icon

Aký je záver zo správy od doktora?

jarka0
5. okt 2019

Dievčatá prosím vás vedela by mi niektorá z vás poradiť čo znamená záver od dr. Ja som normálne stále v strachu že s toho nič nebude lebo predtým som 2krat potratila 😭a teraz neviem či je všetko v poriadku ďalšiu kontrolu mám 22.10.

Aký je záver zo správy od doktora?
alojzova
5. okt 2019

@jarka0 alenevisvetlil ti zeco

jarka0
autor
5. okt 2019

@alojzova že tehotná som ale ešte je skoro na to aby mi vedel povedať že či je to ok

alojzova
5. okt 2019

@jarka0 v ktorom si tyzni

jarka0
autor
5. okt 2019

@alojzova teraz by som mala byť 5+3tt

alojzova
5. okt 2019

@jarka0 to neni nicja som bola ties tak a ties nebolo nic vidno.tak som mala ties ist o mesiac to neni nic neboj

sisa_s
5. okt 2019

@jarka0 Ten zaver znamena iba to, ze sucasna dlzka tehotenstva odpoveda 5 tyzdnom (grav hebd 5), stav po habitualnych potratoch= ze nasledovali tesne po sebe... Nic ine tam nie je v podstate napisane 🙂 tak sa nebojte

jarka0
autor
5. okt 2019

@sisa_s ďakujem ale ja sa už bojím aj dýchať aby sa niečo nestalo

sisa_s
5. okt 2019

@jarka0 rozumiem vam, ale stres tiez nenapomaha v tehotenstve 🙂 tak oddychujte a nemyslite, co vsetko sa moze stat, uvidi sa v dalsich tyzdnoch

jarka0
autor
5. okt 2019

@sisa_s ďakujem veľmi pekne za podporu. 😍

seahorse27
5. okt 2019

V maternici 1 gestacny vak s priemerom 0,85cm, pritomne zlte teliesko, zatial nevidno embryo, 5. tyzden tehotenstva, stav po predchadzajucich potratoch - zrejme preto nasadeny Utrogestan na podporu tehotenstva. O 3 tyzdne kontrola - to uz by malo byt vidno srdiecko 😉 Zelam, nech je vsetko ok 😊

jarka0
autor
5. okt 2019

@seahorse27 jaj dievčatá ďakujem vám za vašu pomoc a podporu

kulumulu123
5. okt 2019

@jarka0 co tak polozit Tuto otazku svojmu ctenemu Dr? Ak ani on nevie s urcitostou povedat ako to cele dopadne odkial to mame vediet my???

jarka0
autor
5. okt 2019

@kulumulu123 áno áno dobrá otázka . Asi som potrebovala od vás počuť že je to všetko poriadku a trochu podpory viem že keď ani dr. mi nevedel presne povedať že ako to dopadne tak to nebudete vedieť ani vy ale tajne som dúfala že jedna z vás mala presne taký problém ako ja .

kulumulu123
5. okt 2019

@jarka0 AJ ked mala nemusi to dopadnut rovnako zato ze niekto potrati neznamena to ze sa to stane aj tebe.... A naopak am niekto nepotrztil napriek rovnakej diagnoze aku to dava tebe zaruku ze donosis zdrave dieta??? Prajem ti aby vsetko dopadlo najlepsie pre teba AJ babo ale tieto hypoteticke otazky su dost na hlavu a hlavne stres urcite nepomoze ani tebe ani babu 😉

mucinka5512
5. okt 2019

@jarka0 ahoj prosim a dal ti aj fotku zo sona?

jarka0
autor
5. okt 2019

@mucinka5512 nie nedal 🙁

ikuska187
5. okt 2019

@jarka0 si iba v 5 TT, vidí iba gestacny vacok, čo je normálne - ešte tam nemôže byť viac vidno, lebo si bola moc skoro na USG, čiže kontrola o 3 týždne a vtedy to už bude jasné, či je tam, čo ma byt, embryo plus bijuce srdiečko.