6tt a žiadne príznaky tehotenstva.
Mam obavy ci je to v poriadku ked nemam vobec ziadne priznaky....ci sa ten drobcek vyvija😣
ano je to v pohode. skor si to uzivaj. ked pridu dni ze sa budes cely den citit ako po opici budes s lasklu spominat na tieto tyzdne. u mna srandy tiez az pomaly zacali po siestom/siedmom tyzdni ;) to ze nekrvacas je samo o sebe super znak!
Ja som nemala žiadnu príznaky asi iba pár krát mi bolo tak ťažko na žalúdku nič viac 👌👌✌️✌️
@sabina1864 ja nem.ziadne
Nedosiel ti menzes? Mas plnsie prsia? Mas pozitivny test? Nechapem co viac by si chcela. Vesmir nam da to co si ziadame. Ak si prosis nevolnosti, pretoze "nemam ziadne priznaky" tak ti ich da az do porodu. Myslenie ktore si uz na zaciatku nastavujes je take, ze celych 9 mesiacov namiesto toho, aby si si toto cele obdobie uzivala sa budes len pozorovat, ze "nieco nie je v poriadku". Opat opakujem: watch what you wish for.
@smejusko to je akurat termin ;) ak si nervozna tak si mozes z radosti kazde rano ocikat test 🤣 ale fakt ono sa to rozbehne. uzivaj si ze ti je dobre! mne srandy zacali az v takom 7mom tyzdni a potom to nol zahul do 11trho tyzdna cca potom sa nevolnosti ukludnili. nie je priama kauzalita medzi intenzitou priznakov a uspesnostou tehotenstva. prihovaraj sa plodiku. a hovor mu o laske a stasti co citis nie strachu a uzkosti a neistote. ono tiez chce citit ze je prijate a ze sa nanho tesis.
ja som tiež nemala žiadne príznaky, absolvovala som aj vyšetrenie - hadicu - na gastre, boli sme na poznávacom zájazde letecky a nič. akurát som nechápala, že na výlete som až moc ľahko zaspala, ale zase sme cleý deň chodili, tak som neriešila. až po návrate som robila test, to už som mala cca dva týždne meškanie (pri mojom cykle sa to ťažko odhaduje). bola som rada, že netrávim celé dni nad záchodovou misou ako niektoré baby a že mi vlastne nikdy tak nejako zle nebývalo, len prvé mesiace som spala stále (podarilo sa mi aj cestou z práce v MHD 🙂) užívaj si, že Ti je dobre a dúfaj, že to vydrží. držím palce.
@zuzuliatko18 ja som len rada ze ich nemam
Ahoj nie vzdy musis mat nejake priznaky, ja som v 6tt len zistila ze som tehotna, myslela som si najskor ze som chora, jediny priznak bol “pokazeny zaludok” cele tehotenstvo som nemala ziadne chute ani nic akurat ma prsia zacali boliet okolo 4tt a to som si myslela ze dostanem menzes...
@zuzana_ilkova prsia mna vzdy bolia pred menzesom aj teraz boleli a menzes nedosiel test pozitivny....
@smejusko mam kamosky co cele tehotenstvo nemali absolutne vobec ziadne priznaky okrem rastuceho brucha (to je tych zopar stastnych vyvolenych 🙂) a potom aj take co stravili na zachodovou misou 70% dna. Ja osobne som od 7tt spinila a krvacala, 3x letela na pohotovost a lezala v nemocnici a teda fajt by som si to rada vymenila s bezproblemovym priebehom...nastastie dcerka je zdrava stastna sikovna a uz ma 14m. Mne napriklad okolo 8tt zacaki brutalne zavrate. Ani raz som nevracala ale tocila sa mi hlava v jednom kuse... Neboj, ono to moznoneste len pride :P hlavne klud, mysli pozitivne a tes sa z toho velkeho zazraku co v tebe rastie 🙂,🍀♥️
@smejusko ja som v 6tt ani nevedela, že som tehotná 😂 a tiež žiadne priznaky
@eriksonka1234 podobne vobec ani neviem.ze som okrem nedostatia menzesu avpozitivneho testu
V 6tt mi akurát išli prsia explodovať a zo dňa na deň mi bola malá podprda a bola som strašne unavená 😊

Neboj sa niekto nemá vôbec žiadne príznaky a 6tt je ešte skoro. Mňa pri prvom akurát prsia viac boleli, ale inak nič iné.