčkr či na kozmetiku pri nich nie je také ľahké ísť. Preto pre mňa najväčší relax je horuca vaňa s voňavou relaxačnú penou.

7. mar 2022

Raz za mesiac si dám dorobiť mihalnice a ležať hodinku a pol pri príjemnej hudbe, oddychovat je pre mňa relax. Lebo pri 3 deťoch si cez deň nestihnem ani sadnúť a ak stihnem, tak sa najmladsia dcérka zobudí. Cez obedňajši spánok dcérky cvičím a ja sa pri tom vždy tak dobre odreagujem od všetkého zhonu.

7. mar 2022

Pekný večer prajem 🙂 Ja sa sama o seba starám,keď pôjdem do prírody sa zregenerovať alebo na nejaký welness,o chvíľku budem mat bábätko,tak bude chodiť so mnou kade tade, kocikovanie v prírode, zajtra som objednaná na nechty a do kozmeticky,rada sa o seba starám,keď pozerám pozitívne psych.videa,kedy má to naplni na duchu a potom aj fyzická krása vynikne, beriem vitamíny,ale nie z lekárne,ale mam svoje prírodné produkty, s ktorými sa dopujem aj keď som ešte tehotna nebola. 🙂

7. mar 2022

@sovia moje chodenie do prírody s týmto fesakom aj s priateľom 💗

7. mar 2022

Najväčší relax je večer v horúcej vani pri sviečkach... Chvíľka pre seba keď si môžem oddýchnuť dať si masku na tvár a relaxovať... 🙂

7. mar 2022

Radosť si najčastejšie robím v drogérii. Rada kupujem a skúšam nové produkty takže tento balíček je pre mňa ako stvorený 🤞🤞🤞

7. mar 2022

Asi by som mala pripojiť fotografiu výpisu z účtu a hneď by bolo jasné, čo robí radosť mne 😄
Samozrejme návšteva Dm drogérie . V každom meste hneď hľadám kde je Dm 😅 Dokonca aj mimo Slovenska . Muž mi vraví , že som závislá na Dmke 😇 Keď prídem domov , to je ešte len radosť 😁 všetko sa snažím hneď použiť a musí sa so mnou tešiť celá rodina 👨‍👩‍👧‍👦
Druhú radosť mi robia samozrejme moje deti , hlavne keď večer zaspia a ja si môžem v kľude dať masku z Dm 😴😀
Testovanie by ma veľmi potešilo , vzhľadom na to , že veľmi rada skúšam nové veci . Vždy referujem všetkým kamarátkam čo je nové v Dm a čo majú vyskúšať a koľko krát ani nechcú ale hneď majú plné košíky vďaka mne 😄
Snáď sa usmeje šťastie 🍀❤️
Takže mne najväčšiu radosť robí nákup v Dm . Či už kozmetika, potreby pre deti alebo aj super veci do domácnosti 👍🏼

7. mar 2022

Rada si robím radosť návštevou kaderníctva, alebo na gelových nechtoch🤩❤️Nechty musia byť upravené na žene🙏🏼Dm drogériu milujem, nakupujem tam často dokonca mi rodina kupuje poukážky k vianociam či narodeninám😊Snáď sa šťastie usmeje práve na mňa

7. mar 2022

Radosť si robím dlhým pobytom v horúcej vani, kaderníka zanedbávam ale vynahrádzam si to starostlivosťou o vlasy doma a prechádzka po Dm je pre mňa prechádzka ružovou záhradou. 🙂

7. mar 2022

Waw, balíček obsahuje samé skvelé veci, ktoré zaručene potešia každú ženu ☺️ ja milujem takéto beuty veci, a už trošku aj 5rocna dcérka obkukava, minule sme hand made cukrový scrub spravili nie len sebe, ale aj babike 😄❤️

7. mar 2022

Radosť aj urobím pravidelne masážou, dlhou sprchou kde nemôže chýbať maska na tvár či vlasy. Teraz, pri bábätku si tieto chvíle pre seba ešte viac užívam ako predtým 😊

8. mar 2022

Bože môj tak toto nutne potrebujem mať doma! Pred materskou som navštevovala pravidelne kaderníctvo,kozmetiku a inštitút estetickej medicíny. Starala som sa o seba denne,v dmke a čo fitku som trávila hodiny. Teraz som na materskej 1,5 roka a u kaderníčky som bola pred rokom. Drobec je na mne veľmi závislý a aj do dmky sa chystám už týždeň lebo mi dochádza krém na tvár,serum,sprchac a všetky tieto kozmetické veci a stále sa tam neviem dostať. Z balíka ma najviac zaujalo sérum,po ňom pokukujem už veľmi dlho ale vždy zabludim aj do detského oddelenia a odchádzame z dmky s mliekom a s kasami. A takisto masážny kameň. Ten je nutnosť. Čas na seba mám keď drobec zaspí,vtedy si dám horúci vaňu a vždy si chcem dať nejakú masku ale žiadnu už nemám 😅🙈balíček by som testovala s mojou maminou.

8. mar 2022

Horuca vana je pre mna luxus a teda ma vie asi najviac potesit. Masaz resp kadernik, uuuuhm, hned by som sla, len mam maleho synatora, ktory sa uz nejaky ten cas trapi so zubkami a ma vselijake obdobia od separacky cez bezne nespanie 🙄😆 Takze presne v tomto balicku su tie veci do kupela a co si mozem dovolit odskusat a rozmaznat sa i pri nom ♥️👶

8. mar 2022

Ahoj krasny den ti prajem Zlatko 🌸❤️
Krasna sutaz a rada sa zapojim 🌺
Welnes si uzijem najradsej vo vani alebo pri svojich ritualoch ci pilingom alebo maslom na pokozku
Alebo ked idem na masaz ❤️❤️❤️🧖‍♀️🧖‍♀️🧖‍♀️🧖‍♀️

8. mar 2022

Na prvom mieste je určite návšteva mojej kaderníčky, to je pre mňa top relax. Ku kozmetičke nechodím tak často, preto sa o pleť starám doma, hlavne s výrobkami Balea od DM, ktoré mi sadli perfektne ❤️

8. mar 2022

Ja si robim radost casto, nikdy to vsak nie su velke veci, kedze radsej doprajem svojim detom... vacsinou su to drobnosti - diar, tricko, riasenka, sprchovy gel a podobne. Naposledy som si vsak urobila obrovsku radost, ked som si zriadila svoj vlastny kutik v obyvacke, kedze uz som chcela aj ine svoje miesto ako v kuchyni 🤣🤣🤣

8. mar 2022

Ahojte, keďže som maminou dvoch malých detí a 80% som s nimi sama, tak voľné chvíľky venujem relaxu v podobe starostlivosti o svoj zovňajšok a zapájam aj staršiu dcéru 4r. Kým drobec spinká, tak mi nanáša pleťovu masku (aj ja jej detskú 🙂), lakujeme si nechty, češeme vlasy, masírujeme si chodidlá alebo mi ona krémuje chrbát, nohy atď. Balíček novej kozmetiky by sa nám teda veľmi hodil na vyskúšanie produktov😃👍 zaujali ma všetky produkty, hlavne masážny kameň.

8. mar 2022

Najväčší relax je teplý kúpeľ s kopou peny.
Momentálne si jo však nemôžem dovoliť kôli tehotenstvu. Ale už sa na to teším keď nechám naše tri ratolesti manželovi a ja si znova doprajem bublinkyyyyy 🤗🤗🤗

8. mar 2022

Ahojte. Keďže my všetky ženy sme jedinečné, zaslúžime si aj jedinečnú starostlivosť a rozmaznávanie - áno - aj každý deň. Dokážeme toho naozaj veľa a každodenných činností je viac ako dosť, preto si myslím, že je na mieste si večer vždy urobiť chvíľu len pre seba a dopriať si ten správny relax-tento balík je pre to ideálna voľba pre každú ženu, teda aj pre mňa. Ako žena, manželka, matka by som si veľmi rada dopriala tiež takúto starostlivosť a možnosť testovať ❤️❤️😍😍🍀🍀🍀😍🌼🎉🥳 veľmi rada otestujem tento úžasný balíček, veľmi by som pri ňom zrelaxovala 🥳🎉🎉🌼 masážny kameň, keďže ma zaujal najviac, určite ako prvý, keďže ako kozmetička si viem urobiť aj masáž tváre, s kameňom by to išlo lepšie 🌼🌼🎉🎉

8. mar 2022

Radosť a úsmev na tvári si viem urobiť kúpou nejakého krásneho kúska do môjho šatníka, či botníka, kytičkou tulipánov 🌷🌷🌷. Veľmi blahodárne na mňa pôsobí návšteva kozmetičky spojená s masažou a relaxačnou hudbou v pozadí 😍. A v neposlednom rade ma radosťou napĺňa moja rodina, s ktorými rada plánujem výlety a iné spoločné aktivity ❤ Je veľa vecí, ktoré dokážu ženu urobiť šťastnou, všetko je o vnútornom nastavení 😉 ... prajem všetkým ženám krásny deň plný lásky, radosti a spokojnosti 🌷😘

8. mar 2022

U mna je to teply kupel, kam si zoberiem aj nejaku dobru knizku a salku kavy alebo cajik.

8. mar 2022

Krásny dnik a všetko dobre k MDŽ milé žienky ❤️ Každá znas je tu niečím krásna a výnimočná a každá mame svoju beauty rutynu pri ktorej vieme kúsok zrelaxovať a prísť na iné myšlienky 🥰 ja napríklad troška sa dávam do formy pred letom Tak ranná kavička, zabehnem si pár kilometrov, sprcha, práca. Detičky nemám tak mám určite viac času na seba ako vela zvas tu milé zienky ktoré dokážete skĺbiť rodinku so starostlivosťou o seba 😉 Starostlivosť o vlasky ponechávam na kadernicku, nechtiky si robím sama, kozmetiku najradšej nakupujem v DM majú naozaj veľký vyber a úžasne ceny. Veľmi rada skúšam nové výrobky a viem že DM nikdy nesklame 🥰👍

8. mar 2022

Mne malo stačí ku šťastiu, napustiť si vaňu, dať nejakú z prísad, ktorých mam asi 10 a relaxovať aspoň 10 minút sama, bez slova Mami 🥰😂

8. mar 2022

Radosť mi robi veľa veci. Obyčajných. Napr.kniha so šálkou čaju, vypiť si kávu s manželom, prečítať deťom rozprávku, prechádzka, atď. Keby som to mala zobrať sebecky, tak aj návšteva DMky 🤭, kníhkupectvá a keď si kupim/dostanem kvet. Najlepšie črepnikovy. Moje posledné prírastky 🤫

8. mar 2022

Najväčšiu radost mi aj tak spraví keď si v DM poriadne nakúpim a pri pokladni to niesom ja kto platí 😂

8. mar 2022

Momentálne som už piaty týždeň v nemocnici kvôli rizikovému tehotenstvu a budem asi až do pôrodu ( co bude dúfam tak o mesiac -dva) . Kadernicka kozmetická či vana teda neprichádzajú do úvahy , tak si to tu snažím sprijemnovat v rámci možnosti aspoň voňavým kremikmi a inými kozmetickými drobnosťami , ktoré v tom nemocničnom prostrední človeka aspoň trosku “pozdvihnu “ 🙂

8. mar 2022

Pri dvoch malých deťoch sa mi momentálne podarí málokedy ukradnúť kúsok času len pre seba . Občas ma poteší keď si len niekde v kútiku zjem sama kúsok čokolády. Občas ,,ujdem,, z domu a odpočiniem na folklore ktorý mi počas materskej a covidu veľmi chýbal. Niekedy naozaj stačí aj horúca vaňa, oholiť si nohy a natrieť sa mliekom a človek sa cíti ako po welnese 😀

8. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť u mojej kozmeticky s ktorou si popri lepeniu mihalnic vieme veľmi dobre pokecať. Samozrejme ďalšia radosť je nakupovanie v Dm predajniach alebo na e-shope 🙂

8. mar 2022

Moja radost su moje deti, no aj od tych obcas treba relax a najlepsie mi je s knizkou v horucej vani ❤

8. mar 2022

Mam dve deti. A jedno casto chorlave takze je pre mna skoro nemozne si zajst ku kadernicke alebo na masaz. Ale mne to nevadi vsetko co potrebujem mam doma🥰pretoze moja rodina mi dodava energiu a silu ktoru potrebujem k zivotu. ❤ vacsinou si zvyknem spravit radost cerstvymi kvetmi. Milujem vonu cerstvych kvetov vo vaze a zakazdym ked na ne v kuchyni pozriem tak mi poskoci srdiecko. Je to moja mania. 😁 alebo si zvyknem kupit nove laky na nechty to je tiez taka uchylka 😁 ale milujem aj horocu vanu s kopou peny a hlavne ked deti spia 🤣 vyrobky by som velmi rada otestovala. V maji budem mat 30 tak uz by si moje telo a tvar zasluzi nejaky ten wellnes🥰 velmi rada by som testovala❤

8. mar 2022

Ja mam radosť každé ráno ,stačí, že sa prebudim a som šťastná, že môžem žiť a radovať sa zo všetkého čo deň prinesie..

8. mar 2022

Chvíľka pre mňa?... Zakaždým inak.. keď doma,tak voňavý kúpeľ, pohár vínka,či dobrá káva 💙 keď vonku? Tak milujem pocit slniečka na mojej tvári...a ak s ockom? Tak on je môj najlepší masér a chvíľka "len pre nás" je len naša ♥️z každého dňa si beriem aspoň 5 minút pre seba💐

8. mar 2022

DM vyrobky zboznujem a to neprehanam. Vzdy sa tesim ked si nieco nove kupim a idem to vyskusat. Zatial ma nic nesklamalo a nakupujem si to do zasob 🤭
Ste skveli. Len tak dalej 🤗

8. mar 2022

Ja si najväčšiu radosť robím keď si zacvičím a potom si dám dlhu horúcu sprchu 🙂 najlepší pocit na svete

8. mar 2022

Najcastejsie si robim radost kvalitnou kozmetikou

8. mar 2022

Najcastejsie si robim radost, ja to volam, ze "idem na tour"...nie je to casto, nerada nechavam nasho Palinka bezo mna o to viac si to uzivam. Moja tour pozostava z navstevy supermarketu, nemenovaneho obchodu ktory je viac menej pre mamicky a hneed vedla je moja milovana DM-ka, kde by som popravde aj spavala. Najradsej mam detske oddelenie, cize z tychto produktov vela nepoznam. O to viac by som sa rada zapojila.
Ps: frazu "idem na tour" uz pouzivaju aj kamosky tiez maminky..🤣

8. mar 2022

Najväčšiu radosť mi urobí návšteva kaderníctva, kozmetičky alebo keď si nakúpim dobré kozmetické produkty na pleť 😁😉

8. mar 2022

Rada sa starám o seba a rovnako mi robí radosť aj starostlivosť o blízku osobu. S mamkou si rady doprajeme domácu pleťovú masku, rôzne vlasové kúry, či telové krémy. Ja osobne milujem teplý kúpeľ ,prechádzku na čerstvom vzduchu a uvoľnenie mysle pri hudbe, keďže aj vnútorná starostlivosť je dôležitá. Najviac sa však venujem pleti, pravidelne odličujem a čistím no stále sa ešte učím ako ju dostatočne hydratovať. Človek sa celý život učí a mňa to veľmi baví, spoznávať svoje telo a jeho potreby. ☺️ Testovanie by bola zábava

8. mar 2022

Starostlivosť o moje telo a pokožku je momentálne u mna na prvom mieste , kedze som v očakávaní velmi dbam nato aby moja pokožka bola hydratovana a aby som jej dávala to co teraz naozaj velmi potrebuje. Produkty na vyskúšanie by ma velmi potešili ,pretoze by som mohla skúsiť nieco nove a kedze pre mna je najväčší relax momentálne oddych vo vani urcite by boli plne využite a otestované ❤

8. mar 2022

Milujem sa o seba starať, skúšať nové prípravky či už sú to rôzne krémy, sera, balzamiky alebo hoc aj krásny voňavý toaletný papier ktorý ma zaujme, skrátka dokážu ma fascinovať také maličkosti nad ktorými sa ostatní ľudia len zasmejú 😃 pre mňa je DM drogéria ako raj, vždy ked tam idem nikdy neodchadzam naprázdno. Krásne vône to je to pravé orechové a teprv teraz keď som tehotná tak chodím ešte radšej 🥰 samozrejme ako každá žena mám rada pocit krásnych voňavých vlasov keď idem od kaderníčky alebo zrelaxovana po dobrej masáži či wellness na krásnej dovolenke ☺️ mám rada výrobky Balea, doma som vlastnickou či už krémov, deodorantov, mydiel, šampónov... Produkty na testovanie by ma veľmi potešili, určite by som vyskúšala všetky do jedného a verím že by boli len pozitívne hodnotenia ❤️

8. mar 2022

Už roky som vernou zákazníčkou,kým boli deti maličké,zásobovala som sa viac detským tovarom,,,,teraz už zásobujem viac seba ;) najčastejšie sú to rôzne sprchové gély,kt.majú úžasné vône a dekoratívna kozmetika.Keďže mám veľmi citlivú pokožku,pri výbere dbám aj na zloženie
Potešila by som sa možnosti testovať ďalšie úžasné produkty z Vašej ponuky. Krásny deň želám.

