icon

Ako dlho môžem užívať Femibion 1?

8. jún 2021

Ahojte, Femibion 1 je do 13.tyzdna tehotenstva.
Znamená to, že keď budem 12+7 tak dovtedy?
Alebo môžem ešte do konca 13 tého, že 13+7?

hederamonstera
8. jún 2021

Su to len vitaminy, aj keby si to uzivala cele tehotenstvo, nic sa nestane ;)

lllenuli
8. jún 2021

13. týždeň konci 12+6 😉 ale nemyslím si, že to musíš nejako striktne, normálne douzivaj čo máš a potom si kúpiš dvojku 🙂

zanetakovacsova
8. jún 2021

Ja som to brala do 13+7 ale aj tak mi ostalo z 1ky. Vymenila som to keďže v 2ke sú predsa tie vitamíny ktoré bábo potrebuje na vývoj v tej danej fáze.

1angelika
8. jún 2021

doužívaj balenie a potom si kúp dvojku

mikasz
8. jún 2021

Kludne douzivaj 1 a potom kup 2.
V zlozeni nie je nejaky vyrazny rozdiel. Pri vyvoj babatka je najdolezitejsich prvych 12tt a dostatocny prisun kys.listovej a vit.D, nic dalsie ani nepotrebujes

dmk_1
8. jún 2021

Ja som brala poctivo do 12+6, ale presne vtedy som aj bola u gynekologicky a ta mi posunula na 13+2. Par dni hore dole je nepodstatnych, ale potom som uz presla na femibion 2. beriem kazdy druhy den, lebo aj moja mala bola stale vacsia podla sona nez aktualny tyzden, aj som citala, ze sa narodili vacsie deti. Myslim, ze cosi pravdy na tom bude, beztak je to doplnok stravy a nie nahrada, takze sa snazim strava +kazdy 2. den vitamin.

marianna_peskova
9. jún 2021

Do ukončeného dvanásteho týždňa. Ale pokojne ich užívaj aj naďalej, ak chceš minúť balenie.

manqua
10. jún 2021

Douzivala som jednotku a potom som presla na dvojku, uplne v pohode to dober, hadam by si ich nevyhodila 🙂 Predsa len su to vitaminy, ktore su v tehotenstve velmi potrebne a vhodne 🙂