8tt a strach - plodu sa zle vyvíja dutinka.
Ahojte, som v 8tt a doktorka mi povedala že sa zle vyvíja nejaká dutinka a že nejaká tekutina sa mi pomaly tvorí ale srdiečko bolo vidno a aj bilo tak ako malo... mám sa báť?
Máte s tým niekto skúsenosť?
@lindusss2016 ďakujem za podporu ❤️
@kristinabt25 a hlavne v tychto rannych stadiach je tazko aj urcit, o ktory tyzden sa presne jedna. Mohla si mat posunutu ovulaciu a hned su to ine vysledky. Ja si myslim, ze ak by dr videla nieco abnormalne, urcite ta upozorni, nasadi liecbu. Skus sa dat do pohody a bude to lepsie ❤
@lindusss2016 skúsim myslieť pozitívnejšie 😊 naozaj ďakujem ❤️
V mojom druhom tehotenstve sa gynekológovi stále nieco nezdalo,a každú poradňu mi zvestoval dakú jobovku, raz bola príliš veľká,potom zase mala,potom zase vcestna placenta- čo o mesiac už nebola pravda, potom zle tripple testy ,čo následne vyvrátili Trisomy testy,potom sa otočila KP týzden pred pôrodom, potom o dva dni naspäť. Posledný gól bolo že sa narodila s váhou cez 4500 g,zase testovali cukrovku🤦nič z toho sa čo mi povedali sa nepotvrdilob, ale co nervov má to stálo. Kaša sa nikdy neje taká horúca ako sa navarí. Buď pozitívna kvôli sebe a kvoli malému. Ja som urobila chybu, že som si nechala týmito správami pokaziť radosť z celého tehotenstva. Drzim ti palce❤️😍
@kristina2412 fúha to sa mám načo tešiť 😂 možem otázočku? Kedy ste dostali tehu knižku? Lebo ja ju stále nemám a veľa kamarátiek ju už malo v 8tt
@kristinabt25 v 12 tt
@kristina2412 ďakujem 😊
@kristinabt25 ja som v 7tt a začala som špiniť, práve ma čaká vyšetrenie na gynde, tak som na tom podobne..V prvom tehotenstve som dostala knižku v 10tt
@kristinabt25 prve tehotenstvo som dostala v 12.tt a druhe hned, ako mi zistili, cize 8.tt. Zalezi to od doktorov, nie od vyvoja tehotenstva 🙂 ja som dr menila, tak preto som v druhom dostala skor.
@kristinabt25 ja som dostala v cca 11tom tyzdni
@kristinabt25 ahoj, ako si na tom? Mne pri druhom tehu povedali tiež, že dutinka je divná a splostena. Plod nevidno a ze som potratila. To bolo v 7TT. Poslali ma domov z nemocnice a malá má už 6 rokov 🙂
@zuzi15 potratila som v 10 tt ale vyvoj sa zastavil v 7tt
@kristinabt25 to je mi veľmi ľúto 😥

@kristinabt25 nemam skusenost, ale kym ti niekto poradi, chcem ta ukludnit. Aj napriek uzasnej technologii doktori cez to sono nevidia uplne vsetko, ozaj to moze byt len plany poplach a zbutocne sa vystresujes. V prvom rade sa ukludni, lahni si, privri oci, poloz ruky na brusko a posielaj tam pozitivnu energiu. Stale si opakuj, ze vsetko bude v poriadku, nic sa vam nestane. Drzim palce ❤ nabuduce ak budes mat nejake pochybnosti, pytaj sa rovno dr, radsej 3x, ale budes kludnejsia.