8. mar 2022

Keď chcem potešiť len seba, doprajem si kaderníčku, kytičku, kabelku, parfém alebo zážitok (masáž, kino, wellnes, turistiku).

8. mar 2022

Najvacšia radosť je moj syn. A preto si doprajem aj s ním. Užívame si každý jeden den na plno a ci je to s vyloženými nohami a dobrou knihou a kávou u nás na terase alebo vo vani plnej peny. Rada si doprajem voňavú kozmetiku, ktorá ulahodí nielen mojmu telu ale aj mojim čuchovým zmyslom.

8. mar 2022

Pekný MDŽ prajem vsetkym zienkam🙂Ako si viem urobit radost ?Momentalne s dvojkami na materskej ,no ked sa da vzdy ma potesi ked ma navstivia moje kamaratky aj s detickami,my sa vykecame ,dame si kavu,ci vinko kto moze a takto sa odreagujem a som stastna.Na seba si velmi neviem najst cas no z casu na cas sa podari masaz al.kadernik ci uprava obocia nech nevyzeram ako z Marsu☺️Miska

8. mar 2022

Rada si doprajem relax v horúcej vani , kedysi plnej peny no po novom s deturencami skúšame aj sliz 😄 a radosť nám urobí vyletik s celou rodinou ☺️

8. mar 2022

Rada chodim do prirody dobijat sa energiou zo slniecka.

8. mar 2022

@lienka_9 prosim ta to je kemer?

8. mar 2022

@alantroj áno Göynük

8. mar 2022

U mňa takto nejako keď chcem resetnuť tak vaňa plná peny, pleťová maska, hudba, sviečky... Toto je skôr výnimočne o to viac si to užívam 😊

8. mar 2022

Som mamickou 17 mesacnej dcerky, ale nezabudam nato ze nie som len matkou ale aj zenou 🙂 takze sa rada rozmaznavam starostlivostou o seba. Aj ked toho casu nie je vela relax vo vani si rada doprajem 😌

8. mar 2022

Pre mna je veľkým relaxom a zároveň psychoterapeutom Fitko. A po fitku samozrejme osviežujúca sprcha, nemôže chýbať kvalitne telové mlieko. A tiež večerná starostlivosť o pokožku a tvar 😏

8. mar 2022

Radosť si jednoznačne viem urobiť horúcou vaňou s príjemnou hudbou a sviečkami , či mi teraz v tehotenstve najviac chýba.

8. mar 2022
Autor komentár zmazal

Áno, áno, áno… konečne testovacka skvelých výrobkov pre mna… aj ja chcem testovať balik produktov pre ženy od dm! A ako si robím radosť? Otázka na zamyslenie… u mna je to “vylet do mesta” a šálka horúcej čokolády so šľahačkou k tomu 😀neponáhľať sa, nič neriešiť, len tak si vychutnávať chvíľu a pozerať naokolo… no a keď nie je čokoláda doma ju nahradí relax vo vani plnej peny 😍

8. mar 2022

Dobrý deň. Všetkým žienkam prajem krásny medzinárodný deň žien🌷. Som úplne obyčajná žena, manželka, mama dvoch krásnych dcér dvojčiat. Pred rokom sme sa presťahovali na dedinu 200 km od pôvodného bydliska, do toho corona a teraz vojna na Ukrajine. Možností na relax u kaderníčky, kozmetičky...je tu menej ako bolo v meste. Ale neľutujem ani trošku túto zmenu. Mojím relaxom je krásna príroda Kremnických a Štiavnických hôr, ktoré obklopujú našu záhradu, naša záhradka, slnko, zvieratká (nielen domáce). Smiech našich dievčat, ktoré behajú po záhrade a lese ktorý máme hneď za záhradou. Slnko (ktorého je tu našťastie po celý rok dosť) mi dáva energiu a silu aj v týchto dňoch. Ale rada zrelaxujem pri dobrej knihe s kávičkou v ruke a zime neodolám horúcemu kúpeľu či infra saune. Jednoducho milujem teplo.

8. mar 2022

Vaňa, pleťová maska, príjemná hudba, voňavá pena do kúpeľa, ❤️ relax pre mňa ako stvorený

8. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť nákupom v dmke 🙂 keď mám zlu náladu idem a kúpim si čokoľvek, krém na ruky, balzam na pery, rúž, lesk,lak,sprchový gél 🙂 čokoľvek co vonia 🤣

8. mar 2022

Priznam sa, ze samu seba dost casto zanedbavam, odkedy mam deti, skoro stale kupujem vsetko len im a to mi robi radost, ale konecne som sa uz objednala ku kadernicke po dvoch rokoch, tak sa tesim trosku na zmenu. A viem, ze ked deti odrastu, tak snad pride zas to obdobie, kedy pojdem sama do obchodu a kupim si nieco len tak pre radost 😊🌹

8. mar 2022

Keď si nájdem čas na seba, Rada si sadnem do horúcej vane s penou, zhydratujem pokožku krémom, dám si na tvár masku, potom nejaké sérum 🙂 večer ukončujem hydratačnými "ponožkami a rukavicami", aby som zvláčnila aj tieto miesta na mojom tele ❤️

8. mar 2022

Čas pre mňa je keď si môžem ísť zašportovať, mám čas ráno večer na svoju skin care. Mám rada masky na tvár🙂

8. mar 2022

Kaderníčke už chodím iba na strihanie, žiaľ nie je kedy a sestra vie super farbiť. Aj tých chvíľok pre seba bolo doteraz menej ale deti sú už väčšie a ja si môžem nájsť čas na športovanie to je môj najväčší relax hlavne keď si dám potom kúpeľ. Testovanie by ma veľmi potešilo a niektoré výrobky ako balzam, sprchac a pena aj moje detičky čiže by sme testovali skoro všetci😊

8. mar 2022

Ja mám najradšej horúcu kúpeľ, s bombičkou do kúpeľa a tam najviac zrelaxujem 🤗 Vždy po kúpeli ma upokojí maska na tvar pri ktorej vždy zavriem aspoň na chvíľku oči 😄 A keďže mám malé dieťa, tak tieto momenty sú pre mňa ešte vzácnejšie keď si nájdem čas takto na seba 🥰

8. mar 2022

Za mňa je pohoda určite vo vani, ideálne s knihou 🙂

8. mar 2022

Prajem krásny deň a všetko najlepšie k dnešnému dňu MDŽ. Pre mňa je neskutočná radosť starostlivosť o seba. Je to pre mňa relax, zábava a radosť. Spôsobuje mi to radosť pretože vidím aj že mi to prospieva ako aj na výzore tak aj na duši. Bonus je že ma majú v okolí za dievča a môj vek je už celkom vyššie. 🤭😇😉❤

8. mar 2022

Keďže som na materskej “dovolenke” tak veľa času na seba mi nezostáva, radosť mi spravia maličkosti ako relax vo vani, úprava a nalakovanie nechtov či maska na tvár a tiež si občas spravím radosť tým že sa vyberiem do DM drogerie a kúpim si nejakú kozmetiku 😊 rada skúšam novinky a limitované edície.

8. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť nákupom v dmke pretože je tam najlepší výber dekoratívnej kozmetiky, raz za mesiac chodím na nechty a raz za 3mesiace ku kaderníčke a v dmke som raz za týždeň 🙂

8. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť keď si sama pekne zafarbim vlasy aj obočie, mám rada kvety, kozmetiku a parfémy, ráno začínam vždy balzamom na vlasy, rozčešem si vlasy a navoniam sa pekne, rada behám v prírode a večerná voňavá sprcha musí byť. DM drogériu mám rada lebo je tam veľmi dobrý výber kozmetiky. 🤗🌷

8. mar 2022

Som mamou 1,5 ročných dvojičiek ❤ a čas na starostlivosť o seba som výrazne okresala....rada by som vyskúšala tento balíček a našla si tak zámienku venovať trošku času aj starostlivosti o svoje telo 🙏

8. mar 2022

Najväčším relaxom pre mňa je napustená horúca vaňa s veeeľkou penou 🛁🥰 Aj keď som mamou dvoch detičiek stále si nájdem čas na seba. Každá žena by sa mala o seba starať a nájsť si na seba aspoň kúsok času. Rada by som vyskúšala tento balíček ktorý vyzerá už na pohľad veľmi lákavo 😍 Používam rôzdne masky,krémy a séra a s produktmi značky Balea mám len dobré skúsenosti. Testovanie by ma veľmi potešilo a bola by to zábava 😊

8. mar 2022

Ja si denno denne nájdem čas sama pre seba, keďže celý deň lietam popri troch deťoch od 7 do 1 roka, nestačí mi to, a denne cvičím a poriadne si tým dobíjam baterky 👏 milujem ten čas pre seba a po kvalitnom tréningu si doprajem poriadnu sprchu a samozrejme starostlivosťou o pleť a telo, a mam doma veľa produktov tejto značky, a rada ich doplním o ďalšie, ktoré som ešte neskúšala 😉

8. mar 2022

Tak toto je krásna testovačka, milujem skúšanie nových vecí v DMku, hlavne na rady skupinky tu na koníkovi. Vždy si prinesiem niečo nové, niečo voňavé na čo sa teším až to doma vyskúšam 🙂

8. mar 2022

Ja mám veľmi rada kvety, najradšej by som ich mala každý deň a všade 🙂 To sa žiaľ nedá, ale rada si kúpim nejakú kytičku pre krajší dník. Úplne top sú ruže, ale nebránim sa ani iným krásnym kvietkom a preto hovorím, že viac sa poteším kvetom, ako nejakému darčeku, alebo čokoláde 🙂 Pohľad na kvety mi robí deň krajším 🙂

8. mar 2022

Najväčší relax pre mňa je, keď si nájdem chvíľku času pre seba. Vtedy zoberiem knihu do ruky, uvarím si skvelú kávu a leňoším. Samozrejme relaxom je pre mňa aj napustená vaňa s voňavou penou, hudba, nejaká dobrá pleťová maska, pekne upravené nechty a vlasy. Ale najväčšiu radosť mi robia dni, ktoré môžem stráviť so svojou rodinkou, užívame si spoločné chvíle, výletujeme alebo hráme spoločenské hry a vždy sa veľa smejeme.

8. mar 2022

Ahojte. Mám šesť detí, vnucatka a kopec povinnosti. Radosť si robím nákupom kozmetiky on-line a teším sa na to skúšanie. Keď mám voľno, doprajem si kúpeľ, vlasy mám po pás, tak nejaký balzam sem-tam, starostlivosť o pleť, najradšej masky.

8. mar 2022

Radosť si robím návštevou kozmetiky, kaderníčky, dobrou kávou a knihou 😁

8. mar 2022

Ahojte.🙂 Každý deň sa snažím urobiť (nielen) pre seba zopár radostí. Či už teplou sprchou, pozretím môjho obľúbeného seriálu, modlitbou, prechádzkou, sladkosťou... Testovanie týchto produktov od dm drogerie markt by bolo pre mňa príjemným spestrením súčasných (náročnejších) dní...

8. mar 2022

Momentálne si najväčšiu radosť urobím najmä cvičením a potom odmenou s dobrým jedlom ale milujem aj kvalitnú kozmetiku líčenie a čančanie sa. Byť krásna je pre každú ženu čarovné a samozrejme aj mňa to vie veľmi potešiť ❤️❤️

8. mar 2022

ja som ešte nedorástla do beauty RELAXU🤔🤪 alebo mi ho narúša množstvo povinností? Odchlpiť, umyť, vyživiť, natrieť, zmyť, oškrabkať, zase natrieť, zase zmyť, … a na záver ešte aj upratať kúpeľňu do pôvodného stavu😂 Takže ak by som získala tento balíček, budem sa učiť beauty relaxovať🙂 niekoľkýkrát, kúpeľňa plná pomocníkov je stále. No keď si ich nekúpim sama, snáď budem mať väčšiu zodpovednosť😂

8. mar 2022

Milujem sa rozmaznávať 🙂 mám dve detičky takže ukradnúť si čas pre seba využívam naplno 🙂
Mám rada keď sa o mňa niekto postará ako kaderníčka alebo kozmetička no nie vždy sa podarí ísť . Takže si doma robím beauty day 🙂 horúci kúpeľ, sviečky 🙂 na tvár nacapkat každý krém čo doma mám 🙂 vlasy do zabalu . Mať kľud , kniha v ruke 🙂

8. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť novou kozmetikou 🙂 rada sa o seba starám. Taktiež nemôžem zabudnúť aj na návštevu kaderníctva, kozmetiky alebo manikúry. Keďže v tehotenstve som to trošku zanedbala verím že po pôrode sa začnem o seba starať častejšie a s láskou😊

8. mar 2022

Ja si davam rada horuci kupel a po nom dobry peeling na pokozku. Potom je uplne hebucka hladka ako prdelka novorodenca babatka. Rada si robimaj radost s kozmetikou urcenou na tvar. Nakolko vek uz sa ukazuje , tak ma potesi serum kremik maska na tvar. Zena by sa ved mala rozmaznavat a robit si radost. Je to uzasny pocit. Urcite ho pozna kazda zienka🙋🏽‍♀️

8. mar 2022

Najväčšiu radosť mi robí horúci kúpeľ , hlavne po náročnom dni, je to príjemný relax, s týmto balíčkom by som si to mohla ešte viac spríjemniť, tak by som bola rada,ak by som mala tú možnosť testovať a skúšať nové produkty 😊

8. mar 2022
Autor komentár zmazal

Ahojte , dôvod prečo by som chcela testovať túto kozmetiku nebude inak odlišný od iných žien , ktoré sa radi o seba starajú a samozrejme popri dieťaťu a povinnosťiach nezabúdajú na seba . Kozmetiku Balea mám veľmi rada , vzhľadom nato že je najmä cenovo dostupná , obzvlášť keď rodinný rozpočet kedy je žena na rodičovskej dovolenke je menší ale zároveň si môže dopriať relax a a rozmaznávanie pokožky v podobe vašich produktov z pohodlia domova ❤ Samozrejme si raz za čas doprajem aj kaderníčku, pedikérku či manikérku a tento čas pre seba je na nezaplatenie .

8. mar 2022

#test_dm36 - Dobry den 🙂, pozdravujem Vas vsetkych. Najvacsiu radost mne osobne v živote robí moja malá dcérka. A ak sa chcem potešiť, zväčša poteším ju. Ale, čo sa kozmetiky týka, mňa osobne poteší teplá kúpeľ, ale aj kvalitny krém na tvár. Inak ma teší dobrý čaj, alebo káva a samozrejme, dobrá kniha, či prechádzka v prírode. Taktiež - hudba. Teší ma aj chvíľka ticha a teší ma aj pocit z dobre vykonanej práce. Teším ma vôňa čerstvo vypratej bielizne a teší ma aj čerstvý vánok vzduchu.... Teší ma viera ľudí v dobro. Alebo vlastne, dobro v ľuďoch samotných - to nás asi všetkých robí najviac krásnych, čistých a voňavých.... 🙂... M. ❤🌹

8. mar 2022

Som vo veku 40 keď mi zablikala kontrolka starostlivosť o seba vaňa píling maska na vlasy tvár nohy patrí medzi moje Topky min. 2× do týždňa. Pocit ľahkosti sviežosti je na nezaplatenie 👍

8. mar 2022

Rada si doprajem starostlivosť o pleť a telo. Vždy, keď ma niečo zaujme, rada skúšam aj nové produkty. Každý deň mám zaužívanú dennú, rannú a večernú rutinu v starostlivosti o pleť. Raz-2 krát do týždňa si doprajem aj hĺbkovú starostlivosť o pleť, čo zahŕňa aj pleťový peeling na tvár poprípade aj telo a masku na tvar. O to viac teraz keď som tehu, nakoľko sa mi zhoršila pleť. Taktiež si raz do týždňa doprajem relaxačný kúpeľ vo vani ktorý je pre mňa najlepšia forma relaxácie. A čo sa týka kozmetických produktov, tie najradšej kupujem práve v DM drogérii. Moja polička obsahuje okrem iných aj produkty práve od značky Balea ktoré sa mi osvedčili aj na moju citlivú pleť. S produktami som spokojná a preto veľmi rada vyskúšam nové produkty.

