10-kový tt pozitívny, 25-kovy tt negatívny. Máte s tým skúsenosti?
Ahojte snažilky, tehuľky a maminky. Takže začnem tým, že som 35DC, čiže mi mešká MS týždeň. Pred týždňom som mala pozit. tt čo bolo 28DC. Bol to 10- kovy tt. Hneď na druhý deň som išla ku gynekológovi a ten povedal po vaginalnom sone, ze mám zväčšenú maternicu a vysokú sliznicu, vraj je to na 90% spôsobené tehotenstvom, ale viac mi povedať nevedel alebo nechcel. Dnes 35DC som skúsila hneď ráno 25-kovy tt, ale ten bol negat. Prosím, má niekto skúsenosti s takymto niečím? Za 8 dní mám prist na ďalšie sono. Dakujem za všetky odpovede a skúsenosti. 🙂
@lubik87 ja som mala v ten deň len dostať MS, čo som bola na sone. On sám mi povedal, presne ako hovoríš ty, že keby som prišla aspoň o 3 dni neskôr by uz videl tento vačok. Mne práve ukazujú 10-kove testy pozitívny výsledok, no zatiaľ 25-kovy testik nič. Dokonca z krvi mi potvrdil, že som približne v 4 týždni a plus minus 2 dni, čo na môj cyklus sedí úplne presne, takže teraz by som mala byt 5 týždeň a asi takisto plus minus 2 dni...neviem či by to mohlo byt pomalým stupanim hcg ten 25-kovy test? MS sa nedostavila a ani nejake spinenie a ani nič podobné, príznaky tehotnosti ,,ukážkové".. píšem sem práve preto, lebo neviem dohladat, akú hodnotu hcg by som mala mať práve v piatom týždni, či ešte nieje skoro na menej citlivý test 🙂
Sprav si zas ten desiatkovy a uvidis ci je stale pozitivny😯
Netreba chodiť na gynekológiu hneď v deň meškania menštruácie. Lekár nie je kúzelník, tehotenstvo je na sone vidieť obvykle trocha neskôr.
Testy nie sú 100%, pokojne ti jeden môže ukázať pozitívny a iný zase negatívny výsledok
Tebe lekár potvrdil tehotenstvo z krvi. Nerozumiem naco si si robila dalsi test?
@whatever1
@h_petra
@lubik87
@monro
Test bol určite zlý, lebo dnes ráno som si urobila ďalšie 2 také a boli okamžite pozitívne 🙂 išla som tam preto tak skoro, lebo mám poruchu v zrazanlivosti krvi a hneď som musela začať užívať fraxiparin, aby sa nevytvorila krvná zrazenina či u mňa alebo u drobca 🙂 a aj práve preto som si robila testy, či sa niečo zlé nestalo, tak mi to odporučil lekár, aby som si raz za čas urobila menej citlivý test, kým prídem na plánované sono 🙂
ale 10 tkový test má vyššiu citlivosť ako 25 tkový, takže je úplne normálne, že 10 tkový vyjde pozitívne a 25tkový ešte nie 🙂 ak chceš porovnávať testy, tak testuj stále rovnakou značkou a rovnakou citlivosťou 🙂 a aj rovnaká citlivosť a rôzne značky môžu mať inú dávku farbiva..
čo sa týka toho, že ešte nič nevidel, je to úplne normálne, je veľmi skoro, aby niečo videl ultrazvukom.. takže nestresuj, všetko je OK 🙂 ja som bola na prvom ultrazvuku až v 7tt 🙂 prajem krásne tehotenstvo 🙂

@ninka9293 a nevidel ani gestacny vak ? Mne pri oboch tehotenstvach bolo vidno na 3 deň od meškania keď som išla na sono.no až ti test neukázal dve čiarky podľa všetkého tehotná niesi.mohlo to byť len biochemické..