Ako ste fungovali s bruškom v práci?
Mozem sa vas opytat kazda to ma trosku inac, jedna ma vacsie jedna mensie, ale ako ste fungovali s bruskom v praci?
v mojej praci totiz dost sa zohynam a predsa asi po case bude to komplikovanejsie … ale ako zatial som len 2 mesiaci ale mam divny pocit ze v praci nebudem vladat a robim z ludmi a ci sa to neda nejako zakryt aby ludia hned nevedeli ze som v tom ? predsa doba je taka ze kazdy teraz ohovara a pod. a chcela by som sa tomu nejako vyhnut nemate nejake rady? :/
tiez som sa hrdo nosila, bolo mi fuk, kto si co mysli ale teda neviem v akom prostredi sa to pohybujete ale aj v praci aj v sukromi mi to ludia hlavne priali a ked ma niekto ohovaral za chrbtom...netrapilo ma 🤷♀️
Prečo by ta mali ohovárať? Ja som bola tiež pyšná na tehotenské bruško, a to skutočne dosť skoro ho bolo vidno. A nikto ma neohovaral, naopak, gratulobali mi obvykle.
Ja som sa tak tešila keď mi rástlo, dávala som si čo najtesnejšie veci nech mi ešte vynikne, veď to je dar
Ja som pracovala do 32.tt ako sestra na novorodeneckom odd, denne aj nocne 12h sluzby. Nelutujem ani jeden den. 👌
A som bez partnera, takze ohovarania som si tiez uzila 😄 pobavilo 🤗
Ja som robila s dvojičkami do cca 6.mesiaca a normálne som sa obliekala, či mi bolo vidno bruchu alebo nie som ani neriešila. A neviem odkedy sa tehotné ženy ohovárajú. Ďalšia vec je, akú máš prácu a keď sa tam dosť zohynas tak brucho ti bude zavadzat až v pokročilom štádiu, keď už bude brucho veľké. A to už asi nič zdvíhať a moc sa ohýbať nebude vhodné. Podľa mňa stresujes zbytočne popredu.
jasom robila v nemocnici na lozkovom odd do nastupu na matersku a jedine a cim som ku koncu mla problem boli uz ltt uniformy. nastastie somsa ale do noch vosla a nemusela kupovat nove :D inak s nicim nebol problem
to ci ma nejaka sestricka ohovarala ci nie mi bolo srdecne jedno
si v druhom mesiaci, ale už máš divný pocit, že nebudeš vládať 🙉 Pracovala som až do odchodu na MD, bruško som dlho nemala nijaké a keď som ho už mala, bolo mi srdečne jedno, či ma niekto ohovára, alebo nie, tak ako mi to je jedno, keď tehotná nie som
Kym ti vykukne realne brusko, budes nosit v praci mikinu 😀 teda ak tam v zime nekurite na 25 stupnov
Ja som robila do 6.mesiaca, robotu som mala hore dole do auta velky schod to bol cely den skoro na nohách 😇 skoncila som kvoli tomu ze prinorvej som mala problemy tak som si povedala ked som bez problemov nebudem vymýšľať, inak by som makala do konca
Ja som brusko schovavala do 4.mesiaca, nosila som siroke svetre. Ani nie tak kvoli ohovaraniu(to mi je sumafuk) ako kvoli tomu ze jednak to nieje iste ze sa udrzi a druha vec, mala som kolegyňu, ktora sa snazila dlho o babo a nedarilo sa... A veru ked sa to dozvedela, chvilu jej trvalo kym to rozdychala ze dalsia kolegyna je tehotna 🤷♀️
Ja som v praci tehotenstvo oznamila az koncom 6 mesiaca a este aj to boli niektori prekvapeni, ze si to ani nevsimli (brusko mi tak naozaj vybehlo az neskor). Teraz pri druhom som mala o5kg viac uz pri otehotneni, tak predpokladam, ze to bude aj skor vidno, uvidime 🤷🏼♀️ Robim v kancelarii, takze aspon sa nenamaham a pri prvom tehu mi este nadriadeny zabezpecil z vlastnej iniciativy aj taky stolcek, nech si pod stolom mozem vylozit nohy aby mi neopuchali 🙂
praveze maju vacsie pochopenie,ked vidia ze si tehotna

Hm, ja som svoje bruško hrdo nosila. Nemala som žiadny dôvod si ho zakrývať.