8. mar 2022

...keďže posledný rok bol pre mňa fakt ťažký, keďže som sa odhodlala so syncekom navstivit lekarov, lebo zdal sa byt iny a naozaj dali nam diagnozu autizmus, tak cely minuly rok bol pre mna ako nejaky balvan ktory ma tahal vkuse niekam dole...zaciatkom tohto roka po sviatkoxh kedy sme si rodinka uzili cas spolu, zacal sa zdat sver omnoho krajsí aj pre mna a naskocila som zatial.len zlahka ale na vlnu ktora ma viezla predtym vsetkym, a ako kazda zena asi zacala som prave v DMke s nakupom "noviniek" kedze vzdy som rada skusala a skusam kadejake krasnotky prave z drogerie...tak asi toto ma vie vzdy najviac potesit 😊

8. mar 2022

Keďže som doma pri deťoch, tak nejaké dlhé návštevy neprichádzajú do úvahy nakoľko muž je skoro cely deň v praci, takze pre mna je ,,domáci welness “ vo vani s maskou na tvári, poriadnom vynatierani sa skvelým a kvalitným krémom a potom sa zababusit s knihou v ruke 🤩🤩🤩

8. mar 2022

Najradšej si robím radosť návštevou drogérie, kde si kúpim okrem potrebných výrobkov aj veci pre radosť🙂
Tak isto mi spraví radosť aj šálka dobrej kávy☺️☕

8. mar 2022

Pre mna je najväčšia radosť spojená s návštevou obchodov a dmka tam som schopná stráviť dve hodiny 😁😁😁😁

8. mar 2022

pre mňa je veľká radosť a oddych dopriať si horúci kúpeľ a aspoň na chvíľku vypnúť

8. mar 2022

Moja radosť lenže som na MD je už len ísť sama do obchodu🙂 a radosť si vždy spravím nejakou malickostou aj kvietkom do vazy

8. mar 2022

Robím si radosť kúpou drogérie, kozmetiky, prípadne kvietkov 😍 zbožňujem všetko voňavé, jemné 🥰 rada si robím wellness deň/večer keď si spravím píling a nanesiem si nejakú super balea masku na tvár a len tak relaxujem 😍

8. mar 2022
8. mar 2022

Pri toľkých povinnostiach čo mi ženy a matky máme je pre mňa radosťou aj obyčajná horúca vaňa s krásne voňavou penou večer keď už moje dve lásky spinkajú. 🙂 ale samozrejme mi veľkú radosť spraví aj malá kytička ktorá vnesie do domu troška jary.

8. mar 2022

Ja si robím radosť každý deň a to tým, že si nájdem čas polhodinu na cvičenie. Keďže som cely deň sama s deťmi, toto je pre mňa top chvíľka, ktorú si užívam sama pre seba a ešte ma to zbaví stresu a nakopne na zvyšok večera.

8. mar 2022

Ja si urobím radosť, keď už večer unavená sa dokopem si urobiť skín care a ráno vidím peknu oddýchnutý šťavnatú pleť že som to nezanedbala

8. mar 2022

Mne stačí k šťastiu málo, trebars aj vyhrať balíček od DM na testovanie... 🙂
No krajší deň mi urobí aj úsmev blízkych, alebo cudzích ľudí... slnečný deň, káva s dobrou kámoškou, čas s rodinou, chutné jedlo, pekné oblečenie, kabelka, topánky, kozmetika...
... no a určite najviac zdravie a život v mieri 🕊️🥰❤️

8. mar 2022

Najčastejšie si urobím radosť, keď sa môžem sama osprchovať,umyť si vlasy a oholiť nohy 🙈 keď si následne môžem dať masku na tvar a nejakú masáž valčekom tak je to úplný wellness 🥰

8. mar 2022

Mám pracovne dosť náročný život.Zriedka však trošku tempo spomalým.Snažím sa venovať niečomu,čo ma pozitívne naladí.Káva s rodinou,príjemné prechádzky v prírode pod krásnym slnečným nebom.Proste vychutnať si všetko nezaplatitelné spolu.

8. mar 2022

prechadzkami s dcerkou, wellnessom a vlasovymi zabalmi, nechtovou manikurou

8. mar 2022

Pri ZTP synovi a malej čertici mi veľa času na relax nezostáva, ale prena je najväčší oddych keď si nájdem čas na horúcu vaňu a dobrú knihu ❤️

8. mar 2022

Milujem dlhé prechádzky sama v prírode je to balzám na dušu. Nepohrdne ani kúpeľom s množstvom peny a sviečky s pohárom vínka k tomu je u mňa momentálne "Topka".

8. mar 2022

Myslím si že každej žene urobí radosť keď má chvíĺku len pre seba a môže sa rozmaznať. Masáž tváre a pleťová maska u kozmetičky je naozaj kuxusný relax😊 ale to nejde každý deň a veĺmi dobre padne po dlhom dni napríklad aj vaňa (bez detí😅) s maskou na tvári😊

8. mar 2022

Ako náročná žena ktorá si potrpí na kvalite a množstve kozmetiky, skúšam vždy všetko nové, minimalizmus je pre mna neznámy výrok 😂 napĺňa ma si zlepšovať deň, alebo aj liečiť zle situácie vypnutím myšlienok prave pri nákupe kozmetiky. Pozeram, skúšam, vyhľadávam, porovnávam... všetko inovatívne, každá nová zložka v kozmetike musí byt otestovana na mne. 😂 Taktiež celu rodinu zasobujem kozmetikou iba ja, lebo viem čo je najlepšie a čim ich poteším. 🌸💗🛍

8. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť horúcou vaňou v ktorej je zahrst soli . Mám taký malý rituál nezaspím bez nakremovania rúk a nôh.Velmi by som sa testovaniu potešila..

8. mar 2022

Najčastejšie si urobím radosť kvalitnou čokoládou od slovenských lokálnych značiek. 😊 A častokrát ma poteší keď kúpim mojej dcérke niečo pekné na oblečenie alebo kreatívnu hračku. Potom spolu niečo tvoríme a ja so záujmom sledujem ako objavuje svet. A keď ju manžel na chvíľku postrazi aby som si mohla chvíľku niečo prečítať alebo mala len tak chvíľku pre seba na gauči, to je najväčší relax. A teplá sprcha nesmie chýbať tiež.

8. mar 2022

Ako si robim radost? Nemusi to byt nic materialne. Moja radost je moj milý💞 ked sa zobudim je vedla mna v posteli. A hladka mi brusko a prihovara sa nasej malinkej ,ktora sa coskoro ma narodit. Potom bude moja radost ona❤️❤️ tak neskutocne sa nanu tesim ze momentalne mi nechyba ziadna masaz,kadernicka, wellnes. Len ten pohlad na to male stvorenie , uz sa neviem dockat. Ale predtym sme si s priatelom robili radost wellnesom zimnym aj letnym ❤️

8. mar 2022

Kedze pri 2 detoch velmi cas nezostava jediny moj relax je naozaj horuci kupel. Balicek by ma velmi potesil. Konecne by som urobila nieco pre seba❤

8. mar 2022

Mne stacia k radosti aj malickosti,ktore potesia. Milujem kvety,tak kazdy tyzden si kupujem nejaku kyticku do vazy,momentalne su to tulipany,tie su moje najoblubenejsie. Tiez mam rada horuci kupel s kopou peny a s dobrou romantickou knihou 🙂

8. mar 2022

Kúpou knihy, chvíľkou čítania, maska na tvár a k tomu čaj 🤍

8. mar 2022

Rada chodím.do sauny, a plávať to je môj najväčší relax. Do prírody chodíme relaxovať celá rodina ak so psíkom.

8. mar 2022

Mimo domu kozmetička alebo masáž, doma self care hodinka s kúpeľom, maskou, knihou 😊

8. mar 2022

Ahojte🙂veľmi rada by som sa zapojila do testovania o skvelé DM produkty😊.Mne radosť robí aj to keď vidím že moje 2 dcérky sú šťastné a zdravé, pre mamu asi je to najhlavnejšie 😊🥰Ale samozrejme, keď mám myslieť kus aj na seba 😁tak radosť mi robí napr hudba ktorú mám rada ..najlepšie je keď pustím, keď dačo vypekám pre rodinku😁 a ešte taký relax je premna keď si večer dám večernú jogu a čajík 🤗

8. mar 2022

Keďže je to s 2 detičkami naozaj náročné snažím sa aspoň raz do týždňa vecer keď zaspia venovať sebe aby som bola krajšia 🌸teply kúpeľ, maska na tvár, peeling, nalakujem si nechty, a dám potrebnú starostlivosť aj svojim dlhým vlasom na ktorých si zakladám, farbim sa síce doma z časových dôvodov ale o to viac dbam na starostlivosť o ne.

8. mar 2022

prečo by sme na toto testovanie mali vybrať práve vás? Pretoze lepsiu odo mna nenajdete! 👍

8. mar 2022

Vzdy ma potesila na dusi navsteva kadernicky ci kozmeticky, do dnes ma tesiii, ale uz nie tak casto 😀🙈 tiez nakup kozmetiky v DMke ma vzdy extremne tesi 👌🙏🏽 ale posledne 2 roky, co byvame vo vlastnom domceku, tak mi robi radost, ked si kupim nejaky kvet ci dekoraciu 🪴🌿

8. mar 2022

Najradšej sa nechám rozmaznávať dobrou masážou. Tu si doprajem pravidelne. A ďalším rozmaznavacom môjho tela je kvalitná kozmetika. Zaujali ma niektoré produkty z testovacieho balíčka, ktoré by som rada vyskusala, napr. masazny kameň, balzam na nohy či tuhá pena na holenie.

8. mar 2022

Možno to znie čudne, ale mne urobí najväčšiu radosť keď si kúpim nejakú pomôcku k pečeniu - novú formu, farby, čokolády, štetce, stroje … 🥰 a za tým sa môžem ponoriť do pečenia a experimentovania 🥰

8. mar 2022

Najväčšiu radosť mám, keď vonku svieti slnko som vtedy plná energie.
Rada sa rozmaznavám len tým že si kúpim kvety, mám čas pre seba idem von do prírody. Upravím si vlasy dám masku na tvár a hneď sa lepšie cítim.

8. mar 2022

Radosť? Wau...tak to je silné slovo. Radosť mám z toho keď sa tešia deti a muž, keď im niečo dobré napečiem alebo uvarím, keď ideme na výlet spolu ako rodina. Keďže manžel pracuje v zahraničí nebýva to tak často. Ale podarí sa nám niekedy ísť na výlet. To mne robí radosť. Sama sebe si myslím, že si idem robiť radosť, keď si kúpim spodné prádlo, ale potom mám výčitky či mi ho ozaj treba či niektore z detí alebo manžel nebudu niečo potrebovať. Už si nepamätám kedy som kúpila niečo sama sebe. Väčšinou sa rozmaznávam silami do kúpeľa od Balea. A to je taká moja mala radosť.. ❤️

8. mar 2022

Napečieme si lahodný koláč 🙂 a samozrejme nákupy

8. mar 2022

Kedže som 50+ mne už stačí málo, aby mi to urobilo radosť. Napríklad napustiť si vaňu, do nej penu do kúpeľa , najradšej Balea Melon a byť v tichosti, kým nevychladne voda. Potom sa ponatierať Balea telovým mliekom a nechám sa ovoňať manželovi 😀

8. mar 2022

Radosť mi robia moje deti ja sa viem potešiť aj a maličkosti mne stačí ku šťastiu malo 😉

8. mar 2022

Keďže máme doma novorodenca tak radosť íst do sprchy a keďže celá rodina používame vasu kozmetiku tak radosť mi robí aj nákup vo vašej predajni.

8. mar 2022

Rada chodím ku kadernícke, ale najväčšiu radosť mi urobí horúca vaňa, ktorá nemôže chýbať 😍😍😍 kúpeľ si dávam každý deň, na zrelaxovanie po ťažkom dni 🔥

8. mar 2022

Neviem ako..., ale asi to ide rokmi.... Keď bol človek mladší, tak si viac "ulietal" na módnych trendoch oblečenia, kabeliek a "handier"...--nie žeby to nebolo aj teraz pre mňa dôležit', ale vekom a časom pochopí, že je to veľmi dočasné riešenie, no taká investícia do samej seba je trvácnejšie a rozumnejšie riešenie.
Tak si veru aj ja robím z času na čas "menšie, ale aj väčšie" radosti v podobe návštevy u kozmetičky, pedikérky a kaderníčky - je to príjemné, keď sa o Vás niekto stará a chvíľku Vás "híčka" No takáto návšteva mi nezaručí celomesačný pokoj a "údržbu", preto som fanúšičkou dm-predajní, kde vždy nájdem niečo pre seba zaujímavé a aj nové, vďaka čomu si sama sebe urobím radosť a dopomáham si dm produktami k mojej priordzenej kráse 💃.... Rada relaxujem v kúpeli pri voňavých sviečkach, milujem hydratované pery, pekne upravené ruky, ale aj nohy (päty, chodidlá....) Vizáž každej ženy jemne napovedá aj o jej vnútri - aká skutočne môže asi byť a to sa opačnému pohlaviu na nás určite páči😘

8. mar 2022

Radosť sebe samej? To je vtedy, ak môžem byť sama so sebou, keď mám pre seba aspoň pol dňa. Pri voňavej kávičke a tabuľke čokolády nechám svoje myšlienky voľne plynúť , keď mám zmysly takto lahodne opojené, začítam sa do obľúbenej knihy alebo si pozriem film. Iný typ radosti si spravím tým, že si kúpim niečo len pre "mňa" (knihu, jedlo...). A inokedy mi k radosti stačí, keď sa dlho a dobre vyspím 🙂

8. mar 2022

Radost si robim kazdy den: uvedomujem si, ze zijem, ze si zijem dobre, dam si dobru kavu, aj malovanie sa mi robi radost, poto vzdy, ked sa zacitam do dobrej knihy a tiez, ked mam krasne upravene nechty. Zabudnem na svet aj ked pracujem na nejakej rucnej praci alebo sa tulim k svojej civave!

8. mar 2022

Najväčšiu radosť mi robí môj priateľ :D ale keď nie sme spolu a chcem si urobiť deň pre seba, zrelaxovať, urobiť si radosť, určite padne vhod jednak dobrá kúpeľ so všetkým, čo k tomu patrí, teda soľ do kúpeľa, či šumivé bomby. Ale po kúpeli nasleduje aj starostlivosť o telo a pleť a hlavne masky na pleť. Veľmi rada používam a skúšam aj masky od Balea, lebo veľa z nich stojí za to, hlavne očné masky. A samozrejme, o by to bol za relax bez dobrého vína! :D

8. mar 2022

Relaxujem pri kadernícke aspoň raz do mesiaca, u kozmetičky ale najčastejšie v drogérii 🙈😀 to je moje hobby ❤️

8. mar 2022

Ja si rada doprajem horúci kúpeľ s morskou soľou, to je pre mňa relax. Potom si ľahnem do postieľky a milujem keď ma muž hladká a ja len zavreté oči a užívam si 😍 ešte som nič netestovala ale rada bi som vyskúšala 😊

8. mar 2022

Ja rada si doprajem horúci kúpeľ ale zo sviečkami a s úžasnou penou 😍 je to taká romantika a ešte keď hra hudba, človek si oddýchne ❤ tiež veľmi rada sa starám o pleť ❤ keď môžem sonickou kefkou masírovať si pleť to je úžasné ❤ ja si to môžem dopriať raz do mesiaca a robievam to aj mužovi a povedal koľko krát že vážne si oddýchne a zrelaxuje ❤

8. mar 2022

Večer, keď sa už každý uložil, prišla moja chvíľka.
Horúca vaňa s bohatou penou a pár kvapiek oleja, to je môj večerný relax, môj rituál, ktorý si užívam čo najčastejšie.
Potom samozrejme príde rad aj na pleťové kozmetiky a cítím sa ako znovuzrodená.
Tieto chvíľe mám najradšej, sú len moje😀.

