icon

Bolesť pŕs a kyslá pachuť v ústach v 8. týždni. Je to v poriadku?

lucinkab
28. aug 2013

Mám takú otázočku. Dnes som 8tt+3 v pondelok sme boli u dokyho všetko bolo ok, plodík sa krásne vyvíja má 1,67cm. od 6tt+3 u mňa začali brutálne nevoľnosťi a akoby záhadne pomaly od poslednej návštevy do dnes vymízajú. dnes mi je už lepšie. Doky povedal, že keď začne klesať HCG uľaví sa mi výrazne, kedže mne bolo zle len z toho že HCG dosahoval vrchol. Nešpiním, citím ako vždy trošku rozťahovanie maternice, bolia ma prsia su stale navrete, mám kyslu pachut v ustach ale vracanie zatial ustalo. Je to normálne? je mimi ok? viem že asi zbytočne stresujem, ale je tu vás kopec so skúsenostami,,, toto je naše 1. mimi 😉 a už sme pribrali 0,5kg konečne. ďakujem pekne

aduliak
28. aug 2013

v 9.tt dosahuje HCG vrchol a potom zacina klesat, takze nemusis stresovat... 🙂

cukrik580
28. aug 2013

neboj, vsetko je isto vporiadku 🙂 ja uz mam hore 4,5-5 kg 😀 este sa potesis, ze menej priberas, neboj 😀

michaela80
28. aug 2013

vacsinou nevolnosti ustupuje ku koncu 10-12 tt..tak mozno ti to prechadza..ja som vracala pri obidvoch do pohybov viac menej ten 18 tt...a moj doky ked som sa stazovala ze mi je stale zle / bola som aj v nemocnici lebo ani vodu som neudrzala v sebe / tak mi stale vravel KTO VRACIA, TEN NEPOTRACIA ...cize ked mi bolo zle bola som spokojna ze je vsetko ok a potom zacali hned pohyby cize zase som vedela ze kym kopka je to ok
Mozno si z tych stastnejsich ktore nevolnosti nebudu trapit dlho ..

sense
28. aug 2013

urcite sa nestresuj a bud rada ze je vsetko v poriadku a aj nevolnosti ubudaju....ja som zvracala do 20tyzdna a pomohli az lieky, ....

lujza123
28. aug 2013

@lucinkab jaaj tu divnu kovovu chut v ustach si pametam..tie prve mesiace..a od tretieho mi zacalo piskat v usiach..to trvalo az do porodu...a koopec dalsich tehotenskych neprijemnosti..da sa povedat ze kazdy mesiac nieco nove

Neboj babetko bude v poriadku...to skor ty nebudes 🙂 hlavne vo finale

gumidekmomo
28. aug 2013

vsetko je urcite v poriadku neboj 😉 ja som vracala az do 9 mesiaca takze myslim ze este si na tom dobre 😀 urcite je babo ok takze klidek ,pohoda ,tabacek 😉

bartaloska
28. aug 2013

ja som v 13.týždni a prsia ma nebolia konečne asi už 2týždne ešte troška vydrž a bude to potom lepšie. Ta kyslosť tiež prejde po čase....teraz je všetko normálne..bohužial aj to, že každých 30 minut chodím cikať to vraj neprejde až po porode.. 😀

maminab
28. aug 2013

Na tú pachuť v ústach si dobre aj ja pamätám.... skončilo to cca. v 12 tt... Držím palce 🙂

jul11
28. aug 2013

Cikanie neprejde ani po porode,kedze kvoli dojceniu treba vela pit 🙂

barbara088
29. aug 2013

ahoj mne bolo zle pri dcerke do 5/6mesiaca....ta pachut v ustach je tiez normalna...vsetko je ok.s kilami si davaj pozor aby si zbytovne vela nenabrala.....ja som v 24tt a pribrala som 1.5kg a vsetko mam v poriadku. pri synovi a dcerke som nabrala 18 a 25kg a potom tie kila idu dost tazko dole.prijemne tehotenstvo

modrofuzik11
24. jún 2014

tiez ma trapila zaha. neprijemna vec. sa ani poriadne dychat neda... teraz mi pomahaju tabletky rennie. ucinkuju rychlo a spolahlivo 🙂