icon

Aloe vera na začiatku tehotenstva

zanetakovacsova
21. jan 2021

Ahojte baby. Som medzi 7 a 8 týždňom tehu.a čítala som že aloe vera je toxická pre bábo. Ale ja ju mám veľmi rada a akurát dneska ráno som pila aj vodu s kúskami aloe. Tá fľaška má asi 3 deci. Mám sa začať báť?? :(

sisa_s
21. jan 2021

No teraz uz nic nevyriesis, ked si vypila...po zvysok tehotenstva vynechaj

zuzka251
21. jan 2021

@zanetakovacsova Treba citat normalne zdroje. Aloe v napojoch neobsahuje tie demonizovane antrachinonove derivaty, cize je to uplne OK nalievat sa tymi napojmi aj pocas tehotenstva.

babovka2321
21. jan 2021

@zanetakovacsova 🤔 nieco take som ani nepocula a tie aloe vody som zopar vypila pocas tehotenstva, ani ma nenapadlo, ze by mali skodit... a zatial mam ukazkove tabulkove babatko v bruchu (o 6 tyzdnov by som mala rodit) ... Bud v klude.

luulinkaa
21. jan 2021

Ja som pila aloe na konci tehotenstva normalne tie dvojlitrove flase a nic mi neni, zijem a moje babo tiez :D necitaj tolko internetu a bude ti lepsie..

diaalex
21. jan 2021

@zanetakovacsova ja som vôbec nepila takéto veci, aj kolu som pila len v 9.mesiaci 🙂 a ja som citala zdroje, kde písali, že aloe sa nesmie...

elisse247
23. jan 2021

@zanetakovacsova čo sa týka takýchto vôd to vôbec nemusíte riešiť. Neodporúča sa piť aloe vera gély ktoré sú ako koncentráty čiže čo ponúka LR, Herbalife alebo Forever

karolonakarol
26. jan 2022

Ahojte, ja pijem toto 50ml denne a riedim so 100 alebo 150ml vody. Myslite že tiež v pohode.. alebo mám ihneď prestať. Mala by som byt 4+6tt ale ešte to nemám potvrdené dr.
Je tam napísané že v tehotenstve sa radiť s dr.

zanetakovacsova
autor
27. jan 2022

@karolonakarol v tehotenstve sa aloe vera neodporúča