8. mar 2022

Zdravím 👋 ja si momentálne na materskej neskutočne vychutnávam chvíle u kaderníka. Každý večer sa tiež snažím ukoristiť si momenty v kúpelni starostlivosťou o svoje telo a produkty DM sú mi verní spoločníci. To ticho, krásna vôňa, jemná textúra gélov, krémov a olejov.... Do toho tichučká hudba.... dobrá kniha.... Práve preto ma toto testovanie zaujalo a viem, že by padlo na úrodnú pôdu 😉🌷

8. mar 2022

Pri dvoch detičkách 4r a 3m toho času pre seba veľa nemám, no vždy keď sa taká chvíľa naskytne, náležite ju aj využijem. Našťastie mám úžasného partnera, vďaka ktorému sa po ťažkom dni môžem pohodlne usadiť do teplej vane plnej peny aj s obľúbeným čajom, pričom o toto všetko sa postará on a potom stráži deti 🙂. Relaxujem aj pri knihe, pri sledovaní filmu večer, alebo pri našich úžasných rodinných výletoch . Veľmi rada by som skúsila tieto produkty a budem rada, ak sa mi naskytne taká príležitosť

8. mar 2022

Zvyknem si robit radost kazdy den malickostami. Rano salkou kavy, vecer teplou sprchou. A pravidelne cokoladou 🙂

8. mar 2022

Ja som zaťažená na kozmetiku a vône, tak si robím radosť tak 😘 a potom som jak skrecek a s radosťou rozdávam ďalej 💗 sestre kamaratkam

8. mar 2022

Pri deťoch a v dnesnej uponáhľanej dobe je toho času malo 🥺
Ale keď sa podarí, urobím si radosť s domácim welnesom horúca vaňa s veľa penou, hudba a len tak na chvíľku si ľahnúť a vypnúť, manikúra a pedikúra, maska na tvár...
Ale aj tak mam najväčšiu radosť keď vidím ako sa deti s manželom úprimne smejú, to je moja najväčšia radosť a nepotrebujem už nič viac.

8. mar 2022

je čoraz ťažšie si nájsť pre seba nejaký ten voľný priestor.Rada si napustím vaňu a pridám soľ so kúpeľa a relaxujem.

8. mar 2022

Mám malého synčeka takže keď mám chvíľu pre seba je pre mňa veľký relax teplá sprcha alebo keď sa môžeš nalíčiť vyskúšať nové produkty, čitanie knihy 🙂 Ale mojoubsrdcovou záležitosťou je keď sa hrám s mojím synčekom a priateľom keď vidím ako sa smejú 😇♥️

8. mar 2022

Veľa toho času na seba nemám, nakoľko mám 7 mesačnú dcérku. Ale snažím sa ukradnúť si pre seba aspoň zopár hodín do týždňa, keď sa babky starajú o vnučku. Keď nemám v čase "voľna" naplánovanú kaderníčku, kozmetičku, pripadne nič iné, tak mi stačí aj len také nič nerobenie v štýle dať si masku na tvár, popritom si v kľude vypiť kávu, prečítať zopár strán dobrej, práve rozčítanej knihy.
A potom hurá späť realita, variť, upratovať, prať, žehliť, variť, upratovať, prať, žehliť 🤣.
A samozrejme musím podotknúť, že radšej venujem čas dcérke ako čomukoľvek inému.

8. mar 2022

Ja cvičím od januára s mužom a práve sa chystám objednať sa u kaderníčky nech sa odmením za dva mesiace.urcite by ma potešila aj táto kozmetická odmena za dalsie mesiace v ktorich budeme pokracovat 🙏🍀🍀

8. mar 2022

Tak ja si najčastejšie urobím radosť tým, že idem s mojou malou parádnicou do DM a tam už si každá vyberie to svoje😁Väčšinou pre mňa sú to laky na nechty .... a to samozrejme už aj moja mini slečna si pýta nalakovat 💅 a pre ňu samozrejme nemôže chýbať šampón na vlasy a telové mlieko to zbožňuje úplne. Ale každopádne to vždy dopadne tak, že ona zoberie ten mini vozík a lieta hore dole a hádže do vozíka a bohužiaľ ja už v tom strese ani nekúpim čo som chcela😉🤣A tak aspoň doma si to vynahradím teplou vaňou a potom nejakou maskrtkou 🍫

8. mar 2022

Keď už sa občas podarí najradšej si spravím radosť v domácom wellness. Dám si hydratacnu masku na tvár a ruky. Spravím si manikúru a nalakujem nechty pri sviečkach a peknom filme alebo dobrej knihe.

8. mar 2022

Moj najvacsi relax je vana, ticho a k tomu sviecka 🥰 najčastejšie pouzivam oleje do kupela, sol, sumive bomby a obcas aj penu. Nic ma nepotesi viac ako produkty na relax vo vani 😁

8. mar 2022

Pre mna najvacsi relax je, ked pridem z prace a zalejem si kavu. A podari sa mi ju v klude bez odbiehania aj vypit.😁😁
Testujem v praci..ale je to uplne ine testovanie. Dm-kove testovanie by som si bez vycitiek v pokoji uzila.
Pre mna je relax aj pobyt v prirode, alebo postaci aj prechadzka..

8. mar 2022

Radosť si urobím návštevou kozmetičky ale aj kaderníčky. Pri dvoch drobcov som rada keď si napustím vaňu aspoň raz za čas 😀 a keď sa niekam vyberieme tak sa rada aj nalíčim 😊

8. mar 2022

Kedze mam 13 mesacneho syna najradsej som ked vecer ide apat na starosti hi ma tatko a ja aj 2 hodiny lezim vo vani

8. mar 2022

Možno ti bude znieť divne, no ja si najväčšiu radosť viem urobiť, keď niečo parádne upečiem pre moju rodinu. Proste celý ten postup kysnutia, miešania, rezania a následne výsledok, ktorý nám chutí ❤️ balíček na testovanie by ma však veeeeeelmi potešil aby som mohla produkty využiť po tom, ako svoju rodinu nakŕmim dobrým koláčikom a uložím do postieľky 😂❤️

8. mar 2022

Tiež mám 2 malé deti.. A môj relax? Všetko robím s nimi, asistuju mi aj v sprche takze moc dlho sa tam nedržím, ale keď sa mi ich podarí na obed uspať naraz vtedy je môj čas - čas pre seba ❤️

8. mar 2022

Pre mňa je najväčší relax kúpeľ, maska na vlasy na tavr. Proste mat svoj čas pre seba.

8. mar 2022

Najradšej si robím radosť "odovzdanim" ratolesti aspoň na chvíľku babke 😂 samozrejme si stále poviem, ze spravím si za ten čas nechty, oddýchnem si, budem citat knihu,
napustim si vanu a pod. Reálne ale vesiam prádlo, upratujem kuchyňu/kúpeľňu, vysávam a robím podobne oddychové prace 🤦‍♀️ Inak radosť ktorú si zvládam robit aj pri deťoch, je online nakupovanie - oblecenie a drogéria. 👍

8. mar 2022

Momentálne sa veľmi teším na kaderníčku, pretože mám strašné vlasy a s novým účesom si aspoň chvíľu pripadám "nová" a je to úžasný pocit, na nezaplatenie...inak sprcha, oholiť nohy a všetko zo seba zmyť, vyčistiť póry..neznášam, keď nič z toho nestíham a nemôžem si "dať pauzu", vychutnať si to a relaxovať, ale všetko len v rýchlosti...a poteší ma aj návšteva mojich chlpatých miláčikov, ktorým chýbam keď odídem do kúpeľne😀😉

8. mar 2022

Rozmaznávam sa horúcou vaňou s dobrou knihou v ruke a dobrou kozmetikou 😉

8. mar 2022
Autor komentár zmazal

Som aktívna športovkyňa a nie je lepší pocit,keď si po tréningu doprajem starostlivosť a zo spotenej bojovníčky vykúzlim opäť ženu 😁niekedy to veru dá aj zabrať.

8. mar 2022

Ja milujem keď mám čas pre seba, keď si v klude môžem zacvičiť, ísť si zabehať a potom si dať horúcu vaňu s nejakou maskou na tvar, na vlasy.

8. mar 2022

kedže robim na nohach 10 hodin, a potrpia moje nohy a ruky , tak vsetky vyrobky by padli vhod. Pre seba cas sa stale najde, aj ku kadernicke chodim, aj na nechty... ale s pletou mam stale problem, na krku 35+ 😀

8. mar 2022

Každá žena miluje keď ma chvíľku len pre seba. Oddych a relax v dnešnom uponáhľanom svete, pri deťoch je priam balzamom. Pre mňa je to každá chvíľka ktorú venujem sebe, či už je to nový účes,masáž alebo len doma horúci,voňavý kúpeľ.

8. mar 2022

Dokonalý relax je pre mňa jednoznačne kúpeľ. Vždy si so sebou zoberiem časopis, urobím prvú polovicu skincare, dám si na tvár masku a poriadne si oddýchnem. Po kúpeli nasleduje druhá polovica skincare rutiny, starostlivost o pokožku, ústna hygiena a kvalitný spánok. Suché pery sú môj večný a neutíchajúci boj, najmä v zime, takže balzam na pery je neoddeliteľnou súčasťou dennej beauty care.

8. mar 2022

Rada sa zapojím milujem výrobky tejto značky tá jemnosť vôňa juuuuj pre mna relax vo vani 🙂

A kedy si doprajem to svoje "pre mňa" alebo ako to nazvať 🙂 No pri dvoch deťoch 2r a 5r sa toho moc nedá od rána do večera cez noc v pohotovosti veď som mama,lekárka, kuchárka... atď. Čiže toho času je veľmi málo ale keď ai doprajem chvíľku pre seba tak je to urcite kaderníčka a masáž no keď to stihnem dva krat za rok som rada takže raz ročne určite...Ale relax pre mňa znamená keď manžel príde z práce a ja môžem ísť sa prejsť medzi ľudí pomedzi regále v obchode a prípadne si kúpiť nejaké pekné tričko a najväčsia radosť je tá keď si doprajem nejakú rastlinku do záhradky alebo kvetinu do izby ;)

A ako vždy kľud pohoda a relax vo vani plnej peny 🙂

8. mar 2022

Ja si robím radosť viacerými spôsobmi. Niekedy si kúpim niečo pekné na oblečenie, niekedy knihu, občas si doprajem horúcu vaňu. V pláne mám cestovať a roboť si radosť aj spoznávaním sveta. Ale najviac radosti mi robia každodenné drobnosti: moji synovia, ak svieti slnko, spievajú vtáčiky, niekto sa na mňa usmeje, ...

8. mar 2022

Mojou najvačšiou radosťou je tá, keď si môžem dopriať sama nákupy hlavne v DM drogérii (pred priateľom bločky vyhadzujem) 😃 Dopriať si kvalitnú kozmetiku a vyskúšať nové veci pretože milujem skúšat nové veci a hovoriť kamoškám áno toto si kúp toto určite stojí zato a Balea ma teda naozaj nikdy nesklamala!! Veľkú radosť mám aj keď si môžem sama v pokoji napustiť vaňu, pridať soľ alebo penu do kúpeľa a užíať si pokoj a ticho s pohárikom Prosecca v ruke ❤🤌 Po kúpeli sa netrieť voňavým hydratačným mliečkom a užívať si to uvoľnenie a krásnu vôňu.Testovanie by ma veľmi potešilo a určite by som vykričala do celého sveta môj názor o nových skúsenostiach s Balea produktami 🤗❤

8. mar 2022

Pre mna momentálne najväčšia radosť je gauč a leňošenie a k tomu mi robí často radosť tento maličký kamoš Mimii… na koľko mám par dni pred pôrodom len odychujem a stále mi spi tento krpec na brušku , Čo poviete neni to zlate ? Neviem sa natom vynadivat ako keby niečo cítil ? 🤷🏼‍♀️🤰🏼❤️

8. mar 2022

Ja si robím radosť po večeroch keď mi chalani spia. Napustím si vaňu a nikdy sa neviem rozhodnúť čo si do nej hodím, akým sprcháčom sa umyjem a akú masku si dám na tvár a vlasy. Veľmi rada skúšam rôzne veci a dávam vždy príležitosť aj novinkám predviesť svoje schopnosti a vône 🥰

8. mar 2022

Ja si robím radosť návštevou u mojej kaderníčky a kozmetičky, vtedy chcem, aby ma urobila krásnou, lebo tak sa cítim aj v mojich 70 rokov. Nechám si urobiť všetko, čo treba a odchádzam odtiaľ...ako sa vraví...úplne iná žena. Krásna, sebavedomá. Rada sa hýčkam dobrou kozmetikou a objavujem novinky na trhu.

8. mar 2022
Autor komentár zmazal

Dobrý večer začnem asi skôr tým, že som úplne obyčajná žena, a tak ako každá žena sa aj ja rada starám o svoje telo. Milujem čas sama so sebou kedy si môžem dopriať dobrú kávu a masku na tvár, kedy si môžem vypočuť dobrú hudbu a popri nej si aj zatancovať (aj sama) , milujem sa fintiť ako každá z nás, pretože vtedy sa cítim sama sebou a myslím si, že to je dôležité BYŤ SAMA SEBOU.
Rada relaxujem v horúcej vani a tak isto mojím záľubom je chodiť do prírody a tak isto milujem keď je už večer a môžem sa o svoju pleť postarát tak ako viem a neskôr aj s maskou na tvári len oddychovať a pozerať sa na nočnú oblohu plnú hviezd.
Obľúbila som si čas sama so sebou a myslím si, že každá z nás by si mala nájsť počas dňa aspoň chvíľu čas pre seba. Je to to najlepšie čo pre seba môžete urobiť, tráviť čas so sebou a hlavne milovať samu seba.
Značku Balea veľmi milujem je moja obľúbená, všetky produkty, ktoré som zatiaľ vyskúšala ma nesklamali, práveže ma milo prekvapili za čo som veľmi rada.
Ste aj vy milovníčky masiek? U mňa by ste našli celú radu balea masiek, pretože sú úžasné (vrelo odporúčam) ako aj všetky ich produkty.

A keďže je dnes deň MDŽ rada by som, každej žienke poslala veľa lásky, ktorú si MY ženy zaslúžime.
Ste úžasná každá z vás,ste silná každá z vás, Milujte samých seba to je len malá maličkosť, ktorú pre seba môžete urobiť.

8. mar 2022

Mám mentálne mám 6m dcérku, tak radosť si urobím, keď sa stihnem osprchovať, nakremovat a umyť vlasy. Vrchol luxusu je vt sú, keď si urobím Manikúru a pedikúru.

9. mar 2022

Väčšinou doma spravím beauty day. 😊🤗

9. mar 2022

Raz do mesiaca absolvujem kozmetiku. Pri detoch je to pre mna ako celodenne spa ked odidem aspon na hodinu 😀

9. mar 2022

Moja radosť je, keď si pravidelne každú nedeľu spravím súkromný wellness vo vlastnej kúpeľni. Zapalim sviečky, napustim vaňu s penou a užívam si chvíľu ticha sama so sebou.

9. mar 2022

Horúcou vaňou 🙂

9. mar 2022

Ahojte tím MKčiek...
Ja si urobím najväčšiu radosť keď si mozem kúpiť nejaké oblečenie, topanky, kozmetiku.. A potom to skusam a vytesujem sa s toho ako mala princezná. Veľmi rada skúšam, testujem, píšem recenzie a hodnotím... Pozitívne aj negatívne, ak je potrebné. Okrem toho mam najväčšiu radosť aj vtedy, ak kusky satnika aj kozmetiky mozem posunúť ďalej, len tak nezistne mamkam a detickam, ktoré si to nemôžu dovoliť a ktorým vyčarim úsmev na tvári. To je na nezaplatenie....

9. mar 2022

Najradsej si spravim radost len tak doma😊 kozmetika, make up, to je pre mna oddych, rada skusam nove veci, taky pohodovy dnik kedy priatel vezme von maleho a mam den len pre seba😅

9. mar 2022
Autor komentár zmazal

Momentálne mám radosť z obyčajnej sprchy, tých pár minút pod vodou bez dieťaťa je na nezaplatenie. Úplný luxus mám keď manžel zoberie dieťa na ihrisko a ja si môžem v kľude napustiť vaňu, zapáliť sviečky, vonnú lampu s éterickým olejom. Dám si masku na tvár, pustím si hudbu, zatvorím oči a užívam si chvíľu len pre seba.

9. mar 2022

Veď je nám to všetkým jasné, to že sme matky neznamená, že nemôžeme zostať krásne.
Trošku make-upu, špirály a pery natrieť rúžom,
nech páčime sa hlavne samé sebe, ale aj našim mužom. Dobrá vaňa, čas pre seba a relax pri líčení stačí,
aby sa človek cítil dobre, možno o pár rokov mladší.
Na všetky ženy sa to občas z každej strany valí,
postará sa, uprace, pohrá aj navarí.
Niekedy je ťažké nájsť si čas pre seba,
ale dámy snažme sa, je nám to veľmi treba.
Oddýchnuť si a načerpať silu,
nech majú doma žienku nielen peknú, ale aj milú.
Áno, materská občas pripomína všetko, len nie dovolenku,
občas vrchol socializácie zažívame, keď navštívime DM-ku.
Preto odmeňujme sa a rozmaznávajme seba samé,
hovorme si, že sme krasne a podporné sa, my sme ženy a spolu všetko dáme ❤️

9. mar 2022

Relax pre mňa bola aspoň hodina cvičenia vo fitku. Momentálne si však tento relax dopriať nemôžem, nakoľko nemôžem z domu odísť bez mojich drobcov. A preto si robím fitko doma. Každodenné prechádzky a hranie s mojimi deťmi je adekvátnou náhradou a najväčším relaxom.

