icon

Ake vitamíny užívate?

diaszoky
29. dec 2022

Pochvalte sa baby ja femibion1, decko a rakytnik s hlivou. Dr mi povedala, ze to staci plus jest ovocie a zeleninu.. rozmyslam nad kupou omega tri

simonka22s
Odpoveď bola odstránená
simonka22s
Odpoveď bola odstránená
accountant2022
29. dec 2022

@diaszoky Ziadne umele vytaminy som neuzivala.

accountant2022
Autor odpoveď zmazal
simonka22s
Odpoveď bola odstránená
accountant2022
29. dec 2022

@simonka22s A v com ti pomohli umele vytaminy? Telo ich nevie efektívne spracovat a vacsinu vyluci von.

veronikaszabova
29. dec 2022

@diaszoky jedine kyselinu listovu od zaciatku. Nic viacej

pribinak
29. dec 2022

Nijaké umele vitamíny som nejedla. Len kyselinu listovú prvý trimester

diaszoky
autor
29. dec 2022

@pribinak dakujem

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
fiafia
29. dec 2022

@diaszoky kyselinu listovú nič iné.

domiklik
29. dec 2022

@diaszoky sulfarofan

no_co_uz
29. dec 2022

@diaszoky ja som brala femibion a d-cko (predtym + kyselinu listovu) a lekarka mi povedala, ze ked beriem femibion, nech si uz nepridavam samostatne dalsie d-cko a kyselinu listovu, lebo ze tie su uz obsiahnute vo femibione, ze to tiez netreba prehanat s davkami.
Cize teraz uz iba femibion 1.

diaszoky
autor
30. dec 2022

@no_co_uz ano to aj mne povedala, ze tam su normodavky

karla21
21. mar 2023

@diaszoky ja som pred otehotnením brala hlivu ustricovu na imunitu , ale v prvom teimestri mi nebola odporučená , volala som priamo s výrobcom .

diaszoky
autor
22. mar 2023

@karla21 vazne?? Mne to nik nepovedal ja mam znizenu bunecnu imunitu a mne odporucana bola ako gynekologom tak aj imunologickou

karla21
24. mar 2023

@diaszoky mne to povedal výrobca a viac som to neskúmala ,ale keď tebe to gynekológ a imunológ odporučil , môže byt že oni mali pravdu a vedia aký to má účinok . Výrobca bol možno neznalý a radšej opatrný

diaszoky
autor
24. mar 2023

@karla21 mozno lebo ani na krabicke ani c letaciku to nemaju a mohli by mat dake vyjadrenie