Beriete počas tehotenstva medrol a fraxiparin ?
Po prvom spontánnom potrate som absolvovala rôzne vyšetrenia.
Mala som zlu imunologiu a zle urážanie krvi.
Som po IVF a beriem medrol a fraxiparin.
Mám pozitívny tehotenský test je šanca že bábätko nude zdravé?
@zuzkavladko ďakujem veľmi pekne som v 5tt len užívam všetko ako mám tiež medrol do 15 tt už sa len modli aby ❤️bilo zatiaľ nemám žiadne tehotenské príznaky.
@nananah nemusis mat ziadne priznaky. Ja keby som nebola po IVF, tak ani neviem ze som tehotna 😀 Mne okrem jemnej bolesti v podbrusku absolutne nic nebolo, ani nevolnosti, ani zvlastne chute ci nechute...Prihovor sa bublinke, mysli na to ako sa budete o par mesiacov spolu tulit a nemysli na zle veci. Vela IVF-ckarok pichalo cele tehotenstvo Fraxik alebo Clexane. Neboj, vsetko dobre dopadne. Uzivaj si tento maly velky "zazrak" ktory v tebe rastie 🤰
@zuzkavladko ďakujem za krásne slová, moc ma povzbudili...ťažko som prvú stratu znášala...ale o to viac sa teraz potichučky teším na tento veľký zázrak 🙏🏽
Dievčatá neviem nakoľko je táto skupina aktívna, ale skúsim. Som 5+5tt a imunologicka mi predpísala medrol. Beriem ho druhý deň. Do toho picham Clexane. A druhý deň má ráno nadrapuje na vracanie. Neviem či je to tehotenská nevoľnosť alebo práve medrol. Zaujímavé je že potom ako ho vezmem na obed, nieje mi nič. Ešte som sa chcela opýtať, mám pocit že má menej bolia prsia posledné dva dni presne od kedy ho beriem. Môže to mat súvis ? Ďakujem
@zuzkavladko
@nananah
@hanka7951 ahoj, prosim ta mala si nejake nežiadúce účinky po vysadení medrolu? Ja som ho brala do cca 14tt kazdy den a od 14tt do 19tt som ho postupne podla plánu imunologicky vysadzala, teda od 19tt som bez medrolu. Momentalne som v 23tt, ale uz asi dva tri tyzdne ma bolia nohy (svaly v nohach) akoby som mala silnu svalovicu, neviem sa ani zo zeme postavit ked si sadnem na zem, aj ked si sama na stolicku tak sa musim podoprieť lebo ma to bolí, neviem ci to neni z toho… nemala si nieco podobne? Dufam, ze to babatku nemohlo uškodiť to vysadenie medrolu… 🙏 Dakujem ❤️

Tiez som po IVF a cele tehotenstvo som pichala Fraxiparin 0,4. Prednison (ako Medrol) som brala len do nejakeho 12 tt, potom mi ho vysadili. Syn je krasny zdravy chlapcek. Drzim palce, nech mas bezproblemove tehotenstvo.