9. mar 2022

Mám rada, keď ostanem doma sama, uvarim si kávu, urobím si peeling, dám si masku na tvar 🌸 ale rovnako aj večery, keď si voňavá nakremovana po sprche ľahnem pod deku s knihou 🙃

9. mar 2022

🌈🌈Ako si najčastejšie zvyknem urobiť radosť?🌸
Mám síce len jedného syna Mišulka 4,5 roka, ale je na autistickom spektre a už od bábätka to bolo všelijaké až do 3 rokov kým nám dg. potvrdili, a konečne všetko to správanie a amoky…všetko zapadlo a museli sme sa nastaviť na modrú vlnu💙💙💙🧩s mojou 30kou prišlo riadne psychické zrútenie 🙃, ale všetko sa deje pre niečo a bolo si treba spravit nadhľad a upratať priority a k tomu aj uvedomenie si, že aj mama musí mať čas na psychohygienu❤️ takže som začala s jogou 2x do týždňa aj kvôli operácii chrbtice ❤️ a veľmi má to dokáže nakopnúť, zregenerovať a idem odtiaľ oddýchnutá, najviac sa teším vždy na záverečnú shavasanu🥰. A samozrejme z maličkosti poteší aj vôňa konečne umytých a vyfenovanych vlasov😁 a peeling tela/masky na tvar😊zapnutie relaxačne hudby a čítanie knih s auti-tematikou.

9. mar 2022

V momentálnej situácii mi urobí radosť aj obyčajný výjazd do DMka, kde viem byť aj 2 hodiny 🙈 (je to premna fakt relax, milujem nakupovať kozmetiku). Ale najväčší relax a pohodu čerpám určite z prírody 🙂

9. mar 2022

Mne staci ked mi malinka zaspi a si viem sadnut do svojho kresla a citat si. A ked malu zoberie babka, tak do vane s knizkou 🙂 ale take zahradkarcenie tiez pomoze mojej dusicke

9. mar 2022

Milujem, ked sa o mna staraju profesionali, ale - povedzme si pravdu - bezna mamicka na pravidelne a kvalitne sluzby najde peniazky malokedy. Preto sa snazim dopriat si domacu starostlivost naozaj pravidelne a salony brat ako vynimocne potesenie k sviatku. Zatial sa mi to dari aj vdaka dm drogerii, kde si mozem dovolit cenovo dostupne rozmaznavanie sa. Vdaka dm kampaniam mam prehlad o bioprodukcii, ekologickejsom zivotnom style a aj minimalistickemu pristupu k zivotu a krase. Po dlhych rokoch problematickej pleti zrazu ziarim, bez vacsich problemov, ktore by mi hryzli sebavedomie. K tomu mi pomohla pravidelna starostlivost, kvalitne cenovo dostupne produkty, obcasna salonna vypomoc a moja tajna zbran - strava a sauna. Uz len cakam, kedy aj tu poslednu budete mat v ponuke. :D
Budem sa tesit na spestrenie mojho ritualu krasy.

9. mar 2022

Pri synovi mi veľa času na seba neostáva mám doma autistu tak všetok voľní čas trávime spolu muž má 12 hodinové smeny ale keď sa podarí vždy je to horúci kúpeľ alebo nahlas pustena hudba a upratujem celý byt 😀

9. mar 2022

Milujem si zacvičiť jogu, zostať chvíľu sama so sebou, ísť do sprchy, kremikovať si pokožku...inokedy zbehnúť do prírody a načerpať energiu. Pri dieťati to už nie je možné v takom rozsahu ako predtým ale prinieslo so sebou mojkanie s ním a masírovanie toho malinkeho telíčka 😊

9. mar 2022

Niet lepsieho pocitu, ako sa rozmaznat laznami. Cely zivot som zboznovala horuci kupel, az taky ze z kupelky je taka saunicka 🙂 teraz ked som na materskej je to jeden z mala relaxov co si viem doprijat, kym manzel postrazi malu. Vzdy som rada v tej vani skusala rozne peny/sol do kupela,masky na tvar ci vlasy, rozne peelingy, kremy.. Rozne vecicky, co som objavila len tak pri brazdeni regalov v drogerke a ma oslovili a dopriajala som si tak akusi ocistnu vyzivnu kuru celeho tela a vysla z kupelne s pocitom ako znovuzrodena bohyna :D No ako vravim na materskej je malo casu a na taketo nakupy a objavovania v obchode roznych novych veci niet casu, preto by ma potesilo zucastnit sa testovania a vyst z kupelky opat ako bohyna z lazni 🙂

9. mar 2022

Milujem svoju rodinu, prácu ale tiež milujem byt sama so sebou a svojimi myšlienkami v mojom súkromnom welnes/kúpeľňa 😊 kde sa nachádza veľa výrobkov zn DM. Rastie mi konkurencia v mojej dcére ktorá milujem kremiky balzamy a voňavé veci. Si ju viem predstaviť keby prišiel balíček skákala by aj 2 metre😁

9. mar 2022

Ja sa riadim tym co povedala Samanta vo filme Sex v meste: ,,Milujem ta, ale seba milujem viac" pretoze seba laska je velmi dolezita na to aby sme dokazali milovat ostatnych a ostatní milovali nas 🙂 Ja osobne na produkty Balea nedam dopustit, a pravidelne si robime s mojou dcerkou aj maskove kury takze testovat aj tieto produkty by bola pre mna len pocta. Taktiez kazdy druhy tyzden si doprajem po tazkych treningov v posilovni aj relax vo wellnesse s partnerom. Pravidelna navsteva kadernicky je samozrejmost. 🙂 Ved to ze sme matky nezanmena, ze musime prestat zit 🙂

9. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť v horúcom kúpeli z penou..keďže mám 2 malé deti je to pre mňa relax a chvíľka pre seba kedy si viem oddýchnuť

9. mar 2022

radost mi vie urobit ked vidim ze priatel je spokojny s tym co uvarim a tak sa snazim vzdy nieco nove vymysliet cim by som prekvapila a chutilo by mu a povedal by ze hmm toto som este nejedol a je to mnam 🙂 aj ked samozrejme nie vzdy je to mnam 😅 a este velku radost mi vedia urobit moje micky 🐱 ked im vymyslim/kupim novu hracku a tesia sa z toho alebo sa pridu maznat vecer na gauc ked relaxujem a pozeram film to zboznujem 😍

9. mar 2022

Najradšej mám horúcu vaňu, z ktorej časti musím vyjsť skôr jak by som chcela....🤱

9. mar 2022

Najčastejšie si robim radosť večer ked deti zaspia naplnim vanu s maskou na tvari a vlasoch urobim piling celeho tela a relaxujem po celom dni taka voňava nakremovama lahnem a spim pokial sa nezobudi hladoš na papanie 😍🥰. Som na materskej s skoro ročným synčekom a niekedy som rada ked si kavu vypijem teplu ☕ a ešte je pre mňa relax - oddych - vychutnávam si prechádzky dennodenné a dlhé to je pre mňa relax tiež

9. mar 2022

Keďže nemám toľko času na pravidelnú návštevu kozmetičky, je pre mňa relax, keď si napustim vaňu, dám ja tvár masku, spravím si pedikúru a nafarbim obočie. Vtedy som ako znovuzrodena. Najlepšie, keď nikto nie je doma, lebo syn sa ma s maskou na tvári boji 😄

9. mar 2022

Radosť mi robí to, keď si po náročnom dni nájdem večer čas na seba- dám si horúci kúpeľ, bahennú masku na tvár a pustím si do pozadia upokojujúcu hudbu alebo zaujímavý podcast. Pri myšlienke na tento moment sa viem cez deň povzniesť aj cez tie najťažšie výzvy.

9. mar 2022

Radosť si robím horúcim kúpeľom do ktorého si pridám šumivú bombu.. taktiež mám rada peelingy na telo a balzamy na pery.. o pleť sa starám sama keďže som kozmetička

9. mar 2022

Každá žena by si mala aspoň raz do mesiaca doprial niečo extra pre seba ...ísť na kozmetiku, masáž....pri každodennej rutine je to ťažké ,ale ten pocit a zdravé sebavedomie stojí za to ❤️ ja si robím Karpát každý deň nejakou pleťovou maskou,ale sprchou osamote - bez detí 😅 treba sa o svoje telo starať aby sme ostali ženami ❤️

9. mar 2022

Veľmi rada si urobím radosť kúpou nejakej dobrej kozmetiky ktorú využívam a rada skúšam aj nové produkty. Veľmi rada by som testovala aj túto kozmetiku keďže každá žena si zaslúži aby si rozmaznávala či už pokožku alebo vlasy. Bola by som veľmi rada keby ste ma vybrali a mala by som možnosť vyskúšať tieto produkty. Ďakujem

9. mar 2022

Ja si urobím radosť tým keď si kúpim kvalitnú kozmetiku 😉

9. mar 2022

Najväčší relax, ktorý momentálne stíham popri 6 mesačnej dcérke je čerstvo pomletá strojová kávička s vyloženými nohami kým malinká spinká 😅 Veľmi rada by som zašla kozmetičke alebo kaderníčke. Na taký luxus mi ale nevystačia peniažky, tak si robím skrášľovacie procedúry doma po večeroch 🤦 Testovacia sada by ma veľmi potešila. Každý, kto ma pozná vie, že milujem vzorky a testovať nové produkty. Na návšteve u sestry vždy vyskúšam všetko nové, čo v jej kúpeľni nájdem 😁

9. mar 2022

Minule ma velmi potesil nakup kozmetiky z DM, ked som si objednala pletovu masku a penu do kupela. Hned som ich aj vyskusala 🙂 samozrejme ze som kupila aj kozmetiku pre deti... 🙂 Tato sada by ma potesila, lebo su tam produkty, ktore by som tiez velmi rada vyskusala.

9. mar 2022

Úplne najväčší relax je pre mňa večerný horúci kúpeľ kedy mám chvíľočku čas len sama pre seba a mnoho produktov z testovacieho balíčka by som práve využila počas svojej voľnej chvíľky 🧖‍♀️🛀a ešte posedenie na kávičke s mojou najlepšou kamarátkou s ktorou zdieľame všetky svoje radosti aj problémy🍀☕

9. mar 2022

Každodenná moja radosť je Káva 😊 už večer sa teším na ráno, kedy si opäť vychutnám svoj rituál 😊 Vzhľadom k tomu, že mám kontaktnú alergiu, návšteva kozmetičky je len obmedzená, lebo takmer každá návšteva skončila alergiou, liekmi na potlačenie alergie a o červenej tvary s krupicovou pokožkou radšej ani nehovorím... Takže používam iba vyskúšané výrobky a našťastie aj Balea patrí medzi značky, ktoré moja pleť toleruje ♥️
Keď mám priestor a čas rada si vychutnám návštevu pedikerky, neviem ako to tie ženy robia, ale po opustení salóna mám pocit akoby som mala o 20kil menej a chodila v papučiach 😊
Pri deťoch aj 10minut osamote počas depilovania nôh je zázračnou chvíľou 😊 ale samozrejme svoje deti milujem nadovšetko ♥️
V balíčku je množstvo produktov, ktoré by som rada vyskúšať a možno ich tak pridám na zoznam výrobkov s ktorými sa moja pleť kamaráti 😊
Krásny deň. Zuzana

9. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť tým, že si dám po každom nádhernom dni s naším synčekom horúcu vaňu😇prípadne ideme na výlet za naším koníkom

9. mar 2022

Som mamička na materskej dovolenke, mám 7 mesačného synčeka, ktorý mi dáva fakt že zabrať, keďže ani chvíľku nemôže byt sám, kavu pijem studenú, obed jedávam neskoro, kadernícku a kozmetičku vôbec nestíham, keďže chcem aby môj syn mal dostatok venovania sa jemu, jediný môj relax a radosť je , keď si večer napustím vaňu.. produkty z dmky kupujem a používam dosť často, a asi sa nenašiel produkt na ktorý by som “nadávala” alebo nebola s ním spokojná. Preto by som bola veľmi rada a veľmi by som sa potešila keby som aspoň raz v živote niečo vyhrala a viem, že to využijem 🙂

9. mar 2022

Tak najčastejšie si robím radosť určite keď idem ku kaderníkovi (práve dnes som bola)🥰a stým spoločne už spájam aj kozmeticku 🙂zaslúžime si sa tiež trošku rozmaznávať popri všetkých či pracovných alebo materských povinnostiach 🙂 samozrejeme si takisto veľmi rada kúpim niečo pekné na seba a v neposlednom rade si doprajem ,nakupujem a rada skúšam kozmetiku či už pleťovú alebo telovu zbožňujem to 🥰a včera na MDŽ ma takto "rozmaznal" a prekvapil môj nádhernou kyticou ruží ❤️

9. mar 2022

Radosť si najčastejšie robím v drogérii. Rada kupujem a skúšam nové produkty takže tento balíček by bol pre mňa ako stvorený 😍😍

9. mar 2022

Radosť a luxus je mňa pleťová maska, tepla sprcha a návšteva kaderníčky... Osamote 😀 nakoľko syn mal doteraz výraznú separacnu úzkosť a rok som nemohla bez neho ani nohu vystrcit z domu 🤦‍♀️v balíčku vidím produkty, ktoré by sa pre moju povadnutu pokožku veeeeelmi hodili 🍀🙏💗

9. mar 2022

Najčastejšie si robim radost prave v DMku 😄🙏🏻 Nikdy tam nejdem s ucelom kupit si chýbajúcu drogeriu, vzdy idem len tak naslepo. Prejdem si kremiky, geliky, sprejiky, samponiky, najzaujímavejšie skusam 🙂 po mojej poslednej objednávke z DM eshopu si moje experimentovanie odskákal aj moj muz - na kruhy pod ocami som mu capla gelove vankusiky od Disney Princess Yasmine 😄 druhe miesto po nakupe drogerie patri manikure a pedikúre 🤭 to je moja najvacsia droga

9. mar 2022

Keďže mám maleho syna a spoločnosť mi robí aj pri sprche 😍, raz za čas si doprajem horúci kúpeľ vo vani(samozrejme sa každý deň sprchujem 😄)po ňom použijem telovy krém na telo balea. Bez novej vône sprchoveho gélu balea z dm-ky nikdy neodídem.kedze mám strašné suché ruky používam aj kremik na ruky balea.milujen rodinné balenie šampónu na vlasy balea.moj syn tiež používa výrobky balea od narodenia a sme s nimi veľmi spokojní, vzhľadom aj na cenu a kvalitu.kedze som ešte nikdy nič nevyhrala, tak by ma tento balíček veľmi potešil.🍀

9. mar 2022

Radosť si treba robiť stále, ja si robím radosť hocikedy stačí kúpou čokolády, najnovšie si robíme radosť kúpou hračiek keďže máme malé dievčatko, ale rada si doprajem aj kaderníčku to je chvíľka kedy človek vypne, milujem keď idem do DM akože fakt radi tam chodíme všetci hlavne na bio výrobky keďže máme dcéru alergicku takže určite tam bez radosti neodídeme 😄😄 niekedy mám pocit že tam miniem pol výplaty ,to už taká radosť zase nie je ale milujeme DM VÝROBKY ešte že ten obchod existuje

9. mar 2022

Radosť si robím novou kozmetikou, horúcou vaňou. Prečo si vybrať mňa?
Pretože tieto produkty plnohodnotne využijem a tým pádom vám dám aktuálne a pravdivé recenzie

9. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť nákupom cez DM eshop 😁 síce kozmetické vychytávky predbehli plienky a doplnky pre bábätko a mama si dopraje menej, vždy nejakú maličkosť hodím do košíka aj sebe. A ešte samozrejme horúca vaňa a relax

9. mar 2022

Juuuj testovanie kozmetiky by ma veľmi potešilo. 😍❤ Najčastejšie si robím radosť horúcou vaňou,kúpou kozmetiky. 😍🤗 Teraz si robím radosť nakupovaním pre nášho drobca ktorý sa nám má narodiť. 🤗☺ Testovanie by ma veľmi potešilo a dopriala by som relax ako predtým než som bola tehu. 🤗☺ Viac menej teraz myslím na drobca a dopriať si sebe niečo už neviem ani ako vyzerá 🙈

9. mar 2022

Zbožňujem kozmetiku/drogeriu, Dočítala som sa presne o mne.
Maximálny relax rada doprajem aj telu - plna vana horúcej vody, samozrejme pena do kúpeľa nesmie chybat.
Pleť - rituál ráno a vecer, ja a moja kozmetika😍 vek nepusti 🙈
Telo - sucha pokožka si zaslúži pozornosť.

