icon

5. tt a farbenie vlasov - uškodí to?

wera_ga
4. mar 2020

Ahojte farbili ste si vlasy počas tehotenstva? Mnohí tvrdia že je to neškodné že to nejde do krvy.. aký je váš názor aké máte skúsenosti? Ďakujem

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
lucmirka124
4. mar 2020

Opytala som sa nato svojej gyn ked som bola tehu, ze normalka 😊 ak nejdem na seba nakydat kazdy mesiac 1kg amoniaku. ja mam sediny tak som pocas tehu 3x farbila . Je to vec nazoru dakto radsej vynecha; dakto obmedzi pocet, a dakto farbi vlasy veselo kazdy mesiac😉 pekne tehotenstvo❤️

diaalex
4. mar 2020

@wera_ga mala som zafarbené vlasy a malá je v poriadku 🙂

wera_ga
autor
4. mar 2020

Je to garnierka bez amoniaku tak dúfam že to bude dobré veď zdá sa mi že aj pri prvom som si farbila pár krát.. len už je to nejaký čas aj som zabudla 😄 ďakujem za rady 🙂

haaadanka
4. mar 2020

farbila som vlasy celé tehotenstvo... všetko ok

shellynda
4. mar 2020

Som 3x tehu, vždy som si farbila vlasy a je to v pohode🤗... Aj môj Dr.povedal,že sa môže👍

bimbina
4. mar 2020

Farba v tehotenstve neškodí . Práve naopak . Farbiť vlasy sa nemajú polroka po pôrode . 🙂

nykkushka
4. mar 2020

Ja som vydržala nefarbiť vlasy prvých 12 týždňov (bolo to utrpenie, kedže som šedivá ako kostolná myš), malo to aj vyhodu, fajin mi odrastli 😀 . Dolezité je používať farby bez amoniaku (ja používam Loreal). Pýtala som sa na to aj svojho gyndoša aj kaderničiek a nemali s tym problem, hlavne keď použivaš kvalitné farby a nedoporučovali mi Hennu 🙂

veronika1234512345
5. mar 2020

Neodporúča sa farbiť v prvom trimestri.
Tiež som čakala a idem až teraz na farbenie.