5.tyždeň- bolesti krížov a podbruška
Ahojte baby, tiež ste mali v tomto období bolesti ako pred/pri menštruácií? Doktor mi povedal, že mám prísť až 2 týždne od meškajúcej menštruácie (teraz je to zatiaľ len 4deň), tak neviem úplne či to je ok alebo nie(myslím tú bolesť). Viem, že sa pomaličky všetko vo vnútri prispôsobuje atď., ale rada by som vedela či to máte niektorá tiež takto.
áno, v oboch tehotenstvach som mala pocity ako pred ms, vkuse som behala na wc, ci uz ms prisla 🙂 Neprisla. hormony zacinaju posobit, takze bolesti su bezne (vsetko sa posuva, uvolnuje, roztahuje).
tiez som to mala v oboch tehotenstvach, pri prvom som volala aj sestricke vystrasena a povedala, ze to je normalne.
cele to obdobie 1trimestra som mala pocit ako keby mam nonstop PMS - pobolievanie podbruska, krize. casom sa pridali nevolnost a unava

Ja som mala bolesti krizov v prvom tehotenstve, ale v neskorsom tyzdni, mozno 7-8, ale to boli tak strasne bolesti, ze by som sa aj po stene skriabala. Vsetko dopadlo ok, zdrava dcera.
V druhom tehotesnstve ma pobolievali krize od zaciatku, nic vazne, v 8 tyzdni som potratila, ale to som mala v noci krce alebo nieco ako menstruacne bolesti, ci jemne kontrakcie (nebolo to tak strasne bolestive ako v prvom tehotenstve), ktora prechadzali od chrbta do podbruska a zacala som krvacat.
Tretie tehotenstvo, tiez bolesti v krizoch na zaciatku, potom to preslo, teraz len cakam do kazdej kontroly, ci sa to bude alebo nebude vyvijat ako ma.
Viem, ze nestresovat sa je narocne, su to bezne bolesti alebo pobolievanie v zaciatku tehotenstva, v niektorych pripadoch nemusia. Zaciatok tehotenstva je krehky. Ak mas tie bolesti velke a neda sa to vydrzat, kontaktuj lekara.