9. mar 2022

Keď sa mi podarí si nájsť čas, tak si spravím príjemný horúci kúpeľ s množstvom peny, spravím si zábal na vlasy, dám si čiernu masku, a keď je čas, dám si aj masku na nohy a chvíľku si odpočinok, kým sa znova vrhnem na materské povinnosti

9. mar 2022

Ked mam cas som rada ked si spravim teply kupel a hlavne vonavy- penovy. Lahnem do vane a relaxujem s maskou na tvari a maska na vlasoch tiez nesmie chybat. Mam velmi rada DM vyroobky ako sampony, sprchovace gely, telovy krem, krem na ruky deodoranty a tak dalej a tak dalej do nekonecna 🤣 potom aj pre dieta tak aj manzel si vzdy nieco u Vas vasej znacky najde. Bolo by mi radostou A s potesenim by som tento balicek testovala a recenzovala 😁💓

9. mar 2022

Najčastejšie si doprajem kúpeľ so soľou alebo mätovou penou do kúpeľa .A mám malý rituál pred spaním si kremujem ruky a nohy

9. mar 2022

Pri mojich 8 mesačných dvojičkách a prváčikovi mám minimum času pre seba, no snažím sa ukrojiť si aspoň kúsok času pre seba, ktorý využívam pri dobrom kúpele, či rozmaznávaní tela. 😍🍀

9. mar 2022

radosť si robím tým, keď sa mi podarí dostať k zubárovi. Je to pre mňa relax. Cas, ked si tam sadnem do kresla a nemusím behať a obskakovať okolo detí, a ešte sa mi pri tom aj niekto postará o zuby. Ale okrem toho si samozrejme robím radosť aj rôznymi už spometutými spôsobmi. Taký lahodný zákusok s kávou mi dokáže urobiť tiež veľku radosť.

9. mar 2022

Keďže sa môj vek nezadržateľne blíži k číslu 40,tak aj moja starostlivosť o seba je dar.Vychutnávam si vaňu,občas s penou,ktorá má príjemnú nevtieravú vôňu,vezmem si knihu a ponorím sa do príbehu.Telo si pýta hydratačný,no nie mastný krém,tak si doprajem a rozmaznám sa až po päty.Ruky a pery trpia najmä v zime,takže tie musia dostať starostlivosť navyše 🙂 Na päty si zvyknem dávať hydratačný krém aby neboli suché a milujem nalakovane nechty práve na nohách.Minulý piatok som si dopriala relax v kresle kaderníčky,ktorej šikovné ruky opäť vykúzlili krásne vlasy,príjemnú masáž hlavy a keďže sa poznáme vyše 20-rokov,tak aj oddychový pokec najmä o deťoch 😁 Mám osem aj pol ročnú dcérku a raz za čas máme babským večer,kedy sme spolu vo vani,dáme si na tvár masku a kecáme 😉 Milujem život každý deň a v každom ročnom období ale sú veci,ktoré ma doslova nabijú energiou navyše.Testovaniu by som sa potešila a verím,že by som si ho užila 🙂

9. mar 2022
9. mar 2022

Najlepší oddych je ked si napustím vaňu dám dobré vínko a prečítam nejakú dobrú knihu ❤️ pracujem manuálne a dosť často chodím domov zbitá ako pes, čistenie pleti mám na každodennom poriadku keďže ten hliníkový prach sa dostane všade 😔 trpia aj moje ruky ktoré nemajú radi zimu tak spotreba krémov je dosť vysoká 😔 určite by som sa potešila testovaciemu balíčku ❤️

9. mar 2022

Momentálne si najväčšiu radosť doprajem tým, že si zacvičim aspoň na 30 minút a dám si poriadnu horúcu sprchu. Keby som mohla tak si dám aj horúcu vaňu, len momentálne sa nedá. Cvičenie je môj relax, nakopnutie a potrebujem dať dole ešte veľa kíl. Samozrejme by som si už dala aj nejaký ten wellness kde je bazén, vyhrivka a sauna 😍.. Ale keď nemôžem teraz ísť na nejaký wellness pobyt tak by som si určite mohla spraviť nejaký doma s týmito super produktami. Popis znie naozaj lákavo to vyskúšať, budem veľmi rada ak by ste vybrali mňa. Veľa šťastia každému 😊

9. mar 2022

By som bola vel'mi vd'acná. Ja s dcerou máme radi DM produktov. Ak by som vyhrala sútaz, a vyskusala tych produktov,tak urcite by som kúpila este viac z toho,ak by tieto produkty ma bavili. Kazdy den po kúpaní robíme pletové masky a dáme aj názor o tom. Dakujem ze som mala sancu sa zúcastnit. Vela stastia a pekny den kazdemu!🌸💓💞

9. mar 2022

Ja milujem plnú vaňu s horúcou vodou a veľa, veľa peny. Pritom sviečka a príjemná hudba. Takéto chvíle len pre seba milujem a užívam si ich plnými dúškami. A potom za odmenu je pre mňa aj spoločný výlet s mojou rodinkou. Milujem, keď sme všetci spolu a užívame si čas, ktorý spolu trávime.

9. mar 2022

Ako každá žienka, aj ja patrím k tým, ktoré majú radi statostlivosť o svoje telo i dušu. Popri dvoch malých detičkách je mojim relaxom napr. sprcha, keď si doprajem príjemný relax s pleťovou maskou, raz za čas idem na masáž, no taktiež si rada doprajem v podobe obľúbenej kávičky, bylinkového čaju, príjemnej vône, obľúbeným jedlom 🍤🍱😊 Veľkú radosť mi robia kvietky, rada ich pestujem a pozorujem ich kvitnutia. Najväčšiu radosť mám z detičiek, ktoré nám rastú pred očami, tak si uvedomujem ako rýchlo ten čas beží. Každý deň som vďačná za svoje detičky, za svoju rodinu, robia mi veľkú radosť.
Testovanie daných produktov určených pre ženy by ma veľmi potešilo. My žienky taktiež potrebujeme svoj čas pre seba, svoju chvíľku relaxu v podobe kvalitnej kozmetickej starostlivosti či už o vlasy, skincare alebo iné produkty. Často je väčšina chodu domácnosti a starostlivosť o deti a celkovo o rodinu práve na pleciach nás, žien. O to viac si myslím, že je potrebné a dôležité nezabúdať na seba, treba byť aspoň na chvíľku aj sebec, treba si vedieť dopriať a urobiť radosť. Sme silné, starostlivé, no častokrát sa venujeme rodine a odovzdávame sa na úkor svojho pohodlia a času. Práve preto si zaslúžime extra starostlivosť aj my. Mám za sebou náročné obdobia - tehotenstvá a aj zdravotné ťažkosti boli, o to viac si uvedomujem, aké dôležité je dopriať si relax pre seba, mať sa rada a pravidelne sa o seba starať. Testovanie by bola pre mňa veľká motivácia, odmena za všetko, čo som do teraz zvládla ako žena, manželka, matka. Zároveň by to bola aj veľká výzva a radosť otestovať produkty dm ❤️😊🧡 Veľmi rada sa podelím o svoje názory, skúsenosti a postrehy s druhými mamičkami počas testovania, fotenie ma tiež veľmi baví. Rada chodím na prechádzjäpozorujem a zachytávam západ a východ slnka, je to nádherný úkaz 😊📸🍀❤️🧡

9. mar 2022

ako si najcastejsie robim radost? dobra otazka 😁 najskor som chcela napisat, ze ked vsetci odidu z domu a ja si uzivam to ticho a klud 😊 ale po pol hodke mi vsetci zacnu chybat.. nebyva to moc casto, ze zostanem doma sama, za co som vlastne aj vdacna 😉 som vdacna za moju rodinu, za partnera, za deti a za vsetok ten zhon co spolu zazivame.. ved vsetko raz pominie.. co sa tyka chvil iba pre seba, tak si samozrejme doprajem kadernicku, mam rada zmenu, tak stale nieco vymyslam s vlasmi 😊 na kozmetiku som zacala chodit len minuly rok a odvtedy chodim pravidelne.. je to relax.
Velmi rada by som otestovala vyrobky od DMky, ani jeden som este nevyskusala, tak aj preto ma toto testovanie zaujalo..☺️

9. mar 2022

Drogéria/ DM, to je moja parketa 🤭 ja nechodím nakupovať oblečenie, ako väčšina žien, mňa muž vyhodí pred drogériou a už som vo svojom živle. Všetky tieto výrobky by som určite plnohodnotne využila a teda aj vyskúšala, nakoľko moja pleť a koža v zime je komplikovaná. Robiť príbehy a fotky je u nás so synom dennodenná rutina 😋 ďakujem

9. mar 2022

Každý mesiac chodím na nechty 😊 veľmi sa teším na ten deň, pretože hneď vedľa salónu si vezmem so sebou kávu a idem sa ešte prejsť 😊 najlepšie je, keď je slnečno ☀️ Vtedy má to dobije a ja sa cítim skvele ! Samozrejme každú nedeľu vaňu s voňavou soľou do kúpeľa a maskou 🌸

9. mar 2022
Autor komentár zmazal

Ako každá žena sa rada starám o svoje telo , ako si zvyknem robiť radosť?
radosť mi urobí chvíľka pre seba, či už vo vani alebo chvíľka kedy doprajem starostlivosť svojej pokožke
Tak a najväčšou radosťou by mi urobilo keby som mohla otestovať od dm drogerie markt
Poteší ma každá maličkosť , rada testujem nové veci ❤️ Velmi rada by som otestovala vyrobky od DM ani jeden som ešte nevyskušala, tak aj preto ma toto testovanie zaujalo nie kedy mám viac sily, schopností, odvahy, ako si častokrát uvedomujem 😍a mám radosť sama so sebe že som sa naučila ako but sama sebou

9. mar 2022

Radosť si treba robiť každý deň , najmä v tejto uponáhľanej dobe. Momentálne mi robí najväčšiu radosť kazdučký pohyb nášho vytúženého bábätka, ktoré nosím pod srdcom ♥️ avšak niekedy je to boj o orgány a časti môjho tela 😂 preto ma vždy poteší horúca vaňa , ktorá všetko odplaví 🐬

10. mar 2022

Samozrejme že by potešilo vyskúšať ,rada nakupujem DM drogéria .radosť si vždy spravím , kozmetička alebo kaderníčka .

10. mar 2022

Idem do toho! Budem mať 15. narodky. Urobím si radosť. Knihu som si už kúpila, hodí sa k tomu vaňa a starostlivosť o seba samu. Na to mam naozaj málo času. Tak by som si to teraz dopriala. Na žiadne procedúry nechodím pravidelne. Mala by som sa objednať aj ku kadernícke a kozmeticke. 🌞

10. mar 2022

Keď si chcem urobiť radosť, tak si niečo pre seba kúpim. Veľmi rada a často nakupujem, kozmetiku, oblečenie a topánky. Chudák môj manžel ☹️ stále mu uberam miesto v skrini. Našťastie je zatiaľ spokojný a tiež občas rád vyskúša môj sprchový gél ( lebo mu vonia) môj krém proti vráskam. Veľmi rada by sme teda otestovali vašu kozmetiku.

10. mar 2022

Ako si rada urobím radosť? Keď si idem kúpiť čerstvé kvety 👌🏻💐 kvety milujem, milujem ich vôňu ich farby 🌷🌹🌸🌺🌼🌻
Najkrajšie je pre mna keď ráno vstanem a vo váze sú čerstvé kvety 👌🏻
A samozrejme horúca vana s pohárom šampanského ☺️

10. mar 2022

Radosť si vždy spravím nákupom, či už niečo pre seba, pre blízkych alebo do domácnosti 🙂 milujem tiež oddych u kozmetičky alebo kaderníka 🙂. Niekedy si zvyknem robiť beauty day doma - napustim vaňu, urobím si peeling a dám masku na tvár 😉

10. mar 2022

najčastejsie je to tréning vo fitku a dobré jedlo, pohľad na malého, keď spinká

10. mar 2022

Milujem po práci horúcu vaňu so soľou od Kneipp 😍 je to taký oslobodzujúci pocit a po kúpeli sa cítim ako znovuzrodena😍

10. mar 2022

Som mama na materskej dovolenke. Neviem ktorý blbec to nazval dovolenkou, no ako vie každá mama som v jednom kolotoči. Ak ak si niekedy nájdem čas,tak najlepšie sa viem zrelaxovať a oddýchnuť si u pedikérky, kde sa viem zrelaxovať a vyčistiť si hlavu.
Veľmi rada relaxujem ešte pri dobrej knihe s vyloženými nohami. Ale to jedine vtedy ak mám navarené a upratané. 😂

10. mar 2022

Každá z nás vie,že pri detičkách je ťažšie nájsť si čas na seba.Vrámci psychohygieny si pravidelne doprajem masáž,nové nechtíky a sem tam kaderníčku.
Najčastejšie si však nájdem čas v "domácom beauty salóne",v kúpelni😅Vaňa s kopou peny,sviečky,hudba a zamknuté dvere,inak ku mne skočia aj moje dve žabky a je po oddychu.
Testovací balíček by som 100% využila a rada sa podelila o postrehy s inými mamičkami

10. mar 2022

Radosť si urobím najčastejšie dobrým kúpeľom a rozmaznavaním svojho tela rada používam dobrú a kvalitnú kozmetiku.

10. mar 2022

Radosť mi robí každý deň kedy vstanem živá -dokážem sa sama a voľne nadýchnuť , kedy sa postavím na svoje nohy a dokážem sama kráčať , radosť mi robí prechádzka s našu fenku , syn s ktorým začína byť v pubertálnom období fakt veľká sranda a radosť mi robí môj chlap keď mi dá kartu a 300 idem do Dm-ka 🤣

10. mar 2022

Mne osobne robí radosť a dobre mi padne okrem návštevy kadernícky aj taka "celková očista" myslím tým horúci kúpeľ, hĺbkové čistenie a ošetrenie pleti, manikúra, pedikúra.
Make up nepoužívam často, skôr volím prirodzený vzhľad ale mam dní kedy sa upravím úplne celá 😂😁 vtedy sa cítim super, upravená, krásna a úplne iná,. Nie len ako mamina ale aj ako žena 😊

10. mar 2022

Mne najväčšiu radosť spraví keď si napustim vaňu, dám morskú soľ a pustím si obľúbenú hudbu. Aj keď len na 15 minút, lebo pri deckach mi to je veľmi vzácne, byť chvíľu len sama so sebou

10. mar 2022

aj keď mám kopu času, nie som zaneprázdnená, aj tak vždy si iba lahnem pred telku a dám si kávičku a nejaké sladkosti a prečítam nejaký časopis. Síce mám potom výčitky, ale aj tak je to moje najoblúbenejšie. Ale milujem saunu, tak keď sa dá ....tak relax je tam....

10. mar 2022

Zdravím, radosť je pre mňa, keď sme celá rodina spolu. Ak mám čas na seba, tak že to nesmie byť na úkor rodiny, rada si zabeham, zatancujem a veľmi rada bicyklujem. Moja radosť nesmie byť sebecká.
Ďakujem veľmi pekne za prečítanie. S úctou Renáta

10. mar 2022

Ahojte, ja mám dosť veľa záľub počnúc od cvičenia až po wellness, kedy sa úplne odreagujem a vypnem. Po každodennom strese mi však úplne postačí jedna z mojich kníh (ktoré mimochodom už nestíham čítať 🙈) s horúcim čajíkom v ruke (najradšej mám levanduľový od dm 👍). V tichu si prečítam zopár strán, porozmýšľam o tom, čo asi chcel autor povedať a trochu navštívim ten knižný, fantazijný svet. Pre mňa je to super relax, únik z reality 😊💜

10. mar 2022

Ja si najviac robím radosť keď deti spia ..a ja môžem napustiť vaňu alebo si dopriať sprchu úplne v kľude ..za mňa top 😂🙏😇

10. mar 2022

Ked si robim svoju beauty chvilku sama pre seba znamena to ... vonna sol do kupela, namocit nohy a pohoda, este predtym si nanesiem masku na tvar, prijemna hudba, par stran oddychovej knizky a dokonaly relax pre mna a oddych, vycistenie hlavy po narocnom dni/ ci tyzdni... restart... co mam fakt rada je natretie noh, ktore nas nosia po cele dni 🙂 a casto prave na ne zabudame... /a jediny z testovanych vyrobkov co poznam je prave alverde maslo na nohy s limetkou.. ta vona.. pre mna dokonala - odporucam vyskusat/.. a tusim idem na to 🙂

10. mar 2022

Milujem chvíľky pre seba. Aj malé radosti prispejú k pohode človeka. Moja forma relaxu zahŕňa vaňu plnú bubliniek, maska na tvár, pohoda pri knihe či pri pohári dobrého vínka 🙂

10. mar 2022

Radosť si urobím vtedy keď konečne môžem robiť to čo chcem. Buď sa vyberiem na nákupy a kúpim si niečo pekné pre seba či už je to kozmetika alebo oblečenie. Alebo si urobím radosť tým, že si sadnem k dobrému filmu 🙂

10. mar 2022

Väčšinou večer keď môj poklad zaspí a muž je na poobednej zmene si urobím čas pre seba, maska, pedikúra, manikúra a taká pohodička vtedy si i najviac oddýchnem a to ma robí šťastnou 🙂🙃

10. mar 2022

Pletova kozmetika je moja topka 🙂 Milujem masky, sera, kremiky…. O plet sa staram poctivo kazdy vecer aj rano. Bavi ma to a oddychujem pritom. Rada skusam stale nove produkty, radim potom mamine i kamaratkam. Je to pre mna neskutocny relax.

