Aloe vera na začiatku tehotenstva
Ahojte baby. Som medzi 7 a 8 týždňom tehu.a čítala som že aloe vera je toxická pre bábo. Ale ja ju mám veľmi rada a akurát dneska ráno som pila aj vodu s kúskami aloe. Tá fľaška má asi 3 deci. Mám sa začať báť?? :(
@zanetakovacsova Treba citat normalne zdroje. Aloe v napojoch neobsahuje tie demonizovane antrachinonove derivaty, cize je to uplne OK nalievat sa tymi napojmi aj pocas tehotenstva.
@zanetakovacsova 🤔 nieco take som ani nepocula a tie aloe vody som zopar vypila pocas tehotenstva, ani ma nenapadlo, ze by mali skodit... a zatial mam ukazkove tabulkove babatko v bruchu (o 6 tyzdnov by som mala rodit) ... Bud v klude.
Ja som pila aloe na konci tehotenstva normalne tie dvojlitrove flase a nic mi neni, zijem a moje babo tiez :D necitaj tolko internetu a bude ti lepsie..
@zanetakovacsova ja som vôbec nepila takéto veci, aj kolu som pila len v 9.mesiaci 🙂 a ja som citala zdroje, kde písali, že aloe sa nesmie...
@zanetakovacsova čo sa týka takýchto vôd to vôbec nemusíte riešiť. Neodporúča sa piť aloe vera gély ktoré sú ako koncentráty čiže čo ponúka LR, Herbalife alebo Forever
@karolonakarol v tehotenstve sa aloe vera neodporúča

No teraz uz nic nevyriesis, ked si vypila...po zvysok tehotenstva vynechaj