Aké pohlavie vidíte na tejto ultrazvukovej fotke?
Ahojte baby ,viete mi povedať ,či vidíte pohlavie na tejto fotke? Lekár mi nič ešte nevravel. Ďakujem za názory
Tak keď ti zatiaľ nič nevravel, tak zrejme sa to zistiť ešte nedá 🙂 Inak by sa minimálne spýtal, či to chceš vedieť.
@mischel12 je to dievča
a podľa čoho to máme akože zistiť???
Na tejto fotke NEVIDIET a neda sa povedat o ake pohlavie ide. Usg sa rozumiem, som Dr.
A pozeram ze to je Tvoje stvrte dieta, tak by si mohla vediet ze ked Ti Dr nepovie, evidentne si bud velmi v skorom stadiu, alebo to aktualne nevidiet.
Ta foto je z 12tt
@ivicatolic podľa čoho to usudzuješ?
@mischel12 nevidím cicíka....😆😊😆🖐️
@anonym_6b4d42 ak sa ti to nepáči ,prosím ťa nekomentuj,hádam je táto skupina na to,aby sa zdielali názory ,aby si mamičky radili. Nie ,aby sa tu urážali,no nie?
12 tt je ešte skoro. musíš ešte vydržať ešte je všetko vo vývoji.
Tu nevidno pohlavie takže je to len plod
ak nevie povedat v 12tt lekar, co je uplne normalne ... tak z tejto fotky tu na fore ti nepovie nikto iny nic ine ako lekar... ze pohlavie nevidi... ak chces vediet pohlavie a si nedockava, za 90€ ti ho povedia z krvi
ach jo, tak pri odbere čo ti robí v rámci poradne daj si zobrat aj krv na zistenie pohlavia dietata a máš to na 99,9% , stálo to nejak 15€ a máš klud a istotu ....
ja som to mala v rámci balika trisomy či ako sa to volalo
ked to lekar nevidí na monitore čo my z tej fotky vykuzlime 😎
@mischel12 krásny ultrazvuk ❤️🥰
Ako ti vobec napadlo, ze z takejto fotky niekto bude vediet urcit pohlavie?
Inak ano, v 12 tyzdni sa da urcit pohlavie. U oboch deti mi v tomto tyzdni urcili. Ale urcite nie z tohto uhla ako je nasnimana tato foto.
Chlapec a neviem prečo 🙂
ach jo, tak pri odbere čo ti robí v rámci poradne daj si zobrat aj krv na zistenie pohlavia dietata a máš to na 99,9% , stálo to nejak 15€ a máš klud a istotu ....
ja som to mala v rámci balika trisomy či ako sa to volalo
ked to lekar nevidí na monitore čo my z tej fotky vykuzlime 😎
@sara07 pred 3 rokmi cca to bolo 80€, co mi vravel doktor. V ramci Trisomy, mozno to mali spoplatnene takto, ze 15 eur, ale sanostatne urcite dnes uz okolo 100-vky.
@sara07 pred 3 rokmi cca to bolo 80€, co mi vravel doktor. V ramci Trisomy, mozno to mali spoplatnene takto, ze 15 eur, ale sanostatne urcite dnes uz okolo 100-vky.
@anonym_06c90a fuch tak to je iné ryžovisko , ano v ramci trisomy balika za 450€ som to mala v tej cene , ten je teraz drahší ale zase obsahuje viac toho ako ked som si ja davala
jediné prachy ktoré skutočne nelutujem

to máš ktorý tt?