10. mar 2022

Radost robim sebe i mojej malej,ked sa vyberieme na prechadzku a pery si natrieme balea balzamom u nas fici pink grape fruit a citim na princeznovsky obe 👸👸

10. mar 2022

Keďže som vo veku 40+ snažím sa viac starať o svoju pleť. Rada skúšam nové procedúry u mojej dlhoročnej kozmetičky. Je to pre mňa neskutočný relax, keď mi masíruje tvár, aplikuje prípravky. V zime podstupujem chemický peeling, mimo nej mezoterapia. Nebojím sa žiadneho neinvazívneho zákroku, rada experimentujem, aj sama doma(séra, krémy, masky) . Taktiež sa neviem nabažiť vôní z drogérií a parfumérií. Pôžitok mi prináša aj sauna, bylinková mokrá, to je moje. Toto všetko lahodí telu aj duši, ale bez zdravého a šťastného rodinného zázemia by mi boli tieto pôžitky nepriniesli zdravú psychohygienu, ktorá je v živote najďôležitejšia.

10. mar 2022

Môj relax je večer keď detičky zaspinkaju a konečne mám čas sama pre seba pozriem si film a samozrejme horúci kúpeľ.🥰👪

10. mar 2022

Pri troch synoch myslím v prvom rade na nich a až nakoniec na seba. Nejak veľa radostí si nedoprajem, preto by som rada vyskúšala túto sadu a konečne si tak dopriala😇 a naučila sa tak trošku rozmaznávať aj seba 💗

10. mar 2022

Milujem starostlivosť o seba a dopriať si na to čas. Relax len ja a hudba alebo ticho. Alebo len tak si dopriať dobrú kozmetiku dobre jedlo vychutnávať si každý okamih. Ktorý mám len pre seba. S radosťou sa podelím s.recenziou o.kazdy jeden produkt 🙂 aby som aspoň aj popri testovaní mohla pomôcť ďalším žienkam ak sa budú rozhodovať práce pre značku Balea

11. mar 2022

#test_dm36
Radost mi urobi hned rano tepla kava pokym este dcerka spi ☕ Akonahle vstane, kavu chlipkam priebezne popri inych cinnostiach uz iba studenu 😬
A vecer, ked zas vsetko stichne, vychutnavam si najradsej wellness oddych vo vani 🛀 Ale povedzme si pravdu, vacsinou je to rychla sprcha a sup do postele 🥱😉

11. mar 2022

Ak situácia dovolí (dieťa spí), tak najväčšiu radosť si urobím horúcou vaňou plnej peny, blikotajúce sviečky, pohár šampanského a jahody, do toho mi hrá Enrique Iglesias a na tvári mám textilnú masku. Proste čas pre MAMU. Pre mňa dokonalý relax pre telo aj dušu❤️.

11. mar 2022

Kadernik a vana 🙂

11. mar 2022

Moju dušu a telo dokáže pohladiť niekoľko impulzov. Prvým je jednoznačne dobrá kniha a návšteva akéhokoľvek kníhkupectva alebo internetového obchodu s touto komoditou. Pri knihe dokážem dokonale vypnúť a odreagovať sa od každodenných starostí. Ďalej nemôžem zabudnúť na návštevu kaderníčky, ktorá dokáže urobiť s mojimi vlasmi naozaj zázraky. Nechávam sa hýčkať, pretože sa tam tiež dokážem skvelo odreagovať a nemyslieť na nič iné len si užívať tento pocit a uvoľnenie endorfinov. Vždy odtiaľ vychádzam ako kráľovná 😇🤣

11. mar 2022

Najradšej milujem nakupovanie 🙂 asi ako každá žena. Milujem nakupovať ozaj všetko, oblečenie, drogériu, doplnky do domácnosti,…. Samozrejme, že sa rada venujem aj sama sebe (kozmetická, kaderník, cvičenie). Neviem, ako vás presvedčiť. Myslím, že my ženy sme vlastne rovnaké. Zvládneme toho veľa, takže si zaslúžime aj trošku rozmaznania. A v podobe výrobkov z DM to bude určite to pravé. Nech vyberiete kohokoľvek, kazda žena si to určite zaslúži 🙂

11. mar 2022

Návšteva kaderníka musí byť kazde 3 mesiace, kvalitnou kozmetikou sa rada rozmaznavam, horúca vana je u mna raz za tyzden. Rada by som otestovala tuto balea kozmetiku. Mam ju rada, doma ju mam stale. Kupujem ju v DM Drogerie. Akurat tieto produkty vyobrazene na obrazku som este neskusala, bolo by to super rozsirit si obzor.

11. mar 2022

Tvorivosť je spôsob radosti zo sebavyjadrenia.
Od malička mi robí radosť tvoriť, písať, kresliť a o svojich skúsenostiach sa deliť s ľuďmi okolo. Keď mám trochu času nazvyš, čítam si štúdie o účinkoch prírodných látok a byliniek. Taká vanilka, kakao, limetka či avokádo v sebe skrývajú liečivý potenciál.
Aj vo vašom kozmetickom sete objavím silu prírodných látok a s ich prednosťami sa rada podelím s ostatnými.

11. mar 2022

Najlepší relax pre mňa je keď prídem z práce robím v "mekáči"a dám si v kľude vaňu 🙂ak mám voľno tak moja najväčšia radosť je tráviť čas s rodinou vtedy sa viem aj skrášliť a myslieť chvíľku na seba na svoju pleť 🙂 DM kozmetiku a drogériu zbožňujeme 👌a vždy radšej kúpim radšej deťom, manželovi ako sebe 💕😍

11. mar 2022

Určite ako každá žena premňa je veľký relax vaňa plná horúcej vody+ dobrá pena alebo relaxačná soľ 👌 samozrejme pravidelná návšteva raz mesačne manikúra na tom si veľmi potrpím radosť z nových nechtov je vždy veľká ☺️💅 a v neposlednom rade nákupy 😂 veď predsa novinky treba skúšať 🤷😇 vätčšinou maska na tvár, lak na nechty,limitka sprchovacieho gélu, soľ do kúpeľa, sérum na tvár, balzám na pery😁🥰

11. mar 2022

Určite vo vani a hlavne keď deti už spia

11. mar 2022

Tak ja keď mám voľnú chvíľu pre seba idem na skialp či korčule, mám rada ticho a to je môj relax 🤭keď môžem potichu premýšľať, nič nehovoriť. Ale i s deťmi sme stále v pohybe - neberiem to ako povinnosť ale pre radosť, zdravie. Mňa nikdy rodičia neviedli k športu či iným aktivitám preto si to teraz s manželom vynahradzame a podsuvame to aj našim 3 dcérkam 🙃 navštívim aj kozmeticku či kaderničku ale to veru pre mňa relax nie je 😂hlavne keď mi naposledy tetovala obočie. Samozrejme večer, keď detičky spinkaju, pozriem si rada dobrý seriál 🍀 kozmetiku nakupujeme len v DM, mám tam už prehľad a s produktami som vždy spokojná vrámci kozmetiky i drogérie.

11. mar 2022

Snažím sa nájsť pre seba aspoň pár minút za deň, a pozrieť si fajn seriál, dat si horúcu sprchu ci vanu, masku na tvar kúpim si rada nejaký ruz alebo špirálu alebo nové topánky ktoré aj tak veľmi nebudem nosit😃

11. mar 2022

Táto sada by potešila nie len moje telo ale aj dušu. Ja sa starám o psychické zdravie iných, veľakrát mám tendenciu seba dať na poslednú priečku. Chcela by som testovať spolu s modrým koníkom hlavne preto aby som počas beauty času s produktami z DM zažila pocity uvolnenia, krásy. Rada by som sa cítila trochu rozmaznaná a mladšia telou a dušou.

11. mar 2022

Pri dvoch deťoch je to náročnejšie, ale keď mám čas určite mi urobí radosť horúci kúpeľ. Na kaderníčku sa snažím si nájsť čas raz za cca 3 mesiace. A občas si kúpim niečo pekne na seba 😊

11. mar 2022

Mile DM,starostlivost o svoju plet a telo po hydratacnej stranke velmi zanedbavam🙈kupujem si sice hydratacny krem na plet a ocne okolie,no tym to konci,v ponuke,ktoru prezentujete,som sa skutocne nasla🥰v poslednej dobe mam pocit velmi vysusenej pokozky tela aj ruk😢som mama a to pre mna,okrem radosti z deti,znamena an pranie,upratovanie,varenie a pecenie...varim a peciem velmi rada,no pri upratovani a prani moja pokozka dostava riadne zabrat🥴verim,ze s Vasim balikom🎁produktov pre zeny ma,ako zenu po styridsiatke,nastartujete tym spravnym smerom a ja si svoje telo zacnem viac vazit a hyckat🙏👌👍
Nielen pravidelnym sportom... spinning,jumping,body pump ci stroje... 6x do tyzdna😉,ktory mojmu ph pokozky dava riadne zabrat... ale aj tym,co ma byt pre zenu vlastne,skraslovanim a hydrataciou celeho tela❤
Velmi sa tesim na testovanie s vami🤝🤜🤛🤞✊a vopred dakujem🍀

11. mar 2022

Kozmetiku Balea mám rada, jasné že občas skúsim aj niečo iné, ale Balea mi skrátka sadla. Radosť a nabitie novou energiou mi dopraje skvelá sprcha so sprcháčom a šampónom tejto značky. 😀👍👋

11. mar 2022

Jeminky všetky produkty ktoré ste uviedli do testovania,doslova, životne potrebujem !! Moja pleť po dvoch deťoch ? No katastrofa, nohy si necítim čo cely deň len behám za nimi 🤦‍♀️, krém na ruky ? Jasne veď ich tak suché od toho večného umývania. Sprchove gély od vás zbožňujem iné ani nekupujem, a to je asi moja úchylka lebo mám všetky, fakt nepreháňam, akonáhle je nejaká novinka už ju kupujem. Ja sa rozmaznávam tak že si dám hodinový kúpeľ, muža s deťmi vyženiem von a idem na to, mám kľud a môžem sa , ako to ja nazývam “odblšiť” pri tom používam penu na holenie takze nemusím písať čo je to “odblšenie” 🤣 . Ten kameň netuším čo je ale rada to zistím ak má vyberiete 🙂 pekný deň

11. mar 2022

Zdravím, ako väčšina žien aj ja sa rada krášlim. Radosť si viem urobiť nákupom očných tieňov, make-upu, špirály a podobných "šminiek" ☺️ a ešte väčšiu radosť mám keď sa nalíčim a s výsledkom som spokojná 😉 hneď sa cítim lepšie a nie ako unavená mama 😁

11. mar 2022

Aj keď popri práci ,deťoch ,manželovi a našich zvieratkách toho času veľa nieje,radosť si spravím každý mesiac ,keď si idem dať spraviť nechty. A nieje nic lepšie ako v kľude a pohode stráviť par minút v horúcej vani plnej peny 🤩

11. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť v horúcom kúpeli z penou..keďže mám 2 malé deti je to pre mňa relax Lebo nemám veľa času premna keďže deti sú prvorade

11. mar 2022

Moj relax ? 🙂 poležať si v kľude s mojou 10m láskou Eliškou ❤❤❤❤ keď vidím, ako krásne a bezstarostne ešte spinka ,mam pokoj na duši 🙂 ale ak by som mala dat číslo dva,tak to je horúca sprcha, vaňa nemusí byť,lebo to je len plytvanie vodou, spolu s vašimi dm výrobkami,ktoré sú nenahraditeľne a natrieť sa po sprche celá, keďže bojujem so suchou pokožkou :( ďakujem 🍀

11. mar 2022

Urobim si radost, ze si nieco kupim 🙂 vacsinou planujem kupit nieco pekne sebe, nakoniec pridem s vecami iba pre deti 🤩zvlast drogeria je moja slabost. Telo potesim dobrou sprchou po cviceni a kedze mam suchu pokozku , natretim vonavym hydratacnym kremom.

11. mar 2022

Najčastejšie si robím radosť tým ze si na pustím vanu a oddychujem od detí alebo zájdem na manikúru ci pedikúru z relaxujem a som plná energie do ďalších dní. ❤️

12. mar 2022

najvacsia radost welnes vo vani to milujemmmm tam uplne vypnem 🥰🥰🥰

12. mar 2022

Ja si najväčšiu radosť urobím v DMke ;)) v každej uličke najdem kúsok šťastia 🥰 v jednej krémik, v druhej šampón a o make up stojanoch ani nehovorím, tie nevynecham niky 😊

12. mar 2022

Radosť si robím časom stráveným starostlivosťou o seba, kedy využívam kvalitnú kozmetiku, ktorú som kúpila počas ďalšej radosti - návštevy drogérie 😊😍

12. mar 2022

Ahoj, najčastejšie rada s frajerom si robíme romantiku a dávame si rôzne masky na pleť a rôzne krémiky. Veľmi si pri tom oddýchnem a nacerpam silu a cítim sa oddýchnuta💕

12. mar 2022

Kozmetika z DM 😍
Tak to je prvá súťaž, kde sa zapájam...
Radosť si robím novou manikúrou/pedikúrou. Približne každý druhý mesiac.
Mimo chvíľky pre seba (bez muža, bez detí, bez varenia...) ktorú mi to poskytuje, mám dobrý pocit aj z výsledku pri ktorom sa cítim opäť ako žena, ktorá o seba pečuje 💃

12. mar 2022

Málokedy mám čas pre seba , pri dvoch deťoch a práci, rada si spravím čas na seba v nedeľu. Napustím si do vane teplý kúpel a dám si voňavú penu. Lebedím si vo vani dosť dlho, stále pripúšťam teplú vodu. Umyjem si moje dlhé vlasy a dám si vlasovú kúru a elixír na vlasy, ktorý krásne vonia, keď vyjdem z vane, spravím si vždy pedikúru a nalakujem si nechty na nohách, potom sa venujem pleti.
Dám si výživnú masku na tvár , po maske si dám hydrogélové vankúšiky pod oči , lebo spodné viečka to potrebujú , mám po 50 tke.Ďalej si vyformujem pinzetou obočie, vytiahnem z chladničky ruženínový valček na tvár a masírujem si s ním pokožu tváre asi 30 min, potom si vyfúkam fénom vlasy, nanesiem na končeky olej Balea aby sa neštiepili končeky vlasov.Konečne si spravím aj manikúru a natriem si celé telo mliekom po kúpeli.
Tento wellnes a všetky postupy, ktoré som opísala robím od svojej mladosti.Cítim sa vždy sviežo a čisto.

12. mar 2022

Keďže som študentka nemám veľa peňazí na to aby som chodila po salónoch/kaderníctvach a podobne ale aspoň mám dosť času na to aby som si mohla spraviť všetky procedúry doma sama 😊 väčšinou začínam tým že si večer napustím vaňu poriadne zrelaxujem nasleduje starostlivosť o telo nanesieme telové maslo alebo krém pre hladkú a sviežu pokožku 🥰 a následne pleť ktorú pravidelne čistím najprv čistiacim gélom od garnier následne použijem pealing a potom ultrasonicku špachtlu spravím si masku a nakoniec nanesieme serum a mám hotovo (najviac má to baví keď si tieto procedúry robíme navzájom s priateľom) 🥰 ak mám viac času spravím si aj vlastnú manikuru s domácou sadou na gélove nechty takze taký maly domáci salón 😁 tento balíček by určite našiel využitie v mojej každodennej rutine 😍

12. mar 2022

Tak pri dieťati je ťažké si dopriať veľa času na seba. Mne najlepšie padne horúca sprcha a nejaká tá sladkosť 🤭🤫
Produkty z dm mam rada pretože sú voňavé (a nie sú drahe). S tým balíkom by som sa rozmaznala na maximum 😁

12. mar 2022

Najväčšiu radost mi spravi keď moje dievcata zaspia pred 8 vecer a ja si v klude môžem dopriať kúpeľ piiiling tela , masku na tvar a takáto oddýchnutá si doprajem šálku silného zázvorového čaju a mozem si ist ľahnúť
Samozrejme ta tešia aj ine veci ale toto si cením po dni v práci, domácich povinnostiach a starani o deti a pána manžela asi najviac ❤️

12. mar 2022

Vedcsinou horúca vaňa, niaka bomba do vody, peeling, voňava pena do kúpeľa a tak 😇 bohužiaľ na Behacky po kadernikoch a podobne nemám čas pri deťoch, psoch a domácnosti 😇

12. mar 2022

Väčšinou robím radosť ľuďom okolo a na seba nevyjde čas, alebo zabudnem 🤷🏼‍♀️. Testovanie by ma potešilo, keďže po kaderníkoch ani kozmetických salónoch nemám čas behať. V drogérii DM nakupujem a teda produkty poznám no ešte som si ich nekúpila 🙂

13. mar 2022

Cim si urobim radost alebo co mi urobi radost? Hrejive lúče slnka na balkone alebo u nas u rodicov na zahrade (na Orave), chvilky osamote, s mojou rodinou, nekonecne rozhovory so sestrami a maminou, detske blabotanie a rozpravy krstnej dcerky a synovcov, oddanny pohlad civavky Mii, spokojne pradenie macicky Iris a kocura Felixa., laskavy pohlad a objatie mojho partnera, akrobaticke kusky mojho bábätka v brušku (ked vidim na sone-usmev najväčší..a okrem ineho tiez kvalitny parfem- dalsi do zbierky(milujem vone), vonava a kvalitna kozmetika, horuca sprcha a vonavy olej na mojej pokozke, samozrejme ked mam nove vlasky.. a veeela inych drobnosti. A preco prave ja? Lebo veci a zivot precitujem, uzivam.. A vyberam si to naj.. lebo o tom je zivot.

13. mar 2022
Autor komentár zmazal

Mám 2 mesačnú dcérku, takže na kozmetiku mi po pôrode ostalo menej času. No už je väčšia, takže sa mi dá od nej "pohnúť " , vždy som milovala aj milujem všetky druhy kozmetiky , dekoratívnu, do sprchy, starostlivosť o pleť a pokožku (keďže cez tehotenstvo dostala dosť zabrať), hlavne ma zaujíma každý nový produkt ,a veľmi rada chodím do DM , keďže je to kvalitná kozmetika za prístupnú cenu aj pre ženu na materskej dovolenke 🙂 veľmi by ma potešilo niečo na testovanie, a hlavne pre mňa, keďže všetok čas venujem rodine, a už mám pomenej času prechádzať sa po drogérii ako pred tým , a mile rada sa podelim o skusenost na modrom koníkovi s ostatnymi kočkami, na svojom FB aj Insta profile 😊

13. mar 2022

Ja si osobne robim radost tym , ze kupujem nieco detim, tym ze mam 7 mesacnu dcerku vela casu na seba nemam, este k tomu 6 rocny syn, takze sama sebe sa nestiham venovat kedze dcerka spi len ked sa vozi, som rada ked si stiham zmyt vlasy a osprchovat sa.

13. mar 2022

Najčastejšie si radosť urobím takto... Idem si zabehať, dám si horúcu vaňu a následne sa pekne namaľujem. Vychystám sa do mesta a vykúpim celú dm. Kúpim si tulipány a idem na vynikajúci obed do vynikajúcej reštaurácie. Následne prídem domov a dávam si prechádzku prírodou. Večer si lakujem nechty, odličujem sa, dávam si masky a pijem kávu..

13. mar 2022

𝕙𝕠𝕣ú𝕔𝕚 𝕜ú𝕡𝕖𝕝 𝕛𝕖 𝕥𝕠𝕡 🛀🥀

13. mar 2022

Najčastejšie si zvyknem urobiť radosť vtedy, ak sme celá rodina pokope pri jednom stole a hlavne keď sme všetci zdraví ❤ a najväčšou radosťou je môj syn 🥰

13. mar 2022

Milujem pocit keď si napustím horúcu vaňu s penou, kde okolo mňa neplávajú gumené hračky mojej Liny 😅. Dám si na tvár masku, pohár prosecca do ruky a čítam alebo len počúvam obľúbenú hudbu. Vydržím tam hodinu a aj viac. Premýšľam nad sebou, životom a je to čas len a len pre mňa. ❤️

13. mar 2022

Niekedy je ťažké nájsť si čas pre seba ako mamička na materskej , no každá žena by si mala nájsť čas pre seba,mne robí radosť ísť na nechty 1x do mesiaca a pravidelne sa starať o pleť, aj keď som len žena doma na materskej, pravidelné čistenie, hydratácia, a aj makeup,ženy si zaslúžia cítiť sa dobre a byť krásne práve preto by ma potešil balíček a rada by som to testovala 🙂🙂🙂

13. mar 2022

Ja si doprajem momentálne ako tehu mamička super vaňu a miljjem čítanie kníh ale momentálne my absolútne postačí keď maly zaspí a ja ľahnem pred tv a mám chvíľku pokoja niet nad to kým
Sa ešte dá

13. mar 2022

Pre mňa je úžasná psychohygiena a relax,keď idem kocikat a krpec spí. 😅Vyvetram si hlavu ,zoberiem teplú kávu a vychutnávam si prírodu. Večer skvelá sprcha . Využívam balea sprchové gély ,keďže len tie mi nerobia problémy na moju atopicku pokožku. Umývanie vlasov je tiež neskutočný zážitok,keďže sprcha je dlhšia, ako obvykle a nevypinam stále vodu či maly neplače ,keďže vlasy si umývam , keď je muž doma 😅😅😅 s týmito výrobkami by som mala doma luxusne kúpele 😅

13. mar 2022

Ja si každý mesiac doprajem umelé mihalnice to sa týka hmotných veci...ale odreagovanie pre mňa je kniha , prechádzka so synom ,hlavne keď je krásne a svieti ☀️.
Samozrejme milujem (aspoň raz do týždňa) večernú horúcu vaňu ❤️

13. mar 2022

ja sa najviac odmením prechádzkou s rodinou, aj keď by už moje baby trávili čas inak-mám spoločné chvíle najradšej..
ďalej maska na tvár, kniha, alebo len tak leňošiť.
ďakujem a prajem krásny deň

13. mar 2022

Za odmenu si dávam niekedy maškrty, niekedy čas pre seba - divadlo, káva s kamoškou, koncert a pod.

13. mar 2022

Ka si najradssdj robim radost masazou, bohuzial nemam vela casu na nu, preto mi je o to vzacnejsia.
A samozrejme posedenie s kamoskami…

14. mar 2022

Radost si viem spravit v kuchyni varenim, ale zas na druhu stranu kadernik je uz najnovsie pre mna uzasny relax 🙂 do svojich 28 som sa strasne bala kadernciek, pretoze kazda pozname tu frazu "skratime len o par milimetrov" a fuk polka vlasov fuc. Odhodlala som sa teda ku kadernicke a bola som tam 4 a pol hodiny co som vymyslala co este by sme spravili 🙂

14. mar 2022

Najradšej mám nedeľu je to pre mňa sviatok... vždy si urobim voňavé poobedie pre seba. Milujem všetko od peny do kúpeľa, po krém na holenie, masáž nôh a milujem dobrý kremik na nohy, vlasy ani nehovori keď vonaju je to to najviac.... nakoniec voňavý župan a cítim sa ako v bavlnke pripravená na další týždeň ❤️❤️

14. mar 2022

Ja si urobím radosť nákupom oblečenia, alebo babskym dňom s mojou dcérkou.. Ideme do kina, na dobre jedlo a na nákupy 💓

14. mar 2022

Rada si robím radosť nákupmi oblečenia a kozmetiky a naozaj si užívam každý večer s kúpeľom a následnou starostlivosťou o moje telo, pleť a vlasy 🥰

14. mar 2022

Naposledy som si spravila radosť náušničkami od slovenskej sperkarky Petry Toth,kúpila som si sadu na nechty le mini macaron, a takisto ma vie potešiť nákup oblečenia,spodného prádla a kozmetiky..a relax je pre mňa napustena vaňa, ked dcerky zaspia 😄 veľmi rada nakupujem v Dm drogérii vedela by som tam byt cely deň ,a najbližšie sa velmi tesim ked nam skončí karantena,lebo súrne potrebujem par produktov kozmetiky a zvyšok do domácnosti 👌❤

14. mar 2022

Každý deň si vyhradím večer chvíľku pre seba, zapálim sviečku, sadnem do kresla, zababuším sa do deky a ponorím sa do čítania mojich obľúbených historických románov a popritom si vychutnávam šálku teplého čaju a nejakú sladkú maškrtu. Takto sa zvyknem najradšej odmeniť po náročnom dni 🙂
Ďalšou mojou radosťou a tak trošku aj neresťou sú parfémy. Týchto 5 na fotke je moje zbierka od začiatku roka, pričom niektoré som si zadovážila sama a niektoré som dostala darom. Ľudia ktorí ma poznajú vedia, že parfémom mi spravia najväčšiu radosť a som rada, že aj manžel mi túto moju ,,úchylku,, toleruje 😀

14. mar 2022

Joj, znová moja kamka Dm❤
Keďže máme doma 1,5 ročného synčeka je dosť náročné si nájsť čas na seba. Ale samozrejme ,ide to. Aj keď priznám sa ,že predstava dňa stráveného u kaderníka či kozmetičky znie božsky a uvoľňujúco.. ale keďže toľko až času i financií nemám snažím sa si túto predstavu aspoň z časti plniť doma. Maska na tvár, čerstvo umyté vlasy ,voňavá káva a dobrá kniha. Krásna veta však? Presne takto si viem z dňa uchmatnúť trosku času.
Keďže som mama , ďalší čas pre seba venujem nákupom. O samote. Nie že by som bola zlá mama ,vadil mi zvuk zo zvukových hračiek či detské pesničky 😂 ale ticho v Dmke,ticho v aute i ticho v potravinách je veľmi ukludnujuce a mňa vždy veľmi poteši keď si tieto dni zlepšim nejakým milým darčekom ako je kozmetika alebo oblečenie 😍

14. mar 2022

Na začiatku roka som si povedala, že je najvyšší čas začať robiť radosť aj sebe. Zatiaľ sa len učím a testovať balíček by bolo pre mňa cťou! Konečne žiadne výhovorky a čas len pre seba! ❤

15. mar 2022

Snažím sa nájsť denne aspoň pol hodinku iba na seba, či už na cvičenie, na horúcu vaňu, alebo pohár vínka. DM balíček by ma veľmi potešil.

15. mar 2022

Ja relaxujem najradšej s dcérou. Bublinky vo vani, uhorky na očiach, kávový zábal alebo manikúra. Ona je parťák na tieto chvíle. 🥰🥰🥰

16. mar 2022

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Testovanie úspešne prebehlo a ak vás zaujímajú hodnotenia, môžete si ich pozrieť v Centre recenzií.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@01patka01, @10adriana10, @10siska, @1281988, @13anjelik13, @13katarinka13, @1978martina, @1samer11, @22111979, @24veronika24, @25jesss25, @54tinka54, @8domcatko888, @abygeil, @adika_pl, @adinaty, @adipal, @adriemka, @aeowyn22, @aidan133, @akira13, @alantroj, @alieeenka13, @amelia90, @ana_mt, @anamor, @andika12022, @andreasabova1, @andrejkavid92, @andy57, @anee1, @angu14, @anibrano, @ankasem, @annabar, @annlia, @anushka123, @arwen88, @aurora1992, @babinska, @baby2008, @barborkab, @bazarik1080, @beata75, @beatabuckova, @beky00, @berousk, @berry59, @beruska1108, @bibino22, @blbovina, @bobulka823, @bodka19, @bosorka7, @boszi33, @brodecka, @bubatelka, @bubiadany, @bubo27, @burieska, @bytmamoujeposlanie, @calathea123, @cecilia29, @cemericalv, @chelgi, @christiech, @chrum, @chruminka, @circa126, @d2s4s5, @da_nie_la, @dada011, @dadana157, @dana2017, @dandyka136, @danielka234221, @danka_fr27, @danqs, @daska178, @denisa0504, @dexemposupoplex, @diaalex, @didusiik, @didy124, @domcurik27, @domini12, @dominikah2, @dominikakr, @dominka63, @dorimary, @dtinuskad, @dudart, @dudka121, @dufajka2017, @dzina, @ejkapanda, @elkatelkaaa, @em_aa, @ericia, @erika630, @erikad82, @eris7, @eskop, @espresso, @evapazderova, @fedina1, @gabika28s, @gabikacs11, @gabriellitka25, @gabuska44, @gujami, @haidi, @henrieta2014, @hypenotic, @i_va_na_s, @igiana, @ingridistokova, @inguska3, @ivanakubranska, @ivanazacikova, @ivanka_, @ivka21, @ivuska1515, @ja_mi, @jaaa95, @jaborka, @janaiana, @janasofi, @jane1987, @janicka55, @janika11, @janka158, @jankahelmanka, @janulka11789, @japko123, @jarusia17, @julitime, @k1506, @kacena85, @kachorra309, @kaja153, @kajkajanka, @kamilalee, @karolinaanna, @katarina414, @katarinaoravecz, @katarinka_28, @kathrin6, @katka23st, @katka3342, @katkae1, @katreb, @katushkas, @katynini, @keira13, @kika51, @kika_nicol, @kikina222, @kimmi17, @kishtika, @kjk, @kk87, @kkaciatko, @kolenakova68, @kovarovicova, @kristinakurova, @kuko55, @lalenka33, @laurita_, @len_nig, @lenagawel, @lenicka777, @lenik888, @lenka095, @lenka9g, @lentilka135, @lessiie, @libiku, @lienka_9, @lilitakats, @livinka1111, @livs25, @ljudika, @lolinko, @luba74, @lubka_001, @lucia211, @lucinka12356, @lucinka128, @lucinka1616, @lucinkatim, @ludka140281, @lujzamisko, @lulamirulla, @luma1, @lusy_lu, @lusya20052, @luulinkaa, @lydulka, @mahulienao, @majkabambulik, @majlando, @majushka1503, @majuska4401, @mama2022, @mamickalisticka, @maminagabika, @marcelahalo, @marcolenka, @maria577, @mariakosarova1984, @marian86, @marianas, @markovaromana, @marsmykkok, @martina374, @martinez30, @maruskaw, @mary97, @masiarova1, @matiatko1, @meggi0201, @megy1112, @menoruze, @mia91, @michaela3242, @michalienkak, @miiceencoovaa, @milkamm, @mima00071, @mimuska125, @minonka27, @mirka9636, @miroslava216, @miruska123456789, @misinka0611, @misinkaha, @misk_a16, @miska2311, @miska_angel, @missel68, @monika1312, @mslava, @mummylina, @natalies111, @natalll, @nataly233, @natyel, @natysebo, @nettle, @nicky0007, @nicoll10, @nika3333, @nika_mihoo, @nikaa30, @nikcabb, @nikelca, @niki18q1, @nikol1316, @nikolahola23, @nikolvaclavova, @nikushka2012, @ninadom, @oliviakatka, @opimiriam, @patkamik9, @patris2017, @patycka, @paulina1985, @pesa34, @peta1990, @petra0017, @petranagy, @petrarosko, @petrasolar, @petrasub, @petuska1989, @pinaofina, @pincsike, @pstruzik, @pupavka345, @puskaruka, @radus6, @rawenah, @regina212, @renat85, @renyga, @rmaria, @romanka93, @romea, @rorygrey, @roxana123, @ruzenaruszoova, @sabina_00, @sabinka277, @sailes, @salome15, @samko1, @sasa123, @saskapal, @sebulinko1, @shilou, @shisha211, @sika206, @sim_icek, @simoncicovak, @simonkad, @sipovaruza, @sisko78, @sisuliik, @slovan99, @slovenka37, @sodominika, @somelierka, @sonica, @sonidloz, @soucekovejbazarik, @sovia, @sperka, @spula22, @stankazakova, @stanullka9, @stanusenka, @steffi50, @sulong, @sunnytt, @tamarkissova, @tatianasevcikova, @teez, @tehulkaaa1986, @teletubbies, @tinaadama29, @tinamary, @tinatrina, @tincek12, @tinibini, @tinsssss, @tkmama, @topanocka286, @trnava91701, @tuti14, @ursulienka1, @valeria123456, @venuska11750, @veronicka42, @veronika2905, @veronika508, @veve14789, @vevulik18, @vierkaviera, @viertom, @vika0308, @vikanika, @viki_44, @vikiiiiipp, @vive, @vonava007, @xqwertyx, @zajinkakoni, @zaneta_004, @zata2, @zatn, @zdenkastanka, @zuzakalix, @zuzana2442, @zuzanak96, @zuzi_cka, @zuzickaf1, @zuzkasla, @zuzkazp, @zuzu6612, @zuzu90

28. apr 2022
Autor komentár zmazal

Ďakujem

28. apr 2022

@konik_testuje ďakujem za 💙💙

28. apr 2022

Kde zistím kto vyhral?

28. apr 2022

Začni písať komentár...

Odošli